Results 1,711 to 1,725 of 3862
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ?
-
30-06-2020, 05:32 #1711
Μερικές ψυχές είναι τόσο μαύρες εκ γενετής που δεν αξίζει καν να ασχοληθείς μαζί τους!
- 30-06-2020, 15:39 #1712
συνεχιζεις το βιολι σου μπροστα στα ματια μου να τους μιλας live σε βιντεο με νοηματα ενω τοσο καιρο εβλεπα απο ενα σημειο που περγαναγα μονιμα σηματα μορς για να ξεροιυν πως να συνομωτησουν μπορω ομως εγω να το κανω αυτο να τους στελνω σηματα μορς μεχρι να δουμε ποιος θα σπασει τα νευρα σε ποιον μου επιτεθηκες απροκλητα κανοντας συνομωσιες και μετα ειχες και το θρασος να κανεις τον καημενο και το θυμα οσο ΕΣΥ τους εβαλες να ξεφτυλισουν οτι χρησιμοποιουσα θες πολεμο? θα τον εχεις... η σειρα μου τωρα να τους στειλω σηματα μορς
30-06-2020, 15:42 #1713
Θεουλης μπράβο..
Ένα έχω να πω....παιδια μακριά από το κάπνισμα..ξερω γιατι το λέω ...έχω συγγενή που μόλις έμαθε ότι έχει θέμα στους πνευμονες.....ευχομαι να μην έρθει η ώρα που θα μετανιώσετε..ειναι απλά μια κακή συνήθεια δεν την έχετε ανάγκη
Μη κάνετε κακο στον οργανισμό σας
Να τον προσέχετε και να τον αγαπατε
30-06-2020, 21:28 #1714
Διαισθανομαι ενα σοβαρο προβλημα υγειας να ερχεται. Κοιμομουν και μουδιασαν τα ποδια μου χωρις να τα πλακωσω. Ο, τι φαω σπιτι που δεν ειναι συσκευασμενο μου φερνει εντονη ζαλαδα τοσο που θελω δυο καφεδες για να συνελθω. Αν μου βαζουν φαρμακα στο φαι εχουν σοβαρες παρενεργειες.
01-07-2020, 11:45 #1715
τωρα βρηκαν αλλο κολπο χακαραν τη γραμη γλωσσας και δε γυριζει στα ελληνικα αλλα το θεμα ειναι να εχουν δουλεια οι μαστορες ενω τα κοροιδα πηγαινουν στα πολυκαταστηματα και πληρωνουν συσκευες που στους επεξεργαστες τους εχουν τρυπες για να τα κανει οτι θελει οπιος τριτος υπαρχει στο ιντερνετ που δε ξερουν πως να τις διορθωσουν ταχαμ και ολο τις διορθωνουν και ολο ετσι μενουν εχουν κανει τα προγραματα δουριοι ιπποι αλλων προγραματων ετσι οστε ο ενας να χαλαει και ο αλλος να φτιανει πως λεμε ραβε ξηλωνε μενουμε ασφαλεις με τρυπες στους επεξεργαστες και σκοτεινα δωματια οπιος γουσταρει μπαινει και τα απορυθμιζει για να κανει τη πλακα του συνδεονται οποτε γουσταρουν στο ιντερνετ χωρις να σε ρωτησουν και σου πουλανε προιοντα ασφαλειας που ολο σε προστατευουν και ολο μενουν τρυπες για να κρυβει εκει μεσα ο καθενας οτι γουσταρει τα αφηνουν επιτηδες μισοχαλασμενα για να εχουν μηνιατικο συνεχως αφου αν τα φτιαξουν μετα θα βγουν στη συνταξη και θα αλαξουν επαγγελμα αφου ο νεος υπολογιστης κανει απο 300αριες και πανω ενω τα ανταλακτικα κοστιζουν ψιχουλα γιατι να τα φτιαξουν? τους συμφαιρει? τους συμφερει να υπαρχουν προβληματα για να υπαρχουν και πελατες ο πιος θελει ας μπλεξει με μαστορες καθε ειδους και αν ποτε φτιαξουν κατι ας μου γραψει αυτο που μισουν πανω απο ολα ειναι τα καλωδια φυσικα γιατι κοστιζουν ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ γι αυτο τους επισε μια αδιανοητη λυσα με τη περιπτωση μου γιατι για να με ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ επρεπε να εχω μηνιατικο να το χαριζω σε μαστορες καθε ειδους για να φτιαχνουν μεχρι τη δευτερα παρουσια και οταν ελεγα για τη φωτογραφικη μηχανη οτι εχει σημασια το να βολευει η χειρολαβη επεσαν να με φανε ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ αφου ολοι αγοραζουν γιατι νομιζουν οτι θα βρουν κατι καλυτερο απο αυτο που εχο υν οταν χρησιμοποιουν τα χρωματα ως γλαστρες για να τους πουλανε πολυχρωμες σαβουρες και εγω για να ειμυν καλος επρεπε να αγοραζω πολυχρωμες γλαστρες αδιαμαρτυριτα για να γινονται βαθυπλουτες οι αλυσιδες καταστηματων ετσι θα με αγαπουσαν δηλαδη αν δεν εισαι μ............ δε προκειτε να σε αγαπησουν αυτο ειναι το πραγματικο ζορι που τραβανε οτι δε μπορεις να εισαι εξυπνος και ικανος σε ενα κοσμο που βασιλευει το ραβε ξηλωνε θα πρεπει να βρουν τροπο να σε κανουν αλτσχαιμερ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Το θεμα ειναι να ειναι ζωντανη η κακια το ραβε ξηλωνε για να γινεις αποδεκτος απ ολους ετσι θα εχεις καλο χαρακτηρα γιατι αν λες την αληθεια και κοιτας τα συμφεροντα σου και οχι τα συμφεροντα της χλιδης που εχει βγαλει λεφτα για τις επωμενες 500 ζωες τοτε εισαι παλιοχαρακτηρας γιατι ο ενας θα βγαζει λεφτα για τις επομενες 500 ζωες και ο αλλος θα αγοραζει ασκοπα υπολογιστες με τρυπες στους επεξεργαστες τους και αντιβαιρους ψευτοσωτηρες
01-07-2020, 14:30 #1716
Είμαι δούρειος ίππος ενός εαυτού που εξωτερικά εμφανίζεται δεκτικός στην αλλαγή, μέσα μου όμως απλά και μόνο η σκέψη της αλλαγής προκαλεί φόβο και πανικό.
γιάννης
01-07-2020, 17:07 #1717
02-07-2020, 09:16 #1718
Γεννιομαστε μεσα σε ενα ψυχιατρειο και καθε μερα μας υποτασσουν χημικα.
02-07-2020, 10:01 #1719
Αυτό το λίγο που κάπνιζα (τα κανα δυο τσιγάρα τη μέρα) το έκοψα πριν περίπου τρία χρόνια, απότομα, αφού μου προκαλούσε μετά από ώρες ένα κάψιμο στο λαιμό λες και υπήρχε στο λαιμό μου στάχτη και μια ζέστη στο πρόσωπο σαν πυρετός. Από τότε απλά το πεθύμησα κάποιες στιγμές έντονου άγχους, στρες, αγωνίας σε σχέση με κάτι συγκεκριμένο που μου συνέβαινε, όμως αναλογιζόμενος εκείνα τα αρνητικά που μου προκαλούσε αποτρεπόμουν από το να μπω στη διαδικασία να πάω να αγοράσω πακέτο.
γιάννης
02-07-2020, 10:13 #1720
μιλεβακι,
κανεις δεν το εκοψε απο προτροπες. ολοι το ξερουν ποσο κακο κανει...
η μονη καλη επιρροη ειναι οτι το lifestyle δεν υποστηριζει το καπνισμα πια. ειναι λιγο"παρακατιανοι" στυλιστικα αυτοι που καπνιζουν ακομα, κι αυτο θεωρω οτι βοηθαει στην διακοπη, γιατι οταν ειμασταν μικροι, λογω lifestyle το ξεκινησαμε. κανεις δεν εχει εξη πριν το ξεκινησει. το ξεκιναει για να κανει τον μεγαλο και τον μαγκα και μετα κολλαει. το εχω κοψει απ τα 25 btw (πανε πολλα χρονια απο τοτε) και ο δικος μου εδω και κατι μηνες και ευχομαι να το κρατησει για παντα, γιατι ειναι πολυ δυσκολο. ποτε δεν τον πιεσα και δεν του εκανα μαθημα. μονος του το αποφασισε. ισως ημουν καλη επιρροη μονο, γιατι εχει μεγαλη σημασια να ζεις με ακαπνο ανθρωπο . να μην το βλεπεις συνεχεια μπροστα σου να το καπνιζει ο συντροφος σου. τωρα μοσχοβολανε τα παντα. ρουχα- σπιτι κλπ.
μακαρι ολοι να βρουν μεσα τους την δυναμη να το κοψουν.
02-07-2020, 10:15 #1721
Ήθελε ο άλλος να μου κάνει μια μεγάλη γνωριμία για την οποία ξεκίνησε να μου κάνει κήρυγμα για γάμο, βέβαιος ότι η γνωριμία αυτή θα με οδηγήσει εκεί, νοείται χωρίς να έχω καν ιδέα ποια είναι, απλά κάποια λόγια του γι αυτην και το τηλέφωνο της. Προφανώς θα ήταν κι αυτη μιλημένη. Χθες που την έπαιρνα και το άφησα να χτυπάει για λίγη ώρα δεν απάντησε αλλά ούτε με πήρε πίσω. Κάπου στα κρυφά είδα και το προφίλ της στο φεις. Νιώθω ότι αν με ενθουσίαζε τόσο πολύ από το προφίλ της θα έκανα τα πάντα (ήδη έκανα αυτό το ουσιώδες που είπα) για να έρθω σε επικοινωνία μαζί της, απλά ήταν μια καλή ευκαιρία.
Όμως δεν ένιωσα κάτι τέτοιο, βέβαια και σημαντικά το να σε μπλέκει κάποιος σε τέτοιες γνωριμίες με τέτοιο κήρυγμα και εμμέσως να σε πιέζει απλά σου προκαλεί πανικό, άγχος, αγωνία, τα οποία χθες στιγμές στιγμές άναβαν κόκκινο, καταπράυναν όμως με το που δεν μου απάντησε το τηλέφωνο.
Δεν γίνονται αυτα τα πράγματα βρε παιδια, άμα είναι να σου ρθει κάτι τέτοιο θα σου ρθεί από μονο του απ εκει που δεν το περιμένεις, θα κτυπήσει η καρδιά σου και θα νιώσεις ένα έντονο ενθουσιασμό. Βέβαια όσο μεγαλώνουμε ήδη μαθαίνουμε, δενόμαστε βαθιά σε ένα χώρο ασφάλειας ο οποίος μας έχει κάνει ευχαριστημένους.
Τέτοιες γνωριμίες απλά καλύπτουν το κενό ανάμεσα στο φόβο, κόμπλεξ προσέγγισης και γνωριμία, νοουμένου ότι ισχύει ο ενθουσιασμός που ανέφερα. Τέτοιες γνωριμίες σαν κι αυτη που είπα ελκύουν άμα είσαι σε φάση απογοήτευσης, ανάγκης συμπαράστασης και επιζητάς στήριγμα, ήτοι είσαι αδύνατος κι άρα πιο δεκτικός.γιάννης
02-07-2020, 10:25 #1722
ενταξει, κι αυτος το ξεφτιλισε...
τι γαμους και βαφτισεις;
επρεπε να σου προτεινει να την παρεις αν θελεις, να γνωριστειτε μηπως κανετε παρεα.
περιεργο που δεν το σηκωσε, γιατι οπως λες κι εσυ, το λογικο ειναι οτι εν γνωσει της στο εδωσε το τηλεφωνο. δεν το βρηκε καπου και στο πασαρε.
επομενως, ισως δεν καταλαβε ποιος καλει;;; δεν ξερω...
βλεπω ομως οτι κι εσυ απολυτα το βλεπεις, οπως και ο φιλος σου που σου μιλουσε για γαμους...
δλδ πρεπει να εισαι απελπισμενος για να κανεις παρεα με μια κοπελα σαν αυτη που ειδες στο φμ;
αποκλειεται να κανετε καλη παρεα; απ οτι καταλαβαινω δεν ειναι κανενα μοντελο.. πρεπει να ειναι μοντελο καποια για να βγεις μια βολτα; δεν σε καταλαβαινω.
για να βελτιωθει η κοινωνικη σου ζωη , καλο ειναι να εχεις γυρω σου ανθρωπους να βγαινεις, να μιλας, δεν σημαινει οτι την καθεμια που θα γνωρισεις θα την ερωτευθεις η θα την παντρευτεις.
02-07-2020, 12:11 #1723
Οταν πεθανω εσεις που με διαβαζετε μαζεψτε τα καλυτερα ποστ μου και καντε μου εναν επικηδειο
02-07-2020, 12:12 #1724
Έχεις δίκιο...θα μπορούσα να το δω σαν μια καλή παρέα. Μπορεί να την ξαναπάρω αφού ίσως δεν κατάλαβε ποιος καλεί.
γιάννης
02-07-2020, 12:15 #1725
τα υπόλοιπα για το θέμα μου, τα έχουμε ήδη συζητήσει ουκ ολίγες φορές γι αυτό βαριέμαι να αναμοχλεύω τα ίδια και στο φόρουμ κυρίως δε στο κεφάλι μου.
γιάννης