ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 121
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 121 of 258 FirstFirst ... 2171111119120121122123131171221 ... LastLast
Results 1,801 to 1,815 of 3862
    Senior Member
    Τισ αποφασεισ για τη ζωη σου τισ παιρνεισ εσυ απογαλακτισου κι αντιμετωπισε το εισαι τελειοσ γαματοσ πολυ καλο παιδι αλλα δεν ελυσεσ προβληματα ποτε να τα λυσεισ και να κρινεισ τι μαλακιεσ κανεισ αυτη ειναι η ζωη του ενηλικα γιαννη μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Προβληματικο ατομο υγιεισ σχεση καλο ατομο προβληματικη σχεση απο πια πλευρα ειναι προβληματικη κλπ αυτα σκεψου δε σκεφτεσαι καθολου εσυ σε τι κατασταση εισαι ολα καλα σου καλυπτει κανενα κενο κλπ

Senior Member
    Αν το παρε δωσε τησ ενεργειασ ειναι ζωντανο σε live κατασταση η σχεση ειναι υγιεισ ανεξαρτητα αν τα ατομα ειναι προβληματικα γιαννη

Είναι άτομο που δεν θέλω και επανήλθε να με ενοχλήσει και να ζητήσει...
    Μπορεί να με βρίσκεις πολυ εντάξει άτομο και ευχαριστώ, ομως οι προβληματικες σχέσεις και η ανικανότητα μου να μπω σε υγιείς σχεσεις είναι αλλο θεμα. Δεν το ελυσα.
    Προβληματικό πχ είναι όταν λείπει αυτό το επίπεδο επικοινωνίας που είπες. Προβληματικό άτομο στο οποιο έδωσα ψευδαίσθηση υγιούς σχεσης. Για τέτοιο θεμα ενόχλησης μιλω...Δεν θέλω κανένα πάρε δώσε μ αυτό το άτομο. Λάθος συναναστροφή μου, πεντεξι συναντήσεις που προκάλεσαν ελπίδες.

Senior Member
    Πρεπει να αυξησεισ επικοινωνιακεσ δυνατοτητεσ ωστε να μπορεσεισ να τον διαχειριστεισ

Senior Member
    Αυτα που μου βαζουν στον καφε ειναι γαματα παντωσ

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτα που μου βαζουν στον καφε ειναι γαματα παντωσ
    Τι σου βάζουν στον καφέ?!?!?!?!?!

Senior Member
    Δεν ξερεισ εσυ εισαι μικρη

hlias1988
    Guest
    ρε παιδια ειμαι σε αδιεξοδο. δεν παλευετε η καθημερηνοτητα. τα φαρμακα τα παιρνω κανονικα..
    ειπα στην μανα μου να παμε σε κλινικη.
    παιρνω τηλεφωνο στην κλινικη για πληροφοριες και μεσα γελαγανε. τους ελεγα το προβλημα μου και ακουγα γελια.
    και τους λεω εχω τασεις αυτοκτονιας και μου λεει ε πρεπει να νοσηλευτης. μαλακιες. η μανα μου δεν θελει να νοσηλευτω. εσεις τι λετε θα καταφερω να επιβιωσω χωρις την κλινικη?
    θα με χορτασουν χαπια εκει μεσα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    ρε παιδια ειμαι σε αδιεξοδο. δεν παλευετε η καθημερηνοτητα. τα φαρμακα τα παιρνω κανονικα..
    ειπα στην μανα μου να παμε σε κλινικη.
    παιρνω τηλεφωνο στην κλινικη για πληροφοριες και μεσα γελαγανε. τους ελεγα το προβλημα μου και ακουγα γελια.
    και τους λεω εχω τασεις αυτοκτονιας και μου λεει ε πρεπει να νοσηλευτης. μαλακιες. η μανα μου δεν θελει να νοσηλευτω. εσεις τι λετε θα καταφερω να επιβιωσω χωρις την κλινικη?
    θα με χορτασουν χαπια εκει μεσα....
    Εμείς δεν είμαστε γιατροί για να το ξέρουμε αυτό Ηλία... Αν φοβάσαι ότι θα κάνεις πραγματικά κακό στον εαυτό σου ίσως να πρέπει να νοσηλευτείς αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη μιας κι είμαι ένας απλός άνθρωπος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν ξερεισ εσυ εισαι μικρη
    Οοοοοοοοοο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Είναι άτομο που δεν θέλω και επανήλθε να με ενοχλήσει και να ζητήσει...
    Μπορεί να με βρίσκεις πολυ εντάξει άτομο και ευχαριστώ, ομως οι προβληματικες σχέσεις και η ανικανότητα μου να μπω σε υγιείς σχεσεις είναι αλλο θεμα. Δεν το ελυσα.
    Προβληματικό πχ είναι όταν λείπει αυτό το επίπεδο επικοινωνίας που είπες. Προβληματικό άτομο στο οποιο έδωσα ψευδαίσθηση υγιούς σχεσης. Για τέτοιο θεμα ενόχλησης μιλω...Δεν θέλω κανένα πάρε δώσε μ αυτό το άτομο. Λάθος συναναστροφή μου, πεντεξι συναντήσεις που προκάλεσαν ελπίδες.
    τι να ζητησει; λεφτα; εκδουλευση;
    μιλαμε για ανδρα η γυναικα;

Senior Member
    Για σασ που εχετε τα ντεμεκ ψυχολογικα αν θελετε να γινετε καλα ενα σκετο καφε κι πρωτεινεσ για τισ αδυναμιεσ αυτα για τα οργανικα
    Τα ψυχολογικα ειναι ενα λαθοσ κλικ που εγινε σε μικρη ηλικια και δε μπορουμε να διαχειριστουμε με 100 τοισ 100 επιτυχια τι λεμε και τι κανουμε αυτα

Senior Member
    Μετά το περιστατικό που μου έτυχε την προηγούμενη εβδομάδα δυο συμβουλές.

1) Να έχετε gps, dash cam με ήχο στο αυτοκινητο και με το που θα πλησιάσει ο μπάτσος να του γνωστοποιείς πως εντός του οχήματος υπάρχει dash cam με ήχο για την οποία δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη διακοπή καταγραφής επειδή βρίσκεται εντός ιδιωτικού χώρου

2) Δεν ερχομαστε σε διένεξη μαζί του για κανέναν λόγο και υπογράφουμε πάντα ακόμα και αν θεωρούμε την βεβαίωση παράβασης άδικη

Την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα πηγαίνουμε με το αρχείο της dash cam και του gps στον διοικητή για να γνωρίζει ιδίοις όμμασι την περίπτωση.

3) Αν και εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση η υπόθεση προωθείται σε δικηγόρο για να πράξει τα δέοντα επειδή οι μαγκιες έχουν αντίτιμο. Οποιαδήποτε κλήση τηλεφωνική στις επόμενες 7 ημέρες προέλθει από αριθμο που δεν γνωρίζουμε την καταγράφουμε. Αν δεν υπαρχει η οικονομική άνεση τότε αρκουμαστε στο σβήσιμο

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Μετά το περιστατικό που μου έτυχε την προηγούμενη εβδομάδα δυο συμβουλές.

1) Να έχετε dash cam με ήχο στο αυτοκινητο και με το που θα πλησιάσει ο μπάτσος να του γνωστοποιείς πως εντός του οχήματος υπάρχει dash cam με ήχο για την οποία δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη διακοπή καταγραφής επειδή βρίσκεται εντός ιδιωτικού χώρου

2) Δεν ερχομαστε σε διένεξη μαζί του για κανέναν λόγο και υπογράφουμε πάντα ακόμα και αν θεωρούμε την βεβαίωση παράβασης άδικη

Την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα πηγαίνουμε με το αρχείο της dash cam στον διοικητή για να γνωρίζει ιδίοις όμμασι την περίπτωση.

3) Αν και εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση η υπόθεση προωθείται σε δικηγόρο για να πράξει τα δέοντα. Αν όχι τότε αρκουμαστε στο σβήσιμο
    Καλημερα mindcrime!

Υπογραφω την κληση ακομα και με καμερα οπως λες ειναι σαν να παραδεχεσαι οτι εκανες παραβαση...

Αν ειμαστε 1000% σιγουροι οτι δεν διαπραξαμε την παραβαση που ισχυριζεται δεν υπογραφουμε ,δεν παραλαμβανουμε και μετα ακολουθείς την δικαστικη οδο οπου αποδεικνιεται ανετα πλεον με τις καμερες που υπαρχουν στο οδικο δικτυο αν εχεις κανει την παραβαση...
    Απλα πρεπει να εχεις ορεξη και χρηματα για την δικαστικο οδο που θα επελθει.....

Και φυσικα δεν μπαινουμε σε λογομαχια με κανεναν ....