ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 140
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 140 of 258 FirstFirst ... 4090130138139140141142150190240 ... LastLast
Results 2,086 to 2,100 of 3862
    Senior Member
    Εφαγα κατι σταφυλια. Καποιες ρογες ειχαν περιεργη γευση. Με επιασε πονοκεφαλος και brain fog. Ειναι βεβαιο οτι βαζουν παντου φαρμακο

Banned
    ο χειροτερος σου εφιαλτης ειναι οτι τρεμεις μηπως εμφανιστουν μιμιτες μου και μετατρεψουν ολες τις συσκευες σε μπογους και δε βρισκεις κομψοτεχνηματα να τα διχνεις στους φιλους σου γι αυτο εβαλες τους αδελφους σου να γινουν η σκια μου και μετα το επαιζες οτι θες να με βοηθησεις ολα τα κανεις για τη μοστρα γι αυτη σκιζεσε να ειναι ωραια η βιτρινα γιατι δε κανεις μια ειδηκη παραγγελια αν θες γλαστρες για να μη χασεις κανενα σεντς

Ξανάρχισαν τα ενοχλητικά μηνύματα στο κινητό μου από το ίδιο άτομο, από το άτομο για το οποίο σας ξαναμίλησα πριν μέρες.
    Στη δουλειά προσπαθούν να μου σπάσουν τα νεύρα με υποτίμηση και αμφισβήτηση για οτιδήποτε κάνω.
    Δεν έχω κοντά μου κανέναν πραγματικό φίλο με τον οποίο να επικοινωνώ εις βάθος.
    Άλλοι κατορθώνουν μετά από ωραίες σχέσεις να φτιάξουν οικογένεια, εγώ είχα απλά γνωριμίες με την κάθε προβληματική γυναίκα και τώρα ξαναδέχομαι αυτά τα ενοχλητικά μηνύματα. Οι συσκευές κινητού και το ίντερνετ δεν διαθέτουν σύστημα με το οποίο μήνυμα ή κλίση από μπλοκαρισμένους αριθμούς να μην φτάνει καθόλου στη συσκευή ούτε καν σαν ένδειξη.
    Άτομα με τα οποία ξεκινήσαμε μαζί πριν χρόνια έχουν προχωρήσει καμπόσο τη ζωή τους σε βαθμό που ντρέπομαι να τους συναντήσω.
    Δεν έχω όρεξη να πάω ταξίδι διότι πέρα από το ότι θα είμαι μόνος και θα με πιάνει κατάπτωση θα με βασανίζουν και όλα αυτά.
    Δεν ξέρω τι να κάνω ή προς τα που να πάω.
    γιάννης

Senior Member
    Πρέπει νομίζω να βρεις μία ισορροπία με τον εαυτό σου. Να βελτιώσεις κάποια πράγματα πάνω σου τόσο όσο να μην χαλιέσαι ο ίδιος και να είσαι χαρούμενος με τη ζωή σου, όχι κάνοντας κάτι μηχανικά επειδή έτσι σου το είπαν στη δουλειά π.χ. Διότι όταν κάτι είναι "φιαχτό" και δεν σου βγαίνει, φαίνεται και ξενίζει. Όπως αυτό που έγραψες πιο πριν, ότι κάνω ακριβώς όπως μου είπαν και πάλι δεν τους αρέσει. Άλλο να πεις ότι είχα στο μυαλό μου ότι οι τάδε φάκελοι πρέπει να τακτοποιηθούν με χρονολογική σειρά κι οι άλλοι να σου λένε βάση χρώματος και να πάνε να σου την πουν αργότερα ότι αυτό το σύστημα δεν αποδίδει καλά- εκεί τους λες στα ίσα πρότεινα κάτι άλλο, δεν το δεχτήκατε, τώρα από που κι ως που μου τη λέτε;- κι άλλο να προσπαθείς να μιμηθείς συμπεριφορές που δεν σου βγαίνουν ή να σε πατρονάρουν στο πως θα μιλάς π.χ. , εκεί τα πράγματα περιπλέκονται. Βάζεις κάποια όρια. Αν έχω καταλάβει καλά, είσαι χρόνια στην ίδια δουλειά. Δεν έχει βρεθεί ένας τρόπος λειτουργίας και επικοινωνίας ακόμα; Που εντοπίζεις το λάθος;

Με αυτούς τους φίλους/γνωστούς κάθε πότε επικοινωνείτε; Μέσω αυτών δεν έχεις καταφέρει να γνωρίσεις κάποιους άλλους ή δεν το επιδιώκεις και πολύ;

Ο φόβος με κρατάει στον ίδιο τόπο.
    Ο φόβος προκάλεσε να με παρενοχλεί άτομο που δεν θέλω.
    Ο φόβος τον οποίο εξέθρευαν ως χαμηλή αυτοεκτίμηση πολλοί από τους γύρω μου και κάποιες καταστάσεις της ζωής μου με απέτρεψαν από το να διεκδικήσω, τουλάχιστον να δοκιμάσω. Το αποτέλεσμα και οι αποστάσεις με κράτησαν μακριά από αυτούς ασχέτως ότι η φιλία δεν έφτανε τα όρια του κολλητού.
    Κι όταν λέω φόβος εννοώ ένα σύνολο συναισθηματων που προκαλεί αλληλοδιαδοχή γεγονότων και αποτέλεσμα.
    γιάννης

Senior Member
    Σιγά σιγά δεν πρέπει να σπάσεις αυτή την αλληλοδιαδοχή, αυτό το μοτίβο όμως; Ότι σε φοβίζει, αυτό πρέπει να προσπαθείς να το κοιτάς κατάματα κι ας φοβάσαι.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Σιγά σιγά δεν πρέπει να σπάσεις αυτή την αλληλοδιαδοχή, αυτό το μοτίβο όμως; Ότι σε φοβίζει, αυτό πρέπει να προσπαθείς να το κοιτάς κατάματα κι ας φοβάσαι.
    Να πάω ταξίδι ή να μην πάω, κι ας είμαι εκεί πληκτικά μόνος από το είμαι διακοπές στους καθημερινούς μου χώρους σχεδόν μόνος?

Να αλλάξω εργασιακό περιβάλλον? Θα πρέπει πρώτα να βρεθεί κάτι το οποίο θα μαι όσο πιο βέβαιος γίνεται ότι είναι καλύτερο από το παρόν ή να πάω σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον αν το παρόν περιβάλλον γίνει ανυπόφορο ή οι συνθήκες "που το περιβάλλον" ασύμφορες.

Επειδή με παρενοχλεί άτομο το οποίο δεν θέλω και δεν ξέρω μέχρι που θα πάει η κατάσταση αυτή και ασχέτως αυτού έχει και ψυχολογικά, να δώσω μέσα σε μια σχέση με κάποια που δεν θα με γεμίζει τόσο? Ο χαρακτήρας μου κι ο φόβος με στέρησαν από του να είχα ήδη μια καλή σχέση.

Αυτά με βασανίζουν τώρα, ως τελική απόρροια φόβου.

Αγωνίζομαι να σπάσω αυτή την αλληλοδιαδοχή με το να κάνω υπερβάσεις, δλδ να εκθέτω τον εαυτό μου σ αυτα στα οποία με φοβίζουν, δλδ αυτό που είπες, να κοιτάω το φόβο κατάματα. Το εξασκώ εδώ και χρόνια, κάπως έχουν βελτιωθεί τα πράγματα αν και ο χαρακτήρας όσο πιο πολύ παγιώνει τόσο πιο δύσκολα αλλάζει.

Η επικοινωνία είναι και θέμα χημείας. Δλδ, με άλλους θα μπορούσα να επικοινωνώ σχεδόν καθημερινά, με άλλους μια κάθε τόσο διότι αλλιώς θα με έχουν για πρήχτη, με άλλους η σχέση μπορεί να ναι βιτρίνας (προσποίηση ότι τα πάμε πολύ καλά αν και κατά τα λοιπά η παρέα μπορεί να ναι τέλεια) και με άλλους εις βάθος επικοινωνία αλλά πεσσιμιστική αφού εκει είναι εκει που βγάζω τα πραγματικά εσωτερικά συναισθήματα μου και με άλλους που με έχουν ως απλά αντίκριση του κατώτερου ή συμπαθούς φίλου/συνανθρώπου. Τέτοιας φύσης είναι οι σχέσεις που έχω ασχέτως αν τους βλέπω συχνά ή σπανιότατα κι ασχέτως αν συχνά δεν επιδιώκω την επικοινωνία αφού κρίνω πως δεν θα επιφέρει αφ' ευατής καμία σημαντική αλλαγή στη ζωη μου. Βγάζω έξω τις σχέσεις εκμετάλλευσης και σχέσεις με προβληματικά άτομα απ τα οποία ξέκοψα.
    γιάννης

Banned
    εδω και παρα πολυ καιρο εχεις διασκορπισει τον εαυτο σου σχεδον παντου μεχρι και σε οτι χρησιμοποιω πανω στη δικη μου ιδεα που τη χρησιμοποιεις μονιμως χωρις εγω να συμφωνω σε αυτο και καθε φορα που βλεπω κατι σχετικο με σενα μου πετανε error οι συσκευες για να καταλαβω δηλαδη τι νομιζεις οτι ειμαι καθυστερημενος και δε βλεπω τι γινετε η μηπως νομιζεις οτι εγινα αλτσχαιμερ η εχεις αποθρασυνθει εντελως συνδεονται οι αδελφοι σου οποτε γουσταρουν σε οτι συσκεςυη χρησιμοποιω και κανουν το κεφι τους χωρις να σεβονται τιποτα και κανενα τη πρωτη φορα μαλιστα που εγινε αυτο αναγκαστηκα να αλαξω μπροζερ ομως η υπομονη μου εχει εξαντληθει και αν εσει ψαχνεις .......... να τον εξουσιαζεις εχεις βρει το λαθος ατομο γιατι εκτος του οτι δεν εχω αντιπαθησει ποτε ατομο τοσο οσο εσυ με εξαγριωνεις ολο και περισσοτερο ενω μαλιστα θες και να συνεργαστουμε θυμαμαι μαλιστα μια φορα που ειμουν σε ενα καταστημα που εμφανηστηκε ενας υπαλληλος και μου ελεγε ασυναρτησιες και αυτο δεν εγινε μια φορα αλλα δυο τρεις και μαλιστα ενας προσπαθουσε να με ψαρωσει και ολας μηπως τους πληρωνεις για να τα κανουν ολα αυτα γιατι αλλη εξηγιση δε μπορω να βρω γιατι λυσαξαν με αυτο το βιολι εισαι και θυμα και απο πανω ετσι? ολοι θα σε προσκυναμε σα θεο και εσυ θα περνεις σαρνα οτι βρεις ετσι για να αποδειξεις οτι εισαι το αφεντικο ολων δε καταλαβα ποιος σου εδωσε το δικαιομα να κανεις καταληψη παντου πανω στις δικες μου ιδεες και να αποφασιζεις για ολα τι νομιζεις οτι εισαι ο αφεντης ολων επειδη δε μπορει κανενας να δει οσα βλεπω εγω

Banned
    αυτο ειναι μια κυνικη αληθεια ο Αινσταιν ελεγε οτι η επιστημη ειναι ενα υπεροχο πραγμα αρκει να μη χρειαζστει να βγαλεις το ψωμι σου απ αυτη γιατι οπου εμπλεκετε η δουλεια ολα μετατρεπονται σε πηνηρια με σκοπο το κερδος για αν ολοι γινουν καλα μετα οι γιατροι δε θα βγαλουν φραγκο το ιδιο συμβαινει και με το εμποριο αν ο καθενας βολευτει με οτι αγορασει μετα τα μαγαζια δε θα εχουν τζιρο γι αυτο το λογο λυσαξαν με τα ρουχα που φοραω και τωρα τελευταια προσπαθουν να τα κανουν αβολα γιατι τρεμουν μηπως ο κοσμος βολευτει με αυτο και σταματησουν να ψωνιζουν αρα η θα βγαλουν λεφτα διαλυοντας οτι φοραω η θα το κανουν αβολο για να μη σταματανε να ψωνιζουν η θα αλαξουν επαγγελμα και μετα μου ελεγαν οτι με μισουν δε με ενδιαφερει ξερω καλυτερα απ αυτους του θελουν για να με αγαπησουν εγω να υποφερω οτι λεφτα εχω να τα χαριζω παορνοντας διακοσμητικα ρουχα και παπουτσια με λαθος σχημα που να βρισκει το ποδι μου παντου μεχρι να γεμισει καλους και να μη μπορω να περπατησω να φοραω στενα ρουχα που να μη βολευουν με ωραια χρωματα για να δωσω το παραδειγμα και στους αλλους οτι θα πρεπει να υποφερουμε για να βασιλευει το κακο στο πλανηυτη αυτο για να μη πεινασουμε να κουτιαζομαστε στις τηλεορασεις να μας ψαρωνουν ολοι την ωρα οι μεγαλοκαναλαρχες θα αρρωστησετε θα θα θα για να βγαζουν δις ενω απ τη μεσαια ταξη θα κοβουν συνεχεια εκατοσταρια μεχρι να μεινουν 300ευρω φιλοδωριμα ετσι δε θα ειμουν πολυ αγαπητος σιγουρα ναι

Banned
    αυτοι φταινε που τα δεχονται ολα αυτα και σκυβουν το κεφαλι στη λογικη του πλανητη αυτου αν δε τα αγοραζε κανενας τα στενα παπουτσια θα αναγκαζοντησαν να τα κανουν φαρδυτερα ετσι και αλλιως τωρα βρηκαν νεα τεχνικη για να βγαζουν λεφτα τα κανουν φαρδυτερα και απο χαρτοπολεμο για να γινονται οπως το αφρολεξ που μαδαει να φαινετε μια ....... και μετα να αγοραζουν καινουρια και αν σταματουσαν να ψωνιζουν να εδιναν λεφτα τοσα λεφτα δεν εδωσαν για να μας λενε το χαβα 24 ωρες εκει βρηκαν τα λεφτα αμεσως οι οικονομικες κρισεις ειναι μονο οπου τους βολευει

Banned
    kαθεστως φασισμου και μπιγκ μπραδερ σε πληρη εφαρμογη οπως λενε και αλλοι χρηστες στο διαδυκτιο καθε φορα που λενε τη λεξη 5G στη συνεχεια δε μπορουν να γραφουν αρα καταλαβατε πως παει εμεις θα πληρωνουμε ακαταπαυστα και θα δινουμε τα λεφτα μας αγοραζοντας συσκευες σουρωτηρια που θα της παρακολουθει οποιος γουσταρει και καθε φορα που θα βλεπει κατι που μιαζει με πρασινο τριγονο θα κανει οτι γουσταρει σε σησκευη που δε του ανοικει και φυσικα οι κατασκευαστες κανουν τις παπιες γιατι οσο υπαρχουν προβληματα θα υπαρχουν και αγορες γιατι να τους ενδιαφερει το θεμα? μια χαρα υπαρχουν τρυπες στους επεξεργαστες για χωνετε οποιος γουσταρει σε αυτες που ολο τις φτιαχνουν και ολο ετσι μενουν και μετα αγοραζουν αλλες και αυτοι θα συνενοουνται με νοηματα πρασινο τριγωνο κοκκινο μπλε και οι ........ πληρωνουν καλα

Banned
    το πρωι προσπαθουσα να διαγραψω ενα μυνημα στο τηλεφωνο μου και δε διαγραφοταν αυτο ειναι νεο κολπο γιατι νομιζεις οτι ετσι θα σταματησω να μιλαω ετσι την εχεις δει η θα τους στελνεις σηματα μορς για να παιρνουν ιδεες απο μενα κανοντας σαραβαλο οτι χρησιμοποιω ετσι ο ενας θα βγαλει λεφτα και ο αλλος θα ναι ο ............. ετσι δε το οραματιζεσε

Banned
    σε λιγο θα με ξανασηκωσεις απο εκει που καθομαι και μετα θα το παιζεις θυμα ετσι δε την εχεις δει αν νομιζεις οτι θα με τρελανεις αυτο ξεχασε το τη δικη μου τρελα δε τη φτανεις οτι και αν κανεις

Banned
    εδω και πολυ καιρο καθε φορα που ανοιγω μια συσκευη καθονται και κορναρουν συνεχως 34 ωρες δε καταλαβαινω τι ακριβως θες με3 το ζορι να σε δεχτω αυτο να το ξεχασεις οσους και αν πληρωσεις για να με ακολουθουν αλλα αν θες μπορω να σε ψελνω μερα νυχτα για να δουμε ποιος ειναι ο πιο απαλευτος απ τους δυο με ποιο δικαιομα εχεις κανει καταληψη στη διευθυνση ιρ που βρισκομαι μηπως ειναι τα παντα ιδιοκτησια σου και δε το ξερω ακομα εχω τις φωτογραφιες με το αντι9βαιρους που ελεγε οτι η συνδεση δεν ειναι ιδιοτικη και οπιος δε με πιστευει μπορω να τους τις δειξω

Banned
    επι τοσο καιρο τους εστιλα αλεπαληλα μυνηματα οτι δε προκειται να δεχτω οτι μου πασαρουν αλλα αυτοι συνεχιζουν το χαβα τους δε καταλαβαινουν? θα τους κανω εγω να καταλαβουν θελουν δε θελουν