ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 141
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 141 of 258 FirstFirst ... 4191131139140141142143151191241 ... LastLast
Results 2,101 to 2,115 of 3862
    Banned
    μεχρι τωρα εχω τους εχω στηλει ενα σωρο μυνηματα και τους λεω οτι αν συνεχισουν να προσπαθουν να αλαξουν μυαλα θα καταληξουν στο δαφνι και αυτοι συνεχιζουν το βιολι τους καθαρος ψυχολογικος πολεμος ομως η υπομονη μου εχει εξαντληθει και αν δε θελουν να καταλαβουν με τιποτα οταν θα γεμισω το ιντερνετ με θεμα πλυση εγκεφαλου κατι θα υποψιαστους οσο ........... και να ειναι εγω παντως τους προειδοποιησα και υπευθυνοι ειναι αυτοι γι αυτο σας το ξαναλεω αφηστε με ησυχο οσο κρατιεμαι ακομα γιατι αν νομιζετε οτι θα κρατιεμαι για πολυ μαλον δε με ξερετε τοσο καλα οσο νομιζετε ολα αυτα τα τεχνασματα ψυχολογικου πολεμου δε σας τα λενε μονο οι συμβουλοι σαν αν αυτο νομιζετε γιατι τα εχω διαβασει και εγω αν θελετε να μου επιβαλετε τη γνωμη σας μπορω να δοκιμασω και εγω αυτη τη τακτικη ψυχολογικου πολεμου για να δουμε ποιος θα σπασει τα νευρα σε πιον βαζετε στοιχημα οτι μπορω εγω να σας επιβαλοω τη γνωμη μου για να αρχισω να μιλαω για πλυση εγκεφαλου για να δουμε αν μπορω οταν ομως καθομουν σε μια μερια αυτο δε σας αρεσε γιατι νομιζατε οτι αυτο βοηθα τη πλυση εγκεφαλου εκει ειναι ολο το μυστικο γιατι παντα οι καλοσυνες σας ειναι γεματες ξερετε τι ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΧΙΖΩ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΡΩΝΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ; ΚΟΝΤΙΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΚΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΜΑΓΚΙΑ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ τοσο καιρο σας ανεχτηκα και εδειξα καλοσυνη τωρα μου τελειωσε δε μπορει να αγοραζω συσκευες και να ειμαι συνδιαχειρηστης με αυτες αυτο δε προκειται να το ανεχτω θελετε να γινετε διαχειρηστες του μυαλο μου σα να ειμαι ρομποτ και μετα λετε οτι ειμαι κακος μηπως σε μενα βλεπετε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ γιατι αυτο εισεπραξα ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΤΕΦΩ αν ψαχνετε καπιον να τον εχετε καβαλα και να μη λεει λεξη λοιπαμαι γιατι αυτος δε ειμαι εγω εγω οταν καποιος με αδικει γινομαι αγριο θηριο δε γουσταρω να προσφερω γουσταρω να επιστεφω οτι εισεπραξα τοσα χρονια αυτο γουσταρω να βρειτε χαμαλη αν ψαχνετε να δουλευει 20 ωρες για να τα αφησει μια μερα ολα εδω εγω θα ειμαι στο κοσμο μου ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ και αν θελει καποιος να με σηκωσει απο κει που καθομαι μετα μη διαμαρτυριθει οτι αρχισα τον εξαψαλμο ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ γιατι για να ειμουν καλος επρεπε να τον αφησω να καταλαβει σαν κατακτητης οτι μου ανηκει για να γινω αγαπητος οσο ταξιδευα ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΠΩΣ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑ ΤΩΡΑ οσο βλεπω το χαλι αυτο δε σηκωνω κουβεντα σε τιποτα και το οτι ακουγα παλιοτερα χαρη σας εκανα

Senior Member
    Τι ηταν αυτο που οδηγησε άραγε ενα στιχουργο να σκεφτει να γραψει...

Χιλιες φορες να ησουνα μια ***** αληθινη
    μα εισαι το χειροτερο ******* στη ψυχη...

Ποιος ξερει τι του έκαναν του δολιου....

Banned
    καθηστε εκει περα να κορναρετε 24 ωρες με τα λεφτα που τσεπωσατε για να τα κανετε ολα αυτα γιατι αυτο ξερετε να κανετε μονο να παιζετε κρυφτουλι αλλα τωραθα μου πεις απευθυνομαι σε ανθρωπους η ρομποτ που τους εχουν τσιπαρει σε εκατο μεριες γι αυτο και εχουν τοσο μισος μεσα τους βλεπουν τους αλλους ευτυχισμενους και τους πιανει αμοκ

Συνεχίζει να με παρενοχλεί τηλεφωνικώς το συγκεκριμένο άτομο. Πεντεξι φορές βγηκαμε για καφέ και πεντέξι μιλήσαμε τηλεφωνικώς, μέσα σε ένα διάστημα δυο τριων μηνών πριν πέντε χρόνια. Απολύτως τίποτα περισσότερο μεταξύ μας. Με την τελευταία έξοδο βέβαιος πλέον ξέκοψα. Πριν είκοσι μέρες περίπου ξεκίνησε η ενόχληση στο τηλέφωνο η οποία συνεχίζει κάθε λίγες μέρες έως σήμερα. Αυτά παθαίνει κανείς όταν βγει με άβγαλτο, τεμπέλικο άτομο και κάνει το λάθος και του προσφέρει καλή εντύπωση.

Αυτά είναι συνέπεια όλα αυτά των όσων κατά καιρούς σας έχω πει για το άτομο μου, όταν η απειρία, ο φόβος και η χαμηλή αυτοεκτίμηση οδηγούν σε γνωριμίες μέσω μεσαζόντων και σε ανικανότητα προσέγγισης και δημιουργίας σχέσης την οποία εγώ να επιλέξω. Μην μου πείτε για μπλοκαρίσματα διότι τα δοκίμασα, όπως και την αγνόηση.

Έχουν σχεδόν σπάσει τα νεύρα μου και σχεδόν είμαι σε μια κατάσταση πανικού κι εντούτοις λειτουργώ γενικά καλά στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μου... Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας και τι άλλο θα κάνατε στη θέση μου..
    γιάννης

Senior Member
    Αν είπες σε αυτό το άτομο στα ίσα ότι δεν θες επαφές μαζί της και να μην σε ξαναενοχλήσει κι αυτή επειμένει, πες της ότι θα κάνεις ασφαλιστικά μέτρα. Αν το συνεχίσει, κάντα.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αν είπες σε αυτό το άτομο στα ίσα ότι δεν θες επαφές μαζί της και να μην σε ξαναενοχλήσει κι αυτή επειμένει, πες της ότι θα κάνεις ασφαλιστικά μέτρα. Αν το συνεχίσει, κάντα.
    Της είπα και επιμένει να ενοχλεί! Τι ασφαλιστικά μέτρα να κάνω δλδ?...
    γιάννης

Senior Member
    Ασφαλιστικά μέτρα είναι μία διαδικασία μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση δικαστικά αν π.χ. μηνύσεις αυτό το άτομο για παρενόχληση κτλ. Γίνεται για να προστατευτούν τα δικαιώματα του καθενός π.χ. η προσωπικότητά του, η σωματική του ακεραιότητα, η ψυχική του ηρεμία ή ξέρω κι εγώ τι. Ένας δικηγόρος θα σου εξηγήσει τη διαδικασία με νομικούς όρους.
    Πρακτικά δεν χρειάζεται σώνει και καλά να το τραβήξεις σε δίκες και τέτοια. Όταν πάρει το μήνυμα ότι δεν αστειεύεσαι, θα κάνετε ένα συμβιβασμό, πχ απόσυρση της αγωγής και τελειώνει η υπόθεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συνεχίζει να με παρενοχλεί τηλεφωνικώς το συγκεκριμένο άτομο. Πεντεξι φορές βγηκαμε για καφέ και πεντέξι μιλήσαμε τηλεφωνικώς, μέσα σε ένα διάστημα δυο τριων μηνών πριν πέντε χρόνια. Απολύτως τίποτα περισσότερο μεταξύ μας. Με την τελευταία έξοδο βέβαιος πλέον ξέκοψα. Πριν είκοσι μέρες περίπου ξεκίνησε η ενόχληση στο τηλέφωνο η οποία συνεχίζει κάθε λίγες μέρες έως σήμερα. Αυτά παθαίνει κανείς όταν βγει με άβγαλτο, τεμπέλικο άτομο και κάνει το λάθος και του προσφέρει καλή εντύπωση.

Αυτά είναι συνέπεια όλα αυτά των όσων κατά καιρούς σας έχω πει για το άτομο μου, όταν η απειρία, ο φόβος και η χαμηλή αυτοεκτίμηση οδηγούν σε γνωριμίες μέσω μεσαζόντων και σε ανικανότητα προσέγγισης και δημιουργίας σχέσης την οποία εγώ να επιλέξω. Μην μου πείτε για μπλοκαρίσματα διότι τα δοκίμασα, όπως και την αγνόηση.

Έχουν σχεδόν σπάσει τα νεύρα μου και σχεδόν είμαι σε μια κατάσταση πανικού κι εντούτοις λειτουργώ γενικά καλά στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μου... Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας και τι άλλο θα κάνατε στη θέση μου..
    βαλε εναν δικηγορο να της τηλεφωνησει και να την ενημερωσει οτι θα κανετε καταγγελια στην αστυνομια αν ξαναπαρει. μπορει να της δημιουργεις την εντυπωση οτι κολακευεσαι, η οτι ειναι ανεκτο αυτο που κανει.. ισως αν παρει τυπικα και αυστηρα ενας τριτος, να καταλαβει οτι πραγματικα ενοχλει και να το κοψει.

Έχετε δίκιο...
    Μου ειχε γράψει και οτι κρυβομαι και λίγο πολυ με προστάζει να μου μιλήσει και να με δει.
    Το ίδιο ακριβώς σκηνικό ειχε ξανασυμβεί πριν πεντε συν χρόνια αλλα σταμάτησε. Ο πανικός και το στρες που βιωσα ήταν αφόρητα.
    Νομίζει οτι είναι με το ζόρι. Ελπίζω το κακο να σταματήσει.

Οσα ατομα γνώρισα μέσω τρίτων, ακόμα κι ατομα που γνώρισα απο μόνος μου, σχεδόν ολοι ηταν προβληματικές περιπτωσεις, οπως αυτη. Διοτι σου λενε ήσυχος, καλό παιδί, κανει γι αυτον , ενω τα ατομα που μου συστειναν οι ίδιοι/ες δεν καταδεχονταν να τα κανουν παρέα και απλα τα ειχαν για καλούς γνωστούς, οπως εμένα.

Είναι πολυ άσχημο πράγμα να αναμενεις ενόχληση οπως άσχημο είναι ταυτόχρονα με αυτη την κατάσταση να προσπαθείς να φτιαξεις νέες γνωριμίες αλλα ο χαρακτήρας και τα ψυχολογικά σου να μην σου επιτρέπουν, δηλαδή εκει που κανεις την προσπάθεια ο αλλος σε αντιλαμβάνεται και κάνει πίσω.
    γιάννης

Banned
    oλο αυτο το πραγμα που μου παρουσιασαν δεν ειχε καμια σχεση με συναισθηματικη ιστορια ηταν ενα μεθοδευμενο σχεδιο που αποσκοπει στον ελεγχο ολου του πλανητη με τη προβολη προτυπων απο μικρη ηλικια δε τους ενδιαφερω εγω ουτε η υγεια μου οσα λενε ειναι αστειες προφασεις προκειμενου να εχουν τα παντα υπο την ιδιοκτησια τους αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να εχουν ακρες παντου και να ελεγχουν οσο περι σσοτερο κοσμο μπορουν για να το περιφανευονται με το μονο συστημα εκφοβισμου για να εχεις να φας αυριο για να μπορεις να βγεις εξω για να πας ταξιδια εκει βασιζονται ολα σε αυτο τον εκβιασμο παρε οτι σου δινουμε για καλυψεις τις αναγκες σου ομως εχω πολα να πω ακομα και περιμενω να με προκαλεσουν για να τα πω για να τους αποδειξω ποσο καλυτερος γινομαι με τα κολπα τους

Senior Member
    Ο τσιπρασ ανθελληνησε ολη την ελλαδα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned

Banned

Banned
    εδω και τοσο καιρο συνεχιζετε το βιολι με το ψυχολογικο πολεμο γιατι απαιτητε να μου πασαρετε ανθρωπο σας με το ζορι χωρις εγω να τον εγκρινω και σαν να μην εφτανε αυτο εμφαναστηκε μπροστα μου σημερα ενας τυπος που προσπαθησε να με ψαρωσει για να δεχτω το συστημα σας με το ζορι μια αλλη φορα εμφανηστηκε ενας κατασκοπος μπροστα στα ματια μου που δε διστασε να μου δηλωσει την ιδιοτητα του και προσπαθουσε με οπλο του το φοβο και τη ψευτομαγκια να με πεισει να συνεργαστω μαζι του καΙ οταν το αρνηθηκα ακουσα ενα μπουμ εδω κοντα ειστε με τα καλα σας η σας εχει στριψει εντελως και δε ξερετε πλκεον με τι τροπο να με εκβιασετε για να δεχτω το συστημα σας θα με εξαναγκασετε για πολυ ακομα να σας τη λεω 24 ωρες η νομιζετε οτι θα ξεφτυλισετε τις επαφες μου για να δεχτω τον απο μηχανης θεο που ετοιμαζετε ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΒΕΤΕ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΣΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΠΙΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ γιατι εγω ειμαι πολυ πιο ξεροκεφαλος απο σας και οταν μου τη δωσει δε κανω πισω δε μπα να γινουν ολα ρημαδιο καθε φορα που βλεπετε καποιον που εχει γινει γνωστος απαιτητε να ενταχτει στο συστημα χουντας για να υπερηφανευεστε οτι ελεγχετε τα παντα και τους παντες και με δουλευεται με στημενες ιστοριες και ψευτικα ρομαντζα που δεν εχουν καμια σχεση με την αληθεια ομως η ανοχη που εδειξα ως εδω ηταν γιατι ανβ δε καταλαβενετε αυτο που λεω θα σας κανω να το καταλαβετε σας αρεσει η οχι και οσα ρομποτ κ,αι αν στηλετε στο δρομο μου που νομιζετε οτι ετσι θα κολωσω και θα κλεισω το στομα μου σας γελασανε η πλυση εγκεφαλου πλεον που σχεδιαζατε εδω και δεκαετιες σταματησε να αποδιδει η θα με αφησετε ησυχο η θα πω ακομα περισσοτερα μεχρι να το εμπεδωσετε οτι δε δεχτω το κελεπουρι που ετοιμαζετε σας αρεσει η οχι αν νομιζετε οτι θα αποφασισετε εσεις σε ποιον θα μιλησω σας γελασανε αν δε σας εφτασε η αλαγη αυτη στη συμπεριφορα μου μπορω να αλαξω ακομα περισσοτερο και δε προκειται να με κανετε δουλω των ψυχολογων αν αυτο νομιζετε δε μπορετε ναμ με τρελανετε γιατι τη δικη μου τρελα δε τη φτανετε με τιποτα και αν νομιζετε οτι μπορειτε να με παλεψετε και να μου επιβαλετε ανθρωπο σας χωρις εγω να τον εγκρινω θα μιλω ακαταπαυστα απο παντου μεχρι να δουμε ποιος θα τρελανει ποιον θελετε να σας σεβαστω ενω θελετε να μου κανετε ................ με το ζορι οχι γιατι ξαφνικα σκιζεστε για την υγεια μου και αλλες τοσες .............. αλλα για να κοκορευεστε οτι ελεγχετε τα παντα αυτος ειναι ο μονος σκοπος σας να ειναι ιδιοκτησια σας ο πλανητης ολος και κοψτε το δουλεμα με τις φιλανθρωπιες δεν ειστε φιλανθρωποι αλλα κατακτητες ολης της γης για να υπαρχει παντα η φημη οτι οι .................. εξουσιαζουν ολη τη γη αυτο σας ενδιαφερει το ονομα η δοξα και η φημη για αυτα τα τρια παλευετε εγω δε προκειται να δεχτω τη χουντα αυτο να το ξεχασετε

Banned
    επι τοσο καιρο προσπαθειτε να φακελωσετε τις αντιδρασεις μου γιατι νομιζετε οτι ετσι θα με ελεγχετε σα ρομποτ γιατι ετσι την εχετε δει τελευταια εχετε καλομαθει απο αυτους που εγιναν υποδουλοι στη τεχνολογια το τελευταιο καιρο για να τους σωσετε ετσι και αν νομιζετε οτι θα κανω πισω με μπαμ μπουμ στρακαστρουκες ηλιους σκιες η οτι αλλη ........... σας ερθει στο τσερβελο δε ξερετε με ποιον εχετε να κανετε γιατι οσο και αν κοιτατε πως αντιδρω και πως ενδιαφερομαι αυτο συμβαινει μεχρι να μου τη δωσει γιατι αν μου τη δωσει δε θα υποχωρησω δε μπα να γινουν ολα αγνωριστα αν λοιπον θελετε να κοντραριστουμε στο ποιος μπορει να γραφει και να μιλαει με τα περισσοτερα κατεβατα ακολουθηστε με αν μπορειτε και οταν στον εγκεφαλο σας δε μινει ουτε ενα κυτταρο μετα θα το παιζετε θυματα και καημενοι ενω σας προειδοποιουσα τοσο καιρο γι αυτο και εσεις γραφετε το οτι σας προηδοποιω γιατι εχετε κρυφο κολημα μαζι μου και θεμα μαζοχισμου για να ειμαι καλος πρεπει να σας διορισω επιστατες και να δουλευω σα κοροιδο υπο την απειλη εκβιασμου αν δε κανεις οτι σου λεμε δε θα εχεις να φας και δε θα μπορεις να πας οπου θες εγω ομως ειμαι πολυ πιο τρελος απο σας και μπορω να κανω το ασπρο μαυρο αν θελω γι αυτο και δε μπορει να με παλεψει τιποτα και κανενας γιατι κανενας δε με φτανει σε τρελα με τιποτα