Results 2,116 to 2,130 of 3862
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ?
-
29-07-2020, 10:22 #2116
Ανιδιοτελής αγάπη δεν υπάρχει. Είναι ωραίο να βαυκαλιζόμαστε για την τάχα ευγενή μας φύση, που η καημένη δίνει και δίνει από ένα άπατο δοχείο δίχως κλαψ ποτέ να περιμένει ανταπόδοση, ωστόσο όλα γίνονται για εγωιστικούς και εαυτοκεντρικούς λόγους. Βοηθάμε γιατί μας κάνει να νιώθουμε καλά (στην χειρότερη μας κάνει να νιώθουμε ανώτεροι. Άλλοτε το χρησιμοποιούμε εμμονικά και καταλήγει σε άκυρο μεσσιανισμό, που καλά, κάθε μεσσιανισμός άκυρος είναι). Αγαπάμε για να αγαπηθούμε, ακόμη κι αν αυτό γίνεται χωρίς ο άλλος να ανταποκρίνεται, αγαπάμε με την ελπίδα να αντιγυριστεί κάτι, τίποτε δε γίνεται εν λευκώ, υπάρχει εγωιστικό υπόβαθρο πάντα. Η χριστιανική εφεύρεση της ανιδιοτελούς αγάπης είναι το εγωιστικότερο κάλυμμα, και πλέον τερατώδης ψευτιά. Κάνουμε παιδιά για τα γεράματά μας, για την κληρονομιά μας, για την επέκταση των δικών μας ονείρων, την μεταπήδησή μας στο μέλλον μέσω των γονιδίων μας, για να ακουμπάμε τις ψευδαισθήσεις και τα φαντασιακά μας πάνω τους, καημένα παιδάκια. Πριν γεννηθήτε είστε ήδη φορτωμένα τις αηδίες μας και των κοινωνιών που ζούμε, δε θα σας αφήσουμε ποτέ ελεύθερα, θα είστε στη φωλίτσα σας, καπαρωμένα ήδη και ζαλωμένα στην πλάτη το βαρύ φορτίο της...ανιδιοτέλειάς μας.
Κατά τον Δαίμονα Εαυτού
- 29-07-2020, 10:49 #2117
Διαφωνώ, μην τα ισοπεδώνεις όλα... Υπάρχει και την έχω νιώσει και τη νιώθω ακόμα για κάποιον απ' τον οποίο δεν περιμένω το παραμικρό... Δεν αντιλέγω ότι μου έδωσε πολλά στο παρελθόν γι' αυτό και τον αγάπησα τόσο αλλά τώρα ούτε παίρνω πλέον κάτι ούτε έχω κάποια προσδοκία τώρα πια...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-07-2020, 12:58 #2118
Ανιδιοτελής αγάπη είναι της μάνας προς το παιδί. Υπάρχει ανιδιοτελής αγάπη όχι μόνο σ αυτη τη σχέση, αλλά η έκφραση της μπορεί να μην συμβαδίζει με τα θέλω και τις επιθυμίες του αγαπώμενου.
Η χριστιανική ανιδιοτελής αγάπη δεν είναι ψευτιά, είναι το ιδανικό το οποίο δεν είναι απραγματοποίητο αλλά θέμα ατομικής βούλησης.
Ζήτημα είναι πως νιώθεις χωρίς παιδιά στα γεράματα και όχι γιατί έκανες παιδιά.
Λογικό είναι από πριν γεννηθούμε να είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα στις αηδίες και τα όρια της κοινωνίας.γιάννης
29-07-2020, 15:03 #2119
χτες η προχτες ανεβασα ενα τραγουδι που ελεγε οτι δε ξερω που παω και μετα απο κατι ωρες συνδεσα ενα ποντικι και πηγενε αλλου γι αλλου και αυτο το πραγμα δε συνεβει μια φορα αλλα συμβαινει εδω και καιρο και αν αυτο δε φαινετε απο μακρυα οτι γινετε επιτηδες επειδη δεν εχετε διαβασει μονο εσεις ψυχολογια αν αυτο νομιζετε εδω και πολυ καιρο εχετε καταλαβει τη διευθυνση ιρ που βρισκομαι και εχετε κανει τις συσκευες που χρησιμοποιω να ακολουθουν οτι λεω και αυτο λεγετε καθαρος ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και δε σας εφτανε αυτο κουβαλησατε και ενα τυπο εδω κοντα που βρισκομαι που προσπαθουσε να με ψαρωσει και να μου κανει το μαγκα δε ντρεπεστε λιγακι λεω εγω που χρησιμοπιοιητε τη ψυχολογια ως οπλο επιθεσης και απορω πως υπαρχουν ανθρωποι που υποτιθετε ζουν για να βοηθουν τους συνανθρωπους τους και αντι να τους βοηθουν προσπαθουν να τους τρελανουν χρησιμοποιοντας αυτα που σπουδασαν οστοσο δεν υποστηριζω οτι ολοι ειναι κακοι ουτε οτι ολοι ειναι διευθαρμενοι εμως ΕΣΕΙΣ με κανατε ετσι οταν χρειαστηκα βοηθεια πριν πολα χρονια και μου πασαρατε ενα ψυχολογο κατον υποδειξης γνωστου μου προσωπου που αντι να με βοηθησει με εκανε χειροτερα απ οτι ειμουν και εβαλε λογια και στη μανα μου γιατι μου ειχε ερθει η φαινη ιδεα να της πω οτι οφοσον εγω δε θελω να ερχομαι ας με αλαξει με τη μανα μου και αυτη εβγαλε το μισος που ειχε για μενα επειδη με ζηλευε και εκανε τη μανα μου αγνωριστη απο τοτε αρχισε να μου τη βιδωνει με το ολο θεμα γιατι εγω τη πληρωνα καθε φορα ματσο τα λεφτα και αυτη απλα με δουλευε εκμεταλευομενη τα προβληματα μου ωραιος επαγγελματιας ρε εχει καπιος ενα προβλημα θα του καθησω στο σβερκο για να πληρωνει μια ζωη γιατι ειμαι και εγω ετοιμος για πολεμο νευρων ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΚΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ και οταν αρχισα να λεω οτι βλεπω ενα περιεργο σημειο που καθερα φορα που περναω απο κει τα γραματα στο τηλεφωνο μετακινουνται μονα τους ειχες το θρασος να βγεις και απο πανω γιατι ειναι ολοι υποχρεωμενοι που περνανε απο αυτο το σημειο να κανεις το διαχειρηστη στις συσκευες τους με το ετσι θελω οπως χουντα και μετα κουβαλησες και αλλους και χακαραν καθε συσκευη που χρησιμοποιω τεςρμα η ανοχη που εδειξα δε προκειται να με ψαρωσεις αν αυτο νομιζεις το φταιξιμο ηταν δικο σου οταν χακαρες το τηλεφωνο μου καθε φορα που περναγα απο κει και μετα μου ζητησες και τα ρεστα οταν εξαφανιστηκες απο αυτο το σημειο γιατι σε πηρα χαμπαρι και δεν ειχες μουτρα να το κανεις ολο αυτο μπροστα στα ματια μου και μετα ολως τυχαιος εμφανιστηκε ενα αλλο μαγαζι στη θεση του προηγουμενου που περιηχε οτι ψωνιζα απ τα περιπτερα τα τελευταια 5 χρονια ενω μου πασαρες και μια γκομενα μπροστα στα ματια μου που εμιζε με μια γνωστη μου και νομιζες οτι θα γινω πελατης εκει περα για να με ελεγχεις συνεχως αυτο ηθελες να γινω δουλος στη χουντα επειδη με ζηλευεις επειδη δε με φτανεις με τιποτα και τωρα εχεις παρει συμβουλους σου ψυχολογους και νομιζεις οτι θα με τρελανεις αυτο να το ξεχασεις δε μπορεις να με τρελανεις ουτε εσυ ουτε οι πρακτορεσ σου που τους σκορπισες παντου και ουτε ειμουν υποχρεωμενος να αποδεχτω τη χουντα που ηθελες να μου επιβαλεις για κατσε δηλαδη ειμουν υποχρεωμενος να αλαζω δρομο επειδη αποφασισες εσυ να παρακολουθεις οσους περναγαν απο κει ποιος νομιζεις οτι εισαι ο αφεντης ολων που θα τον διορισουν ολοι επιστατη του και μου πασαρες και μια γκομενα μπροστα στα ματια μου και μετα εφυγε γιατι δεν επιασε το κολπο αφου μονο κοιταζα και δεν εμπεινα καν μεσα δε ντρεπεσε λιγακι λεω γω που εκανες ολα αυτα μπροστα στα ματια μου παρακολουθουσες ολο το τετραγωνο και βγηκες και απο πανω οταν αντεδρασα γιατι ειμουν υποχρεωμενος να δεχτω την ηλεκτρονικη χουντα και τωρα μου κουβαλησες χακερ που εγιναν η σκια μου και κορναρουν παντου οπου και να ειμαι φαινετε εχεις τοσα λεφτα που σε παιρνει να τα πετας απ το παραθυρο γιατι πλεον δε ξερεις τι να τα κανεις και τα δινεις σε υπηρετες σκλαβους σου για να σε υπηρετουν και να νιωθεις αφεντης ολων
οστοσο δεν υποστηριζω οτι ολοι οι ψυχολογοι ειναι κακοι ουτε προτεινω σε καποιον να μη πηγαινει σε αυτους αν τον κανουν να αισθανετε καλα αυτο που με ενοχλει δεν ειναι οι ψυχολογοι αλλα αυτος Ο ΤΥΠΟΣ που εχει κρυφη καψουρα μαζι μου επειδη με ερωτευτικε επειδη περναγα συνεχως απο κει και επειδη επρεπε να το δεχτω να παρακολουθει ολο το τετραγωνο μου κυριξε πολεμο επειδη αρνηθηκα να τον διορισω επιστατη ολων δεν εχει κανενα δικαιομα να απαιτει να παω σε ψυχολογο με το ζορι ΑΥΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ καθε φορα που με βλεπει γιατι εχει καψουρα μαζι μου και μου φορτωσε τα δικα του προβληματα γιατι δε μπορει καποιος να υπερβαινει τον πασα αυτον να ειναι καλυτερος απ αυτον γιατι οτι κανει αυτος πρεπει να το κανουν ολοι εσυ το αρχισες ολο αυτο που κατσικωθηκες εκει περα για να το παξεις σερλοκ χολμς και ταχα βοηθος του κοινωνικου συνολου καταπατοντας καθε ατομικο δικαιομα του καθενος που περναγε απο κει παριστανοντας οτι τους βοηθας για να δικαιολογησεις ολα αυτα τα ανηκουστα που εκανες εκει περα με πληρη καταληψη του τετραγωνου απ τους πρακτορες σου και ολα αυτα συνεβαιναν ασκοπα για να διξεις σε ολους οτι εισαι ο μονος αφεντης ολων ο μονος .........λης που ολοι θα τον προσκυνουν επειδη τους παριστανει το καλο ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΟΛΙΤΗΡΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ........ ΣΑ ΓΡΑΜΑΤΟΣΗΜΟ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΗΜΑ ΤΡΩς ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ και εχεις συνηθισει τα κοτοπουλα να τα κανεις οτι θες και ειδεσ για πρωτη φορα στη ζωη σου καπιον που τραβα ζορι μαζι σου και τον καψουρευτικες και εκανες σκοπο της ζωης σου να τον ακολουθεις σαν κολιτιρι με το ζορι χωρις εγω να συμφωνω σε αυτο γιατι με θεωρεις υποχρεωμενο να βλεπω τα σοου που στηνεις γυρω μου και να μη μιλαω ενω φαινετε απο μακρυα οτι ολο αυτο ειναι σκηνοθετημενο και το κανεις γιατι ετσι τη βρισκεις απο τη τρελη καψουρα που μου εχεις να με αφησεις ησυχο το καταλαβες? δεν ειμαι υποχρεωμενος να βλεπω ολες αυτες τις παραστασεις γυρω μου που ενω δεν τις εγκρινω ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙς ΜΑΓΚΙΑ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ
29-07-2020, 22:53 #2120
εξακολουθεις να κανεις καταληψη στο αλλο λαπτοπ που γραφω που δουλευει οποτε σου κανει κεφι γιατι οπου και να παω ειναι και η κολητκσιδα απο κοντα που πρωτα το παιζει θιγμενος και μετα χωνετε παντου οπου σταθω και οπου βρεθω και με ακολουθει ως την αλλη ακρη της ευρωπης γιατι με ζηλευεις επειδη δεν ειχες καν γονεις και οσα καταλαβαινεις οτι με εξυπηρετουν βγαζεις αφρους απο παντου δε σου εφτασε που ξεχαρβαλωσες την οθονη σε πειραζει τωρα και η εξωτερικη τοση αναγκη εχεις να βαζεις να σου τη λεω συνεχεια μηπως αν δε με βλεπεις να ασχολουμαι μαζι σου παθαινεις συνδρομο στερησης γι αυτο κανεις ετσι? εγω ομως δε σε γουσταρω ρε τι αλλο θες να σου πω για να το καταλαβεις κανενα αλλο δεν εχεις βρει να του κανεις το διαχειρηστη η κανεις δε καταφερε να βρει το ποιος εισαι και εγω που το βρηκα ασχολησαι μαζι μου επειδη ειμαι το μονο ενδιαφερον στη βαρετη ζωη σου τοση αναγκη εχεις να με βαζεις να στη λεω καθε φορα τιποτα αλλο δεν εχεις να ασχοληθεις η βαριεσαι τα παντα βγαζεις ακομα αφρους ε γιατι καταλαβαινεις οτι εγωειμαι ο αρχοντας και εσυ ο ............ που γεμισες τον εαυτο σου υποχρεωσεις και τωρα σοθ φταινε τα παντα και οι παντες γιατι ζηλευεις και τον ισκιο σου ακομα και επειδη εσυ δεν ειδες κανενα καλο στη ζωη σου δε μπορει να δει κανενας
29-07-2020, 23:09 #2121
31-07-2020, 08:40 #2122
Ψες ήπια λίγες μπυρίτσες. Το τέλειο δροσιστικό αλλά κυρίως ηρεμιστικο ποτό του καλοκαιριού, όταν θες να βρεις θετικά και ελπίδες μέσα στα σκατά που κυκλοφορούν γύρω σου και τα οποία προς το παρόν ανέχεσαι.
γιάννης
31-07-2020, 20:27 #2123
Δεν μπορώ την μάσκα!! Έβαλα μάσκα όσο ήμουν στο σούπερ και τώρα με έπιασε ζαλάδα!
31-07-2020, 21:00 #2124
31-07-2020, 21:46 #2125
Μηλοκλεφτησ λεγεται ο μηλιτησ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
31-07-2020, 21:52 #2126
Εγω στρατιωτησ ειμαι πληρονωμαι 100 ευρω το μηνα να πινω καφεδεσ κ να γραφω εδω οτι ξερω τωρα γιατι μονο 100 γιατι σαν αγροτησ η οικογενεια μου βγαζει κανονικο εισοδημα κι εγω δεν ηξερα τιποτα για τη δουλεια και τουσ λεω καφεδεσ κ τσιγαρα τι αλλο βασικα τα εχω ολα αλλα ειναι παλια αυτα
31-07-2020, 21:54 #2127
Φοβηθηκα οπωσ παντα να ζητησω λεφτα εγω τετοια προβληματα εχω πωσ ζητανε λεφτα πωσ δουλευουμε πιο αποδοτικα τι να κανω με την κουραση μου πωσ να πιω καμια μπυρα αλλα να ειμαι σινιε πενιε κλπ
01-08-2020, 00:25 #2128
01-08-2020, 04:05 #2129
ολα ειναι ψυχικες διαταραχες εκτος απο το να εισαι ενας συνηθισμενος τυπος ιδιος με ολους που εχει καμια 500αρια γνωστους αγνωστους φιλους η ιδια τσιχλα που μασανε ολοι δε γινετε να εισαι εσυ ο σοφος σε ενα πληθος απο ......... οταν αυτοι ειναι πολοι και εσυ ενας κατι δε παει καλα οταν εισαι εξυπνοτερος απ τους αλλους
01-08-2020, 04:19 #2130
πριν λιγες μερες περνουσα απο ενα σημειο και παρατηρουσα οτι ειχε ενα ηλιο νταλα απ τη διαδρομη που συνηθιζω να περνω αλλα απ οτι φαινετε εχουν συνηθισει απο οσους πηγαινουν σα ρομποτ που πηγαινουν σα να εχουν βαλει κουρδιστηρι και νομιζουν οτι δε μπορω να παω απεναντι οταν το βλεπω αυτο εχω τρομερο ενστικτο και αυτο με ειδοποιει συνεχως