ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 155
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 155 of 258 FirstFirst ... 55105145153154155156157165205255 ... LastLast
Results 2,311 to 2,325 of 3862
    Senior Member
    Εμένα προσωπικά μου έχουν φανεί χρήσιμα τα ΠΜ από θέμα βοήθειας και ψυχολογικής στήριξης για κάποια πράγματα που δεν λέγονται φάτσα φόρα κάπου που τα βλέπουν και μη μέλη... Συμφωνώ με τον keep...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σε καταλαβαινω Marilou . Ολοι θελουμε θετικα ατομα στη ζωη μας. Πολλες φορες λες ειμαι υπερβολικα καχυποπτος με καποιον και δεν θα επρεπε, ειδικα εαν το βλεπεις απο τη δικια σου σκοπια και τη δικη σου προσωπικοτητα. Ασχημο πραγμα η καχυποψια, δεν μας αφηνει να γνωρισουμε ανθρωπους και καταστασεις, αλλα μερικες φορες βοηθαει, για αυτο αλλωστε υπαρχει στους ανθρωπους. Μακαρι να μην σε κανει εξαιρετικα καχυποπτη αυτη η αρνητικη εμπειρια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Σήμερα ειναι η ωραιοτερη μερα του 2020

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω διαφωνω στην καταργηση των ΠΜ. Δεν με εχει ποτε "ψαρεψει" ψυχολογος και αν καποιος προσπαθησει να με προσεγγισει σεξουαλικα θα το καταλαβω, οπως το καταλαβαινω σε αλλα φορουμ, facebook και σε ολα τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Γιατι και αυτο ειναι ενα μεσο κοινωνικης δικτυωσης, ας μοιαζει με "χωριο" μπροστα σε αλλα γιγαντοθηρια. Προσφατα εκανα μια φιλικη γνωριμια και κραταμε επαφη και μου λεει τα σχεδια του για το μελλον και εγω για τα δικα μου. Δεν χρειαζεται να ξερει ολο το φορουμ για αυτα. Εαν ενα ατομο προσπαθει να επικοινωνησει περισσοτερο με ενα αλλο χωρις την υπαρξη ΠΜ, δεν θα μπορει να γραψει ουτε το email του γιατι θα πρεπει να το γραψει σε δημοσια συζητηση. Αυτο το σαιτ απευθυνεται σε βοηθεια κυριως σε μερικους ανθρωπους, αυτοβοηθεια κλπ. Αυτα δεν γινονται εαν τους κοψουν την επικοινωνια. Παλια υπηρχε και επισημο τσατ του e-psychology που κοπηκε γιατι δημιουργουσε αντιπαραθεσεις, σε αυτο θα συμφωνησω ισως ηταν too much να ασχολουνται οι αλλοι με γεγονοτα που εγιναν στο επισημο τσατ. Τεσπα εμενα επειδη μου αρεσει η επικοινωνια, εχω συμμετεχει και στη δημιουργια ενος ανεπισημου τσατ https://discord.gg/kezmMtw που ολοι ειναι καλοδεχουμενοι. Εαν υπαρχουν αντιπαραθεσεις ή δεν θελεις επικοινωνια, απλα κλεινεις το μεσο.

Το e-psychology απευθυνεται σε μελη πανω απο 16 ετων. Μπορει καλλιστα ο καθενας να "προσπερασει" αυτη την απαγορευση, αλλα αυτο γινεται καθολικα σε ολο το ιντερνετ και δεν νομιζω οτι επειδη αφορα ατομα με ψυχολογικα θεματα το φορουμ να πρεπει να χρηζουν "φιμωση", αλλα περαιτερω επικοινωνια. Φυσικα δεν υπαρχει χρυσος κανονας.
    καλησπερα κιπ.
    εχω την αισθηση, οτι σεξουαλικα σε ανδρες, την πεφτουν κυριως ομοφυλοφιλοι, στο ιντερνετ.
    οποτε, το προβλημα το εχουν κυριως γυναικες και οχι ανδρες.

η διαφωνια μας τελικα, ειναι στο οτι το θεωρεις μεσο κοινωνικης δικτυωσης.
    εγω πιστευω οτι δεν ειναι μεσον δικτυωσης, αλλα ουτε πρεπει να ειναι, γιατι ο τροπος για να λειτουργει σωστα το φορουμ, ειναι η διατηρηση της ανωνυμιας. και η ανωνυμια, καταργειται ΑΚΡΙΒΩΣ με την "κοινωνικη δικτυωση", ακομα κι αν δεν δημιουργηθει κανενα αλλο παρατραγουδο...

επισης, θεωρω οτι η λειτουργια αυτου του χωρου, ειναι μεσα στο φορουμ και οχι μεσα στα πμ. με αυτην την εννοια ειναι φορουμ "αυτοβοηθειας". με την κοινη συζητηση εδω μεσα. οχι με αγνωστη δραση μεσα στα πμ.
    πολλα μελη , εχουν πυρετωδη δραση στα πμ, ενω εχουν εξαφανιστει απο το φορουμ η και και δεν εχουν γραψει ποτε. εμενα, αυτο με βρισκει αντιθετη.
    αν θελει καποιος να δημοσιευσει μειλ, μπορει να το κανει στο προφιλ του. και μπορει να ειναι ενα μειλ "ανωνυμο" που δεν χρησιμοποιει στην επωνυμη αλληλογραφια του.

φυσικα ειναι γνωστο οτι τα πμ απενεργοποιουνται για οποιον θελει. απλα το προβλημα το εχουν οσοι δεν ξερουν καν οτι μπορει να υπαρξει προβλημα... οχι εμεις που ξερουμε να το απενεργοποιουμε (η να μην το χρησιμοποιουμε). απαντανε με καλη προθεση στις αρχικες κρουσεις, και το ποτε θα τους παρει η μπαλα απο τον καθε κακοβουλο, ουτε μπορουν να το διανοηθουν. συνηθως αντιλαμβανονται οτι εχουν να κανουν με προβληματικο ατομο, οταν εχουν δωσει στοιχεια ταυτοτητας ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ξεκιναει το μεγαλο προβλημα.
    να μην θυμιζω παλι περσινα ξυνα σταφυλια, εχουν γινει πολλα..

για τους ανηλικους, φυσικα και ειναι ετσι, και χαρηκα που σημερα ο αεον σταματησε ενα θρεντ γι αυτον τον λογο.

Marilou
    Guest
    Σε καταλαβαινω Marilou . Ολοι θελουμε θετικα ατομα στη ζωη μας. Πολλες φορες λες ειμαι υπερβολικα καχυποπτος με καποιον και δεν θα επρεπε, ειδικα εαν το βλεπεις απο τη δικια σου σκοπια και τη δικη σου προσωπικοτητα. Ασχημο πραγμα η καχυποψια, δεν μας αφηνει να γνωρισουμε ανθρωπους και καταστασεις, αλλα μερικες φορες βοηθαει, για αυτο αλλωστε υπαρχει στους ανθρωπους. Μακαρι να μην σε κανει εξαιρετικα καχυποπτη αυτη η αρνητικη εμπειρια.
    Ειλικρινα keep δεν ξερω πραγματικα τι αλλο να περιμενω να δω και τι μου εχει αφησει ολη αυτη η ιστορια .....
    Την εχω πατησει και στην ζωη μου απο ανθρωπους που πηγα να βοηθησω αλλα σε τετοιο βαθμο ποτε....Γι αυτο και εξοργιστικα τοσο πολυ ....
    Μιλαω καθαρα πλεον μονο για εμενα .....

Οσο σκληρη ειμαι στο θεμα της δουλειάς μου και επιβλητική λόγο θέσης αλλο τόσο ευαισθοτοποιημενη ειμαι με τις ανθρώπινες σχέσεις ...
    Παντα ομως οταν κατι δεν μου κολλαει δεν το παρατάω ...εκει μου βγαινει το πεισμα μου,πεισμα που μπορει να τρελλανει τον αλλον πριν τρελλαθω τελειως εγω ετσι?...δινω πολλες ευκαιριες σε ανθρωπους να μου πουν απο μονοι τους την αληθεια...ακομα και να με κοροϊδέψεις θα εκτιμήσω το γεγονός οτι θα πατήσεις κατω τον εγωισμό σου και θα παραδεχτεις το λαθος σου,το παιχνιδι σου οπως θες πεστω..

Ακομα και τοτε μπορει να πληγωθω αλλα θα αντιδρασω πιο ηρεμα και πιο πολιτισμενα (οσο μπορεις βεβαια )
    Οταν ομως δεν το κανεις ακομα και την τελευταια στιγμη οχι δεν θα σου χαριστω ,εκει ανοιγω το κουτακι της Πανδώρας και βγαινει απο μεσα μου μια αλλη γυναικα ....
    Οταν οι λογικες εξηγήσεις ερχονται μετά την έκρηξη, εκει φιλε μου χανεις και το τυχών δίκιο που μπορεί να έχεις ....

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    3) μετα απο ΤΟΣΑ χρονια λειτουργιας, εχει αποδειχθει περιτρανα, οτι ολα τα δεινα και τα παρατραγουδα στο φορουμ, εχουν προκληθει απο την λειτουργια των ΠΜ. ολων των ειδων τα παρατραγουδα. απο τυπου αυτων που αναφερει η μαριλου, γκομενικα πεσιματα ΦΟΥΛ, μεχρι ψαρεμα πελατειας ψυχολογων και πολλα πολλα ακομα. τα εχουμε αναφερει πολλοι κατα καιρους στην διαχειριση, αλλα τα ΠΜ, εκει...
    ειλικρινα δεν βρισκω κανεναν ΣΟΒΑΡΟ λογο υπαρξης τους, ενω βρισκω τοσα πολλα κατά.
    μπορει καλλιστα να υπαρχουν ΠΜ μονο με την διαχειριση, για να λυνονται προβληματα και εκρυθμες καταστασεις, και να καταργηθουν τα πμ.

υ.γ. ουτε καταλαβα σε τι αναφερεται η μαριλου, αλλα απ οσα λεει, "μια απ τα ιδια", προφανως..
    Δεν πειραζει Rem άλλωστε περιμένω να δω ηρεμα και πολιτισμένα πλεον αν αυτή την φορά τουλαχιστον κρατηθεί ο λογος του στο οτι θα ζητησει διαγραφή και δεν ηταν ακομα ενα μηνυμα του προκειμενου να διαγράψω οτι εχω αναφέρει έως τωρα.....

Μονο πολιτισμένα αυτη την φορά και δημόσια οτι έχω να πω !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλησπερα κιπ.
    εχω την αισθηση, οτι σεξουαλικα σε ανδρες, την πεφτουν κυριως ομοφυλοφιλοι, στο ιντερνετ.
    οποτε, το προβλημα το εχουν κυριως γυναικες και οχι ανδρες.

η διαφωνια μας τελικα, ειναι στο οτι το θεωρεις μεσο κοινωνικης δικτυωσης.
    εγω πιστευω οτι δεν ειναι μεσον δικτυωσης, αλλα ουτε πρεπει να ειναι, γιατι ο τροπος για να λειτουργει σωστα το φορουμ, ειναι η διατηρηση της ανωνυμιας. και η ανωνυμια, καταργειται ΑΚΡΙΒΩΣ με την "κοινωνικη δικτυωση", ακομα κι αν δεν δημιουργηθει κανενα αλλο παρατραγουδο...

επισης, θεωρω οτι η λειτουργια αυτου του χωρου, ειναι μεσα στο φορουμ και οχι μεσα στα πμ. με αυτην την εννοια ειναι φορουμ "αυτοβοηθειας". με την κοινη συζητηση εδω μεσα. οχι με αγνωστη δραση μεσα στα πμ.
    πολλα μελη , εχουν πυρετωδη δραση στα πμ, ενω εχουν εξαφανιστει απο το φορουμ η και και δεν εχουν γραψει ποτε. εμενα, αυτο με βρισκει αντιθετη.
    αν θελει καποιος να δημοσιευσει μειλ, μπορει να το κανει στο προφιλ του. και μπορει να ειναι ενα μειλ "ανωνυμο" που δεν χρησιμοποιει στην επωνυμη αλληλογραφια του.

φυσικα ειναι γνωστο οτι τα πμ απενεργοποιουνται για οποιον θελει. απλα το προβλημα το εχουν οσοι δεν ξερουν καν οτι μπορει να υπαρξει προβλημα... οχι εμεις που ξερουμε να το απενεργοποιουμε (η να μην το χρησιμοποιουμε). απαντανε με καλη προθεση στις αρχικες κρουσεις, και το ποτε θα τους παρει η μπαλα απο τον καθε κακοβουλο, ουτε μπορουν να το διανοηθουν. συνηθως αντιλαμβανονται οτι εχουν να κανουν με προβληματικο ατομο, οταν εχουν δωσει στοιχεια ταυτοτητας ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ξεκιναει το μεγαλο προβλημα.
    να μην θυμιζω παλι περσινα ξυνα σταφυλια, εχουν γινει πολλα..

για τους ανηλικους, φυσικα και ειναι ετσι, και χαρηκα που σημερα ο αεον σταματησε ενα θρεντ γι αυτον τον λογο.
    Υπαρχει μια προστασια για τους παντελεις αγνωστους. Πρεπει να εχεις δημοσιοποιησει εναν αριθμο μηνυματων για να σου επιτραπει να στειλεις πμ. Ισως θα μπορουσε να αυξηθει, σαν παλιο μελος δεν μπορω να ξερω ποσος ειναι αυτος ο αριθμος. Ακομα και στο ανεπισημο τσατ που εχουμε κανει, δεν δεχομαστε μελη που δεν ειναι τουλαχιστον μελη του e-psychology ... στις περισσοτερες των περιπτωσεων σε αλλα φορουμ δεν υπαρχει καν αυτη η απαγορευση. Εδω υπαρχει γιατι προκειται περι θεματολογιας μαλλον και επειδη μπορει καποια μελη μες την απελπισια τους να εχουν θολωμενη κριση. Τεσπα, δεν μπορεις να προστατευσεις ολο τον κοσμο απο τις διαδικτυακες συναναστροφες, αυτο αντιβαινει το λογο που δημιουργηθηκε το καθε μεσο. Εγω ως αντρας εχεις δικιο δεν εχω την εμπειρια να μου την "πεφτουν" απο παντου, αλλα φανταζομαι τετοια προβληματα δημιουργουν και τα καταλληλα αντισωματα. Δεν ειναι κατι που γινεται μονο εδω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ειχα και εγω την εντονη εμπειρια "πεσιματος" μεσω fb , αλλα ηταν ξεκαθαρη για να πουμε και κατι αλλο. Ανοιχτηκα λιγο και ειπα να κανω μερικους καινουριους γνωστους. Εκανα μερικες κοπελλες φιλες απο τις προτεινομενες επιλογες, χωρις να δωσω σημασια στα προφιλ και τι δημοσιοποιουν. Κατοπιν επικοινωνουσαν μαζι μου μεσω messenger και μπαιναν κατευθειαν στο "ψητο", παρε μου μια paysafe δωσε μας το what app σου και οτι θες γυμνα κλπ. Εγω προσωπικα επειδη δεν την "βρισκω" διαδικυακα και επειδη δεν θεωρω την επικοινωνια μεσω ιντερνετ ασφαλη τροπο για προστασια της ιδιωτικοτητας μου, αρνηθηκα ευγενικα και τις διεγραψα απο φιλες. Φυσικα δεν θιγω το θεμα που αντιμετωπισε η Marilou (για το οποιο δεν γνωριζω και τιποτα) και σεβομαι τις κοπελλες που ξεκαθαρισαν απο την αρχη τον σκοπο τους.

Senior Member
    Υπαρχει μια προστασια για τους παντελεις αγνωστους. Πρεπει να εχεις δημοσιοποιησει εναν αριθμο μηνυματων για να σου επιτραπει να στειλεις πμ. Ισως θα μπορουσε να αυξηθει, σαν παλιο μελος δεν μπορω να ξερω ποσος ειναι αυτος ο αριθμος. Ακομα και στο ανεπισημο τσατ που εχουμε κανει, δεν δεχομαστε μελη που δεν ειναι τουλαχιστον μελη του e-psychology ... στις περισσοτερες των περιπτωσεων σε αλλα φορουμ δεν υπαρχει καν αυτη η απαγορευση. Εδω υπαρχει γιατι προκειται περι θεματολογιας μαλλον και επειδη μπορει καποια μελη μες την απελπισια τους να εχουν θολωμενη κριση. Τεσπα, δεν μπορεις να προστατευσεις ολο τον κοσμο απο τις διαδικτυακες συναναστροφες, αυτο αντιβαινει το λογο που δημιουργηθηκε το καθε μεσο. Εγω ως αντρας εχεις δικιο δεν εχω την εμπειρια να μου την "πεφτουν" απο παντου, αλλα φανταζομαι τετοια προβληματα δημιουργουν και τα καταλληλα αντισωματα. Δεν ειναι κατι που γινεται μονο εδω.
    κατα την γνωμη μου, αυτος ο αριθμος δεν υπαρχει, απλουστατα γιατι πολλα απο τα ατομα για τα οποια μιλαω, εχουν απολυτα ισορροπημενη συμπεριφορα δημοσια, κι αν δεν ασχοληθεις μαζι τους πριβε, δεν μπορεις να καταλαβεις τι ρολο βαρανε εδω μεσα, ειτε εισαι παλιος, ειτε εισαι πολυ παλιος.
    επομενως, και παλι μεσω πριβε επικοινωνιας μπορεις να μαθεις γι αυτους και να τους αποφευγεις. παρασκηνιο, δηλαδη...

τα 50 μνμτα, ειναι ενα πολυ καλο μετρο, περισσοτερο για να προστατευτει το φορουμ απο τους καινουριους, παρα για να προστατευθουν εκεινοι, καθως ειχαν παρατηρηθει ψευτικα προφιλ, που ειχαν φυσικα και αλλα αληθινα εδω μεσα, και γραφονταν μονο για να χωθουν στα πμ και να μην συμμετασχουν, ποτέ, ψαρευοντας εκει, γκομενους και πελατες....

Senior Member
    Ειχα και εγω την εντονη εμπειρια "πεσιματος" μεσω fb , αλλα ηταν ξεκαθαρη για να πουμε και κατι αλλο. Ανοιχτηκα λιγο και ειπα να κανω μερικους καινουριους γνωστους. Εκανα μερικες κοπελλες φιλες απο τις προτεινομενες επιλογες, χωρις να δωσω σημασια στα προφιλ και τι δημοσιοποιουν. Κατοπιν επικοινωνουσαν μαζι μου μεσω messenger και μπαιναν κατευθειαν στο "ψητο", παρε μου μια paysafe δωσε μας το what app σου και οτι θες γυμνα κλπ. Εγω προσωπικα επειδη δεν την "βρισκω" διαδικυακα και επειδη δεν θεωρω την επικοινωνια μεσω ιντερνετ ασφαλη τροπο για προστασια της ιδιωτικοτητας μου, αρνηθηκα ευγενικα και τις διεγραψα απο φιλες. Φυσικα δεν θιγω το θεμα που αντιμετωπισε η Marilou (για το οποιο δεν γνωριζω και τιποτα) και σεβομαι τις κοπελλες που ξεκαθαρισαν απο την αρχη τον σκοπο τους.
    οκ, αυτο δεν ειναι γκομενικο πεσιμο, ειναι για να σου φανε λεφτα.
    τραγικο κι αυτο φυσικα.

Marilou
    Guest
    Ενταξει αυτό είναι πολύ γνωστό στο φεις και το έχω ακουσει κυρίως από άντρες ...

Τι κατάντια και αυτό ...

Senior Member
    Εγώ προβληματίζομαι στο γεγονός ότι όταν έχεις ανάγκη από βοήθεια και στέλνεις μήνυμα σε κάποιον για να σβήσει ένα θέμα που έχεις μετανοιώσει και δεν θέλεις να το βλέπουν άλλα μέλη..όχι μόνο δεν το έσβησαν αλλά και παράλληλα δεν σε απαντάνε κάτι που είναι αγένεια..

Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν αυτό το φόρουμ είναι όντως φόρουμ ψυχολογίας... Να παρακαλάς κάτι και να μην σου απαντάνε καν...

Να καταλάβω όταν κάποιος έχει υποχρεώσεις στη ζωή αλλά όταν όμως το κάνει αρκετές φορές;

Super Moderator
    Εχω προχωρήσει στη διαγραφή μερικών μηνυμάτων, άφησα όμως τη ροή άλλων συζητήσεων εντός αυτού του θέματος.
    Έτσι όπως το έκανα, ενδεχομένως θα μπερδέψω όποιον μπει να διαβάσει το συγκεκριμένο νήμα.
    Όπως και να χει, θεωρώ ότι το θέμα που έφερε η μαριλού δεν αφορά το φόρουμ και πρέπει να λέξει εδώ.
    Τη συζήτηση για τα ΠΜ ή ότι άλλο αφορά τη διαχείριση, ευχαριστως να την συνεχίσουμε, είτε εδώ, είτε στο πιο κατάλληλο φόρουμ "Σχόλια - προτάσεις.

Αναμένω να σεβαστούν όλοι την προσπάθεια να κλείσει εδώ, σήμερα, το θέμα που άνοιξε η μαριλού.

Marilou
    Guest
    Διαχείριση είσαι Aeon κάνε ότι νομίζεις .

Το θέμα αφορά άμεσα το φόρουμ γιατι μέσο πμ έγινε η αρχική προσέγγιση και συνέχιζε να γίνεται η κατ αλλά πονενη προσεγγίσει για να σβήσω τα ποστ ...
    Σταμάτησε μόνο όταν του ανέφερα ότι θα τον καταγγειλω για το περιβόητο μήνυμα ...

Λάθος που δεν έκανε αναφορά και στο προσωπικό ...δεν το ήξερα ότι μπορώ και εκεί ...το έμαθα και αυτό...

Αν κρίνεις εσύ ότι δεν αφορά το φόρουμ πολύ καλώς ...
    Δεν ανέφερα το όνομα του δημοσια οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος για να σβηστεί...

Με αυτή την λογική έπρεπε να σβηστούν και όλα τα υπόλοιπα ακαταλαβιστικα μηνύματα που κυκλοφορούν εδώ μέσα ....
    Εγώ σεβαστικα σε αντίθεση με κάποιους άλλους που για μια ακόμη φορά μου είπαν ότι θα αποχωρήσουν αλλά μάλλον δεν το εννοούσαν ...

Κάντε ότι νομιζεται ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει πλέον ...εγώ αυτό που ήθελα το βρήκα και με τους ανθρώπους που με ενοιαζαν είμαι.μια χαρά πλέον ....

Να είστε σίγουροι όμως με την πρώτη ευκαιρία θα δωθεί εδώ δημόσια και το όνομα στο επόμενο σχόλιο που θα δω ότι πάει να κάνει το ίδιο...

Τέρμα τα πμ ...μόνο φανερά πλέον θα μιλάμε και με πραγματικά γεγονότα από την ζωή μας για να δούμε ποιος λέει αληθιες και ποιος όχι...
    Γιατί το ξέρω πολύ καλά το παιχνιδάκι του κακομοιρου που κλεγεται....

Ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνενοηση....
    Δεν θα πω κάτι άλλο κάντε ότι θέλετε !

Senior Member
    Ωπα ρε τα ακαταλαβιστικα ειναι χαλκιδικιωτικα επειδη εσυ εισαι αθηναια οι αλλοι να μην καταλαβουν δηλαδη ετσι ειμαστε εμεισ τησ επαρχιασ θελουμε να παιζουμε παντου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))