ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 258 FirstFirst ... 715161718192767117 ... LastLast
Results 241 to 255 of 3862
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το είχα πει και την ίδια ώρα ότι δεν μπορούσα αυτή την συμπεριφορά του. Αλλά ένιωσα καλά που έφαγε το μπαν (ελπίζω να είναι καλά γενικά).. Απλα ταυτόχρονα είχα και δικά μου θέματα, συν ότι βλέπω ότι στα θέματα που ανοίγουν λέω τα ίδια και τα ίδια χωρίς να βοηθάω.
    Γιώργο, αν θες μία γενικότερη συμβουλή, δεν χρειάζεται ούτε να φύγεις από το φόρουμ, ούτε τίποτα. Είσαι χρήσιμος και αγαπητός στην πλεοψηφία του forum και νομίζω με μία καλύτερη διαχείριση από τη μεριά σου, το forum κάνει καλό και σε εσένα. Απλά πρέπει να μπαίνεις όσο χρειάζεται για να βοηθιέσαι και για να βοηθάς χωρίς να χαλιέσαι.
    Έχω παρατηρήσει ότι από τότε που γράφτηκες είσαι μέσα σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας και μερικές της νύχτας. Νομίζω ότι έχεις δεσμευτεί πάρα πολύ και επηρεάζεσαι υπερβολικά από τη συμμετοχή σου εδώ. Μέτρον άριστον. Βρες πράγματα να σε κάνουν να εκτονώνεσαι και να αισθάνεσαι καλά στην καθημερινότητά σου, στην πραγματική ζωή, ώστε να συμμετέχεις εδώ πιο ορθολογικά, να μην καταλήγει η συμμετοχή σου εδώ σε επιπλέον ψυχικό φορτίο.
    Η συμβουλή μου θα ήταν η ίδια αν έμπαινες από το πρωί ως το βράδυ κι έπαιζες παιχνίδια ή έβλεπες σειρές ή τσόντες ή chatαρες με τις ώρες στο Χ, Ψ site. Πόσο μάλλον σε ένα forum ψυχολογίας που όπως όλα τα πράγματα, έχει δύο όψεις. Μπορεί να βρεις κατανόηση, την χαρά της προσφοράς, μία βοήθεια σε κάτι πρακτικό ή πιο θεωρητικό, την αίσθηση αλληλεγγύης αλλά μπορεί να μπλεχτείς και σε καβγάδες, να διαβάσεις για ένα σωρό δυσάρεστα πράγματα, να αισθανθείς πιεσμένος ή ανεπαρκής να βοηθήσεις ή να επηρεαστεί η κρίση σου όταν είσαι ευάλωτος. Ακόμα κι αν μου πεις ότι απλά μπαίνεις π.χ. από το κινητό σου, σκέψου πόσες φορές την ημέρα τσεκάρεις το site και πόση ενέργεια και σκέψη αναλώνεις για αυτό. Κάτσε και σκέψου πόσες ώρες είσαι online εδώ και τι/πως θα μπορούσες να αξιοποιήσεις αυτόν τον χρόνο διαφορετικά, ώστε όταν συμμετέχεις να είσαι πιο ψύχραιμος, με καθαρή σκέψη και πιο ξεκάθαρα όρια στο πόσο σε επηρεάζει η συμμετοχή σου εδώ.
    Το ξαναλέω, είσαι πολύ χρήσιμο μέλος και σε θέλουμε εδώ. Αλλά να μην φτάνεις στο σημείο να επιβαρύνεσαι χωρίς λόγο ή να νοιώθεις εξάρτηση!
    Last edited by Sonia; 26-03-2020 at 09:49.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ναι, κάνεις κατάθεση χωρίς φάκελο, αλλά κανονικά πρέπει να είναι ΑΤΜ σε τράπεζα, όχι ξέμπαρκα π.χ. μέσα σε supermarket ή στην πλατεία του χωριού.
    Ρε γαμωτο, θα χει ουρα αυτη την ωρα! Προσπαθω να σκεφτω αν ειναι πιο ασφαλες να πληρωσω με αντικαταβολη ή να παω στο ατμ. Εχω 10 ημερες να βγω εξω.

Senior Member
    Ε, αν δέχονται αντικαταβολή πιο πρακτικό είναι να στα φέρουν, να πληρώσεις τον άνθρωπο και να τελειώνει η υπόθεση, αντί να βγεις, να στηθείς στην ουρά, να βάλεις λεφτά και να πληρώσεις μέσω ίντερνετ ή ακόμα χειρότερα πάλι να πρέπει να πληρώσεις τον άνθρωπο που θα στα φέρει, απλά με κάρτα. Ταλαιπωρία χωρίς νόημα είναι το ΑΤΜ αν είναι όπως τα λέω.

george1520
    Guest
    Γιώργο, αν θες μία γενικότερη συμβουλή, δεν χρειάζεται ούτε να φύγεις από το φόρουμ, ούτε τίποτα. Είσαι χρήσιμος και αγαπητός στην πλεοψηφία του forum και νομίζω με μία καλύτερη διαχείριση από τη μεριά σου, το forum κάνει καλό και σε εσένα. Απλά πρέπει να μπαίνεις όσο χρειάζεται για να βοηθιέσαι και για να βοηθάς χωρίς να χαλιέσαι.
    Έχω παρατηρήσει ότι από τότε που γράφτηκες είσαι μέσα σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας και μερικές της νύχτας. Νομίζω ότι έχεις δεσμευτεί πάρα πολύ και επηρεάζεσαι υπερβολικά από τη συμμετοχή σου εδώ. Μέτρον άριστον. Βρες πράγματα να σε κάνουν να εκτονώνεσαι και να αισθάνεσαι καλά στην καθημερινότητά σου, στην πραγματική ζωή, ώστε να συμμετέχεις εδώ πιο ορθολογικά, να μην καταλήγει η συμμετοχή σου εδώ σε επιπλέον ψυχικό φορτίο.
    Η συμβουλή μου θα ήταν η ίδια αν έμπαινες από το πρωί ως το βράδυ κι έπαιζες παιχνίδια ή έβλεπες σειρές ή τσόντες ή chatαρες με τις ώρες στο Χ, Ψ site. Πόσο μάλλον σε ένα forum ψυχολογίας που όπως όλα τα πράγματα, έχει δύο όψεις. Μπορεί να βρεις κατανόηση, την χαρά της προσφοράς, μία βοήθεια σε κάτι πρακτικό ή πιο θεωρητικό, την αίσθηση αλληλεγγύης αλλά μπορεί να μπλεχτείς και σε καβγάδες, να διαβάσεις για ένα σωρό δυσάρεστα πράγματα, να αισθανθείς πιεσμένος ή ανεπαρκής να βοηθήσεις ή να επηρεαστεί η κρίση σου όταν είσαι ευάλωτος. Ακόμα κι αν μου πεις ότι απλά μπαίνεις π.χ. από το κινητό σου, σκέψου πόσες φορές την ημέρα τσεκάρεις το site και πόση ενέργεια και σκέψη αναλώνεις για αυτό. Κάτσε και σκέψου πόσες ώρες είσαι online εδώ και τι/πως θα μπορούσες να αξιοποιήσεις αυτόν τον χρόνο διαφορετικά, ώστε όταν συμμετέχεις να είσαι πιο ψύχραιμος, με καθαρή σκέψη και πιο ξεκάθαρα όρια στο πόσο σε επηρεάζει η συμμετοχή σου εδώ.
    Το ξαναλέω, είσαι πολύ χρήσιμο μέλος και σε θέλουμε εδώ. Αλλά να μην φτάνεις στο σημείο να επιβαρύνεσαι χωρίς λόγο ή να νοιώθεις εξάρτηση!
    Καλημέρα Σονια.. Ισχύει ότι αφιερώνω αρκετό χρόνο στο φόρουμ και ειδικά το τελευταίο διάστημα. Συμβαίνουν πολλά στην ζωή μου και μέσα στο κεφάλι μου και πνίγομαι. Ακόμη και όταν βρίσκομαι κάπου ή κάνω κάτι έχω το σύστημα να κοιτάω τι γίνεται. Δεν κάνω αποσύνδεση τις περισσότερες φορές και όταν παρω το κινητό στο χέρι πατάω στην εφαρμογή για να ελέγξω τι γίνεται.
    Γιατί? Όχι επειδή δεν έχω κάτι να κάνω μέσα στην ημέρα (η συμβουλή που δίνω σε όλους εδω είναι να γεμίζουν την μέρα τους έτσι ώστε να απασχολούν το μυαλό τους άρα δεν είναι λογικό να ισχύει το αντίθετο για μένα) αλλά γιατι παίρνω πολλά από εδώ. Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που δεν έχω πάρει ποτέ αποδοχή, δεν είδαν ποτέ κάτι καλό σε εμένα και δεν αναγνώρισαν ποτε μια καλή μου κινηση. Στους γύρω μου πάντα δείχνω ότι είμαι καλά, με τους φίλους μου είμαι η ψυχή της παρέας και γενικά φοράω μια μάσκα. Του μάγκα, του "δεν με νοιάζει τίποτα", του "όλα καλά", του ανθρώπου χωρίς ευαισθησίες. Έλεγα πάντα πως τον ευαίσθητο άνθρωπο τον πατάνε και δεν ήθελα ποτέ και κανένας να δει αυτή την πλευρά μου. Εδώ είμαι ο εαυτος μου, προσπαθώ βοηθήσω και διαβάζω τα θέματα και βλέπω εμένα. Ώρες ώρες νιώθω υποχρέωση να σταθώ δίπλα στον καθένα να τον κάνω να νιωσει καλά, να μην φοβάται γιατί εγώ όταν ήμουν στην θέση του δεν είχα κανένα δίπλα μου. Ακόμη και με τον πανου, ένιωθα ότι έπρεπε να ήμουν πίσω του για να μην είναι μη δημιουργήσει νεο ψυχικό τραύμα. Γιατί? Γιατί είμαι χαζός μαλλον.. Γιατί ξαφνικά νομίζω ότι μπορώ να σωσω τον κόσμο, γιατί ξέρω τι είναι να ζεις μόνος μια κατάσταση ενώ στην ζωή σου έχεις τοσους ανθρώπους.. Ανθρώπους που βλέπουν απλά το περιτύλιγμα σου για να είναι στην ζωή σου και όχι την ουσία σου, τον ψυχικό σου κόσμο.

ntinti
    Guest
    Καλημέρα!

Αλεξία τι κανεις? Προσπαθώ να σου στείλω μήνυμα αλλά δεν μπορώ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καλημέρα!

Αλεξία τι κανεις? Προσπαθώ να σου στείλω μήνυμα αλλά δεν μπορώ....
    Καλημέρα Ντιντι μου..
    Προσπάθησα να σου στείλω και εγώ τώρα..Δες αν ήρθε γιατί δεν μου δείχνει..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Ε, αν δέχονται αντικαταβολή πιο πρακτικό είναι να στα φέρουν, να πληρώσεις τον άνθρωπο και να τελειώνει η υπόθεση, αντί να βγεις, να στηθείς στην ουρά, να βάλεις λεφτά και να πληρώσεις μέσω ίντερνετ ή ακόμα χειρότερα πάλι να πρέπει να πληρώσεις τον άνθρωπο που θα στα φέρει, απλά με κάρτα. Ταλαιπωρία χωρίς νόημα είναι το ΑΤΜ αν είναι όπως τα λέω.
    Οχι η πληρωμη γινεται απο το ιντερνετ. Μου τα αφηνει εξω απ την πορτα. Μηπως να παω τωρα που βρεχει;

Καλα, το ενα μαγαζι μπορει να τα στειλει λεει 14 Απριλη!

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Καλημέρα Ντιντι μου..
    Προσπάθησα να σου στείλω και εγώ τώρα..Δες αν ήρθε γιατί δεν μου δείχνει..
    Αγαπη νομιζω απενεργοποιησες την δυνατοτητα να σου στελνουν μνμ γτ ειχα προσπαθησει κ γω να σ στειλω πριν λιγες μερες

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Αγαπη νομιζω απενεργοποιησες την δυνατοτητα να σου στελνουν μνμ γτ ειχα προσπαθησει κ γω να σ στειλω πριν λιγες μερες
    Καλημέρα κόρη..
    Αν μπορείς δοκίμασε λίγο γιατί δεν ξέρω αν τελικά το έφτιαξα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Ερχεται επιτηδες εξω απο την πορτα μου για να κανει τσακωμο και να εκτονωθει. Λφεει θα αρχισει να ουρλιαζει για να μαζευτει η αστυνομια.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όλη την μέρα νυστάζω.
    Και κοιμήθηκα αρκετές ωρες κιόλας.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μήπως εχει πρόβλημα τωρα το φορουμ;
    Με το που έγραψα το ακριβώς προηγούμενο μήνυμα,μου έβγαλε προειδοποίηση πως δεν έχει ούτε 10 χαρακτήρες,ενώ έγραψα πολλούς παραπάνω.
    Τι φάση;

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μήπως εχει πρόβλημα τωρα το φορουμ;
    Με το που έγραψα το ακριβώς προηγούμενο μήνυμα,μου έβγαλε προειδοποίηση πως δεν έχει ούτε 10 χαρακτήρες,ενώ έγραψα πολλούς παραπάνω.
    Τι φάση;
    Συνωμοσία μυρίζομαι. Για να μην μπαίνεις.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Νιώθω ότι θέλω να κάνω εμετό από το φαγητό.

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=VrDVU9l5XhM

Δεν εχει τρελο γελιο εκει που μπαινει μεσα ο μπεμπης και τρεχει απο πισω η μαμα του;