Results 3,376 to 3,390 of 3862
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ?
-
03-10-2021, 22:42 #3376
συνεχιζετε το χαβα σας ετσι? φαινετε σας εδωσαν τοσα λεφτα που δε σας ενδιαφερει καν αν αρχισουν τα κουτσομπολια οτι προσπαθειτε να μου κανετε προξενιο το πεσκεσι παρα τη θεληση μου και συνεχιζετε το βιολι σας να περνατε με αμαξια απο αυτο το σημειο βαζοντας τραγουδια στη διαπασον αφου για να βγαλετε λεφτα πουλατε και τη ............ στο ............. και δε σας ενδιαφερει τιποτα και λιγο πολυ αν καπιος σκεφτει θα καταλαβει τι προσπαθω να πω αφου πρωτα ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ να αντιδρασω και μετα παριστανετε τα θυματα που ταχα σας διελυσαν γιατι συμφωνα με τη λογικη σας επειδη τσεπωσατε ενα καρο λεφτα εγω ειμαι υποχρεωμενος να δεχτω το προξενιο παρα τη θεληση μου αλλα μαλον δε καταλαβατε καλα γιατι αν δε καταλαβαινετε με τιποτα θα γραφω ταυτοχρονα για να σας κανω ρεζιλι αφου δεν εχω αλλο τροπο να αντιδρασω και αν δε καταλαβαινετε αλλιως αφηστε με ησυχο το καταλαβατε? βρειτε αλλο ............... να τον .............. και να πλουτιζετε απ τις ιδεες του
- 03-10-2021, 22:43 #3377
Εσυ συνεχιζεις το χαβα σου. Πρεπει να πας αμεσα σε ειδικο.
03-10-2021, 22:58 #3378
τοσο καιρο προσπαθουσατε να βαλετε λογια στους γονεις μου με οτι τροπο βρειτε γιατι νομιζετε οτι με το τροπο αυτο θα μου πασαρετε μετα τον ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΑ που πρωτα μπροστα στα ματια μου εστησε μια συνομωσια δινοντας τους εντολες για το πως θα συνομωτησουν και μετα μου παριστανε την ταχα ερωτευμενη και τη συναισθηματικη ενω το μονο που την ενδιαφερε ηταν να με εξαπατησει και να με κοροιδεψει με δηθεν συναισθηματικα ρομαντζα παρουστανοντας τον εαυτο της ως φιλο και τους πραγματικους φιλους ως αντιπαλους ενω ελεγε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ και νομιζε οτι δε το καταλαβα και μετα σα να μη συμβαινει τιποτα συνεχιζει το χαβα της να μου πουλαει καψουρα και ενα σωρο χιλιαδες ψεματα και χιλιαδες παραμυθια αφου το μονο που την ενδιαφερε ηταν να αναδειξει τη χωρα της ως καλυτερη απο αυτη εδω αφου αυτο ηταν το μονο που την ενδιαφερει οσο με φλομωσε στα ψεματα οτι δηθεν με λατρευει και το μονο που την ενδιαφερει ειναι να βγαλει μπροστα τους αδελφους της και τους ομοιους της οσο τους εδωσε εντολες να βαλουν λογια στους γονεις μου και να κανουν οτι μπορουν για να τσακωνομαστε για να παριστανει αυτη το καλο ανθρωπο νομιζοντας οτι ετσι με κοροιδευει γιατι εχει συνηθισει απ τη χωρα της να εχει ............... που τους εξουσιαζει με κολπα πετωντας τους ψιχουλα για να μαζευει θαυμαστες παριστανοντας οτι κανει φιλανθρωπιες σας ειπα τοτες φορες αφηστε με ησυχο και καθε βραδυ εχετε το χαβα σας με δηθεν καψουρα και τους δηθεν ερωτες που με ολα νομιζετε οτι με κοροιδευετε επειδη με περνατε για .......... σας αρεσει η οχι εγω αυτη δε τη θελω το καταλαβατε? θα σας κανω εγω να το καταλαβετε θελετε δε θελετε θα γραφω ταυτοχρονα με τους φωστηρες που ακουω για να σας κανω ............. αφου εσεις με εξαναγκαζετε να το κανω αυτο μηπως ειμαι υποχρεωμενος καθε βραδυ να ακουω το χαβα με τη δηθεν καψουρα και να βαζετε λογια στους γονεις μου? δε νρεπεστε λιγακι λεω εγω η σας εδωσαν τοσα λεφτα που δε σας ενδιαφερει τιποτα ακομα και ρομπες να σας κρεμασουν
03-10-2021, 23:01 #3379
03-10-2021, 23:06 #3380
δεν ειναι οτι δεν μαρεσεις, απλα στεναχωριεμαι που περνας ολο αυτο και δδεν ζητας βοηθεια
04-10-2021, 09:09 #3381
Αλέξανδρε, πραγματικά στεναχωριόμαστε που βασανίζεσαι έτσι.
Πήγαινε σε έναν ειδικό γιατρό να πάρεις βοήθεια και θα δεις που θα πάνε όλα καλύτερα.
04-10-2021, 09:36 #3382
Θα πω και εγω την σοφια μου, εαν θες λαβε με υποψιν. Συνηθως ο κοσμος δεν κινειται γυρω απο εμας, ακομα και εαν ειμαστε τρανοι και σπουδαιοι, ισως εαν εισαι πρωθυπουργος και γραφεις ενα μηνυμα εκεινη την στιγμη για να τον βρισεις. Σε αλλους τομεις ουτε καν. Εαν ασχοληθει καποιος μερικες στιγμες μαζι μας οπως εγω που γραφω αυτο το μηνυμα προς εσενα ζητημα ειναι πολλες φορες, ειδικα σε προσωπικο επιπεδο. Να παρουν ενα τηλεφωνο να δουν τι κανεις κλπ.
Πρεπει να βρεις αλλου τις απαντησεις, πολλοι απο εμας εχουμε περασει τετοια σταδια. Πρεπει να εμπιστευτεις τους ειδικους γιατρους.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
04-10-2021, 14:31 #3383
Από μηχανής σωτήρα χρειάζομαι κι εγώ! Θυμάμαι που πριν κάποια χρόνια άραξα σε ένα πόστο δουλειάς που πέρναγα πολύ καλά όμως ήταν κατά πολύ κατώτερο της μόρφωσης μου σε βαθμό που όλοι εκεί με κορόιδευαν ή με τον τρόπο που με κοίταγαν ήταν σαν να μου λεγαν κάνεις κάτι μη φυσικό, μη αρμόζον για σένα, τι γυρεύεις εσύ εδώ. Κι ο καιρός όλο πέρναγε. Κάποιος από κει δίπλα που χε και πέραση ο λόγος του ήρθε μια μέρα και μ' άρπαξε, με το ζόρι. Άντε μου λέει, σήμερα κάνουμε διαβήματα να φύγεις από δω, θα ζητήσω να πας εκεί που σου αρμόζει γιατί όπως σε βλέπω εδώ θα μείνεις για πάντα. Δεν του πα όχι, φέρθηκα παθητικά, λες και υποσυνείδητα κέρδισε η αποδοχή για το καλύτερο της ωραίας συνήθειας, κι αυτός εκτίληξε τη συνέχεια, κι έτσι βρέθηκε εκεί που άρμοζε. Έτσι και σήμερα, χρόνια μετά, αναμένω κάτι ανάλογο να μου τύχει, δηλαδή κάποιον να με αρπάξει με το ζόρι, διότι με βλέπω να μην το κουνάω απ εδώ. Μου τυχε πριν λίγο καιρό μια πρόταση ίσης αξίας η οποία ενήχε μεν ρίσκο ήτοι άγνωστες συνθήκες, στις οποίες όμως διέκρινα και καλά στοιχεία κάπως καλύτερα απ εδω που είμαι τώρα.
Για να κάνω κίνηση σε κάτι σαφέστατα κι όχι απλά καλύτερο αυτού στο οποίο ευρίσκομαι την κίνηση αυτή την κάνω από μόνος μου και χωρίς να ρωτήσω κανέναν, απλά πάω χωρίς ενδοιασμό.
Όμως, όταν βρίσκομαι σε κάτι σχετικά καλό αλλά και έχω και μια ίδιας αξίας μ αυτό πρόταση για κάτι όμως που ενέχει και λίγο ρίσκο (πχ μπορεί εκεί να ναι καλύτερα και να χω κάποιες ενδείξεις περί αυτού), το ρίσκο αλλαγής απλώνεται μπροστά μου σαν ένα τεράστιο βουνό και έρχεται, ως αποτέλεσμα έντονου φόβου αλλαγής το όχι στην πρόταση αυτή. Και για να μην βρεθώ εκτεθειμένος απλά βρίσκω του κοσμου τις δικαιολογίες για να φανεί λογικό το ότι δεν έκανα την κίνηση. Και μην νομίσετε ότι μιλάω για τεράστια άλματα.
Πέραν αυτών ζω στις ψευδαισθήσεις, ενώ η ζωή κυλάει. Κοιτάω άτομα να έχουν ήδη προχωρήσει τη ζωή τους είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω και νιώθω ότι η ζωή μου είναι μια ατέρμονη στασιμότητα.
Παντού συνανατάω άτομα που ψάχνουν εύκολη λεία. Ο άνθρωπος πρέπει να μην ζει στην καλή προαίρεση και στην τρελή χαρά παρά μόνον με τους πολύ οικείους του. Με όλους τους υπόλοιπους θα πρέπει η ζωή του να είναι μια συνεχής ετοιμότητα για επίθεση οποιασδήποτε μορφής για αντίδραση. Μη αντίδραση ίσον απωθημένα, ίσον να ψάχνεις να βρεις το άτομο τουλάχιστον για να του πεις κάτι να φύγει το απωθημένο.
Όσο περνάνε τα χρόνια, ιδίως για άτομα τα οποία έχουμε μέσα μας απωθέματα φόβου, ο χαρακτήρας και κυρίως ο τρόπος ζωής παγιώνεται. Πρέπει πλέον να βρεθείς μπρος σε κάτι πολύ δελεαστικό για να το επιλέξεις και να αλλάξεις έστω μέρος της ζωής σου.γιάννης
04-10-2021, 14:34 #3384
Θέλω τόσο να πάω στην ψυχολόγο μου να μιλήσω αλλά δεν μπορώ!
04-10-2021, 15:45 #3385
εδω και τοσο καιρο δε κανεις αλλη δουλεια απο το να φευγεις ενω εχεις πληρωσει καπιους και συνεχως κανουν οτι μπορουν για να με εκνευριζουν γιατι νομιζουν οτι ετσι θα μου πασαρουν το πεσκεσι που νομιζεις οτι θα δεχτω και αν δε ξεκουμπιστεις απο της συσκευες που χρησιμοποιω θα σε ψελνω συνεχεια 24 ωρες μεχρι να σε κανω ρομπα παντου να πας να βρεις αλλου .............. να τον δουλευεις και να του λες τα χιλιαδες ψεματα παριστανοντας του την ερωτευμενη 24 ωρες κανεις τα παντα για να σε ............... και μετα αυτοπαρουσιαζεσε ως θυμα στο κοσμο που τοσο καιρο πλουτιζει εεκμεταλευομενη εμενα αυτο ειναι το μονο που ξερεις να κανεις να με χρησιμοποιεις για να πουλας τα ....... σου και μετα να παριστανεις το θυμα για να σε λυπηθουν
04-10-2021, 19:57 #3386
τοσο καιρο που παριστανεις τη δηθεν ταφοπλακα για να συγκινησεις το κοσμο και να τον εξαπατησεις και εχεις εγκατασταθει με το ετσι θελω στον υπολογιστη που χρησιμοποιω για να αποφασιζεις εσυ για το τι θα λεω στο ιντερνετ και το χουντοκρατος σου που οσο περισσοτερο σε φτυνω τοσο περισσοτερο κολας πανω μου σα γραματοσημο ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ αφου πισω απο το σπουδαιο επιπεδο σου κρυθβετε μια κομπλεξικια που μειωνεκτει για τα παντα επειδη ολα εχουν σχεση με την ελλαδα και σε εχουν φαει τα κομπλεξ και δε καταλαβαινεις ουτε απο προσβολες και δε σε ενδιαφερει τιποτα αλλο απο το να με εξαπατησεις παρουσιαζοντας μου τους φιλους ως αντιπαλους και εσενα ως το μονο φιλανθρωπο που μπροστα στα ματια μου τους εδινες οδηγιες για το πως θα συνομωτησουν και αφου εστησαν τη συνομωσια πανω στα μετρα που ορισες ΕΣΥ φορεσες το προσωπειο της αρχικαψουρεμενης και ..........νης και μου εξομολογοσουν απο παντου το δηθεν ερωτα σου μαζι μου ενω μπροστα στα ματια μου βρηκα μια αφισσα στο δρομο που υπονοουσε το τσατ που γνωριστηκαμε και υπερηφανευοσουν για τις πατριωτικες σου αντιληψεις και τη σπουδαια χωρα σου που θεωρεις ολους υποχρεωμενους να τη προσκυνουν ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ εκτος απ τους φιλανθρωπους συμπολιτες σου που τοσα χρωνια αγωνιζεσε για να αποδειξεις οτι ειναι καλυτεροι απ τη χωρα αυτη που βρησκεσε αφου δε σε ενδιαφερει τιποτα αλλο εκτος απ το να με εξαπατησεις με οτι τροπο βρεις εσυ και οι ομοιοι σου που κατελαβαν τη συνδεσει που χρησιμοποιω με το ετσι θελω οπως ακριβως ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ αφου αν ψαξει καπιος τι σοι χωρα ειναι αυτη που εκπροσωπεις και τι σπουδαια πιστευω εχει πισω απ το δηθεν ανθρωπιστικο προσωπειο της θα καταλαβει αμεσως τι ενοω και με σηκωνεις επιτηδες απο κει που καθομαι γιατι ξερεις ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ και οτι εχω δικιο σε ολα οσα λεω
04-10-2021, 21:23 #3387
Κανονικά θα πρεπε να τρελλαθώ κι εώ Αλέξανδρε, αλλά με τα τόσα που μου συμβαίνουν στη σκατοκοινωνία που ζούμε, ακόμα αντέχω. Σχεδόν κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με κάτι τέτοιο. Η κοινωνία μας είναι γεμάτη χέσηδες και ψάχνει να βρει εύκολους σαν κι εμάς για να ξεσπάσει. Τρέμει ο κώλος του άλλου να κάνει παρατήρηση στον Χ ή να βάλει αγγαρεία τον Ψ ή να εκμεταλλευτεί τον Α, κι όλα αυτά θα τα κάνει αμέσως έπειτα σε σένα για να του φύγει το απωθημένο. Σ αυτό το σημείο καλούμαστε να βάλουμε το ανάστημα μας, να κάνουμε μέσα μας στην υπέρβαση και να τον βάλουμε στη θέση του. Έτσι, θα ενταχθούμε λιγότερο δύσκολα απ ότι πιστεύαμε σ αυτούς που τους φοβάται!
γιάννης
04-10-2021, 22:44 #3388kopela93GuestΈχει πέσει φβ ινστα και τα λοιπά και έχει γίνει "χαμός"
Από τις 7 παρά το απόγευμα σήμερα.
Μήπως είναι στημένο;
Πόσο τρομακτικό!
Επίσης ο εθισμός είναι τρομακτικός.
05-10-2021, 00:54 #3389
05-10-2021, 08:11 #3390
και ομως εγω τοσο καιρο εγινε αυτο που τους ελεγα εξ αρχης αφου τοσο καιρο μεσα απ αυτη την εξωφρενικη ασυδοσια που υπαρχει στο ιντερνετ που την ειχα επισημανει εξ αρχης οπως συνηθως παρακολουθουσαν αυτα που εβλεπα και κοιταγαν τα αρχεια που ειχα στον υπολογιστη και πηραν χαμπαρι το παρακρατος φαντασμα που τοσο καιρο εκανε το αφεντικο στο ιντερνετ και ειδη ανεβηκαν βιντεο που μιλουν για παρακρατος απο κατασκοπους και πρωτα επετρεψαν οι ιδιοι αυτη την εξωφρενικη ασυδοσια και μετα διαμαρτυρονται που εγιναν βουκινο ενω εξαρχης τους ελεγα οτι αυτο δε θα επρεπε να συμβαινει ενω αυτοι για να μου πανε κοντρα εκαναν τις συσκευες ακομα πιο ευκολο να τις παρακολουθουν και τωρα οτι και να κανουν εγιναν ρομπα παγκοσμιως οπως το ελεγα αφου δεν ειναι πια μυστικες υπηρεσιες αλλα φανερες υπηρεσιες που τις πηραν χαμπαρι ολοι λυσαξατε απο την ωρα που μιλαγα για ρομποτ ε και αν μπορειτε αποδειξτε το οτι αυτο ειναι θεωρεια συνομωσιας ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΕ με μια ματια οτι αυτο δεν ειναι ανθρωπος αλλα φωνη απο μηχανημα τοσο καιρο λοιπον παριστανατε τους εξυπνους και νομιζατε οτι θα μου πειτε εσεις τι θα πω στο ιντερνετ εγω ομως βρηκα τροπο να πω οτι σκεφτομαι ΜΕ ΑΛΑ ΛΟΓΙΑ και να αποδειξω οτι ειμαι εξυπνοτερος απο σας και αποδειξτε το αν μπορειτε οτι αυτο ειναι θεωρεια συνομωσιας οτι λιγο πολοι ολοι εχουν ακουσει καπια φωνη απο μηχανημα ρομποτοειδες που ΕΞΑΡΧΗΣ οτι ειχα ανακαλυψει αποδιξεις γι αυτο σε βιντεο που φαινετε ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ οτι αυτο που ακουγετε ειναι μηχανημα και οχι ανθρωπος δε ξερατε τι να κανετε μετα και μετα. αλλα φαινετε οτι εχω δικιο και αυτο ο καθενας μπορει να το καταλαβει