ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 240
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 240 of 258 FirstFirst ... 140190230238239240241242250 ... LastLast
Results 3,586 to 3,600 of 3862
    kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Δεν φεύγει με ... μία. Θέλει πολύ ! Εμένα έφυγε . Άρχισε να ανταποκρίνεται αμέσως με τις πρώτες, αύξησα τη δόση και βελτιωνόταν συνεχώς. Μετά κρατούσα ψηλά και τη ... δόση συντήρησης και δεν ξαναβγήκε ποτέ.
    Ειλικρινά. Δεν έχει νόημα να λες τα ίδια για το σεξ. Αν εσένα σε βοηθάει κάντο
    Αλλά δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να μας πείσεις ότι αν δεν κάνουμε σεξ δε θα βελτιωθούμε. Δεν είναι αυτό που έχουμε ανάγκη. Είναι κάτι βαθύτερο.

Senior Member
    Διαβασα ενα ωραιο. "Το χρημα δεν αγοραζει την ευτυχια, αλλα σιγουρα μειωνει το αγχος." Ενταξει δεν ειναι πολυ σοφο και ειναι αυτονοητο, μην βαρατε. :P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Διαβασα ενα ωραιο. "Το χρημα δεν αγοραζει την ευτυχια, αλλα σιγουρα μειωνει το αγχος." Ενταξει δεν ειναι πολυ σοφο και ειναι αυτονοητο, μην βαρατε. :P
    Σιγά να μη σε δειρουμε κιόλας χαχαχα
    Φυσικά μειώνουν το άγχος. Όταν είναι πάνω από αρκετά.
    Όταν είναι πάρα πολλά φέρνουν άγχος αντί να το διώχνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Ειλικρινά. Δεν έχει νόημα να λες τα ίδια για το σεξ. Αν εσένα σε βοηθάει κάντο
    Αλλά δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να μας πείσεις ότι αν δεν κάνουμε σεξ δε θα βελτιωθούμε. Δεν είναι αυτό που έχουμε ανάγκη. Είναι κάτι βαθύτερο.
    Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν . Τη γνώμη μου λέω. Για το βαθύτερο που λες, δεν το ονομάζεις να μας πεις κι εμάς τι είναι ! Και ταυτόχρονα , αναφέρεσαι στο βαθύτερο , ενώ είσαι σε σεξουαλική στέρηση . Δεν γνωρίζει κανείς , αν δεν βρισκόσουν στη στέρηση , αν θα έψαχνες το βαθύτερο ή θα άραζες. Σε χρησιμοποιώ ως παράδειγμα, δεν έχει να κάνει με εσένα αποκλειστικά. Με βάση τη δική μου εμπειρία σε περιόδους sex overdose , δεν υπάρχουν τόσο πολλοί προβληματισμοί και άγχη !

Senior Member
    εγώ κάτι που άκουσα στην τηλεόραση και μου ήρεσε πολύ ήταν "όταν λες την αλήθεια, δεν χρειάζεται να θυμάσαι τίποτα."

ευτυχώς γιατί ξεχνάω τα πάντα.

Senior Member
    Δεν φεύγει με ... μία. Θέλει πολύ ! Εμένα έφυγε . Άρχισε να ανταποκρίνεται αμέσως με τις πρώτες, αύξησα τη δόση και βελτιωνόταν συνεχώς. Μετά κρατούσα ψηλά και τη ... δόση συντήρησης και δεν ξαναβγήκε ποτέ.
    δηλαδη, τωρα που δεν κανεις σεξ, ξαναεβγαλες ακμη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δηλαδη, τωρα που δεν κανεις σεξ, ξαναεβγαλες ακμη;
    Όχι . Φαίνεται είχα θεραπεύσει ριζικά τότε το μικρόβιο !

Senior Member
    Όχι . Φαίνεται είχα θεραπεύσει ριζικά τότε το μικρόβιο !
    axm....
    δινεις αυτες τις απαντησεις (τις προηγουμενες, οχι αυτην), επειδη το σεξ ειναι το ναρκωτικο σου, οπως σου εχω πει και στο θεμα σου. αν εχεις σεξ, ναρκωνεις ολες τις αλλες αναγκες σου.
    δεν συμβαινει ομως αυτο με ολους. μερικοι θελουν να λυνουν τα πραγματικα τους θεματα, οχι να τα κοιμιζουν με σεξ η ουσιες..

kopela93
    Guest
    axm....
    δινεις αυτες τις απαντησεις (τις προηγουμενες, οχι αυτην), επειδη το σεξ ειναι το ναρκωτικο σου, οπως σου εχω πει και στο θεμα σου. αν εχεις σεξ, ναρκωνεις ολες τις αλλες αναγκες σου.
    δεν συμβαινει ομως αυτο με ολους. μερικοι θελουν να λυνουν τα πραγματικα τους θεματα, οχι να τα κοιμιζουν με σεξ η ουσιες..
    Ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο
    Και επειδή έχω και χαμηλή αυτοεκτίμηση , τα λόγια του al_bundy σε συνεχόμενα ποστ εδώ και μέρες με έκαναν για λίγο να πιστέψω πως σε κάτι έχω λάθος. Αλλά δεν το άφησα να με επηρεάσει γιατί ξέρω πως δεν φταίει αυτό. Πιστεύω πως ο ίδιος το έχει ανάγκη και μας κάνει projection. Δε θέλω το θέμα να πάρει διαστάσεις ωστόσο.

σκεφτομαι οτι ο καθε μαλακας εδω μεσα μπορει να λεει μαλακιες του στυλ αδερφες κ παλληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια κ επειδη κ καλα εχει προβλημα σχιζοφρενεια η δεν ξερω κ εγω τι σκατα τον αφηνουμε

Senior Member
    axm....
    Αυτά που λες, ανατρέπουν τη φύση του ανθρώπου. Το να κάνει σεξ , είναι φυσιολογικό . ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ , που τον παύουν ως άνθρωπο , τον κάνουν ένα προβληματικό ζώο και τελικά τον θανατώνουν (όλα τα ναρκωτικά σκοτώνουν και τα "καλά" για κάποιους, όπως η κάνναβη). Καμία ανάγκη δεν ναρκώνει το σεξ. Απεναντίας, η έλλειψή του , που δημιουργεί καταθλιπτικούς ανθρώπους ψυχοπαθολογικούς , ναρκώνει άλλες ανάγκες τους, την κοινωνικότητα, τους κλείνει μέσα , τους φυλακίζει , τους κάνει να χάνουν τον ύπνο τους, τους κάνει μαλθακούς και αδρανείς και ακόμη πιο προβληματικούς. Πρώτες προτεραιότητες και "πραγματικά θέματα" είναι να είναι κανείς υγιής, να απολαμβάνει τη φύση και πολλά άλλα. Όχι να μαζεύει ηλίθια υλικά αγαθά, τίτλους , χρήμα, likes σε ηλίθια (anti) social media κτλ .

Senior Member
    αν δεν προσβάλει κανέναν γιατί να μην το κάνει; το θέμα είναι μην γίνει προσβλητικός ή επιθετικός ο άλλος. υπάρχουν όρια στο τί γράφει ο καθένας, αυτό είναι το πρόβλημα.

kopela93
    Guest
    Ζήλεψα επειδή έγραψε ότι βγήκε βόλτα με μια μικρή. Πολλά συναισθήματα βγήκαν. Τον μισώ,έλεγα από μέσα μου, μετά είπα άντε και γα*****. Μετά είπα χαχαχα καλά την καημένη τι μλκ διάλεξε. Μετά είπα καλά, δε θα κρατήσετε μαζί. Μετά είπα πόσο ζώον είσαι και φλεξαρεις, λείπεις πόσο καιρό και ήρθες να μας πεις αυτό. Μλκ.
    Δε ζήλεψα αυτόν ούτε τη μικρή. Ας είναι καλά και δε με νοιάζει. Ζήλεψα το ενδιαφέρον που της δείχνει αυτό που δεν έδειξε σε μένα. Η ανασφάλεια μου πάει στα ύψη!!!! Αεροπλάνο!!!! Χαχαχα
    Θέλω να είναι καλά όλοι ακόμη κι αν με πόνεσαν. Αλήθεια λέω. Απλά θέλω να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Προς το παρόν είμαι ψύχραιμη είμαι καλά. Μετά δεν ξέρω αν θα με επηρεάσει και πως θα είμαι. Είναι τραγικό το πόση ανασφάλεια έχω. Είναι ένα άτομο που εγώ η ίδια έριξα άκυρο και μπλόκαρα για τους δικούς μου λόγους, αλλά πονάω όταν βλέπω πως εμένα δε με έβλεπε στα σοβαρά ενώ με αυτήν βγήκε βόλτα. εντάξει θα μου πεις εμείς έχουμε και απόσταση δεν είναι το ίδιο. Αλλά είναι οδυνηρό μπορώ να πω. Σήμερα τον σκεφτόμουν. Και τώρα ήρθε. Σήμερα πάλευα με τον εαυτό μου και στις σκέψεις μου ήταν κι αυτός. Μάλλον τον προσέλκυσα με τις σκέψεις.
    Διχαζομαι όμως. Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί να με πληγωνει γιατί να ζηλεύω από τη στιγμή που δεν τον θέλω. Κι όταν λέω δεν τον θέλω εννοώ δεν τρελαίνομαι. Μαρεσει αλλά όχι σε σημείο να σηκωθώ να πάω να τον βρω. Μπα. Έχω γνωρίσει καλύτερους. Είναι σάπιος για μένα. Αλλά τότε γιατί ζήλεψα; Γιατί με ένοιαξε; Πόση ανασφάλεια παίζει να έχω για να με νοιάζει;
    Προσπαθώ να καταλάβω τι πάει λάθος μέσα μου.
    Λέω ψέματα στον εαυτό μου ότι δε μου αρέσει ενώ μου αρέσει; Αν μου άρεσε γιατί τον μπλόκαρα; Γιατί δεν έκατσα εκεί; Δεν έκατσα επειδή μου έριξε άκυρο. Αλλά δεν ήθελε να τον μπλοκαρω. Μου έλεγε να μην του κάνω μπλοκ γιατί με το μπλοκ δε λύνεται τίποτα. Μου είπε ότι τον πλήγωσα. Μα πώς; Αφού αυτός μου είπε πρώτος ότι δεν του κάνω το κλικ. Αυτός μου έκανε εκφοβισμό και με αποκαλούσε με ένα ψευδώνυμο που με τριγκαρει απίστευτα. Με προκάλεσε να τον μπλοκαρω. Δε μου άρεσε το πώς μου φερόταν. Ένιωθα άσχημα όταν μου μιλούσε. Άρα γιατί να το θέλω όλο αυτό;
    Όλη αυτή η ανασφάλεια με κάνει να νομίζω ότι θέλω αυτόν, ενώ είναι η επιβεβαίωση που θέλω. Αλλά προσπαθώ να ηρεμήσω. Δε θέλω αυτόν. Αν τον ήθελα δε θα έφευγα. Μου το είπε και εκείνος. Οποιος φεύγει άξιζε; Όχι.εγω έφυγα επειδή μου είπε ότι δεν του κάνω κλικ. Μα του είπα καλή συνέχεια και μου λέει δεν μου κάνεις το κλικ τώρα μπορεί να μου το κάνεις μετά. Μα του λέω δεν έχει μετά. Ή τώρα ή ποτέ. Μη με κοροϊδεύεις. έτσι και έκανα. Δεν άντεξα να νιώθω ότι είμαι η δεύτερη ή τρίτη επιλογή. εγώ τον ήθελα. Αυτός ήθελε κάτι άλλο. Τώρα που βγήκε με αυτήν ίσως βρήκε αυτό που ήθελε. Καμία εικοσαρα θα είναι. Δεν του κάθονται πιο μεγάλες. μου το είχε πει κιόλας. Όλα τα λέγαμε. Ήταν πικραμένος που δεν μπορούσε να σταυρώσει γκομενάκι. Ντρεπόταν και να μιλήσει σε κοπέλες έξω. Μου λείπει λίγο ο abuser μου. Έτσι είναι τα θύματα. Εγώ είμαι το θύμα που έφυγε και ακόμη πονάει. Πονάω που δε με ήθελε. Πονάω που νόμιζα ότι ταιριάζαμε αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ ανώριμος και δεν ταιριαζαμε. Ήταν ειλικρινής μαζί μου. Μερικές φορές προσπαθούσε να μη με πληγώσει άλλες φορές με πληγωνε για να γελάει. Έτσι ήταν το στυλ του. Κάφρος. Μου άρεσε ο κάφρος. είχε πλάκα. Αλλά δεν μπορούσα να τον αντέξω. Γελάω με το χιούμορ αλλά αυτό περιέχει μέσα μια δόση ανώριμου μωρού μαζί με αγράμματο και μαζί με βλάκα. Δεν μπόρεσα κάτι τέτοιο να το υποστηρίξω..πόσο να κάνω τα στραβά μάτια; Γιατί να πιεστω για ένα άτομο που δεν είναι στα μέτρα μου; Πόση ανασφάλεια πια;;;
    Άστον να είναι με τη μικρή. Τι βλακείες θα κάνουν χαχα δεν μπορεί να ταιριάξει με μεγαλύτερη. Δεν είναι έτσι το στυλ του. είναι βλάκας και μικρός παρόλο που είμαστε μαζί ηλικιακά. Ίσως δε θέλει σχέση γι'αυτό να πάει με μικρές. Αλλά εμένα μου είχε πει πως θέλει μια στην ηλικία του για σχέση και οικογένεια. Πάλι όμως με μικρή κατέληξε. Δε γίνεται να βρει μια στην ηλικία του. είναι όλες πιο ώριμες. Δεν άντεχα τα ορθογραφικά λάθη του. Δεν άντεχα το γεγονός ότι ενώ είναι λουζερο έρχεται και λέει σε άλλους ότι είναι όλη μέρα ονλαιν. Μα πώς; Μα τι; Είσαι χαζός;;; Είσαι ακριβώς αυτό που μόλις τώρα κοροϊδεύεις και προσπαθείς να μας πείσεις ότι πλέον δεν είσαι έτσι. Μα είναι γελοίο αυτό. Είχε πει πως όταν κάνει οικογένεια θα απεξαρτηθεί από το ίντερνετ. Μα πώς; Δεν κάνει αυτά που λέει. Δεν ωρίμασε για να βρει μια σοβαρή. Έπεσε σε μικρή. Δεν έκανε κόπο να ωριμάσει. Θέλει κόπο για να ωριμάσεις. Και εγώ κολλάω στον ανώριμο..ούτε εγώ έκανα κόπο. Μόνο και μόνο που το γράφω αυτό δείχνει το ότι ναι μεν βλέπω ότι είναι λάθος να θέλω κάτι τέτοιο αλλά εξακολουθώ να το θέλω. Δε με τράβηξε ο ώριμος. Το παιδί με τράβηξε. Παιδί στην ηλικία μου είναι οκ. Ο άλλος ο ώριμος και καλά που με περνάει και οχτώ χρόνια εκείνος με ήθελε για κάτι σοβαρό, γιατί δεν το έκανα; Μα και εκείνος σκατα ήταν. Ανώριμος αλλά τουλάχιστον πιο ώριμος από αυτόν χίλιες φορές. Τι να κάνω;
    Πόσο πια άλλο να πληγωθώ από αυτήν την ανασφάλεια ; Το ξέρω δε φταίνε αυτοί. Αυτοί κάνουν τις ζωές τους και καλά κάνουν. Εγώ όμως; Γιατί πονάω ακόμα από αυτήν την ανασφάλεια; Πότε θα γίνω καλά; Πρέπει ναμαι πολύ "άρρωστη" για να θέλω κάποιον που δε θέλω πραγματικά. Τι να θέλω από αυτόν; Γιατί;;;;;;;;

Senior Member
    Αυτά που λες, ανατρέπουν τη φύση του ανθρώπου. Το να κάνει σεξ , είναι φυσιολογικό . ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ , που τον παύουν ως άνθρωπο , τον κάνουν ένα προβληματικό ζώο και τελικά τον θανατώνουν (όλα τα ναρκωτικά σκοτώνουν και τα "καλά" για κάποιους, όπως η κάνναβη). Καμία ανάγκη δεν ναρκώνει το σεξ. Απεναντίας, η έλλειψή του , που δημιουργεί καταθλιπτικούς ανθρώπους ψυχοπαθολογικούς , ναρκώνει άλλες ανάγκες τους, την κοινωνικότητα, τους κλείνει μέσα , τους φυλακίζει , τους κάνει να χάνουν τον ύπνο τους, τους κάνει μαλθακούς και αδρανείς και ακόμη πιο προβληματικούς. Πρώτες προτεραιότητες και "πραγματικά θέματα" είναι να είναι κανείς υγιής, να απολαμβάνει τη φύση και πολλά άλλα. Όχι να μαζεύει ηλίθια υλικά αγαθά, τίτλους , χρήμα, likes σε ηλίθια (anti) social media κτλ .
    αλ μπαντι, αν ηταν τα πραγματα οπως υποστηριζεις, κανεις ανθρωπος με πολυ και καλο σεξ δεν θα ειχε κανενα προβλημα και ειδικα ψυχολογικο, αλλα δεν ισχυει...
    ζεις σε στερηση απ οσα εχεις πει, και νομιζεις οτι το σεξ λυνει ολα τα προβληματα...

φυσιολογικο ειναι να κανεις σεξ, οταν ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕΞ. το να κανεις σεξ για να μην ασχολεισαι με τα προβληματα σου, ειναι εμμονικο, οχι φυσιολογικο.

kopela93
    Guest
    Σκέφτομαι ότι κάνω τις χειρότερες πιθανές/δυνατές σκέψεις ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ να να κάνω. Σκέφτομαι ότι εγώ μόνο έχω τέτοια προβλήματα. Ότι ο κόσμος ΔΕΝ υποφέρει στο μυαλό του στις σκέψεις του ΜΕΣΑ στις ανασφάλειες του. Σκέφτομαι πως ΜΟΝΟ εγώ είμαι τόσο προβληματική και πως υποφέρω τόσο πολύ σε σημείο που δεν μπορώ να ξεφύγω και ότι βασανίζομαι απίστευτα την ώρα που οι άλλοι περνάνε καλά , πληγώνονται μόνο στο 1% από ότι εγώ πάνω σε αυτό το θέμα που είπα πάνω. Αρα ο πόνος μου γίνεται ακόμη πιο μεγάλος με αυτήν την έξτρα σκεψη. Ότι οι άλλοι ξέρεις βγαίνουν ραντεβού όπως αυτός βγήκε τώρα, και πως αν κάτι πάει στραβά σε λίγο καιρό, αυτός δε θα πέσει στα πατώματα να κλαίει για κάνα μήνα όπως κάνω εγώ ΌΠΩΣ ΕΓΩ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ να πέφτει τόσο χαμηλά και να στεναχωριέμαι τόσο πολύ....... Σκέφτομαι πως οι άλλοι άνθρωποι το ξεπερνάνε τόσο μα τόσο γρήγορα αυτό και ΟΛΟΙ το θεωρούν ασήμαντο το πρόβλημα μου. Για αυτούς είναι παιχνιδάκι. Αυτοί θα πληγωθούν λίγο και θα το ξεπεράσουν γρήγορα. Εγώ γιατί βασανίζομαι τόσο πολύ;;;; Δεν μου αξίζει αυτό. Το ξέρω ότι η απόρριψη είναι μέσα στη ζωή και ότι όλοι έχουν απορριφθεί από κάποιον ερωτικό σύντροφο. Αλλά εγώ δεν μπορώ να την παλεψω με τον εαυτό μου σκέφτομαι δηλαδή ότι ο άλλος με απέρριψε και βάζω δικά μου λόγια και δικά μου σενάρια πάνω σε αυτό τα οποία δε συνέβησαν ποτέ ίσα-ίσα για να με πονέσει κι άλλο αυτό που νιώθω 100 φορές χειρότερα.
    Είναι αρρώστια αυτό το πράγμα. Okay είναι φυσιολογικό να νιώθεις άσχημα όταν κάποιος δεν σε θέλει αλλά μέχρι ένα σημείο όχι να τρελαθείς όχι να παλεύεις μέσα σου και να αρρωσταίνεις. Ίσως να θέλω να ποναω. ποιος ξέρει να μου πει;;; Κανεις. Μόνο εγω μπορώ να απαντήσω σε αυτο. ...Πρέπει να χαίρεσαι τη ζωή να βγαίνεις στα ραντεβού σου και να μη φοβάσαι ότι ο άλλος θα σε απορρίψει να ζεις την κάθε στιγμή για να περνάς καλά και να μη σκέφτεσαι τι θα γίνει με αυτό το άτομο που βγήκα σήμερα αν αύριο μεθαύριο μου πει ότι τελειώσαμε τι θα κάνω; Τι θα σημαίνει αυτό για την αυτοαξια μου ;;;;;; Γιατί να μην είμαι και εγώ φυσιολογική γιατί να μη ζω και εγώ τη στιγμή; Δεν αντέχω μέσα στο μυαλό μου. Λέω στον εαυτό μου πράγματα τα οποία οι άλλοι δεν είπαν ποτέ εναντίον μου. Ποτέ δεν τα είπαν αυτά τα λόγια Εγώ όμως τα προσθέτω σαν να τα είπαν αυτοί.
    Ωραία πώς θα ξεφύγω από αυτό το πράγμα τώρα αυτή τη στιγμή πώς θα ξεφύγω από αυτό το μυαλό που είναι μέσα μου που είναι είναι δικό μου. δεν μπορώ να ξεφύγω... Πρέπει να συμφιλιωθώ με το μυαλό που πρέπει να γίνουμε φίλοι δεν αντέχω να υποφέρω άλλο δεν αντέχω νιώθω ότι πρέπει να στηριχτώ στα λόγια κάποιου υποστηρικτικού φίλου γιατί εγώ δεν μπορώ να προσφέρω την υποστήριξη που πρέπει να προσφέρω είμαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού μου και το βιώνω καθημερινά.
    Βρίσκω λάθος τρόπους για να συμφιλιωθώ με το μυαλό μου. Αντί να πω ενθαρρυντικά λόγια στον εαυτό μου και να κόψω τις μαλακίες, κάθομαι και σκέφτομαι τα αρνητικά του άλλου έτσι ώστε να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι δε μου αρέσει ο άλλος για να νιώσω καλά. Που ισχύει δεν είναι ψέματα. Τι θα έκανα όμως αν μου άρεσε αυτό το άτομο;;;;; Τι θα έκανα αν τρελαινόμουν για κάποιο άτομο μου άρεσαν τα πάντα αν ήμουν ερωτευμένη και έτρωγα πόρτα;;; Θα αρρώσταινα; Πάλι καλά που όλοι έχουν θετικά και αρνητικά και μπορώ να αναγνωρίσω και τα δύο. Δεν μου έχει τύχει κάποιος να τα έχει όλα τέλεια ακόμη και όταν ήμουν ερωτευμένη με κάποιον δεν ήθελα να τον γνωρίσω για να μην μάθω τα αρνητικά του. Ακόμα τον βλέπω στο δρόμο καμιά φορά. Είμαι σίγουρη πως έχει αρνητικά αλλά είναι άνθρωπος.οκ ;
    Πολύ καλά έκανα πάρα πολύ καλά έκανα που δεν πήρα πρωτοβουλία και ο έρωτας έμεινε απωθημένο γιατί αν είναι να κολλάω τόσο πολύ σίγουρα θα αρρωσταινα οπότε προστάτεψα τον εαυτό μου.
    Last edited by kopela93; 09-11-2021 at 20:13.