ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 241
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 241 of 258 FirstFirst ... 141191231239240241242243251 ... LastLast
Results 3,601 to 3,615 of 3862
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αλ μπαντι, αν ηταν τα πραγματα οπως υποστηριζεις, κανεις ανθρωπος με πολυ και καλο σεξ δεν θα ειχε κανενα προβλημα και ειδικα ψυχολογικο, αλλα δεν ισχυει...
    .
    Ισχύει όμως το αντίθετο . Όσοι δεν έχουν σεξ, είναι προβληματικοί . Όλοι. Και μην αρχίσεις τώρα να μου λες για διάνοιες, μεγαλοφυΐες κτλ . Είναι σαν το ... εμβόλιο του κόβιντ το σεξ ! Αρρωσταίνουν και εμβολιασμένοι , αλλά πολύ λιγότεροι και πολύ πιο ελαφρά !!!!!!!!!! Και πεθαίνουν και πολύ λιγότεροι !!!!

kopela93
    Guest
    Ναι ακριβώς έτσι είναι πρέπει να υποστηρίζουμε τον εαυτό μας μέσα στις σκέψεις μας 24/7

Senior Member
    Πρεπει να διαχειριστειτε δυο τρια πραγματα το πρωτο ειναι οι πληροφοριεσ πρεπει να μπαινει φιλτρο σε αυτα που σκεφτεστε δεν σκεφτομαστε τα παντα σκσφτομαστε οτι εχει σημασια για εμασ και οσουσ μασ ενδιαφσρει δευτερον στα σεναρια που κανετε να βαζετε και τον αντιλογο σα να συζητατε με μια φιλη σασ τελοσ αν σε περιπτωση ενδιαφερεται καμια για μενα ειμαι ορφανοσ στα 50 κι η κορη μου 30 κι ο εγγονοσ μου 10 χωρισμενοσ εχω μια επειχηρηση με ελιεσ κ πρεπει η κορη μου να μαθει ολη τη δουλεια γτ εχω να κοιμηθω 15 χρονια κοιμαμαι λιγο κι εχω μελαγχολια

Senior Member
    Αυτο που εχω τι προβλημα ειναι αισθηματικο τι ειναι

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Ισχύει όμως το αντίθετο . Όσοι δεν έχουν σεξ, είναι προβληματικοί . Όλοι. Και μην αρχίσεις τώρα να μου λες για διάνοιες, μεγαλοφυΐες κτλ . Είναι σαν το ... εμβόλιο του κόβιντ το σεξ ! Αρρωσταίνουν και εμβολιασμένοι , αλλά πολύ λιγότεροι και πολύ πιο ελαφρά !!!!!!!!!! Και πεθαίνουν και πολύ λιγότεροι !!!!
    το πιστευεις κ το λες αυτο δηλαδη; δεν ειναι ο αυτοσκοπος του καθε ανθρωπου το σεξ, ξεκολλα, υπαρχουν κ αλλα προβληματα, δεν ειναι πανακεια μια επαφη.. γιατι ειστε ετσι καποιοι

kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by areti View Post
    το πιστευεις κ το λες αυτο δηλαδη; δεν ειναι ο αυτοσκοπος του καθε ανθρωπου το σεξ, ξεκολλα, υπαρχουν κ αλλα προβληματα, δεν ειναι πανακεια μια επαφη.. γιατι ειστε ετσι καποιοι
    Γιατί έχει κολλήσει. Το θέμα είναι να μην το πασάρει σαν αναγκαστική λύση σε άλλους. Αν βοηθάει αυτόν να το κάνει, αλλά δεν είναι για όλους.

πιστευετε οτι οι σχεσεις οντος ειναι πολυ δυσκολες? η τα πραγαμτα ειναι ν πολυ πιο απλα και εμεις τα κανουμε δυσκολα με το μυαλο μας?

πολες φορες θελω και οντος δειχνω δυνατος και ενταξει εξωτερικα αλλα μεσα μου εχω ρελαθει... γενικα απο μικρος δεν ειχα παρει πολυ αγαπη και μεγαλωνωντας ειχα βιωσει απορηψη και να μεχουν σαν μπαλα... για λιγο αγαπη τωρα θα πουλουσα και την ψυχη μου στον διαολο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    οσοι δεν εχουν σεξ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ειναι στερημενοι χωρις σεξ, οχι απαραιτητα προβληματικοι.
    δεν εχει καμια σχεση με την διανοια.
    εχει και χαζους που εχουν μονο το σεξ στο μυαλο τους, εχει και εξυπνους.

δεν ξερω μεχρι που φτανουν οι γνωσεις σου, αλλα υπαρχουν ατομα που δεν τους ενδιαφερει το σεξ. ειτε γιατι ειναι ασεξουαλ (ναι, υπαρχουν και τετοιοι), ειτε γιατι παιρνουν καποια αγωγη που τους ριχνει την λιμπιντο.
    αν λοιπον δεν εχουν σεξ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, άλλα ειναι αυτα που επηρρεαζουν την ζωη τους.
    εσυ εχεις μια μονοδιαστατη σκεψη, το θες, δεν το εχεις, και νομιζεις οτι το σεξ λυνει ολων τα προβληματα..
    δεν ειναι ετσι..

Senior Member
    Αναλογα και τι χαρακτηριζεις προβληματικο. Καποιος που εχει μια σωματικη δυσμορφια, οπως καμπουρα ή που ειναι 1.50 ή απλα ασχημος δεν ειναι και ο πρωτος επιλαχων απο διαφορα ταιρια. Καποιος που ειναι κουκλος και παει γυμναστηριο, μπορει να εχει επιλογες και να κανει πολυ σεξ, ακομα και εαν ειναι σκατομυαλος. Δεν μπορεις να πεις τον πρωτο προβληματικο. Προφανως δεν αγοραζουμε απο το ιδιο μαγαζι τα προτυπα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    θα ήθελα την άποψη των γυναικών του forum , αν ο σύντροφος σας ή και ο μελλοντικός είχε θέμα με την στύση του, πως θα αντιδρουσατε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    θα ήθελα την άποψη των γυναικών του forum , αν ο σύντροφος σας ή και ο μελλοντικός είχε θέμα με την στύση του, πως θα αντιδρουσατε?
    αν ηταν ΗΔΗ συντροφος κι οχι απλα μια νεα γνωριμια, υποστηρικτικα, ΦΥΣΙΚΑ.
    αν ηταν μια νεα γνωριμια, θα απομακρυνομουν, αν βεβαιωνομουν οτι δεν εινατι της μιας φορας αλλα συμβαινει συνεχως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by areti View Post
    Δεν είπα ότι είναι αυτοσκοπός ! Που το είδες αυτό ;; Είπα όμως , ότι η έλλειψη , δημιουργεί πρόβλημα. Κάποιες διάνοιες , όταν μεγαλουργούν και είναι αφοσιωμένες στο δημιούργημα, αποτελούν εξαίρεση . Εκείνες ίσως να μην το σκέφτονται και να μην το έχουν ανάγκη , όσο μεγαλουργούν ! Δεν μιλάμε όμως για αυτές τις σπάνιες εξαιρέσεις. Μιλάμε για τις πλειοψηφίες . Χωρίς σεξ έχουν πρόβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν ηταν ΗΔΗ συντροφος κι οχι απλα μια νεα γνωριμια, υποστηρικτικα, ΦΥΣΙΚΑ.
    αν ηταν μια νεα γνωριμια, θα απομακρυνομουν, αν βεβαιωνομουν οτι δεν εινατι της μιας φορας αλλα συμβαινει συνεχως.

αν ήταν νέα γνωριμία αλλά υπάρχει χημεία και στους δύο αλλά σας τα χαλάει το θέμα με την στύση δεν θα έδινες ευκαιρία?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    αν ήταν νέα γνωριμία αλλά υπάρχει χημεία και στους δύο αλλά σας τα χαλάει το θέμα με την στύση δεν θα έδινες ευκαιρία?
    Ειλικρινά , τι μας λες τώρα ;; Σου έχει τύχει , να είσαι με γυναίκα που σου αρέσει , να μην έχεις εκσπερματώσει 2-3 μέρες πριν και να μην έχεις στύση μαζί της ;;; Αυτό μας λες ;;;