ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 258 FirstFirst ... 2432333435364484134 ... LastLast
Results 496 to 510 of 3862
    Σωματικη βια πολυ και σοβαρη...οταν ημουν μικρη ειχα σκεφτει να καλεσω το χαμογελο του παιδιου αλλα φαντασου ποσο τρομαγμενο κι ενοχικο παιδι ημουν που φοβομουν τι θα σκεφτοντουσαν οι συγγενεις...οταν γυρισα απο Αθηνα στο νησι χωρις ουτε ενα ευρω στην τσεπη μου εβγαλε ολο τον σαδισμο της.Με χτυπησε ενω ημουν ενηλικη και το ξυλο σταματησε γιατι επιτεθηκα κι εγω πισω...ενηλικος ανθρωπος και οι δυο γονεις μου με επιασαν απο τα μαλλια και με εσερναν στο πατωμα...απορω αυτη την στιγμη που μου ξαναηρθαν ολα στο μυαλο πως στο καλο αντεξα,πως στο διαολο τους μιλουσα ως σημερα...λες και βαζουμε τις αναμνησεις απο την κακοποιηση σε ενα κουτακι στο πισω μερος του μυαλου μας...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Σωματικη βια πολυ και σοβαρη...οταν ημουν μικρη ειχα σκεφτει να καλεσω το χαμογελο του παιδιου αλλα φαντασου ποσο τρομαγμενο κι ενοχικο παιδι ημουν που φοβομουν τι θα σκεφτοντουσαν οι συγγενεις...οταν γυρισα απο Αθηνα στο νησι χωρις ουτε ενα ευρω στην τσεπη μου εβγαλε ολο τον σαδισμο της.Με χτυπησε ενω ημουν ενηλικη και το ξυλο σταματησε γιατι επιτεθηκα κι εγω πισω...ενηλικος ανθρωπος και οι δυο γονεις μου με επιασαν απο τα μαλλια και με εσερναν στο πατωμα...απορω αυτη την στιγμη που μου ξαναηρθαν ολα στο μυαλο πως στο καλο αντεξα,πως στο διαολο τους μιλουσα ως σημερα...λες και βαζουμε τις αναμνησεις απο την κακοποιηση σε ενα κουτακι στο πισω μερος του μυαλου μας...
    Αν σε βοηθάει να τα πεις καλά κάνεις.. Σε νιώθω.. Να το ξέρεις.
    Το θετικό ξέρεις ποιο είναι? Ότι εσύ δεν είσαι σαν αυτούς, ότι εσύ πας ψυχολόγο και θες να γίνεις καλύτερη.. Μην τους επιτρέπεις να σε επηρεάζουν πλέον!!

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Χάχαχα.. 70? Νέα θα είσαι.
    Αφού βρήκες τι δεν πρέπει να λες, μην το κάνεις τότε.. Δεν είχες ποτέ την στήριξη που πρέπει, μην την αναζητάς τώρα. Να μπαίνεις εδώ, να τα γράφεις, να τα συζητάς και τέλος..
    Μα το λεω...ειμαι ηλιθια με κεφαλαια...εν τω μεταξυ εγω ημουν αυπνη σημερα ,ψυχολογικα ασχημα με την δουλεια...δεν καταλαβαινω γιατι επετρεψα να ξανασυμβει αυτο.Μου ειπε η ψυχολογος οτι δεν τα εχω δουλεψει οσο νομιζω αλλα οτι εχω αναπτυξει δυνατη αμυνα κ σημερα βγηκε αληθινη.Ειμαι ηλιθια πραγματικα...

Senior Member
    Σημερα εριξα ενα δυνατο βρισιδι και χωσιμο στην ναρκισση μανα μου.Η γυναικα ειναι πραγματικα δηλητηριο.Μου προκαλει αηδια.Μπορει να ακουγεται πολυ ασχημο αυτο που θα πω αλλα αν πεθαινε θα ενιωθα λυτρωση κι ανακουφιση.
    Θα πω πάλι το ρεφρέν μου..
    Κάποιες γυναίκες ΔΕΝ έπρεπε να κάνουν παιδιά!

Δεν γίνεται να μην της μιλάς καν? Μόνο έτσι μπορεί να βρεις την ησυχία σου (λέω μπορεί)...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Μα το λεω...ειμαι ηλιθια με κεφαλαια...εν τω μεταξυ εγω ημουν αυπνη σημερα ,ψυχολογικα ασχημα με την δουλεια...δεν καταλαβαινω γιατι επετρεψα να ξανασυμβει αυτο.Μου ειπε η ψυχολογος οτι δεν τα εχω δουλεψει οσο νομιζω αλλα οτι εχω αναπτυξει δυνατη αμυνα κ σημερα βγηκε αληθινη.Ειμαι ηλιθια πραγματικα...
    Είσαι.. Όπως κι εγώ.. Όπως πολλοί άλλοι στην θέση σου. Ξέρεις γιατί? Επειδή περιμένουμε να δούμε την συμπεριφορά που έπρεπε να έχουν οι γονείς μας.. Ακόμα ελπίζουμε. Αυτό είναι το λάθος.
    Αν αποδεχτείς πως η μάνα σου είναι έτσι, δεν θα αλλάξει και πως δεν φταις εσύ για την συμπεριφορά της μόνο τότε δεν θα επηρεαζεσαι αλλά θα την λυπάσαι. Ούτε τον θάνατο της θα εύχεσαι, ούτε θα στεναχωριέσαι, ούτε θα νευριάζεις.

Senior Member
    Τι είναι μάνα?? [emoji848]
    Υπαρχουν καποιες θεωριες πως ειναι ανθρωποι οπως ολοι οι υπολοιποι και οχι συμβολα η εξιδανικευμενες θεοτητες, αρα και εξισου ικανοι να βλαψουν οσο οποιοσδηποτε που εχει εξουσια επι αλλων ανθρωπων. edit: αν οχι περισσοτερο

Αλλα ενταξει τωρα θεωρητικοι ποιος τους ακουει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Το θετικό ξέρεις ποιο είναι? Ότι εσύ δεν είσαι σαν αυτούς, ότι εσύ πας ψυχολόγο και θες να γίνεις καλύτερη.. Μην τους επιτρέπεις να σε επηρεάζουν πλέον!!
    Θα το δουλεψω με την ψυχολογο Γιωργο,το ξερω οτι με νιωθεις...μου βαζουν εμποδια στο να τα καταφερω φυσικα αλλα δεν επιτρεπω σε κανεναν να μου ξαναφερθει ετσι...με εβγαλε τρελη,ποτε δεν με κακοποιησε και σε μια πολυ ασχημη στιγμη πενθους που ημουν συνεχεια διπλα της...μου ειπε οτι δεν την στηριξα...τρελη ακομα και σε αυτο...για μενα αυτο ηταν απο τα πιο αισχρα πραγματα που εχω ακουσει...εννοειται εγω εχω το προβλημα γιατι παντα....κι ενα κατεβατο...το εσυ ποτε κ το εσυ παντα ειναι η γνωστη ατακα της.Εγω εν τω μεταξυ πολυ δουλευταρου,σε φαση που ημουν ανεργη πηγα να ψαξω δουκεια ακομα και ως καμαριερα αλλα αυτη φοβαται μην της φορτωθω...δεν θελω να σου φορτωθω γυναικα μου,να σε ξεφορτωθω να μην σε ξαναδω θελω.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Υπαρχουν καποιες θεωριες πως ειναι ανθρωποι οπως ολοι οι υπολοιποι και οχι συμβολα η εξιδανικευμενες θεοτητες, αρα και εξισου ικανοι να βλαψουν οσο οποιοσδηποτε που εχει εξουσια επι αλλων ανθρωπων.

Αλλα ενταξει τωρα θεωρητικοι ποιος τους ακουει.
    Αυτο είναι θεωρία του τι είναι άνθρωπος.. Τι είναι μάνα ρώτησα? Αυτή που καταστρέφει την παιδική ηλικία του παιδιού της ή αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί με σωστές βάσεις? Αυτή που αγκαλιάζει το παιδί της ή αυτή που κάνει μαύρο το κορμι του? Αυτή που λέει "είσαι άχρηστος" ή αυτή που λέει "δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα τα πας καλύτερα"? Αυτή που λέει "μαύρη ώρα που σε γέννησα" ή αυτή που λέει "χαίρομαι που είσαι που παιδί μου"?

Θα το δουλεψω με την ψυχολογο Γιωργο,το ξερω οτι με νιωθεις...μου βαζουν εμποδια στο να τα καταφερω φυσικα αλλα δεν επιτρεπω σε κανεναν να μου ξαναφερθει ετσι...με εβγαλε τρελη,ποτε δεν με κακοποιησε και σε μια πολυ ασχημη στιγμη πενθους που ημουν συνεχεια διπλα της...μου ειπε οτι δεν την στηριξα...τρελη ακομα και σε αυτο...για μενα αυτο ηταν απο τα πιο αισχρα πραγματα που εχω ακουσει...εννοειται εγω εχω το προβλημα γιατι παντα....κι ενα κατεβατο...το εσυ ποτε κ το εσυ παντα ειναι η γνωστη ατακα της.Εγω εν τω μεταξυ πολυ δουλευταρου,σε φαση που ημουν ανεργη πηγα να ψαξω δουκεια ακομα και ως καμαριερα αλλα αυτη φοβαται μην της φορτωθω...δεν θελω να σου φορτωθω γυναικα μου,να σε ξεφορτωθω να μην σε ξαναδω θελω.

george1520
    Guest
    Θα τα πάρει μαζί της;

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Θα πω πάλι το ρεφρέν μου..
    Κάποιες γυναίκες ΔΕΝ έπρεπε να κάνουν παιδιά!

Δεν γίνεται να μην της μιλάς καν? Μόνο έτσι μπορεί να βρεις την ησυχία σου (λέω μπορεί)...
    Της το ειπα οτι δεν θελω καμμια επαφη...νιωθω αηδια για αυτην...δεν οδηγω ρε γτ τοσα χρονια Αθηνα ημουν διπλα στο μετρο.Ερχοταν κ με επαιρνε δουλεια.Αυτο ηταν το προβλημα.Της ειπα δεν θελω να ξαναρθει.Ας κανω γυμναστικη καλυτερα.

Senior Member
    Της το ειπα οτι δεν θελω καμμια επαφη...νιωθω αηδια για αυτην...δεν οδηγω ρε γτ τοσα χρονια Αθηνα ημουν διπλα στο μετρο.Ερχοταν κ με επαιρνε δουλεια.Αυτο ηταν το προβλημα.Της ειπα δεν θελω να ξαναρθει.Ας κανω γυμναστικη καλυτερα.
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα
    Καλύτερα βρες μόνη σου ένα τρόπο να γυρίσεις και κάνε υπομονή μέχρι να φύγεις από κει μέσα..

Νευρίασα τώρα..Μα αυτές δεν καταλαβαίνουν ότι δεν τις έχουμε ανάγκη? Λες και κρεμομαστε από τα χείλη τους! Αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε επιζήσει...
    Τα νεύρα μου βραδιάτικα!!
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Θα τα πάρει μαζί της;
    Δεν ξερω Γιωργο μου...το προβλημα αυτο το ειχε παντα αλλα επιδεινωνεται.Εχει τυχει μια περιοδο να ειμαι ανεργη και να μην με βοηθανε καθολου οικονομικα.Λες κ ειμουν καμμια τεμπελα ποτε η λες κ ηταν τιποτα φτωχοι αυτοι.Μου δανεισε λεφτα η κολλητη μου και ευτυχως βρηκα δουλεια σε δυο μερες και πληρωθηκα πανω στο 15ημερο..Ημουν τυχερη.Μου εχουν φερθει πολυ ασχημα σε αυτο το θεμα.Τα σκεφτομαι ξανα και απορω πως τους συγχωρησα,γιατι,πως γινεται να τους μιλαω μετα απο ολα οσα εχω περασει.Οταν εχω λεφτα στα χερια μου ειναι λες κ ζηλευει.Παω πχ σουπερμαρκετ να ψωνισω κ με κανει να νιωθω περιεργα .

george1520
    Guest
    Δεν ξερω Γιωργο μου...το προβλημα αυτο το ειχε παντα αλλα επιδεινωνεται.Εχει τυχει μια περιοδο να ειμαι ανεργη και να μην με βοηθανε καθολου οικονομικα.Λες κ ειμουν καμμια τεμπελα ποτε η λες κ ηταν τιποτα φτωχοι αυτοι.Μου δανεισε λεφτα η κολλητη μου και ευτυχως βρηκα δουλεια σε δυο μερες και πληρωθηκα πανω στο 15ημερο..Ημουν τυχερη.Μου εχουν φερθει πολυ ασχημα σε αυτο το θεμα.Τα σκεφτομαι ξανα και απορω πως τους συγχωρησα,γιατι,πως γινεται να τους μιλαω μετα απο ολα οσα εχω περασει.Οταν εχω λεφτα στα χερια μου ειναι λες κ ζηλευει.Παω πχ σουπερμαρκετ να ψωνισω κ με κανει να νιωθω περιεργα .
    Μένεις μαζί τους?

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα
    Καλύτερα βρες μόνη σου ένα τρόπο να γυρίσεις και κάνε υπομονή μέχρι να φύγεις από κει μέσα..

Νευρίασα τώρα..Μα αυτές δεν καταλαβαίνουν ότι δεν τις έχουμε ανάγκη? Λες και κρεμομαστε από τα χείλη τους! Αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε επιζήσει...
    Τα νεύρα μου βραδιάτικα!!
    Μονο αυτη την φραση σκεφτομαι...την σιχαινομαι.Στο σημειο που με βγαζει τρελη,τσιτωνω περισσοτερο.Ξερεις ποσες φορες αναρωτηθηκα αν εκεινη την κληση την ειχα κανει κ δεν φοβομουν ποσο πιο ευκολη θα ηταν η ζωη μου;