ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 258 FirstFirst ... 3543444546475595145 ... LastLast
Results 661 to 675 of 3862
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Οι κάμερες θα είναι ανοιχτές για να ελέγχουν τι κάνετε? Και γιατί δεν ισχύει για τους άλλους το ίδιο? Πόσο δίκιο είναι αυτό?

Αν θες στείλε μου μήνυμα να μου πεις τι θέμα έχει η κάμερα κτλ να σε βοηθήσω ή να στην φτιάξω.
    Ναι για ελεγχο. Καθολου δικαιο. Οπως επισης και οτι αν εχω προβλημα με το ιντερνετ θα δωσω αλλη εξεταση ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. Δεν εχει κανενα προβλημα η καμερα. Το ιντερνετ οποτε θελει δουλευει και ξερω την γκαντεμια μου. Εδω το επαθα ακριβως την ωρα που ειχα να κανω τεστ.

george1520
    Guest
    Ποια εταιρεία είναι? Μιλά μαζί τους.. Και εμένα μου κάνει πρόβλημα συχνά. Μιλούσα πριν με κληση στκ σκαιπ με μια φιλη και δεν την άκουγα ενώ ήμουν διπλα από το μόντεμ. Όταν άνοιξα τα δεδομένα δούλευε μια χαρά.. Και είναι υποτίθεται από τις καλύτερες εταιρίες που έχουμε στην Κύπρο.

Senior Member
    Ποια εταιρεία είναι? Μιλά μαζί τους.. Και εμένα μου κάνει πρόβλημα συχνά. Μιλούσα πριν με κληση στκ σκαιπ με μια φιλη και δεν την άκουγα ενώ ήμουν διπλα από το μόντεμ. Όταν άνοιξα τα δεδομένα δούλευε μια χαρά.. Και είναι υποτίθεται από τις καλύτερες εταιρίες που έχουμε στην Κύπρο.
    Primetel. Ο παπας μου ειπε να τους πιασει να το καμουν γληορο αλλα ο αρφος μου ειπε πως εννεν τουτο το προβλημα και οτι εν θα αλλαξει κατι. Εν γληορο. Απλα σκατα... εσπασαν τα νευρα μου. Εν απαραδεκτοι στο πανεπιστημιο.

Εντιτ: που τα νευρα μου εξιασα να σου πω ευχαριστω πριν που επροτεινες να με βοηθησεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Προχθες σε τεστ που ειχα με ανοικτες καμερες και μικροφωνο, με το που μπηκα στο application απο το λαπτοπ παρουσιαστηκε προβλημα. Παω να μπω απο το κινητο, το ιντερνετ αποσυνδεθηκε. Ευτυχως η καθηγητρια με αφησε να κανω το τεστ χωρις. Δεν ξερω τι πιστεψε. Χθες η υπευθυνη μας ειπε πως ενω στην Αγγλια θα κανουν τις εξετασεις με κλειστες καμερες (επειδη ειναι πολλοι), εμεις στην Κυπρο θα κανουμε ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ με ανοικτες καμερες. Δηλαδη για την ιδια εξεταση και σε δυσκολα μαθηματα θα μαθουμε απ' εξω ενα σωρο φορμουλες και αποδειξεις (που ειναι ενα βιβλιο ολοκληρο) και αυτοι θα τα εχουνε μπροστα τους. Οταν της εξηγησα το προβλημα που ειχα με την καμερα (που το ειχε παθει και μια συμφοιτητρια σε μαθημα που ηταν μονο αυτη και ο καθηγητης!) μου απαντησε πως αν μου συμβει αυτο θα ξαναδωσω αλλη εξεταση τον Αυγουστο.

Να πα να γαμηθειτε.
    Κι εγω εχω θεμα με το wifi. Μηπως μπορεις να φερεις το ρουτερ πιο κοντα στο λαπτοπ σου; Ποσες μπαρες δειχνει το σημα; Υπαρχουν διαφορες λυσεις για πιο σταθερη συνδεση. Εναλλακτικα φορτωνεις data στο κινητο και το κανεις wifi hotspot.

Επισης ρωτα στον παροχο ποσες αποσυνδεσεις εχεις απο το ιντερνετ και αν φαινονται οι αποσυνδεσεις απο το wifi. Mετα πες μου εμενα.
    Εγω κανω το εξης κολπο στο σκαιπ οταν αρχιζει να κανει διακοπες, απενεργοποιω το incoming video και στρωνει ο ηχος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Κι εγω εχω θεμα με το wifi. Μηπως μπορεις να φερεις το ρουτερ πιο κοντα στο λαπτοπ σου; Ποσες μπαρες δειχνει το σημα; Υπαρχουν διαφορες λυσεις για πιο σταθερη συνδεση. Εναλλακτικα φορτωνεις data στο κινητο και το κανεις wifi hotspot.
    Φουλ σημα εχει. Ακομα και διπλα απο το ρουτερ που εχω παει το λαπτοπ για μαθημα, παρουσιαζει προβλημα. Οι εξετασεις ειναι 3 ωρες. Δεν μπορω να κανω 8 εξετασεις 3ωρες (συνολο 24 ωρες) με δεδομενα... και βασικα εχω εκνευριστει με ολους με τις εξυπναδες τους. Σκασιλα τους.

george1520
    Guest
    Primetel. Ο παπας μου ειπε να τους πιασει να το καμουν γληορο αλλα ο αρφος μου ειπε πως εννεν τουτο το προβλημα και οτι εν θα αλλαξει κατι. Εν γληορο. Απλα σκατα... εσπασαν τα νευρα μου. Εν απαραδεκτοι στο πανεπιστημιο.

Εντιτ: που τα νευρα μου εξιασα να σου πω ευχαριστω πριν που επροτεινες να με βοηθησεις
    Εν το χειρότερο που έχετε.. Η primetel και η epic πιάνει σήμα που την cyta. Βάλε cablenet. Αν δεν ήρθε στην περιοχή σας βάλε cyta. Εν 10καρι που έχετε?

Να μην με ευχαριστείς. Σου ξανά είπα πως ότι χρειαστείς να μου λες. Και για το Skype αν θέλεις να δούμε τις ρυθμίσεις μαζί.

Senior Member
    Εν το χειρότερο που έχετε.. Η primetel και η epic πιάνει σήμα που την cyta. Βάλε cablenet. Αν δεν ήρθε στην περιοχή σας βάλε cyta. Εν 10καρι που έχετε?

Να μην με ευχαριστείς. Σου ξανά είπα πως ότι χρειαστείς να μου λες. Και για το Skype αν θέλεις να δούμε τις ρυθμίσεις μαζί.
    Ειχαμε παλια cyta και που τα πολλα προβληματα αλλαξαμε το. Χαχαχαχα

Εν εχω ιδεα που τουτα ουλλα και νταξει τωρα ειμαι παρα πολλα εκνευρισμενη (βασικα που τα χτες εν μιλιουμαι) και εν μπορω να σκεφτω καθαρα ή να καμω κατι.

Καμνουμε μεσω microsoft teams..εντομεταξυ η συμφοιτητρια μου εχει cyta και ξυσυνδεεται και κεινης καποιες φορες σαν καμνουμε μαθημα. Και θωρουν το οι καθηγητες και λεμε τους το τζιολας! Ηβραν την πιο τελεια και εξυπνη λυση. Τι να πω.. great

Senior Member
    Φουλ σημα εχει. Ακομα και διπλα απο το ρουτερ που εχω παει το λαπτοπ για μαθημα, παρουσιαζει προβλημα. Οι εξετασεις ειναι 3 ωρες. Δεν μπορω να κανω 8 εξετασεις 3ωρες (συνολο 24 ωρες) με δεδομενα... και βασικα εχω εκνευριστει με ολους με τις εξυπναδες τους. Σκασιλα τους.
    Tο βιντεο σε 480p δηλαδη οχι high definition ββαινει γυρω στο μισο γιγα την ωρα. Αλλο τοσο θελεις να στελνεις. Αρα 24 ωρες, 24 γιγα. Οχι τρελα ακριβο. Και πιθανον οι αναλυσεις να ειναι ακομα μικροτερες.

george1520
    Guest
    Ειχαμε παλια cyta και που τα πολλα προβληματα αλλαξαμε το. Χαχαχαχα

Εν εχω ιδεα που τουτα ουλλα και νταξει τωρα ειμαι παρα πολλα εκνευρισμενη (βασικα που τα χτες εν μιλιουμαι) και εν μπορω να σκεφτω καθαρα ή να καμω κατι.

Καμνουμε μεσω microsoft teams..εντομεταξυ η συμφοιτητρια μου εχει cyta και ξυσυνδεεται και κεινης καποιες φορες σαν καμνουμε μαθημα. Και θωρουν το οι καθηγητες και λεμε τους το τζιολας! Ηβραν την πιο τελεια και εξυπνη λυση. Τι να πω.. great
    Θα σου στείλω με μήνυμα ένα πρόγραμμα να κατεβάσεις στο κινητό για να ελέγξεις το σήμα σου και θα δεις αν φταίει τούτο ή αν γενικά λαονεται το σύστημα.

Εδοκιμασες άλλον υπολογιστή? Με κληση είσαι οκ?

Senior Member
    Tο βιντεο σε 480p δηλαδη οχι high definition ββαινει γυρω στο μισο γιγα την ωρα. Αλλο τοσο θελεις να στελνεις. Αρα 24 ωρες, 24 γιγα. Οχι τρελα ακριβο. Και πιθανον οι αναλυσεις να ειναι ακομα μικροτερες.
    Δηλαδη πρεπει να παω στο καταστημα που εχω συνδεση στο κινητο για να μου προσθεσουν δεδομενα με εξτρα χρεωση; Παντως θα προτιμησω απο κινητο σιγουρα. Με το λαπτοπ δεν το ξαναρισκαρω.

Senior Member
    Θα σου στείλω με μήνυμα ένα πρόγραμμα να κατεβάσεις στο κινητό για να ελέγξεις το σήμα σου και θα δεις αν φταίει τούτο ή αν γενικά λαονεται το σύστημα.

Εδοκιμασες άλλον υπολογιστή? Με κληση είσαι οκ?
    Μηηπως ενα plume? Κατι ετσι.

Ο αδερφος μου που μπαινει με υπολογιστη και λαπτοπ μουρμουρα και κεινος που ξυσυνδεεται συχνα. Με κληση online εννοεις χωρις καμερα; Όι. Την ωρα που εμπηκα στο meeting και επατησα "join" εγραψε μου πως επαρουσιαστηκε προβλημα στο λαπτοπ και εθελε updates. ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Μπαινω στα γληορα που το κινητο, παω να καμω join και φκαλει μου "interner may not be available" με ενα θαυμαστικο στο σημα. Τουτη εν η τυχη μου -.-

Senior Member
    Δηλαδη πρεπει να παω στο καταστημα που εχω συνδεση στο κινητο για να μου προσθεσουν δεδομενα με εξτρα χρεωση; Παντως θα προτιμησω απο κινητο σιγουρα. Με το λαπτοπ δεν το ξαναρισκαρω.
    Δε χρειαζεται να πας σε κανενα καταστημα. Εγω που εχω καρτοκινητο φορτωνω δεδομενα μεσα απο την εφαρμογη της vodaphone και πληρωνω με καρτα. Αν εχεις συμβολαιο απλα θα σου ερθει ο λογαριασμος στο τελος του μηνα. Προτεινω να κανεις μια δοκιμη κανοντας το κινητο hotspot.

Απο κει και περα σε αυτο το σαιτ https://www.speedtest.net/ βλεπεις την ταχυτητα του δικτυου σου. Επισης χρησιμο ειναι να ρωτησεις στην εταιρεια να σου πουν ποσες αποσυνδεσεις εχεις το 24ωρο και ποσες κατα την ωρα του μαθηματος. Μπορει να υπερφορτωνονται οι γραμμες τους.

"interner may not be available" γι αυτο λεω ρωτα ποσες αποσυνδεσεις εχεις. Εμενα ειχε ξεβιδωθει η πριζα του τηλεφωνου το χειμωνα κα ειχα αποσυνδεσεις αλλεπαλληλα.

george1520
    Guest
    Μηηπως ενα plume? Κατι ετσι.

Ο αδερφος μου που μπαινει με υπολογιστη και λαπτοπ μουρμουρα και κεινος που ξυσυνδεεται συχνα. Με κληση online εννοεις χωρις καμερα; Όι. Την ωρα που εμπηκα στο meeting και επατησα "join" εγραψε μου πως επαρουσιαστηκε προβλημα στο λαπτοπ και εθελε updates. ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Μπαινω στα γληορα που το κινητο, παω να καμω join και φκαλει μου "interner may not be available" με ενα θαυμαστικο στο σημα. Τουτη εν η τυχη μου -.-
    Μόνο στο σκαιπ έχεις θέμα?

Senior Member
    Δε χρειαζεται να πας σε κανενα καταστημα. Εγω που εχω καρτοκινητο φορτωνω δεδομενα μεσα απο την εφαρμογη της vodaphone και πληρωνω με καρτα. Αν εχεις συμβολαιο απλα θα σου ερθει ο λογαριασμος στο τελος του μηνα. Προτεινω να κανεις μια δοκιμη κανοντας το κινητο hotspot.

Απο κει και περα σε αυτο το σαιτ https://www.speedtest.net/ βλεπεις την ταχυτητα του δικτυου σου. Επισης χρησιμο ειναι να ρωτησεις στην εταιρεια να σου πουν ποσες αποσυνδεσεις εχεις το 24ωρο και ποσες κατα την ωρα του μαθηματος. Μπορει να υπερφορτωνονται οι γραμμες τους.

"interner may not be available" γι αυτο λεω ρωτα ποσες αποσυνδεσεις εχεις. Εμενα ειχε ξεβιδωθει η πριζα του τηλεφωνου το χειμωνα κα ειχα αποσυνδεσεις αλλεπαλληλα.
    Συμβολαιο εχω. Ερχεται καθε 3 μηνες. Αλλα ειναι αρκετα τα χρηματα... π.χ αν ανοιξω τα δεδομενα σε λιγοτερο απο ενα λεπτο μου κοστιζει μεχρι ενα ευρω. Παλια οταν ειχα καρτα τα ειχα αφησει ανοιχτα καταλαθος και μεσα σε λιγα λεπτα μου την ειχε φαει ολη. 20 ευρω ηταν... Για 24 ωρες συνολο που θελω δεν θα δωσω πανω απο 50 ευρω. Δινουμε τοσα λεφτα στο πανεπιστημιο. Θα παρω τηλεφωνο αυριο στο καταστημα να ρωτησω για δεδομενα, τιμες, εκπτωσεις κτλ. Ευχαριστω!

Βεβαια το ειπα στη βλαμμενη. Δεν μπορω να εχω ανοιχτα τα δεδομενα 3 ωρες. Οχι λεει. Θα τα εχεις για να κατεβασεις το γραπτο αν δεν δουλευει το ιντερνετ. Και μετα μου ανεφερε τον Αυγουστο σε αλλη φαση αν κλεισει η καμερα. Μας δουλευουν κανονικοτατα.

Αν υπαρχει υπερφορτωση λογικα θα μπορουν να το διορθωσουν. Σωστα;

Senior Member
    Μόνο στο σκαιπ έχεις θέμα?
    Ειναι το microsoft teams. Τζιαμε καμνουμε μαθημα. Αλλα όι εννεν μονο τζιαμε το θεμα. Πριν μερες εθελα να στειλω εργασια. Ειχα πατημενο το "new mesaage" στο e-mail και μετα που καμποση ωρα (πανω που μισαωρο) εσυνηλθε και εκαταφερα να την στειλω. Το ιδιο τζιαι οταν προσπαθω να μπω στην πλατφορμα που μας βαλλουν notes κτλ.