Results 946 to 960 of 3862
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ?
-
15-04-2020, 20:00 #946ntintiGuest
Ε Ναι ρε φίλη είπαμε μόνο για τώρα...
Δεν θα αγιασουμε κιόλας αλλά τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα μας κάνει καλό και λιγο αποτοξίνωση! !!
- 15-04-2020, 20:04 #947
15-04-2020, 20:28 #948
15-04-2020, 20:33 #949
Φτιάχνω κουλουράκια και τσουρέκι...Έτσι για να πάρω το αίμα μου πίσω χαχα..
Αφού πριν έφτιαξα τηγαπιπες (τηγανίτες ε, μην με παρεξηγείτε κιόλας)..Έτσι τις λέει το αγοράκι μου...Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
15-04-2020, 20:45 #950
15-04-2020, 21:13 #951
15-04-2020, 21:31 #952
Δεν ειναι η ιδεα μου. Μολις εφαγα παλι μια χαψια απο το φαι ζαλιστηκα, ενιωσα το αιμα να ανεβαινει στο κεφαλι μου και εγινε το μυαλο μου "κοκαλο". Μου βαζει η μανα μου ψυχοφαρμακα στο φαι για να με κατευναζει και φερνει τον αδερφο μου σπιτι τις μερες που εχω τα μαθηματα.
Τα ιδια ψυχοφαρμακα μου εριχναν το 2001 σε ανεξελεγκτες ποσοτητες με απιτελεσμα να μου προκληθουν μονιμες παρενεργειες. Κοιμουν επι χρονια καθιστος γιατι και λιγο να εγερνα ερρεε το αιμα στο κεφαλι μου και ζαλιζομουν σε σημειο να ρχω αλλλιωμενη συνειδηση. Πηγα σε ενα σωρο γιατρους και ολοι ρωταγαν αν παιρνω φαρμακα και τα καθικια δεν τους ελεγαν την αλνθεια.
Νομιζα οτι εφταιγε ο αυχενας μου αλλα τελικα τα συτωματα εμφανιζονται οταν φαω κατι που μαγειρευει η μανα μλυ. Πολλοι εχουν ομολογησει οτι το κανουν αυτο σε συγγενεις τους παρανομα χωρις να το ξετουν ή να εχει υπαρξει γνωματευση. Μη με βγαλετε παραλογο.
Δυστυχως ετσι μου καταδτρεψαν τη ζωη. Ενα χρονο δε μπορουσα να διαβασω ουτε εφημεριδα. Δεν εβγαζα νοημα απο τα γραμματα. Εχασα μια χρονια απο τις σπουδες μου. Τωρα παλι το ιδιο φαρμακο. Εκατσα σπιτι για να μην ψοφησει η κωλιγρια, δημιουργησε καυγαδες την ωρα των μαθηματων σκοπιμα - μεχρι τα καλωδια ξυλωσε! και τωρα μου ριχνει ψυχοφαρμακα για να προστατευτει.
Και δυστυχως υπαρχουν ακομα και εδω μεσα ατομα που δινουν θαρρος σε συγγενεις ναωεγκληματουν με αυτον τον τροπο.
Τον καθε εναν που μπαινει εδω μεσα και παρουσιαζεο το "δραμα" που ζει με τον τρελο αδελφο, γιο, κορη (παντα καποιον σε κατωτερη θεση στην οικογενεια δλδ) τον εχει εξετασει ψυχιατρος;
Σε μια ταινια ελληνικη με την πως την κενε που εκανε την ξεματιαστρα, λεει ο γιατρος, τα φαρμακα που στα χετια ενος επιστημονα ειναι θεραπευτικα, στα χερια ενις αλμπανη γινονται δολοφονικα εργαλεια.
15-04-2020, 21:41 #953
15-04-2020, 21:44 #954
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
15-04-2020, 22:09 #955
15-04-2020, 22:14 #956
15-04-2020, 23:41 #957
Εμενα με λενε απο 10 χρονων ψυχοπαθη για το ψυχιατρειο και δε με εχουν παει ποτε σε ψυχιατρο. Μονοι τους ανελαβαν τη διαγνωση, μονοι τους τη θεραπεια - με τη συνεργεια καποιων γιατρων που τους τα παρουσιαζουν οπως θελουν και οι οποιοι δε με εχουν δει ουτε ακουσει ποτε τους. Ο αδερφος μου και η γκομενα του δουλευουν για εναν νευρολογο. Αυτος τους λεει τι να μου χορηγουν. Παλαιοτετα δεν ξερω ποιον ειχαν συμβουλευθει. Ξερω οτι επαθα τεραστια ζημια:
Δε μπιρουσα να ξαπλωσω γιατι ολο το αιμα ερρεε στο κεφαλι μου και παθαιναωσυγχυση σα να με ειχα κρεμασμενο ωρες αναποδα ή να ημουν σε τρομερα ζεστο περιβαλλον. Αν εχετε ζαλιστει και θολωσει ποτε απο ζεστη ξερετε την αισθηση.
Επαθα τρομερη ζημια στη μνημη: Πηγαινα να αγορασω τσιγαρα, πληρωνα και εφευγα χωρις να παρω τα τσιγαρα. Γελουσε ολος ο κοσμος μαζι μου. Δεν ημουν ουτε αγχωμενος, ουτε αφηρημενος ουτε τιποτα. Εκανα πειραμα: Πηγαινα στο βιντεο κλαμπ. Τοτε δουλευαν με χαρτακια που εγραφαν εναν κωδικο αν θυμαστε. Επαιρνα το χαρτακι και εκανα συνειδητη προσπαθεια να απομνημονευσω το ονομα της ταινιας. Μολις γυρνουσα την πλατη μου, ειχα ξεχασει ποια ταινια ειχα παρει και μου ηταν αδυνατον να θυμηθω μεχρι να κοιταξω το dvd. Αυτα ανα δεν εισαι γερος με ανοια, μονο ουσιες μπορουν να σου τα κανουν.
Εχω περασει στη ζωη μου και αγχη και απ ολα και ξερω τη διαφορα. Δε φερνει αμνησια σα μαστουρα το αγχος. Η αισθηση στο κεφαλι σα να εχει γινει κοκαλο.
Δε μπορουσανα κανω αναγνωση χανοταν το μυαλο μου στις κεξεις. Δε μπορουσα να θυμηθω την ορθογραφια κοινων λεξεων. Μου διαλυσανε το μυαλο!
Και τωρα η ιδια αισθηση. Το εξακριβωσα δυο φορες. Εκανε τη φασαρια η μανα μου την ωρα του μαθηματος, ειπε στον αδερφο μου ψεμματα οτι ειμαι βιαιις, της εφερε αυτος το φαρμακακι να μου βαζει στο φαι. Δεν εχωω την υπομονη να περασω ξανα τα ιδια και να κοιμαμαι τρια χρονια καθιστος με το κεφαλι κουδουνι και να μην ξερω τι κανω....
Πηγαινα γυμναστηριο και εχανα την αισθηση του τι κανω. Χωρις αγχο;, χωρις ταχυπαλμια. Μαδτουρα και κατευνασμος. Πειτε μου οτι αυτα δεν ειναι παρενεργειες ψυχοφαρμακου. Πειτε μου ιτι καποιον μπορει να τον κατονομαζουν επικινδυνο ψυχοπαθη ολη του τη ζωη και να λενε οτι κινδυνευουν απο αυτον και να μη του ριξουν ποτε κατι στο φαι.
Οσα καταγγελουν καποια χρηστης δελφινι και διαφοροι αλλοι εδω μεσα που ψαχνουν για enablers, δλδ για αφελη ατομα που θα γινουν συνενοχοι ενθαρρυνοντας τους σε παρανομες ενεργειες, ωχρειουν μπροστα σε αυτα που διαδιδει η οικογενεια μου για μενα σε ολον τον κοσμο.
Πολυ απλα ειμαι θυμα ψυχασθενων που με καταστρεφουν - και με φαρμακευτικα μεσα, κατηγορωντας με σαν ψυχασθενη.
15-04-2020, 23:57 #958
Εχεις σκεφτει να πας σε ένα ψυχιατρείο να πεις αυτά που μου έγραψες και να ζητήσεις να σου γραψει μια τοξικολογική για να δούνε τι φάρμακα θα βρεθούν στο αίμα σου αν το κάνει κάτι τετοιο και δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω, θα βρεθούν στο αίμα σου οι ουσίες. Επίσης με μια μαγνητική εγκεφάλου φαίνεται η μακροχρόνια χρήση ψυχιατρικών φαρμάκων. Φοβάσαι να πας να μιλήσεις με ένα ψυχίατρο; Πας εκούσια δεν κινδυνεύεις να σε κλείσουν παρά τη θέληση σου και πρέπει να το ελεγξεις. Πρέπει να κανεις εξετάσεις να δεις που βρισκεσαι σε χοληστερόλη, τριγλυκερίδια κτλ. Οργανικά πως είσαι, είσαι υπέρβαρος αναλογικά με τις ποσότητες φαγητου που καταναλώνεις;
16-04-2020, 00:27 #959
Κανενας ψυχιατρος δε θα με βοηθησει γιατι δε θα με πιστεψει, γιατι οι εξετασεις κοστιζουν (θα πρεπει να ψαξουν καμια δεκαρια φαρμακα) και η δουλεια του γιατρου δεν ειναι να κανει τον ντετεκτιβ, και γιατι πανω απ ολα δε θελει να εκθεσει παρανομια συναφελφου του. Ολοι οι ψυχιατροθ δινουν παρανομα φαρμακα μεσω συγγενων και θα ηταν αδιανοητο καποιος να στραφει εναντιον του κλαδου του.
Εγω ξερω οτι οποτε κανω μια προσπαθεια στη ζωη μου να ορθοποδησω ερχεται η οικογενεια μου, μού βαζει τρικλοποδια και τα ανατρεπει ολα. Ξανα και ξανα μεχρι τα 40 μου η ιδια ιστορια. "Για το καλο μου" φυσικα. Το μυαλο εχει γινει κουρκουτι. Πειτε μου εσεις πιυ μπορει να δουλεψει εναςωανθρωπος με το μυαλο κουρκουτι και να σταθει τη ζωη του. Φυσικα αυτοι θα απαντησουν: Τωωωωρα το θυμηθηκες να βρεις δουλεια; Τοσα χρονια δεν το θυμουσουνε; Κοψαμε τα ποδια του κουτσου χαχα. Ετσι δικαιολογουνται οτι δεν εκαναν τιποτε κακο κι αυτη τη φορα, αφου ειμαι ειμαι ενας τρελος εκ γεννητης.
16-04-2020, 00:47 #960