ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 65
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 65 of 258 FirstFirst ... 1555636465666775115165 ... LastLast
Results 961 to 975 of 3862
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ωραια η μανα σου λοιπον λεει αυτά. Αν αυτή πεθάνει αυριο τι θα γίνει τα έχει σκεφτεί ποτέ αυτά ή κάνει ότι ανοησία της έρθει στο κεφάλι;
    Προφανως ελπιζουν οτι θα βγαλω καποια αναπηρικη συνταξη που θα διαχειριζεται ο αδερφος μου ως κηδεμονας, επισημος ή ατυπος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Προφανως ελπιζουν οτι θα βγαλω καποια αναπηρικη συνταξη που θα διαχειριζεται ο αδερφος μου ως κηδεμονας, επισημος ή ατυπος.
    Πως ρε φίλε με τι ιστορικό; Το ΚΕΠΑ δεν είναι καθόλου ευκολο να το περάσεις με 67% που θέλει η ψυχιατρική παθηση για να σου δινει η προνοια το επιδομα και σιγα τα λεφτά που δίνουν καπου 320 δινει η προνοια. Εδω υπαρχει κοσμος με νοσηλεια και μπορει το 67% να μην το πάρει ουτε στη δευτεροβαθμια.

Ορεστη εισαι σοβαρος τωρα;;;Με ποια λογικη κανεις επιθεση σε μελη;;;Τι σχεση εχει η δικη σου περιπτωση με περιπτωσεις αλλων;;;Προβολη κανεις;;Αν εγω δεν εχω καλες σχεσεις με την μανα μου θα κατηγορησω αυτους που εχουν;;Ελα σε παρακαλω σοβαρεψου.Τα αυτονοητα θα συζηταμε;;Αυτο ελειπε να συμφωνουμε με την σωματικη βια.Επισης αυτο που πεταξες περι δημοσιων σχεσεων,αχαρακτηριστο.Αγνω στοι ειμαστε που γραφουμε σε ενα φορουμ και εχουμε διαφωνησει τοσες φορες.Τι συμπεριφορα ειναι τωρα αυτη;

Senior Member
    Αντε ρε εξυπνακια. Εγω δεν μπαινω για δημοσιες σχεσεις εδω μεσα. Προφανως και με βεβαιοτητα, ειτε με τον ενα, ειτε με τον αλλον τροπο, καθε ανθρωπος σαν τον αδερφο της νηματοθετριας, ειναι ΘΥΜΑ της οικογενειας του, που τον εγκλωβισαν σε ενα αρρωστο οικογενειακο κοσμο. Ενα σκυλι εχεις, και αν δεν εχει καλη συμπεριφορα, ολοι σου λενε, ΟΛΟΙ, οτι φταις εσυ, ο ιδιοκτητης. Και θα πουμε στους γονεις οτι δεν εχουν ευθυνη που εγινε ο γιος τους ψυχοπαθης; Εγω λοιπον δεν ειμαι enabler ανθρωπων που ευθυνονται για εγκληματικες καταστασεις. Ο καθενας τα παρουσιαζει οπως τον συμφερουν. Εμπρος στον εισαγγελεα αν ειναι αθωες περιστερες.

Αλλα δυστυχως υπαρχουν πολλοι σαν εσενα στην Ελλαδα. Αντε παρε δρομο τωρα.
    Μηπως να μαζευοσασταν λιγο εσυ κι η επιθετικοτητα που βγαζεις;

Enabler γινεσαι οταν παιρνεις το μερος του κακοποιητη η του επιτιθεμενου, πραγμα που εκανες και στο θρεντ του grec.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Μηπως να μαζευοσασταν λιγο εσυ κι η επιθετικοτητα που βγαζεις;

Enabler γινεσαι οταν παιρνεις το μερος του κακοποιητη η του επιτιθεμενου, πραγμα που εκανες και στο θρεντ του grec.
    Αν αυτο καταλαβες στο θρεντ του grec δε χρειαζεται να σχολιασω.

Senior Member
    ....
    Οσα καταγγελουν καποια χρηστης δελφινι και διαφοροι αλλοι εδω μεσα που ψαχνουν για enablers, δλδ για αφελη ατομα που θα γινουν συνενοχοι ενθαρρυνοντας τους σε παρανομες ενεργειες, ωχρειουν μπροστα σε αυτα που διαδιδει η οικογενεια μου για μενα σε ολον τον κοσμο.

Πολυ απλα ειμαι θυμα ψυχασθενων που με καταστρεφουν - και με φαρμακευτικα μεσα, κατηγορωντας με σαν ψυχασθενη.
    αν αυτα που καταγγελει το δελφινι για τον αδερφο της, που χτυπαει γονεις και αδερφη και τους στελνει στο νοσοκομειο για ραματα, τα βρισκεις εσυ φυσιολογικα και οτι δεν θα επρεπε κανεις να επεμβει κι εμεις που της λεμε να του κανουν εισαγγελικη για να τον δει κανενας ψυχιατρος, ειμαστε enablers, και νομιζεις οτι πρεπει να καθονται να τους σακατευει και να τους σκοτωσει αντι να τον στειλουν στον ψυχιατρο, λυπαμαι αλλα δεν συμφωνω με την κριση σου . αν τα ιδια κανεις κι εσυ και σε λενε βιαιο κι επικινδυνο, μπορει και να χουν δικιο...

george1520
    Guest
    Αντε ρε εξυπνακια. Εγω δεν μπαινω για δημοσιες σχεσεις εδω μεσα. Προφανως και με βεβαιοτητα, ειτε με τον ενα, ειτε με τον αλλον τροπο, καθε ανθρωπος σαν τον αδερφο της νηματοθετριας, ειναι ΘΥΜΑ της οικογενειας του, που τον εγκλωβισαν σε ενα αρρωστο οικογενειακο κοσμο. Ενα σκυλι εχεις, και αν δεν εχει καλη συμπεριφορα, ολοι σου λενε, ΟΛΟΙ, οτι φταις εσυ, ο ιδιοκτητης. Και θα πουμε στους γονεις οτι δεν εχουν ευθυνη που εγινε ο γιος τους ψυχοπαθης; Εγω λοιπον δεν ειμαι enabler ανθρωπων που ευθυνονται για εγκληματικες καταστασεις. Ο καθενας τα παρουσιαζει οπως τον συμφερουν. Εμπρος στον εισαγγελεα αν ειναι αθωες περιστερες.

Αλλα δυστυχως υπαρχουν πολλοι σαν εσενα στην Ελλαδα. Αντε παρε δρομο τωρα.
    Γιατί μπαίνεις τελικά φίλε Ορέστη?? Τον εαυτό σου δεν θες να βοηθήσεις και μένεις στάσιμος απλά παραπονιέσαι για την ζωή σου.. Τι μπαίνεις να κάνεις? Να λες μπράβο σε ένα άνθρωπο που βαράει και να τον αποκαλείς "θύμα" και τους άλλους "θυτες"..
    Δημόσιες σχέσεις?? Αυτό κάνω τόσους μήνες προφανώς.. Το κάνω καλά τουλάχιστον ή άδικα σχολιάζω και προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω το κάθε μέλος ?
    Το τελευταίο δεν το σχολιάζω καν γιατί είμαστε σε φόρουμ ψυχολογίας και θα σεβαστώ τα υπόλοιπα μέλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν αυτα που καταγγελει το δελφινι για τον αδερφο της, που χτυπαει γονεις και αδερφη και τους στελνει στο νοσοκομειο για ραματα, τα βρισκεις εσυ φυσιολογικα και οτι δεν θα επρεπε κανεις να επεμβει κι εμεις που της λεμε να του κανουν εισαγγελικη για να τον δει κανενας ψυχιατρος, ειμαστε enablers, και νομιζεις οτι πρεπει να καθονται να τους σακατευει και να τους σκοτωσει αντι να τον στειλουν στον ψυχιατρο, λυπαμαι αλλα δεν συμφωνω με την κριση σου . αν τα ιδια κανεις κι εσυ και σε λενε βιαιο κι επικινδυνο, μπορει και να χουν δικιο...
    Να πανε ολοι τους και στον εισαγγελεα και στους ψυχιατρους και να ομολογησουν τα εγκληματα τους. Βρηκαμε το κολπο να ριχνουμε το φταιξιμο στα γονιδια.

Senior Member
    Να πανε ολοι τους και στον εισαγγελεα και στους ψυχιατρους και να ομολογησουν τα εγκληματα τους. Βρηκαμε το κολπο να ριχνουμε το φταιξιμο στα γονιδια.
    συμφωνουμε. να πανε ολοι τους στον ψυχιατρο κι αν δεν δεχεται καποιος να παει, να ειδοποιησουν εισαγγελεα..

Ερωτηση...Σας εχει τυχει ποτε ως υπαλληλοι να σας φερθει πελατης υποτιμιτικα η με αγενεια επειδη ειστε απλα υπαλληλοι;;Εχω δει πολλους τετοιους και μου κανει εντυπωση...

Senior Member
    Άπειρες φορές. Υπάρχουν άνθρωποι που απλά τους φταίνε όλα και ξεσπάνε εκεί που νομίζουν ότι τους παίρνει. Θρασύδειλοι με παιδεία και ποιότητα χαρακτήρα μηδέν.

Παράδειγμα, εμφανισιακά όλοι μου λένε ότι μικροφέρνω. Στα 25-26 ήμουν υπεύθυνη υποδοχής σε ένα ξενοδοχείο. Ερχόταν ο κάθε πικραμένος που πήγαινε διακοπές όχι για να περάσει καλά αλλά για να βγάλει τα κόμπλεξ του, τύχαινε να είμαι ρεσεψιόν και να μην γράφει ιδιότητα το καρτελάκι και να ωρύεται ο άλλος και να με υποτιμάει και να λέει φέρε τον προϊστάμενο σου και πάει λέγοντας. Διότι στο μυαλό τους με θεωρουσαν ένα πιτσιρικι που δεν θα μπορούσε να αντιδράσει και που δεν έχει λόγο. Και να τους λέω εγώ είμαι η υπεύθυνη του τμήματος και αμέσως να αλλάζει ο τόνος της φωνής τους. Ή να λένε φέρε τον διευθυντή, στον διευθυντή εκεί που μόνο δεν είχαν ορμήξει να μου δαγκώσουν το λαρύγγι, να κάθονται κότες.
    Μια φορά θυμάμαι έναν που για ασήμαντη αφορμή μου είχε σύρει τα μύρια όσα, επέμενε να δει τον τότε διευθυντή, στέλνει εκείνος τον υποδιευθυντή, ένα πολύ σοβαρό και επιβλητικό άνθρωπο που είχαμε και καλή συνεργασία. Κοτούλα στον υποδιευθυντή ο κύριος, αρχίζει να του μιλάει πολύ διαλλακτικά κι ευγενικά. Γυρνάει ο υποδιευθυντής "Αυτά που μου λέτε κύριέ μου είναι δουλειά της Σόνιας η οποία ξέρει το συγκεκριμένο θέμα και σας απάντησε ήδη και άδικα ζητήσατε να με δείτε. Δεν έχω κάτι να προσθέσω. Να ξέρετε όμως ότι έτυχε να είμαι στο διπλανό γραφείο και άκουσα πως μιλούσατε πριν και θεωρώ ότι η Σόνια έδειξε όχι μόνο τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα για την οποία είναι γνωστή στην εταιρεία μας, αλλά και υπερβολική υπομονή και ανοχή στην απαράδεκτη συμπεριφορά σας . Ο δικηγόρος της εταιρίας κύριος τάδε είναι στη διάθεσή της αν θέλει να σας κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, προσβολή προσωπικότητας κτλ κτλ"
    Μιλάμε για πότε γούρλωσε τα μάτια ο τύπος, ψιθύρισε δυο μισόλογα για συγγνώμη και δυο βδομάδες τον χάσαμε και τον ξαναείδαμε μόνο όταν άφησε το κλειδί να φύγει, ακόμα το θυμάμαι.

ΥΓ: Σπάνια περίπτωση εκείνος ο υποδιευθυντής. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιον, μακάρι να ήταν όλοι έτσι. Δυστυχώς στα τέλη εκείνης της σεζόν εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα και μέσα σε λίγους μήνες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ακόμα τον μνημονεύουμε και στεναχωριόμαστε όσοι έτυχε να συνεργαστούμε μαζί του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ερωτηση...Σας εχει τυχει ποτε ως υπαλληλοι να σας φερθει πελατης υποτιμιτικα η με αγενεια επειδη ειστε απλα υπαλληλοι;;Εχω δει πολλους τετοιους και μου κανει εντυπωση...
    Μόνο μία φορά?
    Και όχι απλά αγένεια..Και τι δεν έχω ακούσει..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Το πιο ακραίο που μου έχει τύχει μία φορά - δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα καρφωθώ εντελώς στο τέλος, ανώνυμο φόρουμ υποτίθεται ότι είναι- , είναι πελάτης σε παροξυσμό, να μου βγάλει όπλο. Τι 'άλλο θέλετε να ακούσετε;

Μπορώ να γράφω περιστατικά που μου έχουν τύχει για μέρες και να μην τελειώνουν λολ

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Άπειρες φορές. Υπάρχουν άνθρωποι που απλά τους φταίνε όλα και ξεσπάνε εκεί που νομίζουν ότι τους παίρνει. Θρασύδειλοι με παιδεία και ποιότητα χαρακτήρα μηδέν.

Παράδειγμα, εμφανισιακά όλοι μου λένε ότι μικροφέρνω. Στα 25-26 ήμουν υπεύθυνη υποδοχής σε ένα ξενοδοχείο. Ερχόταν ο κάθε πικραμένος που πήγαινε διακοπές όχι για να περάσει καλά αλλά για να βγάλει τα κόμπλεξ του, τύχαινε να είμαι ρεσεψιόν και να μην γράφει ιδιότητα το καρτελάκι και να ωρύεται ο άλλος και να με υποτιμάει και να λέει φέρε τον προϊστάμενο σου και πάει λέγοντας. Διότι στο μυαλό τους με θεωρουσαν ένα πιτσιρικι που δεν θα μπορούσε να αντιδράσει και που δεν έχει λόγο. Και να τους λέω εγώ είμαι η υπεύθυνη του τμήματος και αμέσως να αλλάζει ο τόνος της φωνής τους. Ή να λένε φέρε τον διευθυντή, στον διευθυντή εκεί που μόνο δεν είχαν ορμήξει να μου δαγκώσουν το λαρύγγι, να κάθονται κότες.
    Μια φορά θυμάμαι έναν που για ασήμαντη αφορμή μου είχε σύρει τα μύρια όσα, επέμενε να δει τον τότε διευθυντή, στέλνει εκείνος τον υποδιευθυντή, ένα πολύ σοβαρό και επιβλητικό άνθρωπο που είχαμε και καλή συνεργασία. Κοτούλα στον υποδιευθυντή ο κύριος, αρχίζει να του μιλάει πολύ διαλλακτικά κι ευγενικά. Γυρνάει ο υποδιευθυντής "Αυτά που μου λέτε κύριέ μου είναι δουλειά της Σόνιας η οποία ξέρει το συγκεκριμένο θέμα και σας απάντησε ήδη και άδικα ζητήσατε να με δείτε. Δεν έχω κάτι να προσθέσω. Να ξέρετε όμως ότι έτυχε να είμαι στο διπλανό γραφείο και άκουσα πως μιλούσατε πριν και θεωρώ ότι η Σόνια έδειξε όχι μόνο τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα για την οποία είναι γνωστή στην εταιρεία μας, αλλά και υπερβολική υπομονή και ανοχή στην απαράδεκτη συμπεριφορά σας . Ο δικηγόρος της εταιρίας κύριος τάδε είναι στη διάθεσή της αν θέλει να σας κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, προσβολή προσωπικότητας κτλ κτλ"
    Μιλάμε για πότε γούρλωσε τα μάτια ο τύπος, ψιθύρισε δυο μισόλογα για συγγνώμη και δυο βδομάδες τον χάσαμε και τον ξαναείδαμε μόνο όταν άφησε το κλειδί να φύγει, ακόμα το θυμάμαι.

ΥΓ: Σπάνια περίπτωση εκείνος ο υποδιευθυντής. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιον, μακάρι να ήταν όλοι έτσι. Δυστυχώς στα τέλη εκείνης της σεζόν εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα και μέσα σε λίγους μήνες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ακόμα τον μνημονεύουμε και στεναχωριόμαστε όσοι έτυχε να συνεργαστούμε μαζί του.
    Αα ρε Σονια ...πολυ σπανιος ανθρωπος...απιστευτο...αυτο που μικροδειχνεις το εχω κι εγω...φαινομαι αρκετα μικροτερη κ με υποτιμουν λες κι ειμαι χαζηηη...και σε ξενοδοχεια εχω δουλεψει και ξερω...ειχα θεση υπευθυνης σε συγκεκριμενα ποστα...εκει ενιωσα πολυ σεξισμο ακομα κι απο υφισταμενους μου...σημερα ηρθε ενας φιλος του εργοδοτη μου να του κανει μια εξυπηρετηση την ωρα που ειχα πολυ δουλεια κ γυρισε και του ειπε ...το αφεντικο θα το κανει...;;Εν τω μεταξυ ο εργοδοτης του συγκεκριμενου αχαρακτηριστου ειναι οικογενειακος μου φιλος...και που να ξερε...;;ετσι μου ερχοταν να του πω χαιρετισματα στον ταδε αλλα κρατηθηκα...δε φτανει που δεν μ αφησαν να κανω την δουλεια μου με την ησυχια μου (για να εξυπηρετηθει αυτος σε ασχετο θεμα με την εργασια μου,επρεπε να σηκωθω απο τον υπολογιστη μου).Υφος εκατο καρδιναλλιων.Για να μην μιλησω για τους αγενεις στην περιοδο που ζουμε.Αλλο που μου την σπαει πολυ ειναι να με λενε κοπελια η να μιλαω εγω στον πληθυντικο κι αυτοι στον ενικο.Απο χθες με ξερεις ρε φιλε...;;;Τι να πω ρε συ για μερικους.Παντελης ελλειψη παιδειας και τροπων.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Το πιο ακραίο που μου έχει τύχει μία φορά - δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα καρφωθώ εντελώς στο τέλος, ανώνυμο φόρουμ υποτίθεται ότι είναι- , είναι πελάτης σε παροξυσμό, να μου βγάλει όπλο. Τι 'άλλο θέλετε να ακούσετε;

Μπορώ να γράφω περιστατικά που μου έχουν τύχει για μέρες και να μην τελειώνουν λολ
    Εεεεε...;;;Δεν παμε καλααα...πρωτη φορα ακουω τετοιο πραγμα.