ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 66
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 66 of 258 FirstFirst ... 1656646566676876116166 ... LastLast
Results 976 to 990 of 3862
    hlias1988
    Guest
    ρε παιδια γεια σας!
    εγω ζω σε μια μικρη κοινωνια.
    εγω το λεω οτι παιρνω ψυχοφαρμακα.
    πχ το εχω πει στην ψιληκατσου , στον ιδιοκτητη της καφετεριας. το εχω πει στους παλιους φιλους που εξαφανιστικαν. γενικα το λεω....
    θελω γνωμες κανω καλα? μακροπροθεσμα θα το πληρωσω?

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Μόνο μία φορά?
    Και όχι απλά αγένεια..Και τι δεν έχω ακούσει..
    Δεν ντρεπονται...;;;Τι να πω...κρινω απο τον εαυτο μου επειδη θα ενιωθα πολυ ασχημα να φερθω ετσι.Χαλαστηκα η αληθεια αλλα δεν αξιζει...

Senior Member
    Κι όμως, μου έτυχε κι αυτό!

Senior Member
    Γενικά όλες οι δουλειές που έχουν να κάνουν με κόσμο είναι τρομερά δύσκολες. Αν θες τσακώνεσαι κάθε ώρα και στιγμή με τον κάθε ηλίθιο. Η λύση είναι να είσαι ζεν, μπαινάκης-βγαινάκης, να μην δίνεις σημασία. Αλλά όσο να 'ναι άνθρωπος είσαι και κάποια στιγμή ξεσπάς.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Κι όμως, μου έτυχε κι αυτό!
    Τα λογια περιτταααα...απο ψυχιατρειο βγηκε;;ελεος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Τα λογια περιτταααα...απο ψυχιατρειο βγηκε;;ελεος...
    Όχι, αλλά κανονικά θα έπρεπε να μπει.

Γενικά όλες οι δουλειές που έχουν να κάνουν με κόσμο είναι τρομερά δύσκολες. Αν θες τσακώνεσαι κάθε ώρα και στιγμή με τον κάθε ηλίθιο. Η λύση είναι να είσαι ζεν, μπαινάκης-βγαινάκης, να μην δίνεις σημασία. Αλλά όσο να 'ναι άνθρωπος είσαι και κάποια στιγμή ξεσπάς.
    Αυτο ακριβως...ο συγκεκριμενος με περασε για χαμαλη μαλλον...;;;Που να ξερε οτι η μεγαλη εταιρια που δουλευει ανηκει σε οικογενειακο φιλο;;Ηρθε μαγκακος με υφαρααα...ετοιμη ημουν να πω τα χαιρετισματα μου στον ταδε αλλα εχε χαρη.Απλα νουμεροοο.

Senior Member
    ΧαΧαΧα! Θυμάμαι μια φορά ήμουν σεζόν σε ένα μικρό ξενοδοχείο στις Κυκλάδες και βγάζαμε στη ρεσεψιόν μενού ημέρας μπας και τονώσουμε λίγο την κυκλοφορία στο εστιατόριο. Βγάζαμε ουσιαστικά μια κόλλα Α4, την βάζαμε σε πλαίσιο και την είχαμε στη ρεσεψιόν και σς 2-3 μέρη του ξενοδοχείου. Το αφεντικό στην κοσμάρα του, σχεδόν όλη τη σεζόν αλλού και σκάει τον Αύγουστο με μία βαρεμένη φίλη του διακοσμήτρια. Να έχουμε ένα σωρό προβλήματα, από τα πιο βασικά, π.χ εκτυπωτές που κολλάνε και δεν μπορώ να βγάλω αποδείξεις και τιμολόγια μέχρι μπερδέματα με κρατήσεις και πρακτορεία κι ένα πρωί εγώ να πνίγομαι στη δουλειά, να έχει έρθει καράβι που σημαίνει ότι σκάνε ένα σωρό αφίξεις την ίδια ώρα πρωινιάτικα πριν καν φύγουν οι προηγούμενοι, να κανονίζω λογαριασμούς, να γίνεται ένας χαμός και έρχεται η τύπισσα, κοιτάει το μενού και λέει και με ύφος" Το μενού ημέρας είναι αυτό; Πως είναι έτσι; Πρέπει να το αλλάξΟΥΜΕ. Εντάξει, πάω να πάρω πρωινό και θα το ΦΙΑΞΟΥΜΕ αλλιώς από εδώ και πέρα". Αφού κρατήθηκα και δεν της έφερα κανέναν εκτυπωτή στο κεφάλι εκείνη την ώρα, πάλι καλά να λέμε.... ΧαΧαΧαΧα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    ρε παιδια γεια σας!
    εγω ζω σε μια μικρη κοινωνια.
    εγω το λεω οτι παιρνω ψυχοφαρμακα.
    πχ το εχω πει στην ψιληκατσου , στον ιδιοκτητη της καφετεριας. το εχω πει στους παλιους φιλους που εξαφανιστικαν. γενικα το λεω....
    θελω γνωμες κανω καλα? μακροπροθεσμα θα το πληρωσω?
    Ηλία είδα άνοιξες ξεχωριστό θέμα, θα σου γράψω εκεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Δεν ντρεπονται...;;;Τι να πω...κρινω απο τον εαυτο μου επειδη θα ενιωθα πολυ ασχημα να φερθω ετσι.Χαλαστηκα η αληθεια αλλα δεν αξιζει...
    Ξέρεις το πιο τρελό που μου έτυχε? Πρίν 4 χρόνια περίπου πρέπει να ήταν..Ερχόταν ένας πελάτης και έλεγε συνέχεια το ίδιο ρεφρέν..Ότι μα ΌΤΙ και να του έλεγα ,έλεγε "Εγώ, πλάσμα που αιμορραγεί κάθε μήνα και δεν πεθαίνει δεν το εμπιστεύομαι"..
    Τα νεύρα μου κρόσσια..Κάθε 15 μέρες που ερχόταν έλεγε αυτό..Μέχρι που τα πήρα άσχημα, του απάντησα μια και καλή και δεν ξαναμιλησε...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Η πιο δύσκολη περίοδος για εμένα ηταν όταν πριν χρόνια δούλευα σε λογιστικό γραφείο ....
    Το τι είχα να αντιμετωπίσω από τα άτομα που συναστρεφομουν στις δημόσιες υπηρεσίες ειδικά στην εφορία και στο ΙΚΑ δεν περιγράφεται...
    Δεν έχω δει πιο αγενεστατους ανθρώπους που είναι στις δημόσιες υπηρεσίες ...με ύφος ότι είναι στην δουλειά του μπαμπακας τους και εσύ να είσαι υποχρεωμένη να τους έχεις με το σεις και το σας για να σου προχωρούν την δουλειά....
    Δεν θα ξεχάσω ήμουν έγκυος στην κόρη μου στον έκτο μήνα και η κυρία με είχε όρθια στην εφορία καμιά ώρα γιατί μηλουσε στο τηλέφωνο και όταν επιτέλους τελείωσε και μου είπε να καθήσω άναψε τσιγάρο και φυσούσε τον καπνό μέσα στα μούτρα μου...
    Δεν ξέρω πως κρατηθηκα να μην της βάλω όλο το τσιγάρο μέσα στο στόμα να το φάει...
    Βλέπεις ήταν το γραφείο μου μπροστά και έπρεπε να είμαστε τυπικοί...
    Τέλος πάντων όταν παραιτήθηκα από την δουλειά είχα πάρει το αίμα μου πίσω όμως....
    Ακόμα με βλέπει και με θυμάται η συγκεκριμένη...

Senior Member
    Δημόσιο, αυτή η πονεμένη ιστορία... Το πολύ άσχημο είναι ότι μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά εκεί πέρα. Πάει κάποιος ορεξάτος για δουλεία, ευγενικός, φιλότιμος και το ίδιο το σύστημα δεν τον βοηθάει και στο τέλος τον κάνει σαν τους υπόλοιπους...

ΧαΧαΧα! Θυμάμαι μια φορά ήμουν σεζόν σε ένα μικρό ξενοδοχείο στις Κυκλάδες και βγάζαμε στη ρεσεψιόν μενού ημέρας μπας και τονώσουμε λίγο την κυκλοφορία στο εστιατόριο. Βγάζαμε ουσιαστικά μια κόλλα Α4, την βάζαμε σε πλαίσιο και την είχαμε στη ρεσεψιόν και σς 2-3 μέρη του ξενοδοχείου. Το αφεντικό στην κοσμάρα του, σχεδόν όλη τη σεζόν αλλού και σκάει τον Αύγουστο με μία βαρεμένη φίλη του διακοσμήτρια. Να έχουμε ένα σωρό προβλήματα, από τα πιο βασικά, π.χ εκτυπωτές που κολλάνε και δεν μπορώ να βγάλω αποδείξεις και τιμολόγια μέχρι μπερδέματα με κρατήσεις και πρακτορεία κι ένα πρωί εγώ να πνίγομαι στη δουλειά, να έχει έρθει καράβι που σημαίνει ότι σκάνε ένα σωρό αφίξεις την ίδια ώρα πρωινιάτικα πριν καν φύγουν οι προηγούμενοι, να κανονίζω λογαριασμούς, να γίνεται ένας χαμός και έρχεται η τύπισσα, κοιτάει το μενού και λέει και με ύφος" Το μενού ημέρας είναι αυτό; Πως είναι έτσι; Πρέπει να το αλλάξΟΥΜΕ. Εντάξει, πάω να πάρω πρωινό και θα το ΦΙΑΞΟΥΜΕ αλλιώς από εδώ και πέρα". Αφού κρατήθηκα και δεν της έφερα κανέναν εκτυπωτή στο κεφάλι εκείνη την ώρα, πάλι καλά να λέμε.... ΧαΧαΧαΧα!
    Πως κρατηθηκες πες μου!!!εγω αυτες τις λεω νεοπλουτες φραγκοκοτες...!!!παιδια θα το πω κι ας φανω κακια...Με αυτο που περναμε λυπαμαι τους εργαζομενους,καποιους ελαχιστους σωστους εργοδοτες ΑΛΛΑ καποιοι ψωνισμενοι στις μικρες κοινωνιες που την εχουν δει κι εγω δεν ξερω τι...ενα χαστουκι το χρειαζονταν...αν δεν επηρεαζε εργαζουμενους κ οικονομια ως αλυσιδα,θα το χαιρομουν δυο φορες...

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ξέρεις το πιο τρελό που μου έτυχε? Πρίν 4 χρόνια περίπου πρέπει να ήταν..Ερχόταν ένας πελάτης και έλεγε συνέχεια το ίδιο ρεφρέν..Ότι μα ΌΤΙ και να του έλεγα ,έλεγε "Εγώ, πλάσμα που αιμορραγεί κάθε μήνα και δεν πεθαίνει δεν το εμπιστεύομαι"..
    Τα νεύρα μου κρόσσια..Κάθε 15 μέρες που ερχόταν έλεγε αυτό..Μέχρι που τα πήρα άσχημα, του απάντησα μια και καλή και δεν ξαναμιλησε...
    Σεξισμουλης αλερτ...;;;Τι σιχαματα Θεε μου...Εμενα ο εργοδοτης μου ειναι φουλ σεξισταριο...οι γυναικες ειμαστε χαζες εκ φυσεως...Αν δειτε πως φερεται σε μενα κ πως στους αντρες εργαζομενους θα τραβατε τα μαλλια σας...

ntinti
    Guest
    Δημόσιο, αυτή η πονεμένη ιστορία... Το πολύ άσχημο είναι ότι μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά εκεί πέρα. Πάει κάποιος ορεξάτος για δουλεία, ευγενικός, φιλότιμος και το ίδιο το σύστημα δεν τον βοηθάει και στο τέλος τον κάνει σαν τους υπόλοιπους...
    Αυτό ακριβώς ,βλέπεις νέα κυρίως παιδιά πολύ πιο μορφωμένα από τις προηγούμενες γενιές με όρεξη για δουλειά και να εξυπηρετήσουν τον κόσμο και τρώνε κατσαδα από τους παλιούς γιατί τους χαλάνε την πιάτσα να το πω έτσι ωμά...