Results 1,111 to 1,125 of 3862
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ?
-
20-04-2020, 10:18 #1111
καλημερα γιαννη και χρονια πολλα.
να ρωτησω..
σε αυτους τους γνωστους, που υποθετεις οτι στελνουν τυπικο αυτοματοποημενο μηνυμα σε ολους τους γνωστους, (το ξερεις οτι στελνουν τετοιο αυτοματο μηνυμα, η απλα το υποθετεις; γιατι εγω ουτε εστειλα ουτε ελαβα απο κανεναν τετοιο αυτοματο μηνυμα), εσυ τους εστειλες καποιο τυπικο μηνυμα , η απλα σκεφτηκες οτι θα μπορουσαν να στειλουν εκεινοι;;;
κι εσυ θα μπορουσες να στειλεις πρωτος, ξερεις.
- 20-04-2020, 10:18 #1112ntintiGuest
Καλημέρα Χριστός Ανέστη!
Τι κάνετε πως περάσατε ???
Σήμερα έχω μια μελανχολεια .......Δυο μέρες είχα τραπέζι τους γονείς μου και τα αδέλφια μου αλλά μου έλειπαν και οι φίλοι μας που τους είχα κάθε χρόνο....
Θέλω να τελειώσει όλο αυτό ΤΩΡΑ
Θέλω την ρουτίνα μου ,δεν απέχει και πολύ από την τωρινή μας κατάσταση μιας και είμαστε άνθρωποι του σπιτιού αλλά πάντα με τα φιλαράκια μας .....
20-04-2020, 10:23 #1113
θα τελειωσει πολυ συντομα ντιντι, μην στεναχωριεσαι.
20-04-2020, 10:40 #1114
"Αν δεν αποδεχτεις και αγαπησεις εσυ τον εαυτο σου". Αυτο το έχω ακούσει απο μερικούς παλιά.
Μιλάτε για μοναχικοτητα εκ του ασφαλούς. Αν δεν την εχει εγκολπωθει κάποιος ως το ειναι του τοτε η μοναχικοτητα είναι ενα εσωτερικο μαρτυριο και μια εξωτερική προσποίηση εσωτερικής πληρότητας. Διοτι ο άνθρωπος φύσει ειναι ζώον κοινωνικό. Στο πλαίσιο αυτο έχω αποδεχτεί τη μοναχικοτητα. Εσείς ζητε μες την τρελλή χαρά των συναναστροφών γι αυτο μιλάτε τοσο εύκολα για τη μοναχικοτητα.
Όμως τι ισχυει όταν ολοι αυτοι που προειπα όταν με συναντάνε κάπου τυχαία σχεδόν με προϋπαντούν με ενα αρκετά πηγαίο τροπο που δείχνει αποδοχή και οτι με υπολογίζουν?
Το να επιζητω να με υπολογίζουν οι άλλοι ξεκίνησε απο την παραγνώριση, τη μοναξιά, την ελλειψη παρέας απο τα γυμνασιακά χρόνια και συνεχίστηκε για χρόνια, έως σήμερα που σχεδόν σκέφτομαι ή τεινω να αποδεχομαι τη μοναχικοτητα. Ίσως να μην ταιριαζαμε παρότι τους εβγαζα τον καλύτερο μου εαυτό. Διοτι ζουμε σε μια σκατοκοινωνία όπου πρέπει να τους είσαι σκληρός και διεκδικητικος διότι τους καλούς τους έχουν για εκμετάλλευση.
Ομως μ αυτο τον τροπο που ανεφερα ξεκίνησε η επιζήτηση της αποδοχής που μπορεί να οδηγούσε ακόμα και σε προσποιήσεις ευθυγράμμισης για να κερδίσω αυτήν την αποδοχή. Ομως αυτο που μου έμεινε είναι ζημιά σε αλλους τομείς της ζωής κι αυτη η ζημιά ειναι που βασικα με θλιβει.
Ομως αυτη η επιζήτηση της αποδοχής δεν μπορεί να κριθεί ως παράλογη ιδιως όταν είσαι νεος. Ουκ ολίγοι έχουν τρελαθεί λογω της περιθοριοποιησης αν δεν είχαν κάποιο στήριγμα απο αλλου.
Ίσως το φάρμακο είναι πολύ λίγοι αλλα καλοί, αποδοχή και εσωτερική εγκόλπωση της μοναχικοτητας, τα όποια ψυχολογικά ή αποτυχίες στον τομέα διαπροσωπικές σχέσεις να μην επιτρέπουμε να εισχωρούν στους υπολοιπους τομείς της ζωής και να τους φθείρουν και με τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων οι διαπροσωπικές σχέσεις να είναι τύπου ετοιμοτητα για αντιμετώπιση και καθόλου καλοσύνες κι ευγενειες.
20-04-2020, 10:49 #1115
Έστειλα σε ουτε 5 ατομα που μάλλον άξιζαν λογω συσχέτισης μαζί τους ή λόγω της προσωπικής τους κατάστασης. Σε ολους τους υπόλοιπους εκανα αυτο που ειπες, σκέφτηκα οτι θα μπορούσαν να στείλουν εκείνοι, σκεπτόμενος να μου αποδείξουν οτι με σκέπτονται. Δεν έστειλα σε κανέναν αν και όταν το εκανα στο παρελθον σχεδόν ολοι απαντούσαν.
Το τυπικό το συνηθίζουν αρκετά άτομα, ιδιως απ αυτα στα οποία αναφέρομαι, ομως συνηθίζουν και το ατομικό για το οποίο είπα δεν είχα την ιδιαίτερη απαίτηση να μου στείλουν, απλα έστω το τυπικό μου αρκουσε, ως μια υποχώρηση στο ευρύτερο πλαισιο προβλήματος διαπροσωπικών σχέσεων που έχω, οτι απλα με θυμήθηκαν.
20-04-2020, 11:12 #1116ntintiGuestΣε αυτο ελπιζουμε και μας κρατα οτι συντομα θα τελειωσει!!!
Εγώ θα πω ότι οι άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται για εσένα είναι λίγοι και μπορεί να είναι ένα άντε δυο ατομα το πολύ...
Λίγοι και καλοί που λένε !
Παντα μου έκανα εντυπωσει από μικρή που κάποια άτομα έλεγαν ότι έχουν παρά πολλούς φίλους Και πολλές παρέες και δεν ξέρουν με ποιον να πρωτοβγουν. ...
Όταν όμως μεγαλώνοντας βρέθηκα μπροστά σε πρόσωπα και καταστάσεις που ο ένας μόλις έφευγε από μια παρέα πήγαινε σε μια άλλη και κατηγορούσε την προηγουμενη και ου το καθεξής Τότε κατάλαβα τι πραγματικά έχει αξία και νόημα να εχεις πραγματικούς φίλους στη ζωή!
20-04-2020, 11:28 #1117
E 4 Μαΐου λένε πως θα τη σπάσουν την καραντίνα
20-04-2020, 11:39 #1118
Καλημέρα, αληθώς ανέστη!
Κι εγώ δεν μπορώ άλλο, έχω εκνευριστεί και μελαγχολήσει... Αν κι ούτε εγώ βγαίνω πολύ αλλά μου έχει λείψει έστω κι αυτό το λίγο που θα πάω για ένα καφέ και ψώνια...
Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι βλέπω τουλάχιστον κάποια στενά συγγενικά μου πρόσωπα που θα μου έλειπαν πολύ στην αντίθετη περίπτωση, ειδικά το ένα που είναι παιδάκι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-04-2020, 12:08 #1119ntintiGuestΌντως κυκνε μου καλά που έχουμε και τις οικογένειές μας και περνούμε χαρά και αγάπη αλλιώς θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα...
Ήθελα και την γιαγιάκα μου φέτος μαζί μας γιατί του χρόνου ποιοςς ξερει αλλά δεν πειράζει ....
Τώρα άκουσα τα μέτρα πήραν
Παράταση μέχρι της 9....
20-04-2020, 12:13 #1120
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-04-2020, 12:19 #1121ntintiGuestΤην βλέπω από το μπαλκόνι μου είμαστε ευτυχώς κοντά αλλά τα τελευταία χρόνια όλο και κάποιος λείπει από τους παππούδες μας...
Μια μας έμεινε και θέλω να την χαρουμε όσο μπορούμε!
20-04-2020, 13:05 #1122
Μετα απο 2 μηνες ξανα βολτα στα γνωστα μερη. Ολοι ειναι εξω, ολοι σε παρεες, αραζουν εδω κι εκει. Η αστυνομια περναει, δεν ελεγχει κανεναν. Τελικα μονο οι βλακες πιστεψαμε και αυτοφυλακιστηκαμε. Μια γρια περασε και μου εκανε γκριματσες αηδιας.
Ουσιαστικα ολοι τωρα ζουν οπως ζουσα εγω πριν την καραντινα, με τη διαφορα οτι εχουν παρεα. Αντι για τις καφετεριες μαζευονται στα παρκα. Κανουν ποδηλατο. Οι ησυχες γωνιες μου γεμισαν ευπαθεις ομαδες. Ρε ουστ που θυσιασαμε τη ζωη μας για να σας σωσουμε!
20-04-2020, 13:46 #1123
Θελω κι εγω ποδηλατο αλλα ειναι ακριβα και πως θα παω εστω 3 μερες διακοπες; Εμενα λεφτα δεν μου μοιρασε ο Κουλης.
20-04-2020, 14:10 #1124george1520GuestΧριστός ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους.
Αν γνωρίζει κάποιος, η διαγραφη του λογαριασμού πόσο χρόνο χρειάζεται να γίνει?
20-04-2020, 14:12 #1125