ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 97
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 97 of 258 FirstFirst ... 47879596979899107147197 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 3862
    Είτε με τους δικούς σου τα εχεις είτε το εργασιακό σου περιβάλλον δεν είναι καλό Αλέξανδρε, αν ορθώς κατέληξε με βάση όλα αυτά που γραφεις τον τελευταίο καιρό. Απλά υψώνεις τη φωνή σου και κάνεις αυτό που εσύ γουστάρεις μέχρι να το χωνέψουν, κι αν μπορείς να φύγεις, ιδίως αν η κατάσταση σου είναι ανυπόφορη, τοτε φευγεις.
    γιάννης

Banned
    brikan neo kolpo tora ap oti fai nete na mh girizei to plh ktrologio se ellinika afoy se monimi bash blepw kapia gegonota poy symbainoyn amesvs meta apo alla kai nomizoyn oti de to katalaba giati nomizoyn oti exoyn na kanoyn me kapoio kathisterimeno poy egine altsxaimer opws oramatizontai an to thimoyntai katarxhn egw den eimoyn pote etsi AYTOI ME EKANAN xakaran oti syskeyh xrhsimopoioysa me to etsi uelw kai meta xwris na me sebontai apaitoysan na toyw sebastw egw ESEIS ME KANATE ETSI POY EXETE KALO XARAKTHRA GIA NA TA PAIRNETE APO OPOY BREITE KAI NA EXHPHRETEITE THN HLEKTRONIKH DIAKYBERNHSH KAI NA PROSPAUEITE XAKARONTAS OTI XRHSIMOPOIW NA EMPODISETE NA ANTIDRASV STH XOYNTA POY THELETE NA EPIBALETE an nomizete oti ua stamathsw edv ua mpv apo allh syskeyh kai ua gracv poly perissotera apo prin

Banned
    ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΩ χακαραν οτι συσκευη χρησιμοποιω και με εξαναγκασαν να τους βγαλω φασαρια εκτος αν νομιζουν οτι θα κανουν οτι γουσταρουν σε συσκευες που εχω αγο ρασει και εγω δε θα μιλω για να ειναι ολα ιδιοκτησια τους και εμεις δε θα κανουμε αλλη δουλεια απο το να ψωνιζουμε συσκευες που θα τις διαχειριζονται αλλοι επειδη αυτο τους συμφαιρει γιατι οσο υπαρχουν προβληματα υπαρχει και καταναλωσ η εγω θα μιλω συνεχως μεχρι να δουμε ποιος θα σπασει τα νευρα σε πιον να πανε να δουλεψουν κανενα νοητηκα καθυστερημενο που θα συνομ ωτουν μονιμως και αυτος δε θα καταλαβαινει τιποτα ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για αυτο θυμιθηκατε ξαφνικα το καλο χαρακτηρα γιατι δε τολματε να πειτε γιατι σας πιανουν οι καλοσυνες γιατι παντα κρυβετε τις προθεσεις σας και τους συνεργατες σας οσο πιο καλα μπορειτε που ειναι παντα μουγκοι στο παρασκηνιο για να φενεστε ως εσεις οι καλοι και αυτοι οι κακοι ενω πατε παρεα

Banned
    και αν να μην εφτανε αυτο τωρα αυτοπρουσιαζονται και ως θυματα αλλα οταν ξεκινησαν τον ηλεκτρονικο πολεμο νευρων δεν ητα;ν καθολου θυματα αντιθετα ηταν αυτοι που ξεσηκωσαν τους ξενου ς να ερθουν εδω με υφος κατακτητη για να καταλαβουν τη χωρα με την ηλεκτρονικη διακυβερνηση ικαι τωρα τραβανε και ζορι που δε περνανε τα σχεδια τους και δε ξερουν τι αλλο να κανουν για να με σταματησουν αφου εχουν βρει τη προφαση που εψαχναν και αν νομιζετε οτι θα με ψαρωσετε με ολο αυτο το σοου που στηνουν οι ανθρωποι σας γυρω μου που τους απλωσα;τε παντου μαλον δεν εχετε καταλαβει ακομα με ποιον εχετε να κανατε γιατι αν το ξερατε δε θα το προσπαθουσατε καν ΒΛΑΓΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΕ ΣΟΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΟΣΟΥς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥ ΜΠΟΡΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡ Ο ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΙΖΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Senior Member
    Ακουω το cd του Ahmed Romel και νιώθω σαν να είμαι 18χρονο. Θέλω να ουρλιάξω!!!! Θέλω να πάρω το αυτοκίνητο μου και να φτάσω μέχρι το Σούνιο και από την άλλη σκέφτομαι πως στις 6 πρέπει να σηκωθώ για δουλεια.... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α

αλεξανδρος_77 , χαλάρωσε λεβέντη μου, ηρέμησε, άσε τα χακαρίσματα, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τους κατακτητές να τα επιλύσουν άλλοι. Ελπίζω πως αυτούς αφορούν αυτα που μας γράφεις για το ποιοι σε παρενοχλούν, ποιοι σε βασανίζουν και μακάρι αυτα να ναι τα προβλήματα σου. Κατεύθυνε τη σκέψη σου αλλού φίλε μου πριν να ναι αργά. Για να γράφεις εδώ τις σκέψεις σου πάει να πει πως ούτε σε χακάραν ούτε σου γυρίσαν το πληκτρολόγιο ούτε κανείς από δαύτους ασχολείται μαζί σου.
    Μακάρι τα προσωπικά μας προβλήματα να ταν αυτα.
    γιάννης

Banned
    αν δε με αφηουν ησυχο δε σταματησουν τις συνομωσιες δε σταματησουν να προσπαθουν να κανουν οτι θελουν συσκευες που εχω α γορασει δε χαλαρωνω με τιποτα αλλα οσο με προκαλουν τοσο περισσοτερα θα λεω εχουν απλωσει συνεργατες του συστηματος τους παντου που τους εχουν δωσει εντολες να κανουν προσφορες σε οτι δε χρησιμοποιω για τις βλεπει ο πατερας μου και να μου κανει ψηστηρι να τις αγορασω μια ζωη ολοκληρη εξαλου ολοι μου ελεγ αν αυτο δε γινετε και τους απαντουσα αυτο θα γινει γιατι το θελω εγω αν θελουν πολεμο στο πολεμο νευρων ειμαι ανικητος γιατι ξερω καλυτερα απ αυτους αυτα τα θεματα ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ γιατι αν το προσεξαν παλιοτε ρα καπως ακουγα οσο γινοταν αυτο9 που ηθελα

Μακάρι να μη σε βάζουν στο περιθώριο, να μην περιμένουν να φύγεις, να σε έχουν χρήσιμο όσο θέλουν να σε εκμεταλλεύονται, κι έτσι να σπάζουν τα νεύρα σου όπως ισχύει σε μένα.
    γιάννης

Ψάνω εναλλακτικές για να σηκωθώ να φύγω από τέτοιους χώρους αλλά όσο περνάνε τα χρόνια τα περιθώρια στενεύουν και μια ζωη με κατατρώει ο φόβος αποτυχίας κι ότι θα με καταλάβουν εκεί που θα βρεθώ, διότι, κακά τα ψέματα κουβαλούμε ένα τρόπο σκέψης ο οποίος πιθανόν να διαμορφώθηκε αρκετά μετά την παιδική μας ηλικία και δεν αλλάζει.
    γιάννης

Senior Member
    Αλέξανδρε, αφού δεν τους περνάει στην πράξη και με τη συμπεριφορά σου τους αντιστέκεσαι και τους βάζεις στη θέση τους όπως λες και κάνεις το δικό σου, ποιός ο λόγος να ασχολείσαι τόσο πολύ λεκτικά και να εκνευρίζεσαι; Βλέπω μια επιθετικότητα στα μηνύματά σου τελευταία, μπορεί να είναι δίκαια η αγανάκτησή σου, αλλά απλά την ενέργειά σου χαλάς και τα νεύρα σου. Μην αναλώνεις τη σκέψη σου και τα νεύρα σου τόσο πολύ σε κάτι που όπως λες το έχεις οριοθετήσει. Ασχολήσου με άλλα πράγματα και μην χαλάς τη ζαχαρένια σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ψάνω εναλλακτικές για να σηκωθώ να φύγω από τέτοιους χώρους αλλά όσο περνάνε τα χρόνια τα περιθώρια στενεύουν και μια ζωη με κατατρώει ο φόβος αποτυχίας κι ότι θα με καταλάβουν εκεί που θα βρεθώ, διότι, κακά τα ψέματα κουβαλούμε ένα τρόπο σκέψης ο οποίος πιθανόν να διαμορφώθηκε αρκετά μετά την παιδική μας ηλικία και δεν αλλάζει.
    Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος Ιωάννη; Τον εαυτό μας παντού τον κουβαλάμε βέβαια, αλλά συχνά μία αλλαγή περιβάλλοντος σημαίνει και μία καινούρια αρχή σε πολλά πράγματα. Μια καινούρια αρχή δεν έχει μόνο αρνητικά, έχει και πολλά θετικά.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος Ιωάννη; Τον εαυτό μας παντού τον κουβαλάμε βέβαια, αλλά συχνά μία αλλαγή περιβάλλοντος σημαίνει και μία καινούρια αρχή σε πολλά πράγματα. Μια καινούρια αρχή δεν έχει μόνο αρνητικά, έχει και πολλά θετικά.
    Με ενθάρρυνε αυτό που μου έγραψες για "μία αλλαγή περιβάλλοντος" που "σημαίνει και μία καινούρια αρχή σε πολλά πράγματα"....
    Η αλλαγή είναι πιο εύκολη όταν γίνεται άμεσα, τώρα, κι όχι όταν θα πρέπει να μεσολαβήσει μεταβατικό στάδιο (δεν μιλώ για την τυχόν περίοδο προσαρμογής). Διότι το μεταβατικό στάδιο δρα ως τροχοπέδη, συν μια καλή ένδειξη ότι με την αλλαγή δεν θα βρεθείς σε κάτι χειρότερο συν ο φόβος σαν κι αυτό που λέει ο Καβάφης ότι "η πόλη θα σε ακολουθεί".
    γιάννης

Banned
    δε με ενδιαφερει καν αν με βαζουν στο0 περιθοριο η οχι αν αυτο νομιζεις το θεμα ειναι οτι γνωριζω πολυ καλα γιατι χακαραν το συσκεκ ριμενο προιον και τι προσπαθουν να κρυψουν αφου ειδη προσπαθουν να εξαφανισουν τις δημοσιευμενες φωτογραφιες για να μη μαθει την αληθεια ο κοσμος αφου ελεγα και ξαναλεγα οτι δεν ειναι δυνατον να τα φανταστηκαν ολα αυτα με τοση λεπτομερεια και να ειναι σκιτσα φου εβαλαν φωτογαφιες και με καπιο προγραμα υπολογιστη τις εκαναν σκιτσα και νομιζα οτι δε θα το καταλαβει κανενας και τωρα που το κταλαβε καπιος δε ξερουν που να τις κρυψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν υπαρχουν ευκαιριες. Πρεπει να εχεις καλη υγεια, να δουλευεις σα σκυλι, για να πληρωνεις νοικια.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για: Παραβίαση δεοντολογίας (διαγνώσεις ή/και προτροπές για φαρμακευτική αγωγή ή/και ανάρμοστες υποδείξεις για θέματα ψυχικής υγείας κτλ)
    Last edited by Aeon; 27-05-2020 at 19:54.