ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 258 FirstFirst ... 816171819202868118 ... LastLast
Results 256 to 270 of 3862
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ώρες ώρες νιώθω υποχρέωση να σταθώ δίπλα στον καθένα να τον κάνω να νιωσει καλά, να μην φοβάται γιατί εγώ όταν ήμουν στην θέση του δεν είχα κανένα δίπλα μου. Ακόμη και με τον πανου, ένιωθα ότι έπρεπε να ήμουν πίσω του για να μην είναι μη δημιουργήσει νεο ψυχικό τραύμα. Γιατί? Γιατί είμαι χαζός μαλλον.. Γιατί ξαφνικά νομίζω ότι μπορώ να σωσω τον κόσμο, γιατί ξέρω τι είναι να ζεις μόνος μια κατάσταση ενώ στην ζωή σου έχεις τοσους ανθρώπους.. Ανθρώπους που βλέπουν απλά το περιτύλιγμα σου για να είναι στην ζωή σου και όχι την ουσία σου, τον ψυχικό σου κόσμο.
    Μόνος σου έχεις εντοπίσει πάνω σε τι πρέπει να δουλέψεις και να βάλεις όρια στον εαυτό σου. Δεν μπορείς να σώσεις τον κόσμο κι ούτε έχεις υποχρέωση. Ως εκεί που μπορείς. Αυτό προσπάθησα να σου εξηγήσω πιο πάνω ανάμεσα σε άλλα. Να μπαίνεις στο φόρουμ για να βοηθιέσαι και φυσικά για να βοηθάς, αλλά τόσο όσο να μην επιβαρύνεσαι ψυχολογικά.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Μόνος σου έχεις εντοπίσει πάνω σε τι πρέπει να δουλέψεις και να βάλεις όρια στον εαυτό σου. Δεν μπορείς να σώσεις τον κόσμο κι ούτε έχεις υποχρέωση. Ως εκεί που μπορείς. Αυτό προσπάθησα να σου εξηγήσω πιο πάνω ανάμεσα σε άλλα. Να μπαίνεις στο φόρουμ για να βοηθιέσαι και φυσικά για να βοηθάς, αλλά τόσο όσο να μην επιβαρύνεσαι ψυχολογικά.
    Μπορώ να εντοπίσω το "πρόβλημα". Δυστυχώς επηρεάζομαι εύκολα, ακόμη και με κάτι που θα πει ένας άγνωστος. Όταν έχω τα δικά μου τα πράγματα είναι χειρότερα. Όταν έχω τα δικά μου θέματα απομακρυνομαι από τους δικούς μου ανθρώπους (για να μην ξεσπάσω και για να πάρω τον χρόνο μου μέχρι να σταθώ στα πόδια μου) και εκεί είναι που επιμένω περισσότερο στο να βοηθήσω κάποιον άλλον που έχει το δικό του πρόβλημα.. Είτε εδώ, είτε στην ζωή μου. Το ίδιο ισχύει και αυτη τη περίοδο της ζωής μου..
    Σε ευχαριστώ για την συζήτηση, κατάλαβα αρκετα πράγματα για μένα.

Senior Member
    Ένα είναι σίγουρο..Από την καραντίνα θα βγούμε χοντροί....
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ένα είναι σίγουρο..Από την καραντίνα θα βγούμε χοντροί....
    Πριν έκανες διατροφή και γυμναστική?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πριν έκανες διατροφή και γυμναστική?
    Χαχα προσπαθούσα τουλάχιστον..Τώρα προσπαθώ να μην σκάσω από το φαγητό...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Εμένα πάλι έχει 2 μέρες μου έχει κοπεί η όρεξη....βλέπω φαγητό και αναγουλιαζω.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Τόσο πολύ; Που μπαίνετε; Εμάς κολλάει αλλά για λίγο. Όχι κάτι τραγικό. Βέβαια είμαστε 4 άτομα μαξ. Σε κάποια μαθήματα 3, σε άλλα 2. Μπαίνουμε στο microsoft teams.

Σας έχουν πει κάτι για τις εξετάσεις; Ο αδερφός μιας συμφοιτήτριας σπουδάζει Αγγλία και τους τις ακύρωσαν.
    Μicrosoft Teams και εμείς!
    Εμείς είμαστε οι διπλάσιοι at least!

Επειδή εγώ για Αγγλικά το έχω,εμάς κάτι μας είπαν για μετάθεση ενός μήνα.

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εμένα πάλι έχει 2 μέρες μου έχει κοπεί η όρεξη....βλέπω φαγητό και αναγουλιαζω.....
    Εσυ μανταμιτσα να τσεκαρεις τα ινμποξ σου και αστα αυτα...

Senior Member
    Κοίτα να ηρεμήσεις Ντιντι μου..Είναι μια φάση που κάποια στιγμή θα περάσει..
    Και εγώ μη νομίζεις ότι έχω όρεξη..Νομίζω ότι τρώω από ψυχαναγκασμο και θα κλαίω μετά...

Παιδια πιστεψτε με ,με αυτο το συναχι που ειχα, ειχα τρομαξει απιστευτα και ειναι λογικο να μας ριχνει την ψυχολογια ΑΛΛΑ ψυχραιμια.Δεν ειναι ανθεκτικος στις επιφανειες.Τα κοινα απολυμαντικα τον σκοτωνουν.Ακολουθουμε τα μετρα προστασιας,ενισχυουμε το ανοσοποιητικο μας με τα καταλληλα τροφιμα και ολα καλα θα πανε.Η χωρα προς το παρον παει καλα.Σημερα αποσωληνωθηκαν δυο ασθενεις.Ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο.Το στρες καταβαλει το ανοσοποιητικο οποτε ας προσπαθησουμε να μην τρελαινομαστε.Δεν βοηθαει σε κατι.Υπαρχει γραμμη ψυχολογικης υποστηριξης για τον ιο.Χρειαζεται ψυχραιμια.Το λεω για ολους μας.

ntinti
    Guest
    Δεν βοηθάει και ο καιρός .....
    Δεν έχει σταματήσει να βρέχει ,κρύο ....
    Που είναι ο ήλιος μωρέ ......

Θα ερθει κι ο ηλιος.Ηρεμησε και ψυχραιμα.

Senior Member
    Και εδώ έτσι είναι.. Απλά εγώ αγαπώ αυτό τον καιρό οπότε δεν έχω πρόβλημα..Υπομονή..Θα έρθει και ο ήλιος..

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Κοίτα να ηρεμήσεις Ντιντι μου..Είναι μια φάση που κάποια στιγμή θα περάσει..
    Και εγώ μη νομίζεις ότι έχω όρεξη..Νομίζω ότι τρώω από ψυχαναγκασμο και θα κλαίω μετά...
    Γκουχ γκουχ...οχι που σαι λαιμαργη,ψυχαναγκασμος εε;;Παω κι εγω εντελως ψυχαναγκαστικα να ψησω την πιτσα στον φουρνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Παιδια πιστεψτε με ,με αυτο το συναχι που ειχα, ειχα τρομαξει απιστευτα και ειναι λογικο να μας ριχνει την ψυχολογια ΑΛΛΑ ψυχραιμια.Δεν ειναι ανθεκτικος στις επιφανειες.Τα κοινα απολυμαντικα τον σκοτωνουν.Ακολουθουμε τα μετρα προστασιας,ενισχυουμε το ανοσοποιητικο μας με τα καταλληλα τροφιμα και ολα καλα θα πανε.Η χωρα προς το παρον παει καλα.Σημερα αποσωληνωθηκαν δυο ασθενεις.Ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο.Το στρες καταβαλει το ανοσοποιητικο οποτε ας προσπαθησουμε να μην τρελαινομαστε.Δεν βοηθαει σε κατι.Υπαρχει γραμμη ψυχολογικης υποστηριξης για τον ιο.Χρειαζεται ψυχραιμια.Το λεω για ολους μας.
    Από απολύμανση άλλο τίποτα..Σαν τον Κατακουζηνο καταντήσαμε