ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 258 FirstFirst ... 2230313233344282132 ... LastLast
Results 466 to 480 of 3862
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν τα έχω παρατήσει αλλά δεν σου κρύβω ότι φοβάμαι... Αυτό είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να ελέγξω, μπορώ να ελέγξω τις αντιδράσεις μου ως ένα βαθμό κι άρα να προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να εξαφανίσω το συναίσθημα αυτό και θα το ήθελα... Θα ήθελα να ήμουν έστω λίγο πιο δυνατή...
    Κυκνε μου αυτό το τραγούδι το βάζω στην κόρη μου κάθε φορά που απογοητεύεται για κάτι ακόμα και τώρα που είναι 17 ....
    Το έχει σαν παρηγοριά....
    https://youtu.be/j2RwKvqrgzo
    Άκουσε το και αν μπορείς σιγά σιγά να το κάνεις πράξη !

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Κυκνε μου αυτό το τραγούδι το βάζω στην κόρη μου κάθε φορά που απογοητεύεται για κάτι ακόμα και τώρα που είναι 17 ....
    Το έχει σαν παρηγοριά....
    https://youtu.be/j2RwKvqrgzo
    Άκουσε το και αν μπορείς σιγά σιγά να το κάνεις πράξη !
    Είναι πολύ ωραίο κομμάτι!

Άκου αυτό του Θαλασσινού που αρέσει πολύ σ' εμένα... Δεν είναι αισιόδοξο αλλά μου αρέσει...

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να επαναλάβεις τη δική σου εμπειρία γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες;
    Επίσης είναι και κάτι που δεν είπα τις προάλλες εκτός από κατάθλιψη έχω κι ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και για μερικά πράγματα που τα θεωρώ σοβαρά χρειάζομαι διαβεβαιώσεις, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις...
    Το καταλαβαίνω ναι, αν και δεν έχω εμπειρία πάνω στην ιδεοψυχαναγκαστικη..
    Εσύ φοβάσαι την σεξουαλική κακοποίηση λόγο του περιστατικού που είχε γίνει τότε, σωστά? Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Είναι πολύ ωραίο κομμάτι!

Άκου αυτό του Θαλασσινού που αρέσει πολύ σ' εμένα... Δεν είναι αισιόδοξο αλλά μου αρέσει...

Τι ωραίο κομμάτι!!!!!
    Μπορώ να σε καταλάβω πέρασα και εγώ κάποτε από αυτό το μονοπάτι.......
    Εύχομαι αυτή την δίψα σου γρήγορα να βρεθεί κάποιος να σου την σβήσει !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Matrix View Post
    Το κλειδί είναι να κοιτάς μπροστά,όσο θυμάσαι τα παλιά πάντα αυτά θα έρχονται σαν νέα..Μπορείς βέβαια να επιλέξεις να παραμένεις δέσμιος μιας κατάστασης που έχει λήξει προ καιρού και να φαντάζεται το μυαλό πως ότι και να κάνεις πάλι τα ίδια θα γίνουν ακόμα και αν αλλάξουν τα πρόσωπα,πως πάλι θα ζήσεις τα ίδια αλλά αυτή είναι μόνο η άμυνα σου,είναι ο τρόπος που μας προστατεύει ο εαυτός μας ανασύροντας ξανά και ξανά τις ίδιες μνήμες.Η μόνη υπέρβαση που μπορεί να γίνει είναι η αγνοηση
    Καινούριο μέλος βλέπω... Καλώς ήρθες
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Το καταλαβαίνω ναι, αν και δεν έχω εμπειρία πάνω στην ιδεοψυχαναγκαστικη..
    Εσύ φοβάσαι την σεξουαλική κακοποίηση λόγο του περιστατικού που είχε γίνει τότε, σωστά? Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά..
    Ναι, καλά κατάλαβες... Πρώτα φοβάμαι αυτό που λες και μετά το ξύλο...

ntinti
    Guest
    Κύκνε μου οπότε και ότι ωρα θες ειμαι εδώ !

Στείλε μήνυμα για ότι σε απασχολεί και θες να το βγάλεις από μέσα σου

Και άκου και αυτό !
    οπότε κλείνεται στο δωμάτια το κορίτσι μου και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν της το στέλνω και μέχρι τώρα ευτυχως πιάνει !

https://youtu.be/1B2_ebEeAFA

Senior Member
    Τι ωραίο κομμάτι!!!!!
    Μπορώ να σε καταλάβω πέρασα και εγώ κάποτε από αυτό το μονοπάτι.......
    Εύχομαι αυτή την δίψα σου γρήγορα να βρεθεί κάποιος να σου την σβήσει !!!
    Να 'σαι καλά! ♥ Κι απ΄το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί...
    Αρκετό καιρό έμεινα μόνη μου...

Senior Member
    Κύκνε μου οπότε και ότι ωρα θες ειμαι εδώ !

Στείλε μήνυμα για ότι σε απασχολεί και θες να το βγάλεις από μέσα σου

Και άκου και αυτό !
    οπότε κλείνεται στο δωμάτια το κορίτσι μου και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν της το στέλνω και μέχρι τώρα ευτυχως πιάνει !

https://youtu.be/1B2_ebEeAFA
    Σ' ευχαριστώ, είσαι πολύ καλή! ♥ Από θέματα που με απασχολούν έχω αρκετά οπότε θα σου στείλω σε κάποια φάση που θα έχω πιο καθαρό μυαλό...

Κι αυτό υπέροχο κομμάτι και πολύ ελπιδοφόρο...

ntinti
    Guest
    Σ' ευχαριστώ, είσαι πολύ καλή! ♥ Από θέματα που με απασχολούν έχω αρκετά οπότε θα σου στείλω σε κάποια φάση που θα έχω πιο καθαρό μυαλό...

Κι αυτό υπέροχο κομμάτι και πολύ ελπιδοφόρο...
    Όπως το είπες ελπιδοφόρο ....αυτό μας κρατάει και πάμε παρακάτω!

Οπότε είσαι έτοιμη είμαι εδώ!!

Senior Member
    Ναι, καλά κατάλαβες... Πρώτα φοβάμαι αυτό που λες και μετά το ξύλο...
    Λοιπόν..Την προηγούμενη φορά σου είπα ότι για να νικήσεις τον φόβο, πρέπει να τον κοιτάξεις κατάματα..Το έχω περάσει κι εγώ..Είσαι τυχερή που έμεινε μόνο στην προσπάθεια..

Εγώ τοτε,όταν τελικά αποφάσισα να σηκωθώ από το κρεβάτι πήγα και τον βρήκα..Μόλις κοιταχτήκαμε στα μάτια, το πρώτο που κατάλαβα ήταν ότι αυτός με φοβήθηκε και όχι εγώ αυτόν..
    Οπότε τζάμπα ο φόβος μου..Εκείνη τη στιγμή σταμάτησα να φοβάμαι..(Συγνωμη αλλά δεν είμαι σε φάση να πω λεπτομέρειες)..

Εσένα έμεινε στην προσπάθεια..Δεν τον ξέρεις, δεν σε ξέρει..Άλλωστε δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι..Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να θέλει να προχωρήσει, να μην δεχτείς και να μην στο πει καν δεύτερη φορά, παρά να ξαναζησεις κακοποίηση..
    Για το ξύλο τα πράγματα είναι απλά..Με την πρώτη ένδειξη σηκώνεσαι και φεύγεις..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    ....................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Λοιπόν..Την προηγούμενη φορά σου είπα ότι για να νικήσεις τον φόβο, πρέπει να τον κοιτάξεις κατάματα..Το έχω περάσει κι εγώ..Είσαι τυχερή που έμεινε μόνο στην προσπάθεια..

Εγώ τοτε,όταν τελικά αποφάσισα να σηκωθώ από το κρεβάτι πήγα και τον βρήκα..Μόλις κοιταχτήκαμε στα μάτια, το πρώτο που κατάλαβα ήταν ότι αυτός με φοβήθηκε και όχι εγώ αυτόν..
    Οπότε τζάμπα ο φόβος μου..Εκείνη τη στιγμή σταμάτησα να φοβάμαι..(Συγνωμη αλλά δεν είμαι σε φάση να πω λεπτομέρειες)..

Εσένα έμεινε στην προσπάθεια..Δεν τον ξέρεις, δεν σε ξέρει..Άλλωστε δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι..Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να θέλει να προχωρήσει, να μην δεχτείς και να μην στο πει καν δεύτερη φορά, παρά να ξαναζησεις κακοποίηση..
    Για το ξύλο τα πράγματα είναι απλά..Με την πρώτη ένδειξη σηκώνεσαι και φεύγεις..
    Θυμήθηκα τώρα... Δεν χρειάζεται να πεις περισσότερα, δεν θέλω να σου έρχονται άσχημες αναμνήσεις εξαιτίας μου, ακόμα κι αν εμένα έμεινε στην προσπάθεια καταλαβαίνω πόσο τρομαχτικό είναι...

Senior Member
    Θυμήθηκα τώρα... Δεν χρειάζεται να πεις περισσότερα, δεν θέλω να σου έρχονται άσχημες αναμνήσεις εξαιτίας μου, ακόμα κι αν εμένα έμεινε στην προσπάθεια καταλαβαίνω πόσο τρομαχτικό είναι...
    Είναι τρομακτικό ναι..Αλλά όχι πιο δυνατό από σένα !

Senior Member
    The times when all the signs tell "You have to feel this pain again" but you thought that you could fight it one more time. When you smile every single day to hide the deepest pain... When you realise that you lose this game. Again.

It' all over. No escape.