ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 258 FirstFirst ... 2533343536374585135 ... LastLast
Results 511 to 525 of 3862
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Μονο αυτη την φραση σκεφτομαι...την σιχαινομαι.Στο σημειο που με βγαζει τρελη,τσιτωνω περισσοτερο.Ξερεις ποσες φορες αναρωτηθηκα αν εκεινη την κληση την ειχα κανει κ δεν φοβομουν ποσο πιο ευκολη θα ηταν η ζωη μου;
    Αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει..Μην χαλάς τα νεύρα σου και την υπομονή σου για πάρτη της..
    Για την κλήση, ότι έγινε έγινε..Μην το σκέφτεσαι..

Εγώ την κλήση δεν την είχα σκεφτεί αλλά για πολλά χρόνια πίστευα ότι είμαι υιοθετημενη...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μένεις μαζί τους?
    Τωρα,ευτυχως οχι.Στον τελευταιο μας καβγα το καλοκαιρι τους διεγραψα απο το φεις γτ δεν ηθελα να φαινομαστε η χαρουμενη οικογενεια ενω δεν ημασταν.Γιατι ξοδεψα λεφτα εγω για αυτη την γυναικα σε δωρα και φαγητα που αυτη ειναι αρρωστημενα τσιγκουνα;;Γιατι με βαδανιζεις Θεε μου;;;Εχω το αρχιδι στην δουλεια,εχω την μανα μου...τι να μου πει εμενα ο κοροναιος...αυτοι θα με πεθανουν

george1520
    Guest
    Τωρα,ευτυχως οχι.Στον τελευταιο μας καβγα το καλοκαιρι τους διεγραψα απο το φεις γτ δεν ηθελα να φαινομαστε η χαρουμενη οικογενεια ενω δεν ημασταν.Γιατι ξοδεψα λεφτα εγω για αυτη την γυναικα σε δωρα και φαγητα που αυτη ειναι αρρωστημενα τσιγκουνα;;Γιατι με βαδανιζεις Θεε μου;;;Εχω το αρχιδι στην δουλεια,εχω την μανα μου...τι να μου πει εμενα ο κοροναιος...αυτοι θα με πεθανουν
    Διάβασε αυτά που γράφεις ως τρίτο άτομο και πες μου πως σε τιμωρεί ο Θεός?? Εγώ βλέπω σε σένα αυτό που η μάνα σου δεν είναι αξία να γίνει!! Οπότε να καμαρωνεις για αυτό που είσαι και ας είναι όπως θέλει αυτή. Μην τους αφήνεις να σε επηρεάζουν πλέον. Αυτοί είναι, δεν αλλάζουν!

Διάβασε αυτά που γράφεις ως τρίτο άτομο και πες μου πως σε τιμωρεί ο Θεός?? Εγώ βλέπω σε σένα αυτό που η μάνα σου δεν είναι αξία να γίνει!! Οπότε να καμαρωνεις για αυτό που είσαι και ας είναι όπως θέλει αυτή. Μην τους αφήνεις να σε επηρεάζουν πλέον. Αυτοί είναι, δεν αλλάζουν!
    Σου κανω καρδουλα κλαιγοντας....

george1520
    Guest
    Σου κανω καρδουλα κλαιγοντας....
    Ξανά γράψε μου όταν θα κάνεις καρδούλα έτσι [emoji3][emoji3][emoji3].

Εσύ Ντιντι μπορείς να βάλεις τέτοια αυτοκόλλητα???? Χαχα

Member
    Θα ήθελα στη διαδρομή να συναντήσω ένα λύκο, ξεκομμένο από την αγέλη, που θα με ακολουθούσε ξεπερνώντας το φόβο για τον άνθρωπο. Θα τον έπαιρνα μαζί μου στο καταφύγιο αν ήθελε να μπει, θα τον τάιζα, θα άναβα φωτιά για να ετοιμάσω κάτι και για μένα. Θα ήθελα να περάσω τη νύχτα με τη μουσική του αέρα στα αυτιά μου κλείνοντας κατάκοπος τα μάτια, χορτάτος από το ονειρικό θέαμα του πηχτού γκρίζου-λευκού που δημιουργεί η χιονόπτωση το απόγευμα πριν νυχτώσει.[/QUOTE]

Πολύ ωραία εικόνα..
    Του συνφορουμιτη VOX είναι το
    απόσπασμα,δε τα κατάφερα με την παράθεση.

Member
    Χαρά στο κουράγιο σας,να υπομενετε καταστάσεις τόσο άσχημες και να μη το περνετε απόφαση να εξαφανιστειτε από αυτούς τους ανθρώπους.Δε θα με ξαναεβλεπαν ούτε στα όνειρα τους, αλλά όλοι κάνουμε αυτό το λάθος που λέει ο Γιώργος1520, ελπίζουμε πως αν περιμένουμε αρκετά θα πάρουμε την αγάπη που αξίζουμε από αυτούς που εμείς τους αγαπάμε και αυτοί μας ταλαιπωρούν,δεν έχει σημασία αν είναι γονείς, φίλοι, παιδιά, σύζυγοι,απλή σχέση...

Quote Originally Posted by Matrix View Post
    Χαρά στο κουράγιο σας,να υπομενετε καταστάσεις τόσο άσχημες και να μη το περνετε απόφαση να εξαφανιστειτε από αυτούς τους ανθρώπους.Δε θα με ξαναεβλεπαν ούτε στα όνειρα τους, αλλά όλοι κάνουμε αυτό το λάθος που λέει ο Γιώργος1520, ελπίζουμε πως αν περιμένουμε αρκετά θα πάρουμε την αγάπη που αξίζουμε από αυτούς που εμείς τους αγαπάμε και αυτοί μας ταλαιπωρούν,δεν έχει σημασία αν είναι γονείς, φίλοι, παιδιά, σύζυγοι,απλή σχέση...
    Ναι και σε εναν βαθμο ειναι και αμυνα ισως...εχουμε γαλουχηθει πως ολοι οι γονεις αγαπουν τα παιδια τους,οτι η μανα ειναι μια και ειναι ιερη και κουραφεξαλα.Για να αντεξουμε αυτη την αντιφαση μαλλον το μυαλουδακι αφηνει πολλα στην ακρη σαν μηχανισμος επιβιωσης ,αλλωστε ποιος θα ηθελε γονεις που δεν τον αγαπουν,δεν τον νοιαζονται;;Μακαρι να τεκνοποιουσαν ολοι για τους σωστους λογους.Καποιοι ξεσπανε τα κομπλεξ τους και τα δικα τους ψυχικα προβληματα στα παιδια τους.

Senior Member
    Σκεφτομαι οχι δε γινεται να φαω μερεντα τετοια ωρααα ας κορονα τις μας κανεις. Δεν ημουν ετσι εγω μου ξελογιασε το βιολογικο ρολοϊ μου θα τρωω μακαρονια στις εφτα το πρωι στο τελος.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Σκεφτομαι οχι δε γινεται να φαω μερεντα τετοια ωρααα ας κορονα τις μας κανεις. Δεν ημουν ετσι εγω μου ξελογιασε το βιολογικο ρολοϊ μου θα τρωω μακαρονια στις εφτα το πρωι στο τελος.
    Σσσσσσ.. Σε καλέσαμε τώρα να μας βάζεις ιδεες? Πήγαινε για υπνο

Senior Member
    Σσσσσσ.. Σε καλέσαμε τώρα να μας βάζεις ιδεες? Πήγαινε για υπνο
    Εδω τωρα ειναι το ψευτοδιλημμα ενος ξεστρατημενου ρολογιου: μου λεει, ναι σε εχω βαλει να νυσταζεις, κι ας ξερεις οτι ειναι νωρις για αυτο. Οπως και ξερεις, πως το φαγητο μπορει να σε κρατησει ξυπνιο. Ααααν ομως αρχισεις την ανασκαφη στα αδυτα του παυλιδη, θα εκτροχιαστει κι αλλο το ρολοϊ κι επιπλεον οταν πεσεις για υπνο θα βλεπεις οτι εξωγηινοι ηρθαν να σου πουλησουν πραματεια που αποδεικνυεται πως ειναι οχι αξεσουαρ οπως ισχυριζονταν στο κατωφλι αλλα μικρα γατουλια που μπορουν και προβλεπουν το μελλον.

Οποτε πειτε μου μετα, τι κανεις.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Εγώ σκέφτομαι ναι..Θα φάω και μερέντα και ότι έχει να κάνει με σοκολάτα..
    Αλλά και να μην το σκεφτόμουν, τώρα μου έβαλες την ιδέα χαχαχα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Ρε πηγαίνετε για ύπνο.. Αμα δηλαδή.. Να θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το κορμι και να μην μας αφήνετε!

Senior Member
    Εγώ βλέπω Escobar..Ο τύπος όλο τρώει..Και είπα να μπω φόρουμ για να αντισταθώ..Και με το που μπαίνω μιλάτε για μερέντα..
    Εγώ φταίω???

Senior Member
    Αλλαξα το ονομα της συζητησης στο σκαιπ και φοβαμαι οτι αλλαξε για ολους.