ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 258 FirstFirst ... 3644454647485696146 ... LastLast
Results 676 to 690 of 3862
    Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Συμβολαιο εχω. Ερχεται καθε 3 μηνες. Αλλα ειναι αρκετα τα χρηματα... π.χ αν ανοιξω τα δεδομενα σε λιγοτερο απο ενα λεπτο μου κοστιζει μεχρι ενα ευρω. Παλια οταν ειχα καρτα τα ειχα αφησει ανοιχτα καταλαθος και μεσα σε λιγα λεπτα μου την ειχε φαει ολη. 20 ευρω ηταν... Για 24 ωρες συνολο που θελω δεν θα δωσω πανω απο 50 ευρω. Δινουμε τοσα λεφτα στο πανεπιστημιο. Θα παρω τηλεφωνο αυριο στο καταστημα να ρωτησω για δεδομενα, τιμες, εκπτωσεις κτλ. Ευχαριστω!

Βεβαια το ειπα στη βλαμμενη. Δεν μπορω να εχω ανοιχτα τα δεδομενα 3 ωρες. Οχι λεει. Θα τα εχεις για να κατεβασεις το γραπτο αν δεν δουλευει το ιντερνετ. Και μετα μου ανεφερε τον Αυγουστο σε αλλη φαση αν κλεισει η καμερα. Μας δουλευουν κανονικοτατα.
    Εμεις εχουμε πολυ καλη δασκαλα που δειχνει κατανοηση και μας στηριζει ψυχολογικα. Στα κειμενα που μας βαζει γραφω πραγματα απο την καθημερινοτητα μου. Της ειπα οτι τον καιρο της καραντινας προσπαθω να συνυπαρξω ειρηνικα με τη μανα μου. Απαντησε ελπιζω να τα καταφερνεις. Της ειχα γραψει για τη συμμαθητρια μου. Ηθελε να της διαβασω και σχετικα με τις σπουδες μου κατι αλλα ντραπηκα. Τα τεστ μας λεει να τα κανουμε οποτε μπορεσουμε

george1520
    Guest
    Ειναι το microsoft teams. Τζιαμε καμνουμε μαθημα. Αλλα όι εννεν μονο τζιαμε το θεμα. Πριν μερες εθελα να στειλω εργασια. Ειχα πατημενο το "new mesaage" στο e-mail και μετα που καμποση ωρα (πανω που μισαωρο) εσυνηλθε και εκαταφερα να την στειλω. Το ιδιο τζιαι οταν προσπαθω να μπω στην πλατφορμα που μας βαλλουν notes κτλ.
    Εγώ έτσι προβλήματα έχω με το παλιό μου λαπ τοπ που εν δέκα χρόνων. Τώρα θα σου στείλω μήνυμα και το προγραμμα. Ένα κουμπί ενι πάτα το να δεις αν οκ.. Απλά πρέπει να ξέρεις πόσο γλιορο ενι. Εν δεκάρι? Τι ενι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Εμεις εχουμε πολυ καλη δασκαλα που δειχνει κατανοηση και μας στηριζει ψυχολογικα. Στα κειμενα που μας βαζει γραφω πραγματα απο την καθημερινοτητα μου. Της ειπα οτι τον καιρο της καραντινας προσπαθω να συνυπαρξω ειρηνικα με τη μανα μου. Απαντησε ελπιζω να τα καταφερνεις. Της ειχα γραψει για τη συμμαθητρια μου. Ηθελε να της διαβασω και σχετικα με τις σπουδες μου κατι αλλα ντραπηκα. Τα τεστ μας λεει να τα κανουμε οποτε μπορεσουμε
    Ειδες που στην αρχη νομιζες πως δεν συμπαθει; Χαιρομαι για την σχεση σας. Ειναι ωραιο να σε στηριζουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εγώ έτσι προβλήματα έχω με το παλιό μου λαπ τοπ που εν δέκα χρόνων. Τώρα θα σου στείλω μήνυμα και το προγραμμα. Ένα κουμπί ενι πάτα το να δεις αν οκ.. Απλά πρέπει να ξέρεις πόσο γλιορο ενι. Εν δεκάρι? Τι ενι?
    Περσυ το επιασα να φανταστεις. Εν θελω να το λεω γιατι ειναι σαν αυτοεκπληρουμενη προφητεια αλλα...ειμαι γκαντεμω.

10αρι ειναι ναι.

Σκατα εν με νοιαζει. Εν θα δωκω εξετασεις ουτε θα χαραμισω αλλα λεφτα για χαρη τους. Τελος.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον anyway

george1520
    Guest
    Περσυ το επιασα να φανταστεις. Εν θελω να το λεω γιατι ειναι σαν αυτοεκπληρουμενη προφητεια αλλα...ειμαι γκαντεμω.

10αρι ειναι ναι.

Σκατα εν με νοιαζει. Εν θα δωκω εξετασεις ουτε θα χαραμισω αλλα λεφτα για χαρη τους. Τελος.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον anyway
    Μα τζαι εμένα εν δεκάρι και μια χαρά ενι. Ίσως όμως να εν το πισι. Στέλνω τώρα..

Senior Member
    Καλα ειναι δεκα μεγαμπιτ ταχυτητα. Θα ελεγξεις πρωτα τη ταχυτητα του adsl απο σταθερο η/υ με συνδεση ethernet. Επισης καλο ειναι να βρεις το attenuation και το snr margin της γραμμης σου. Αν ησουν διπλα στο ρουτερ δε φταιει το wifi εκτος αν υπαρχει ισχυρη παρεμβολη απο φορητο τηλεφωνο.

Senior Member
    Καλα ειναι δεκα μεγαμπιτ ταχυτητα. Θα ελεγξεις πρωτα τη ταχυτητα του adsl απο σταθερο η/υ με συνδεση ethernet. Επισης καλο ειναι να βρεις το attenuation και το snr margin της γραμμης σου. Αν ησουν διπλα στο ρουτερ δε φταιει το wifi εκτος αν υπαρχει ισχυρη παρεμβολη απο φορητο τηλεφωνο.
    Ειναι λες και διαβαζω κινεζικα...

Δεν με ενδιαφερει. Δεν θα ασχοληθω αλλο.

Ευχαριστω.

Senior Member
    μαυροπουλι αν κανεις google "internet speedometer" υπαρχουν αρκετα ευχρηστα σαϊτ για να δεις ποσο γρηγορη ειναι πραγματικα η συνδεση σου, ασχετα τι λεει ο παροχος. Ποσο κοντα στο δεκαρι ειναι δηλαδη. Mεχρι και κοντερ ταχυτητας εχουν για ωραιοτερη παρουσιαση
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    μαυροπουλι αν κανεις google "internet speedometer" υπαρχουν αρκετα ευχρηστα σαϊτ για να δεις ποσο γρηγορη ειναι πραγματικα η συνδεση σου, ασχετα τι λεει ο παροχος. Ποσο κοντα στο δεκαρι ειναι δηλαδη. Mεχρι και κοντερ ταχυτητας εχουν για ωραιοτερη παρουσιαση
    Το εκανα. 8.5 δειχνει.

Senior Member
    E καλα ειναι βρε συ... Μαλλον ειναι που εχει υπερφορτωθει το συστημα λογω ταυτοχρονης προσβασης απ΄τους παντες τωρα με την αυτοαπομονωση. Ναι ξερω εχεις βαρεθει να το ακους
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    E καλα ειναι βρε συ... Μαλλον ειναι που εχει υπερφορτωθει το συστημα λογω ταυτοχρονης προσβασης απ΄τους παντες τωρα με την αυτοαπομονωση. Ναι ξερω εχεις βαρεθει να το ακους
    Να το σκεφτονταν και οι πανεξυπνοι καθηγητες ή να μας άκουγαν και να εβρισκαν αλλη λυση. Για τελικες εξετασεις μιλαμε σε πανεπιστημιο που πληρωνουμε. Και δεν συμβαινει μονο σε μενα. Βασικα δεν θελω να ακουσω κατι αλλο. Εχω πολλα νευρα για το θεμα.

Senior Member
    Μονο δικιο εχεις...

Senior Member
    Πρεπει να ρωτησει και ποσες αποσυνδεσεις γινονται μηπως υπαρχει τεχνικο προβλημα.

Senior Member
    Υπαρχει μια παταπληροφορηση απο τους γιατρους: Λενε στο κοινο να μη φοραει μασκες και γαντια. Αυτα λενε γιατι υπαρχει ελλειψη και τα θελουν ολα για τους ιδιους.

Μαλιστα οταν τα μετρα χαλαρωσουν πιθανον να ειναι υποχρεωτικο να κυκλοφορουμε με μασκες στο δρομο.

Νιωθω σα να κλειδωθηκα σε ενα κλουβι με ενα λιονταρι.
    Quote Originally Posted by retroG View Post
    7 χρονια εχω να μπω στο φορουμ. nice to be back. δεν με επηρεασαν και τοσο τα μετρα μιας και ερημιτισ μια ζωη. Καταλαβαινω οσους ειναι το αντιθετο απο εμενα και αλλα κλειστα ατομα....το ποσο τους επηρεαζει. Ελπιζω ολοι να εισαστε καλα. stay safe (σορυ για οποιο ορθογραφικο λαθος στα Ελληνικα. αν και πατησα τα 40 ακομα δεν εμαθα καλη ορθογραφια, εχωντας μεγαλωσει στο εξωτερικο μεχρι τα 17 μου)
    Ποιό είναι το λιοντάρι βρε Ορέστη?

retroG, ούτε μενα με επηρέσαν μιας κι είμαι και εγω σχεδόν σαν ερημιτης. Μάλλον επενεργούν μέσα μου σαν μια δικαιολογία για να μένω σπίτι που προκαλεί χαρά διότι σ αυτα τα μέρη που σύχναζα που όλα έκλεισαν απλά πήγαινα εκεί για να πω πως κυκλοφορώ έξω, σαν μια υπέρβαση ενός σχεδόν ξεπερασμένου φόβου, σαν μια επίδειξη κοινωνικής παρουσίας, δηλαδή από οιονεί υποχρέωση που αποσκοπεί στο φαίνεσθαι αντί σαν κάτι που πηγαία με ενθουσιάζει, και ως ψυχοφθόρος κόπος για να ψάξω είτε για ταίρι είτε για κοινωνικές συναναστροφές.
    γιάννης