Results 1,846 to 1,860 of 3862
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ?
-
07-07-2020, 22:54 #1846
- 07-07-2020, 23:00 #1847
επισης μου ελεγες τελευταια οτι ζητας σεβασμο εσυ μηπωσ με σεβαστηκες ποτε? οταν περιμενες να περασω απο το σημειο που σε βολευε για να μηνω εκει? και εχεις μουτρα να μου μιλας και ολας μετα απ ολα αυτα πες την αληθεια καλυτερα οτι ζητας σεβασμο ενω εσυ θα κανεις οτι γουσταρεις σε συσκευες που δε σου ανηκουν οπως η χουντα αποφασιζομεν και διατασομεν και οι αλλοι θα καθονται να σε προσκυνουν επειδη εισαι τοσο σπουδαιο προσωπο ετσι δεν ειναι αυτο δε ζητας? εσυ θα εισαι ο απολυτος διαχειρηστης των παντων και αυτοι θα ειναι οι .............. που θα σου κανουν υποκλισεις ετσι δεν εμεθες μια ζωη? να εχεις σκλαβους να σε προσκυνουν εγω ομως σκλαβος σου δε προκειται να γινω να πας να βρεις αλλον ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ? τι αλλο θες απο μενα τι θες με το ζορι να γινω σκλαβος σου δε σε γουσταρω ρε ποσες φορες θα στο πω ακομα
08-07-2020, 07:38 #1848
Θέλω να πάω διακοπες κι ήδη έχω κάνει νύξη για να πάω κάπου μακριά να απολαύσω νέα τοπία και άλλες παραστάσεις, όμως όλα αυτά τα αρνητικά που μου συμβαίνουν, για τα οποία ήδη έχω γράψει εδώ με αποτρέπουν. Μάλλον τώρα σκέφτομαι αντί να πάω στο ταξίδι για το οποίο έκανα νύξη να πάω σε ένα ήσυχο μέρος κάπου εδω κοντά για δυο τρεις μέρες όπου κάποια άτομα εκεί πιθανόν να μου συμπεριφέρονται καλά και θετικά ως χώρος που γενικά προσφέρεται για ηρεμία και για να ξεχαστώ.
Έχουν σπάσει τα νεύρα μου από την παρενόχληση και από τις γνωριμίες που προσπαθούν να μου κάνουν, ιδίως όμως από την παρενόχληση από άτομο που ήξερα για ένα δυο μήνες πριν χρόνια και ξανάρχισε από την αρχή να με παρενοχλά με εμειλ και μηνύματα. Η παρενόχληση είναι έντονη λεκτικά και τέτοια που με ωθεί να κάνω σχέση με άτομο ή να βρω άτομο το οποίο κατά βάθος θα είναι ένας συμβιβασμός με το οποίο υπό συνθήκες που δεν θα ήμουν αδύναμος ψυχικά ή πιο δυνατός ψυχικά δεν θα τα έφτιαχνα, απλά για να γλυτώσω από την παρενόχληση και για να κερδίσω όμως μια συμπαράσταση και να χω κάποιον δίπλα μου. Ένα άλλο μου κομμάτι λέει τόσα χρόνια δεν κατάφερες να βρεις ή να προσεγγίσεις αυτό που ονειρευόσουν και τώρα τα περιθώρια της ζωής σου στενεύουν, γι αυτό ψάξε για έναν σχετικα καλό συμβιβασμό. Μέσα στην αδυναμία αυτή με βρίσκω να κάνω πράγματα απ αυτά που δεν τολμούσα λίγο καιρό πριν. Στο μεταξύ με αναμένει ο Σεπτέμβριος με δύσκολο πρόγραμμα σε άλλους τομείς της ζωης και δεν έχω κάνει τίποτα αφήνοντας το στο φλου.γιάννης
08-07-2020, 07:40 #1849
08-07-2020, 07:47 #1850
Θα αφήσεις τις πολλές ευγένειες αφού αισθάνεσαι ενόχληση ή ακόμα χειρότερα παρενόχληση και θα απαντήσεις σε αυτά τα μηνύματα με ένα "Προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη" . Μην αφήνεις τους 'άλλους να σου χαλάνε τη ζαχαρένια, ιδιαίτερα αν είναι ο κάθε άκυρος που δεν είναι και τίποτα στη ζωή σου.
Διακοπές πήγαινε βρε όπου σου γουστάρει και μη κολλάς. Θα σου αλλάξει τη διάθεση η αλλαγή περιβάλλοντος, μη κολλάς.
08-07-2020, 08:44 #1851
08-07-2020, 10:09 #1852ntintiGuestΚαλημερα!
Διακοπες σημαινει διακόπτω την εργασια μου και γενικα οτι κουραστικο και ψυχοφθορο εχω στην ζωη μου και κανω αυτο που μου αρεσει.
Πηγαινω σε οποιο μερος θελω εγω και με την παρεα που θελω μονο εγω ....αυτες οι μερες επειδη πλεον για καποιον ειναι πολυτελεια δεν τις περναμε καλύπτοντας τα πρεπει αλλα τα θελω μας !
Να περασεις ομορφα και το κυριοτερο να ξεκουραστεις και να γεμισεις τις μπαταριες σου για να ανταπεξέλθεις στις απαιτιτικες μερες που σε περιμενουν!
08-07-2020, 11:12 #1853
Sonia, Μήνυμα εστάλη αλλά η ενόχληση συνεχίζει (έως προχθές τουλάχιστον). Δεν αφήνω τους άλλους να μου χαλάνε τη ζαχαρένια μου, όμως υπάρχουν αυτοί που δεν τους θες και έρχονται και σε ενοχλούν και αυτοί που εκ των πραγμάτων τους έχεις μέσα στα πόδια σου. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για το πρώτο.
Διακοπές θα πάω αλλά μοναχικά κι αυτό ενοχλεί διότι όσο κι αν συμφωνώ μαζί σας ότι μου χρειάζονται διακοπές "η πόλις" θα με ακολουθεί όπως λέει κι ο ποιητής κι αυτό είναι που φοβάμαι ως λόγο για να μην περάσω καλά.γιάννης
08-07-2020, 11:17 #1854
Για το πρώτο μιλάμε. Προέκυψε και το δεύτερο σχεδόν ταυτόχρονα αλλά με απασχολεί λιγότερο από το πρώτο. Το δεύτερο, απλά αν ήταν κάτι πέραν του μέτριου θα το έβλεπα σαν διέξοδο - όχι σαν την πλεόν επιθυμητή διέξοδο - για να ξεφύγω από φόβο από το πρώτο. Διότι ο πανικός μέσα μου για το πρώτο και οι καταστροφικές ανησυχιες δεν παύουν.
γιάννης
08-07-2020, 13:21 #1855
Δεν καταλαβαίνω, της έχεις κάνει σαφές ότι δεν ενδιαφέρεσαι ούτε για την ίδια ούτε για προξενιό και επιμένει πως; Έρχεται κάθε μέρα σου κάνει καντάδα στα σκαλοπάτια σου και σου χτυπάει στην πόρτα; Αν όχι, μάλλον αφήνεις περιθώρια, για αυτό συνεχίζεται το ίδιο βιολί. Μπλοκ παντού, δεν απαντάς τηλέφωνα, μηνύματα, γράμματα με το ταχυδρομικό περιστέρι, θα το πάρει απόφαση και θα ηρεμήσει το κεφάλι σου, εκτός κι αν είναι κλινική περίπτωση.
08-07-2020, 13:24 #1856
08-07-2020, 13:27 #1857
Οτι θα μας ξαναβαλουν σε καραντινα και απο το πολυ φαι θα γίνω σαν βαρέλι
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
08-07-2020, 14:03 #1858
08-07-2020, 14:12 #1859
Της έχω απαντήσει ξεκάθαρα κι έχω κάνει και μπλοκ (αν και μου εμφανίζεται στην οθόνη ότι υπάρχει εισερχόμενο από μπλοκαρισμένο αριθμό ενώ εγω θα θελα εφαρμογή που διαγράφει τα μηνύματα /κλήσεις πριν φτάσουν στο κινητό ώστε να μην τα βλέπω καθόλου), είναι και λίγο κλινική περίπτωση Sonia. Το προξενιό άλλως γνωριμία είναι άλλη υπόθεση που συνέπεσε χρονικά, κι ο λόγος που ωθούμε στο να δώσω χώρο έστω για παρέα σ αυτη τη γνωριμία είναι λόγω της ενόχλησης αυτής, και κατα δεύτερο λόγο οι λόγοι που ανέφερα πριν.
γιάννης
08-07-2020, 14:20 #1860
εδω και κατι μερες προσπαθεις να βαλει ς αλλους απο μπροστα για να με μπερδεψεις ενω ξερω πολυ καλα ποιος εισαι και αν αναρωτιεσαι πως σε αναγνωρισα εκανες δυο βασικα λαθη το πρωτο ηταν οτι ειδα τη φατσα σου σε βιντεο που πασαρες μπροστα στα ματια μου γιατι νομιζες οτι μεχρι τοτε θα το ξεχασω και μετα ειδα απ το σημειο που περασες να το στολιζουν παντου με συμβολα σα να περιμεναν να περασω απο κει το πεπλο επεσε και τωρα δε προκειται να το μαζεψεις αυτο που εγινε ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και μετα απ αυτο ετοιμαζεσε και τολμας να μου λες οτι ηθελες μονο να με βοηθησεις ποιον νομιζεις οτι δουλευεις προσπαθησες να μου κανεις κακο με το πιο υπουλο τροπο που υπαρχει γιατι με ζηλευες επειδη ειμαι παντου εγω και εχασες την αρχηγια γι αυτο τα εκανες ολα αυτα γι αυτο τοσο καιρο λυσαξες μαζι μου σου χαλασα τα πολυτελειας προιοντα που αγοραζες γιατι επειρεασα την αγορα οσο ψωνιζα οτι φτηνοτερο εβρισκα και μετα με μισησες θανασιμα επειδη χαλασε η μοστρα που εδιχνες στους φιλους σου στο εχω πει πολες φορες ως τωρα γιατι δε πας στη χωρα σου να βρεις τις πολυτελειες που θες πρεπει δηλαδη με το ζορι να μας επιβαλεις εδω τη χλιδη δε σου φτανουν τα ρουχα που εχεις ποσα θες να αγορασεις ακομα δε ντραπηκες να το κανεις αυτο το πραγμα μπροστα στα ματια μου