Results 2,011 to 2,025 of 3862
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ?
-
19-07-2020, 20:23 #2011
Κάθε φορά που ακούω γάβγισμα σκέφτομαι τον γάτο που μου σκότωσαν κάτι περαστικά σκυλιά
Θα σταματήσει άραγε αυτό ποτέ; Στεναχωριέμαι πολύ όταν το θυμάμαι...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 19-07-2020, 20:40 #2012ntintiGuest
19-07-2020, 20:46 #2013
Εσεις οι ιδιες αποκρυπτετε την σεξουαλικοτητα σας. Πιστευω οτι το κανετε απο ενστικτο. Οτι δεν ειναι προιον διαπαιδαγωγησης. Οι σεξουαλικα ενεργες γυναικες αποκρυπτουν την σεξουαλικοτητα τους απο τους αντρες που κρινουν ακαταλληλους για αναπαραγωγη. Ειστε αλλωστε το μονο ειδος θηλαστικου που "κρυβει" τις γονιμες ημερες. Στα αλλα ειδη υπαρχουν αλλαγες κατα την ωορηξια που γινονται ευκολα αντιληπτες στα αρσενικα. Πιστευω λοιπόν οτι ειναι γονιδιακος ο ρολος και για τα ψεμματα που εχουν σκοπο την αποκρυψη της σεξουαλικοτητας και δεν φταιει η υποτιθεμενη καταπιεση της κοινωνιας. Ειστε κατασκευασμενες να παιζετε ενα παιχνιδι υποκρισιας, υπονοουμενων και αρρητων μηνυματων, για να κρατατε τους αμυητους μακρια.
19-07-2020, 21:08 #2014ntintiGuest
Ορεστη με εκπλησεις .....
Πραγματικα αυτη την οπτικη μερια δεν την ειχα δει....κοιτα τι μαθαινουμε!
για μια ακομα φορα σε ολα αυτα που λες φαινεται πως δεν εχεις καμια σχεση με την ολη πραγματικοτητα.....
να σου πω και κατι για τις γονιμες μερες τις γυναικας ...
πιστεψε με ενας αντρας που βρικεται σε σχεση τις καταλαβαινεις απο την πρωτη καλημερα που του λεει η κοπελα του εκεινες τις μερες ...αυτοι που ξερουν καταλαβαινουν τι λεω...
εσυ απλα θα μεινεις με την απορια μεχρι να το ανακαλυψεις και να αναθεωρησεις ολα αυτα που λες.....
19-07-2020, 21:10 #2015
Είχες αρνητισμό, αλλά είχες μία κάποια λογική ως πρόσφατα. Πλέον παραλογίζεσαι κι επιτίθεσαι στους πάντες και στα πάντα χωρίς καμία βάση, λυπάμαι που στο λέω. Η "λογική" σου είναι εντελώς ότι να 'ναι. Έγραψα ότι δεν έβλεπα κατι ερωτικό στη συμπεριφορά της κοπέλας ως προς εσένα, όχι πως οι γυναίκες στα 22 δεν έχουν κάβλες όπως λες. Το ότι έχουν κάβλες δεν σημαίνει ότι γουστάρουν όποιον βρεθεί μπροστά τους. Το ότι δεν γούσταρε εσένα ερωτικά δεν της απαγορεύει να γνωρίσει κάποιον άλλο να γουστάρει. Όλα τα άλλα που λες είναι εντελώς κουκουρούκου, άλλη δουλειά δεν είχε η κοπέλα να πάει στη δασκάλα σας να σε κάνει ντα. Κι αν ήθελε η δασκάλα να σου πει κάτι δεν θα το έλεγε, θα έβαζε γνωστούς της να σου κατασκοπεύουν τα social! Έχεις διαστρεβλώσει εντελώς πρόσωπα και καταστάσεις στο μυαλό σου κι έχεις αρχίσει να ζεις σε παράλληλο σύμπαν.
19-07-2020, 21:28 #2016
Aπλα ενεργοποιηθηκε μεσα σου το ενστικτο της συγκαλυψης. Ο μονος τροπος να μην ηταν ερωτικη η συμπεριφορα της ειναι να ζουσα σε ενα παραλληλο συμπαν στο οποιο δεν εχουν ερωτικη επιθυμια οι 22χρονες και συμπεριφερονται προς το αλλο φυλο με την αθωωτητα 7χρονης.
Εφοσον παραδεχεστε οτι δεν ζουμε σε αυτο το συμπαν, τοτε μου την επεφτε πλαγιως και με δουλευε αγριως. Δε θες να το παραδεχτεις λογω ενστικτου συγκαλυψης.
19-07-2020, 21:30 #2017
19-07-2020, 21:36 #2018
Δεν έχω κανένα λόγο να συγκαλείψω την κοπέλα. Αν σου την έπεσε δεν έκανε κανένα έγκλημα άλλωστε. Αλλά εγώ δεν διέκρινα κάτι τέτοιο. Κι αν σου την έπεφτε, δικαίωμά της αν ξενέρωσε να απομακρυνθεί μετά. Ποιος ο λόγος να πάει στην καθηγήτριά σας κι όλες αυτές οι ιστορίες για αγρίους που λες;
Αν θυμάσαι, άλλα μέλη το αντιμετωπίζανε όταν έγραφες για την κοπέλα λες και είχατε ερωτικό ραντεβού. Εγώ απείχα ή σου έλεγα ότι είναι θετικό που βγήκατε με την κοπέλα αφού έχεις θέματα κοινωνικοποίησης, από τότε ποτέ δεν είπα ότι έπαιζε κάτι ερωτικό. Μάλιστα θυμάμαι που σου είχα πει ότι επειδή είναι από διαφορετική κουλτούρα να μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα από τη συμπεριφορά της, μπορεί κάτι να το παρεξήγησες.
19-07-2020, 22:29 #2019
Ναι ειχες δωσει ενα ασχετο παραδειγμα για μια λιβανεζα συγκατοικο σου για να αιτιολογησεις οτι παρεξηγησα. Ενα τελειως ασχετο παραδειγμα. Επειδη παρεξηγησες εσυ, δε σημαινει οτι παρεξηγησα κι εγω. Οι κινεζοι ειναι πολυ reserved γενικα, αλλα περισσοτερη αξια εχει να εξεταζεις τη συμπεριφορα του συγκεκριμενου ατομου, και οχι της εθνικης ομαδας γενικοτερα.
Ειχα γραψει πολλες λεπτομερειες που δεν εχει νοημα να επαναλαβω, ισως δεν επρεπε να γραψω τοσα πολλα τοτε. Νομιζω την εχεις δει λιγο συμβουλος σχεσεων σε διαφορα νηματα, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ησουν πιο τυφλη κι απο μενα.
Η κοπελα με ειχε ρωτησει τι κανω τα βραδια προσθετωντας οτι εκεινη δεν ειχε τι να κανει. Δεν το επιασα αμεσως οτι ηθελε να τη ζητησω σε ραντεβου. Η μπλακ μου ανοιξε τα ματια. Τελικα αποδειχτηκε σωστη γιατι η κοπελα μου ζητησε μονη της να βγουμε.
Μετα της προτεινα διαφορα μερη να παμε και σε ολα ελεγε ναι αλλα χωρις να δειχνει καποια ιδιαιτερη προτιμηση. Παλι η ανασφαλεια ενεργοποιηθηκε μεσα μου, θεωρησα οτι δεν ηθελε να βγουμε κανονικο ραντεβου, και για να μην αισθανθει αβολα της προτεινα να βγουμε μεσημερακι και να γυρισουμε πριν τις 6. Τελικα επεσα εντελως εξω γιατι γουσταρε κανονικο ραντεβουδακι με ντινερ και με τα ολα του.
Στο ραντεβου η κοπελα μού εδειξε με τη γλωσσα του σωματος οτι της αρεσω και οτι ηθελε να τη φιλησω αλλα εγω απο ανασφαλεια και ενοχικοτητα δεν το εκανα. Ενας καλος συμβουλος σχεσεων θα μου ειχε πει "φιλα την βλακα αλλιως θα την χασεις". Ξενερωσε η κοπελα. Δεν θα μπορουσα να φανταστω με την νοοτροπια που ειχα οτι γινοταν να ξενερωσει επειδη δεν θα εκανα κινηση. Μονο το αντιστροφο θεωρουσα δυνατο. Μετα το ντινερ περιμενε καποια συνεχεια, δεν προτεινα κατι καλο, το ειδε σαν δευτερο ακυρο, και σηκωθηκε κι εφυγε.
Που να το φανταζομουν; Αλλα ενας γνωστης των ανθρωπινων σχεσεων και της γυναικειας ψυχολογιας θα το θεωρουσε αυτονοητο και θα μου εριχνε και μια μουτζα για τη βλακεια μου.
Αργοτερα η κοπελα με ρωτησε πως κυνηγαω τις κοπελες και αν εχω κανει ποτε σχεση. Οχι τυχαιο νομιζω.
Ησουν τελειως off στην αναλυση Σονια γιατι ως γυναικα απαντας συναισθηματικα. Και μου κανει εντυπωση που τοσες γυναικες επιλεγουν να σπουδασουν ψυχολογοι οταν αυτο ειναι επαγγελμα που απαιτει να βλεπεις πολυ καθαρα.
19-07-2020, 22:35 #2020
Εξακολουθώ να διαφωνώ στην δική σου ανάλυση των πραγμάτων, αλλά και έτσι να είναι όπως τα λες, έχεις πάρει μία περίπτωση όπως την ερμηνεύεις εσύ και γενικεύεις για όλες τις γυναίκες και το τι θέλουν και πως σκέφτονται και πως συμπεριφέρονται, ανα πάσα ώρα και στιγμή, λες κι όλα είναι μονομπλόκ.
19-07-2020, 22:37 #2021
Έχεις πλάκα που λες για τη Λιβνέζα, διότι το είχα απαντήσει στον oboro αυτό σαν παράδειγμα. Επίσης έχεις πλάκα να μου λες για το πως συμπεριφέρονται οι Κινέζοι, όταν είχα πει ότι είναι τεράστια χώρα κι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, αλλά και πάλι έχω συναναστραφεί με πολύ περισσότερους από εσένα και στατιστικά να το δεις. Εσύ παίρνεις τη μία περίπτωση και γενικεύεις με αυθαίρετα συμπεράσματα, όπως έγραψες και για τις γυναίκες που κάνουν κρα να κάτσουν στον καθένα για να πάνε διακοπές.
19-07-2020, 22:58 #2022
19-07-2020, 23:02 #2023
19-07-2020, 23:04 #2024
Κι από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα κι ότι ισχύει γενικά;
19-07-2020, 23:07 #2025
Εχω εντρυφησει παρα πολυ στη συγχρονη κινεζικη κοινωνια. Κυκλοφορουν αρκευες κοινωνιολογικες μελετες, αν και ο πραγματικος θησαυρος ειναι τα φορουμ οπου γραφουν οι ιδιοι οι κινεζοι. Θα μπορουσα να γραψω βιβλιο για τις αποφοιτους του συγκεκριμενου πανεπιστημιου, αν ημουν πιο καλα στην υγεια. Ηδη οι σημειωσεις που εχω καταγραψει ειναι πολυ πλουσιες.