ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 153
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 153 of 258 FirstFirst ... 53103143151152153154155163203253 ... LastLast
Results 2,281 to 2,295 of 3862
    Banned
    ΑΠΑΙΤΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ .............. ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΡ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΒΝ ΟΤΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ ΑΝ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΥΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΩΟ ΘΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΦΤΑΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ Η ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙς ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΗΤΗΡΙ Η ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΟΛΩΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΛΗΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΤΕΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΠΟΛΕΜΟ ΝΕΥΡΩΝ Η ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΘΩΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΙΣΘΩΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΚΕΡΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΩΝ

Banned
    εδω και πολυ καιρο βλεπω τα εικονιδια σε οτι συσκευη χρησιμοποιω να μετακινουνται μονα τους οποτε γουσταρουν και το κανουν επιτηδες για να φυτευουν προγραματα σε αυτα και μετα να παταω κουμπια και να κανουν παραληλα και αλλες λειτουργιες μηπως θες να βγαλω στη φορα τις τεχνικες σου για να τις μαθουν ολοι και μετα να δω πως θα πουλας εξυπναδα μαλιστα ενα διαστημα περναγα απο ενα σημειο και εβλεπα τα γραματα στο τηλεφωνο μου να πανε και να ερχονται μονα τους χωρις να εχω συνδεθει καν στο ιντερνετ και μετα αφου το ειπα αυτο το μαγαζι αυτο εκλεισε και ο τυπος αυτος που το ειχε εξαφανιστηκε αμα θες να πω και αλλα εδω ειμαι μηπως η τακτικη αυτη που ακολουθεις εξυπηρετει συμφεροντα τη χωρας σου για να υπαρχει καταναλωση και να αγοραζουν ολοι οτι βρουν μπροστα τους να το κανεις αγνωριστο και αυτοι να αγοραζουν αλλα μετα λοιπον αφου εκλεισε το μαγαζι αυτο εμφανιστηκε ενα αλλο μαγαζι στη θεση του με μια γκομενα ιδια με μια γνωστη που ειχα παλιοτερα σα να εβλεπα μαριονετα και οταν το πηρε αποφαση οτι δε πετυχε το ψηστηρι για να γινω πελατης του και φυσικα ηθελαν να γινω πελατης του για να με ελεγχουν συνεχως οχι απο φιλανθρωπια οπως το παιζουν και μετα τα μαζεψε και εφυγε καταλαβες ολα αυτα για να με ελεγχουν οσο περισσοτερο μπορουν ενω παριστανουν τους αντιπαλους να ειναι ομοιοι ολα αυτα τα λεφτα που μου κλεψανε απο τα σηματα μορς που εκανες απ τις συσκευες γλαστρες που μου πουλησανε συνεργατες σου δε σου φτασανε ετσι

Banned
    τωρα που φανταζομαι οτι ξερεις οτι σε εχω ................... εβαλες αλλους να μου μιλησουν ετσι νομιζεις οτι δε το καταλαβα οτι μου τους κουβαλησες ο ιδιος η ξαφνικα τους επιασε επιφυτηση ενω εμφανιστηκες απο το πουθενα στο ιδιο σημειο

Senior Member
    Οτι κανεις δεν μπορει να βηθηθει απο κανεναν , ειτε απο κατι , αν δεν θελει ο ιδιος να βοηθησει τον εαυτο του .........

Senior Member
    Αλεκο για να μην παθεισ ψυχωση με παρακολουθει fbi cia kgb και τη sas την φωναξα εγω ενασ φιλοσ μου απο το σχολειο ειχε βαλει καμερεσ σπιτι μου κι ειχε βρει την θεραπεια τησ σχιζο του κωρονοιου και το πουλησε 10 εκατομμυρια ευρω στη νοβαρτισ κι οταν καταστραφηκε η χωρα το εριξε σε μενα εγω εκανα αλλη μαλακια εγω προγραμματισσα ενα συγχρονο τορνο εργαλειομηχανη cnc να βγαζει κομματια συμετρικα ανεξαρτητα απο τισ διαστασεισ το θεμα ειναι οτι του ειπαμε κ οι δυο πωσ γινανε οι μαλακιεσ αλλα αυτοι εχουν την ελλαδα για αφρικη και δεν το δεχονται αυτο που εκανα εγω ηθελε να ξερεισ διαφορικεσ εξισωσεισ δηλαδη τα μαθηματικα 2 του τει μηχανικησ κ διοικησησ του ατειθ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Για να καταλαβεισ η μιση θεραπεια για τον κωρονοιο ειναι οι πρωτεινεσ και μετα κορτιζονη και κατι για το εντερο ετσι καταργουνται τα ψυχοφαρμακα οι γιατροι ολοι χοντρη μαλακια εκανε εγω απλα εδωσα ελευθερια στουσ designers αυτοκινητων οτι σχεδιασουν στο χαρτι να βγει στο τελοσ απο τον τορνο που φτιαχνει το εξαρτημα προγραμματιζοντασ το με διαφορικεσ εξισωσεισ για να μη στα πολυλογω χειροτερεσ μαλακιεσ δεν μπορουσαμε να κανουμε εμεισ τα καναμε για χαβαλε κι αυτοι λενε ηταν μυστικα του πλανητη κι ετσι εγινα εγω εξυπνοσ απο βλακασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΧΑΚΕΡς ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ

Αν εισεβαλαν χακερς να απευθυνθεις στην Αστυνομια

Banned
    Quote Originally Posted by Tyrion Baratheon View Post
    Αν εισεβαλαν χακερς να απευθυνθεις στην Αστυνομια
    Και θα το αποδειξω οτι αυτο εγινε κατοπιν εμφανισης καποιου εγω τα εχω με τον αρχηγο τους ο οποιος ειναι παντα εθεατος με μυστικες συμφωνιες κατω απ το τραπεζι οπου κανω το α κανε το β

Banned
    πρακτικα αυτο δεν μπορει να αποδιχθει ξερει ενα ντουνια ολοκληρο για να μου στελνει καθε μερα και αλλον

Banned
    πιο πολυ θα τον πειραξει να καθομαι να τον ψελνω γιατι το παιζει πνευματωδης και πανεξυπνος φιλοσοφος μονο ενας ειναι αυτος που το παιζει ιδιοφυια και διαφημιζει την ικανοτητες του παντου και φουσκονει σα το παγονι εσυ δε με σηκωσες απο κει που καθομουν .......... .. στα μουτρα τωρα οταν με αφησαν ησυχο δε σ αρεσε τους εκανες δευτερη ενημερωση για να ξαναρχησουν

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οτι κανεις δεν μπορει να βηθηθει απο κανεναν , ειτε απο κατι , αν δεν θελει ο ιδιος να βοηθησει τον εαυτο του .........
    αν θυμασαι εδω και πολυ καιρο απ το φορουμ ειχα γραψει αλεπαληλα μυνηματα και τους ελεγα και τους ξαναλεγα οτι οποιος επιχηρησει να με αλαξει χωρις να το επιθυμω θα γινει τροφιμος νευρολογικης κλινηκης η τρελοκομειου και ενω τους το ειχα πει πολες φορες αυτοι συνεχιζαν το χαβα τους να συμβουλευονται ειδικους για να μου αλαξουν μυαλα παρα τη θεληση μου μεχρι που διελυσαν και το τελευταιο κυτταρο στο εγκεφαλο τους και ενω τους ειχα προιειδοποιησει γι αυτο αλλα αυτοι συνεχιζαν να με γραφουν μεχρι που εγιναν ενα αδοιο σωμα χωρις ψυχη εγω ουτε ανθρωπος ειμαι ουτε εμπιπτω σε καμια βαση ψυχολογιας αφου συμπεριφερομαι με ενα δικο μου τροπο που μονο εγω τον γνωριζω

Banned
    εντομεταξυ μηχα.νευονται και αλλο κολπο τωρα ειναι αποφασισμενοι να μην αφησουν ουτε ενα κυτταρο στον εγκεφαλο τους ορθιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν θυμασαι εδω και πολυ καιρο απ το φορουμ ειχα γραψει αλεπαληλα μυνηματα και τους ελεγα και τους ξαναλεγα οτι οποιος επιχηρησει να με αλαξει χωρις να το επιθυμω θα γινει τροφιμος νευρολογικης κλινηκης η τρελοκομειου
    Δεν το θυμαμαι , αλλα θα επιμεινω στο οτι τιποτα και κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει, αν δεν βοηθησεις ο ιδιος τον εαυτο σου .....

Senior Member
    Και για να ξεκινήσω με τον πρώτο γρίφο λέω πλέον και εδώ ότι είμαι παλιο μελος το οποίο ζήτησε διαγραφή για καθαρά ψυχολογικούς λόγους ώστε να μπορεσει να γίνει επανεγγραφή και να μην υπάρχει ένα κομμάτι του ιστορικού μου που συνδέεται με ολη αυτή την αηδία ...
    Να ρωτήσω κάτι; Νομίζω μόνο ένα μέλος έχει πει δημόσια να ακυρωθεί ο παλιός λογαριασμός του ώστε να μην φαίνεται το ιστορικό του, και πάλι επανήλθε με το ίδιο ψευδώνυμο. Κι όλο αυτό έγινε σε συνεργασία με τη διαχείριση και εν γνώση του φόρουμ.

Τα παλιά μέλη που ζήτησαν διαγραφή και επανέρχονται με νέα ονόματα, συνήθως χωρίς να το δηλώνουν καν στο φόρουμ, άλλο αν φαίνεται συνήθως, το κάνουν εν γνώση της διαχείρισης; Αν απαγορεύονται γενικά τα διπλά προφίλ, δεν είναι λίγο κοροϊδία για τους υπόλοιπους που γράφουν εδώ να λέει ο τάδε ότι αποχωρεί και μετά να εμφανίζεται πάλι, αλλά εσύ μπορεί να νομίζεις ότι συνομιλείς με νέο μέλος/κάποιον άλλο;

Κι επίσης άλλη μία απορία για την διαχείριση: Τα PM με ποιο σκεπτικό υπάρχουν; Για να γίνονται παράλληλες συζητήσεις και ξαφνικά να σκάνε οι απόρροιες στο ανοιχτό φόρουμ όταν μπορεί άλλα μέλη να μην έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει στα παρασκήνια;