ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 154
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 154 of 258 FirstFirst ... 54104144152153154155156164204254 ... LastLast
Results 2,296 to 2,310 of 3862
    Senior Member
    Ελα ντε.

Ανυ υπαρχουν αξιοποιησιμα για τη διαχειριση μηνυματα κλπ, γιατι δεν ακολουθειται αυτη η οδος; Τι καταφερνει ενα τεραστιο κειμενο γεματο υπονοουμενα και ιντριγκα απ' το να προκαλει συγχυση σε οποιον διαβαζει για το ποιος εκανε τι, σε ποιον και ποτε, αν κινδυνεψε κανεις απο αυτοκτονικοτητα, ποιος πρεπει να αποκαλυφθει κ ιαν τον ξερουμε, ποια ειναι η μαριλου, που δεν ηταν παντα η μαριλου...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ελα ντε.

Ανυ υπαρχουν αξιοποιησιμα για τη διαχειριση μηνυματα κλπ, γιατι δεν ακολουθειται αυτη η οδος; Τι καταφερνει ενα τεραστιο κειμενο γεματο υπονοουμενα και ιντριγκα απ' το να προκαλει συγχυση σε οποιον διαβαζει για το ποιος εκανε τι, σε ποιον και ποτε, αν κινδυνεψε κανεις απο αυτοκτονικοτητα, ποιος πρεπει να αποκαλυφθει κ ιαν τον ξερουμε, ποια ειναι η μαριλου, που δεν ηταν παντα η μαριλου...
    Ομπορο ζήτησα κάτι και να γίνει σεβαστό ....
    Σε όποιους εμπλεκόταν στην υπόθεση έχω μιλήσει...

Για να μην έχω μιλήσει σε εσένα πάει να πει ότι δεν είσαι για αυτό σταματά επιτέλους αυτό που κάνεις εδώ μέσα....

Παντού σε όλα τα θέματα εμφανίζεται μόνο για να κάνει χαμό...

Δείξε σεβασμό σε αυτό που ζήτησα και να λήξει...
    Καντω μια φορά σε παρακαλώ πολύ...
    Δεν βοηθάς έτσι κανέναν κατάλαβε το επιτέλους τόσα μέλη στο έχουμε πει....
    Ευχαριστώ!

Δεν θα πω τίποτε άλλο ...

Senior Member
    Κατι αλλο που δεν εγινε ξεκαθαρο απο την παρεμβαση της διαχειρισης: τι ακριβως ειναι αξιοποιησιμο; Υποθετω πως οι διαχειριστες μπορουν να παρεμβουν μονο για μηνυματα που ανταλλαχθηκαν σε αυτο το σαϊτ και οχι για παρασκηνιακες συνομιλιες πχ σε εφαρμογες messaging (κατ' αναλογια με τον εξω κοσμο, αλλες οι ευθυνες της διευθυνσης του Χ Λυκειου, αλλες του Τριμελους Ανηλικων.)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Κατι αλλο που δεν εγινε ξεκαθαρο απο την παρεμβαση της διαχειρισης: τι ακριβως ειναι αξιοποιησιμο; Υποθετω πως οι διαχειριστες μπορουν να παρεμβουν μονο για μηνυματα που ανταλλαχθηκαν σε αυτο το σαϊτ και οχι για παρασκηνιακες συνομιλιες πχ σε εφαρμογες messaging (κατ' αναλογια με τον εξω κοσμο, αλλες οι ευθυνες της διευθυνσης του Χ Λυκειου, αλλες του Τριμελους Ανηλικων.)
    Πολύ σωστό αυτό και συμφωνώ.....

Υπάρχει μύνημα που μου καταλογίζει λόγο αυτοκτονίας ..
    Αυτό πιστεύω να είναι αρκετό ..

Ήταν και το κερασάκι στην τούρτα που λέω..

Όλα τα άλλα τα έχω αφήσει και ούτε πλέον μετά την αποκάλυψη με αγγίζουν..

Αλλά αυτό είναι βάρη ρε φίλε πως να το κάνουμε , με συνχωρεις δηλαδή...
    Ειδικά όταν το λες σε εμένα που γνωρίζει πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι και τι ευαισθισιες έχω σε τέτοια θέματα ..

Είναι που είναι ο άλλος κομμάτια τόσο καιρό χωρίς να φταίει δεν τον δίνεις και το τελειωτικό να πάει πιο κάτω...υποστήριξε τουλάχιστον έστω και τώρα τον ρόλο που θέλεις να έχεις εδω μέσα και να λες ότι βοηθάς κόσμο..
    Με συνχωρεις αλλά και εμείς άνθρωποι είμαστε όχι ντουβαρια ..

Άντε καλή μας ημέρα !!!φτάνει πιστεύω το αναλύσαμε υπέρ αρκετά

Senior Member
    Τα εκανες ριπορτ τα επιμαχα μηνυματα μαριλου; Αν ναι, και επιπλεον οπως λες εχεις ενημερωσει ιδιωτικα ολους τους εμπλεκομενους, τοτε τι νοημα εχει ενα τοσο μακροσκελες ποστ που μονο απορια και συγχυση μπορει να προκαλεσει σε οσους δεν ξερουν τι συμβαινει; Ουσιαστικα χρειαστηκαν ολα αυτα τα επιπλεον ποστ για ξεκαθαρισει το ομιχλωδες τοπιο που μεχρι τωρα οσοι διαβαζαν, πλην λιγων, δεν ηξεραν οτι... υπηρχε.

(Προς οσους διαβαζουν: οποια μηνυματα προσωπικα σας εχουν στειλει σε αυτο το σαϊτ ειναι κακοβουλα, υβριστικα κλπ μην τα σβηνετε και καντε τα αναφορα με το ιδιο τριγωνικο κουμπακι με το θαυμαστικο που μπορειτε να βρειτε κατω αριστερα απο το μηνυμα.)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Ότι έκανα εγώ το έκανα εν γνώση της διαχείρισης ...
    Όταν μπήκα εδώ ενημέρωσα ότι είμαι παλιό μέλος και για ψυχολογικούς λόγους έπρεπε να γίνει αυτό..
    Ζήτησα και την βοήθεια μάλιστα ενός ενεργού ήδη παλιού μέλους που γνωρίζει πολύ καλά τι πέρασα...

Από μεριά της η διαχείριση μου ξεκαθάρισε πως αυτό απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ αλλά έγινε γιατί εξήγησα ότι ΕΠΡΕΠΕ να γίνει ..δεν υπήρχε δόλος ,ούτε έχω σκοπό να κοροϊδέψω κανέναν..

Άλλωστε καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται...

Ήταν θέμα δικής μου αξιοπρέπειας και ηθικής και επειδή σε κάποιους τα στοιχεία μου είχαν γίνει γνωστά δεν επιτρέπω σε κανέναν να με διαβάλει και να μιλάει προσβλητικά για την οικογένεια μου γιατί ο ίδιος δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει το ηθικό από το ανήθικο και το κυριότερο να παίζει με τα συναισθήματα των ανθρώπων για να νοιώσει μόνο αυτός καλά.....

Κάθε φορά που πήγαινα να πω κάτι το οποίο δεν μου κολλούσε στην όλη υπόθεση μου αυτόματα είχα μήνυμα από το συγκεκριμένο μέλος να του εξηγήσω για ποιο λόγο εκφράζονμαι έτσι δημόσια ....
    Και πολλά άλλα ...όπως είπα πιεστικά πολύ γιατί μπλεχτικα εν άγνοια μου σε μια άρρωστη κατάσταση και όπως πλέον διαπιστώνω καθημερινά το ίδιο μπλεχτικε και άλλο μέλος ...

Κοινός ένα μέλος μέσω μηνυμάτων μας είχε φλωμωση στα ψέματα και στην κοροϊδία πατώντας επάνω στο δήθεν ψυχολογικό του θέμα...
    Γιατί τώρα πλέον αμφιβάλω αν υπάρχει και αυτό ...
    Ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τόσα σοβαρά θέματα δεν έχει διάθεση για παιχνιδάκια ...αυτό ξέρω...
    Μιστα όταν ανακοίνωσα την διαγραφή μου ακόμα και σε εκείνο το θέμα ε.φσνιστιμε μόνο όταν είπα καλά λόγια για εκείνων...αυτό ήθελε μόνο να εισπράτει δημόσια ...αυτό τον ενδιέφερε η εικόνα του εδώ ...το πήρε και νόμιζε ότι έληξε το θέμα...
    Δεν ήταν όμως έτσι ...γι αυτό λέω ..τίποτα δεν έγινε με δόλο ...

Τέλος ...δεν θα πω τίποτα άλλο ...τις εξηγήσεις μου τις έδωσα στη διαχείριση και δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω ...
    Μόνο σε αυτούς είναι υπόλογη σε κανέναν άλλον..

Και παρακαλώ πολύ το θέμα να λήξει εδώ για ευνόητους λόγους...
    Ήταν ο μόνος τρόπος για να λυθεί το θέμα δυστηχως ούτε εγώ το ήθελα αλλά έτσι μόνο λύθηκε..

Όλα τα άλλα σχόλια για το τι πρέπει να κάνει το φόρουμ και η διαχειριση με τα μηνυματα δεν με αφορούν πλέον και καλό είναι να με αφήσετε έξω από όλα αυτά ...

Εγώ είμαι πλεον εδώ γιατί μου αρέσει όσο μπορώ να συμπαραστέκομαι σε κάποιους ανθρώπους με βάση πάντα την ηθική και τον αλληλοσεβασμό..
    Όποιος δεν με σέβεται λυπάμαι αλλά άλλη φορά δεν την ξσναπαταω δεν θα τον σεβαστό ούτε και εγώ .

Αυτά...ας μην συνεχιστεί άλλο θερμή παράκληση ..άλλωστε για αυτό το έγραψα και εδώ ..

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την συνςπεια κάποιων ...

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει καθόλου τι ακριβώς συνέβη και τι λες. Δεν το λέω με επίκριση, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Κι αν έχω κόντρα με κάποιον ή κάτι ιδιωτικά βγαίνω και γράφω κάτι στο φόρουμ που το διαβάζει ένα σωρό κόσμος και δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται και μπερδεύεται με το τι θέλει να πει ο ποιητής;
    Κι όπως το περιγράφεις, υπάρχουν κανόνες, αλλά η διαχείρηση σε κάποιες περιπτώσεις τους παρακάμπτει όταν υπάρχουν σοβαροί λόγοι και δεν την πειράζει όταν τα άλλα μέλη δεν ξέρουν με ποιον μιλάνε. ΟΚ (?), ποιος ο λόγος της αλλαγής ονόματος όμως αν και με το νέο όνομα βγαίνεις στο φόρουμ και φωτογραφίζεις την παλιά σου ταυτότητα την οποία αν έχω καταλάβει καλά ήθελες να προστατέψεις;

Marilou
    Guest
    Το ευατο μου και την ηθική μου προστάτεψα και προστατεύω ...

Αυτό θεώρησα σωστό και το αποτέλεσμα με δικαίωσε ..

Όλα τα άλλα που λέτε είναι να είχαμε να λέγαμε
    Εξήγησα και δεν θα πω ούτε ονόματα ούτε τίποτα δημόσια ...

Εγώ τουλάχιστον θα σεβαστώ αυτό που εκείνος δεν έκανε ...

Αν είναι με αυτή την λογική στο συγκεκριμένο θέμα λέγονται του κόσμου τα κουλά ...

Πάρτε το ένα από αυτά αν σας βολεύει έτσι ...δεν με νοιάζει πλέον και ούτε θα ξαναχαλαστω σε ίντριγκες και ανούσια πράγματα ....

Τα άτομα που με ενδιαφέρουν εδώ μέσα ξέρουν και το όφειλα σε αυτούς το δημόσιο σεντόνι..

Senior Member
    Οι απορίες μου πήγαιναν περισσότερο στην διαχείριση παρά σε εσένα για να είμαι ειλικρινής.

Senior Member
    Ενα θεμα που δημιουργειται με τετοιες αναρτησεις ειναι πως οποιος καταλαβει εστω και 1-2 πραγματα, μπορει να αρχισει το ψαξιμο στο σαϊτ να βρει ποιος διαγραφτηκε και ποτε, και να βγαλει τελειως λανθασμενα συμπερασματα ακομα και για το ποιος ειναι ο κακοποιητης...

Κατι αλλο σημαντικο παντως που ανακυπτει συνεχως ειναι πως εδω μεσα, δεν υπαρχει ενημερωση για το ποια μελη εχουν αποκλειστει οριστικα, και για ποιον λογο. Ουσιαστικα, αν τελικα αποκλειστει το συγκεκριμενο μελος ως κακοβουλο, κανεις δε θα το μαθει - οχι επισημα. Παλιοτερα η διαχειριση ενημερωνε ανελλιπως το θρεντ "Αποκλεισμοι μελων" που δυστυχως τα τελευταια χρονια εχει περιελθει σε αχρηστια. Υπαρχουν νεα μελη που δεν ξερουν καν οτι υπαρχουν μπαν...

Οποτε κατανοω την αναγκη "αποκαλυψεων", οταν αυτες ειναι απαραιτητες για την υγεια της κοινοτητας. Μονο ομως οταν γινονται με σαφη και συγκροτημενο τροπο. Εδω οσοι εχουν τα παραπονα δεν μπορουν να γινουν σαφεις για να μην παραβιασουν τους ορους χρησης στοχοποιοντας αλλο μελος, και συγκροτημενος τροπος δεν υπαρχει οταν οι μονιμοι αποκλεισμοι δεν γνωστοποιουνται στη βαση.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Οι απορίες μου πήγαιναν περισσότερο στην διαχείριση παρά σε εσένα για να είμαι ειλικρινής.
    Ωραία Σόνια κατανοητό..

Έγω αποχωρο από αυτό το θέμα έχει λήξει οριστικά για εμενα .

Καλή συνέχεια σε όλους μας και το κυριότερο ήρεμη!!!

Super Moderator
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Να ρωτήσω κάτι; Νομίζω μόνο ένα μέλος έχει πει δημόσια να ακυρωθεί ο παλιός λογαριασμός του ώστε να μην φαίνεται το ιστορικό του, και πάλι επανήλθε με το ίδιο ψευδώνυμο. Κι όλο αυτό έγινε σε συνεργασία με τη διαχείριση και εν γνώση του φόρουμ.

Τα παλιά μέλη που ζήτησαν διαγραφή και επανέρχονται με νέα ονόματα, συνήθως χωρίς να το δηλώνουν καν στο φόρουμ, άλλο αν φαίνεται συνήθως, το κάνουν εν γνώση της διαχείρισης; Αν απαγορεύονται γενικά τα διπλά προφίλ, δεν είναι λίγο κοροϊδία για τους υπόλοιπους που γράφουν εδώ να λέει ο τάδε ότι αποχωρεί και μετά να εμφανίζεται πάλι, αλλά εσύ μπορεί να νομίζεις ότι συνομιλείς με νέο μέλος/κάποιον άλλο;

Κι επίσης άλλη μία απορία για την διαχείριση: Τα PM με ποιο σκεπτικό υπάρχουν; Για να γίνονται παράλληλες συζητήσεις και ξαφνικά να σκάνε οι απόρροιες στο ανοιχτό φόρουμ όταν μπορεί άλλα μέλη να μην έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει στα παρασκήνια;
    Καλημέρα σε όλους.

1. Η διαχείριση έχει κάθετη στάση στην επανεγγραφή μελών που είχαν στο παρελθόν ζητήσει διαγραφή. Εξαιρέσεις έχουν υπάρξει, δεν είναι όμως περισσότερες από 2-3, σε βάθος πολλών χρόνων. Απόπειρες επανεγγραφής σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του συστήματος, έχουν γίνει πάνω από... 10.000 !

2. Το πόση βαρύτητα δίνουμε στα πολλαπλά προφίλ, φαίνεται και από το point system: Η ποινή για διπλό προφίλ είναι 15 πόντοι και ο αποκλεισμός ισόβιος, τη στιγμή που όλες οι άλλες ποινές κυμαίνονται μεταξύ 2-8 πόντων και ο αποκλεισμός είναι προσωρινός.

3. Τα PM, η προσωπική μου θέση που την έχω αναφέρει στη διοίκηση, είναι να καταργηθούν πλήρως. Αντιλαμβάνομαι ωστόσο ότι υπάρχουν, αν και με κάποιους περιορισμούς, προκειμένου να διευκολύνουν κάποιες επικοινωνίες. Το ότι γίνονται αντικείμενο "υπόγειων διαδικασιών", είναι δυστυχώς η παράπλευρη απώλεια.

Στη διάθεση σας για όποια άλλη απορία υπάρχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Καλημέρα σε όλους.

1. Η διαχείριση έχει κάθετη στάση στην επανεγγραφή μελών που είχαν στο παρελθόν ζητήσει διαγραφή. Εξαιρέσεις έχουν υπάρξει, δεν είναι όμως περισσότερες από 2-3, σε βάθος πολλών χρόνων. Απόπειρες επανεγγραφής σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του συστήματος, έχουν γίνει πάνω από... 10.000 !

2. Το πόση βαρύτητα δίνουμε στα πολλαπλά προφίλ, φαίνεται και από το point system: Η ποινή για διπλό προφίλ είναι 15 πόντοι και ο αποκλεισμός ισόβιος, τη στιγμή που όλες οι άλλες ποινές κυμαίνονται μεταξύ 2-8 πόντων και ο αποκλεισμός είναι προσωρινός.

3. Τα PM, η προσωπική μου θέση που την έχω αναφέρει στη διοίκηση, είναι να καταργηθούν πλήρως. Αντιλαμβάνομαι ωστόσο ότι υπάρχουν, αν και με κάποιους περιορισμούς, προκειμένου να διευκολύνουν κάποιες επικοινωνίες. Το ότι γίνονται αντικείμενο "υπόγειων διαδικασιών", είναι δυστυχώς η παράπλευρη απώλεια.

Στη διάθεση σας για όποια άλλη απορία υπάρχει.
    3) μετα απο ΤΟΣΑ χρονια λειτουργιας, εχει αποδειχθει περιτρανα, οτι ολα τα δεινα και τα παρατραγουδα στο φορουμ, εχουν προκληθει απο την λειτουργια των ΠΜ. ολων των ειδων τα παρατραγουδα. απο τυπου αυτων που αναφερει η μαριλου, γκομενικα πεσιματα ΦΟΥΛ, μεχρι ψαρεμα πελατειας ψυχολογων και πολλα πολλα ακομα. τα εχουμε αναφερει πολλοι κατα καιρους στην διαχειριση, αλλα τα ΠΜ, εκει...
    ειλικρινα δεν βρισκω κανεναν ΣΟΒΑΡΟ λογο υπαρξης τους, ενω βρισκω τοσα πολλα κατά.
    μπορει καλλιστα να υπαρχουν ΠΜ μονο με την διαχειριση, για να λυνονται προβληματα και εκρυθμες καταστασεις, και να καταργηθουν τα πμ.

υ.γ. ουτε καταλαβα σε τι αναφερεται η μαριλου, αλλα απ οσα λεει, "μια απ τα ιδια", προφανως..

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ Aeon για την άμεση ανταπόκριση.

Θα συμφωνήσω με τη Remedy και με εσένα στο 3 για τα PM. Πηγή παρεξηγήσεων πιο πολύ μου φαίνονται και θολώνουν και την ατμόσφαιρα στο φόρουμ μάλλον.

Senior Member
    Εγω διαφωνω στην καταργηση των ΠΜ. Δεν με εχει ποτε "ψαρεψει" ψυχολογος και αν καποιος προσπαθησει να με προσεγγισει σεξουαλικα θα το καταλαβω, οπως το καταλαβαινω σε αλλα φορουμ, facebook και σε ολα τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Γιατι και αυτο ειναι ενα μεσο κοινωνικης δικτυωσης, ας μοιαζει με "χωριο" μπροστα σε αλλα γιγαντοθηρια. Προσφατα εκανα μια φιλικη γνωριμια και κραταμε επαφη και μου λεει τα σχεδια του για το μελλον και εγω για τα δικα μου. Δεν χρειαζεται να ξερει ολο το φορουμ για αυτα. Εαν ενα ατομο προσπαθει να επικοινωνησει περισσοτερο με ενα αλλο χωρις την υπαρξη ΠΜ, δεν θα μπορει να γραψει ουτε το email του γιατι θα πρεπει να το γραψει σε δημοσια συζητηση. Αυτο το σαιτ απευθυνεται σε βοηθεια κυριως σε μερικους ανθρωπους, αυτοβοηθεια κλπ. Αυτα δεν γινονται εαν τους κοψουν την επικοινωνια. Παλια υπηρχε και επισημο τσατ του e-psychology που κοπηκε γιατι δημιουργουσε αντιπαραθεσεις, σε αυτο θα συμφωνησω ισως ηταν too much να ασχολουνται οι αλλοι με γεγονοτα που εγιναν στο επισημο τσατ. Τεσπα εμενα επειδη μου αρεσει η επικοινωνια, εχω συμμετεχει και στη δημιουργια ενος ανεπισημου τσατ https://discord.gg/kezmMtw που ολοι ειναι καλοδεχουμενοι. Εαν υπαρχουν αντιπαραθεσεις ή δεν θελεις επικοινωνια, απλα κλεινεις το μεσο.

Το e-psychology απευθυνεται σε μελη πανω απο 16 ετων. Μπορει καλλιστα ο καθενας να "προσπερασει" αυτη την απαγορευση, αλλα αυτο γινεται καθολικα σε ολο το ιντερνετ και δεν νομιζω οτι επειδη αφορα ατομα με ψυχολογικα θεματα το φορουμ να πρεπει να χρηζουν "φιμωση", αλλα περαιτερω επικοινωνια. Φυσικα δεν υπαρχει χρυσος κανονας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Marilou
    Guest
    Να πω οτι υπάρχει και η επιλογή να μπλοκάρεις ενα άτομο και να μην δέχεσαι προσωπικά μηνύματα ..

Αν το ήξερα αυτο από την αρχή της όλη ιστορίας ισως να μην γνωριζα ποτε το συγκεκριμενο ατομο ,λεω ισως δεν ξερω.......για τιποτα πλεον δεν ειμαι σίγουρη..
    για ολα τα αλλα εχω και εγώ μερίδιο ευθύνης οπως και ο καθενας που βρισκεται μπλεγμένος σε τετοιες καταστάσεις....

Απλα ας γινει περισσότερο γνωστη με καποιο τροπο αυτη η λειτουργεια του φορουμ για να μπορει ο καθενας να προστατευτεί κάλλιστα και απο τα μηνύματα!