ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 165
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 165 of 258 FirstFirst ... 65115155163164165166167175215 ... LastLast
Results 2,461 to 2,475 of 3862
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Eλα δεν θέλω τέτοια απαισιόδοξα
    Φυσικά και με άριστα θα το τελειώσεις ,όλα καλά θα πάνε μια συνήθεια είναι.
    Δες το σαν ευκαιρια να εχεις περισσότερο χρονο για διάβασμα
    Η αλήθεια είναι ότι έχει ΠΟΛΎ διάβασμα!
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Τέλεια θα περάσει η καραντίνα χωρίς να το καταλάβεις

Senior Member
    Τέλεια θα περάσει η καραντίνα χωρίς να το καταλάβεις
    Θα μπορούσα να την περάσω και με Netflix.. Άνετα. Αλλά δεν γίνεται
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Marilou
    Guest
    Θα μπορούσα να την περάσω και με Netflix.. Άνετα. Αλλά δεν γίνεται
    Εντάξει ρε συ είπαμε να διαβάζεις όχι να το κάψεις κιόλας

Άντε χαλάρωσε λίγο και σου έχω μια σειρά τέλεια ������

Senior Member
    Εντάξει ρε συ είπαμε να διαβάζεις όχι να το κάψεις κιόλας

Άντε χαλάρωσε λίγο και σου έχω μια σειρά τέλεια ������
    Για πες. Αν και θα τελειώσω πρώτα αυτήν που βλέπω.

Marilou
    Guest
    Για πες. Αν και θα τελειώσω πρώτα αυτήν που βλέπω.
    Σου στειλα

Senior Member
    Mac καλό είναι για να μπορέσουμε να αντέξουμε όλη αυτή την κατάσταση να αφήσουμε λιγάκι το " θα" και να δούμε το "τώρα "..
    Μην γεμίζουμε το μυαλό μας με άσχημες σκέψεις...Άσε το μέλλον και ζήσε το τώρα ..
    Έχεις το χειροπιαστό που προς το παρόν είναι διαχειρισιμο σε ότι αφορά τον ιό.

Γεμισε τις μέρες σου με σκέψεις που αφορούν το παρόν και αν πάλι θες να αναφέρεσε στο μέλλον κάνε μόνο θετικές σκέψεις
    Θα βγούμε από όλο αυτό και θα είμαστε καλά !!!
    Θα προσέχουμε όλοι και σε λίγο καιρό θα βγαίνουμε πάλι έξω!!!!

Εκπαίδευσε το μυαλό σου μόνο σε αισιόδοξες σκεψεις ώστε να προσελκύεις και στην ζωή σου αισιόδοξα γεγονότα .

Μόνο έτσι μπορούμε να διαχειριστούμε όλο αυτό που μας συμβαίνει!!!

Κάνε το "θα" αισιόδοξο για να μπορέσεις να ζήσεις το "τώρα" όσο πιο όμορφα μπορείς !
    ...................παει καλα το σκεφτομαι θετικα , εχει οντως αποτελεσμα , αλλα να που δεν μπορω εγω να ανασχεσω τον θανατηφορο ιο με την καλη μου θεληση , και την τηρηση των μετρων η το ' θα ' που γραφεις ........ να λοιπον που ειχα δικιο, αφου ο ιος καλπαζει, αφου ολοι οι συμπολιτες μας δεν τηρουν κανενα μετρο, η σχεδον κανενα , για την αποφυγη της εξαπλωσης του ιου ........... να τους εκαιδευσω ολους να σκεφτονται θετικα ? αυτο θαχει πιο μεγαλη εξαπλωση του ιου, αφου ολοι θα εχουν την σταση ' ενταξει , θα το ξεπερασουμε ' , και θα βγουμε νικητες .......καμμια φορα η ελλειψη ρεαλισμου, καταληγει στην καταστροφη , και ο ' ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΣ " φοβος ειναι οτι πιο αποτελεσματικο..... ειμαι εναντιον της ακρατης αισιοδοξιας , κι αμα καποιος σου λεει ' θα το ξεπερασουμε ' η πιο απλη ερωτηση που πρεπει να του υποβαλλεις ειναι ' γιατι το πιστευεις αυτο ? "

σημ. γραφοντος .......τι σημαινει εξελικτικος φοβος ? εχουμε ολοι εναν φοβο αρχεγονο για το σκοταδι η το αγνωστο , ( που εχει τις ριζες του στα εκατονταδες -δεκαδες χιλιαδες χρονια της παρουσιας του ανθρωπου στην γη ) , γιατι ? διοτι προ της ανακαλυψης η της διαχειρησης της φωτιας προ 30.000 ετων , ειχαμε τον φοβο μην μας αρπαξει καποιο ζωο--θηρευτης , μεσα απο το σκοταδι, που βασιλευε τοτε , και δεν υπηρχαν πολεις ..... βεβαια τωρα απο θηρευομενοι γιναμε θηρευτες , ατυχως η ευτυχως .......

οσο για τον φοβο για το αγνωστο ? ελαχιστα πραματα γι αυτον τον ιο ειναι γνωστα .......

Senior Member
    Μην αντιμετωπίζεις το διάβασμα σαν διάβασμα σαν κάτι που πρέπει να το μάθω απέξω για να το κάνω κτήμα μου. Δες το σαν άντληση πληροφοριών και γενικά αυτό που μαθαίνεις αντιμετώπισε το έτσι.Αντιμετώπισε το ως άντληση. Και να ξέρεις είναι καλύτερο να διαβάζεις μια ώρα κάθε ημέρα την εβδομαδα παρά να διαβάσεις 7 ώρες μία ημερα την εβδομάδα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Μην αντιμετωπίζεις το διάβασμα σαν διάβασμα σαν κάτι που πρέπει να το μάθω απέξω για να το κάνω κτήμα μου. Δες το σαν άντληση πληροφοριών και γενικά αυτό που μαθαίνεις αντιμετώπισε το έτσι.Αντιμετώπισε το ως άντληση. Και να ξέρεις είναι καλύτερο να διαβάζεις μια ώρα κάθε ημέρα την εβδομαδα παρά να διαβάσεις 7 ώρες μία ημερα την εβδομάδα.
    Ευχαριστώ για την συμβουλή. Η αλήθεια είναι ότι όντως διαβάζω μόνο 1-2 ώρες την ημέρα. Και να θέλω δεν μπορώ παραπάνω, έχω 2 παιδιά.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ...................παει καλα το σκεφτομαι θετικα , εχει οντως αποτελεσμα , αλλα να που δεν μπορω εγω να ανασχεσω τον θανατηφορο ιο με την καλη μου θεληση , και την τηρηση των μετρων η το ' θα ' που γραφεις ........ να λοιπον που ειχα δικιο, αφου ο ιος καλπαζει, αφου ολοι οι συμπολιτες μας δεν τηρουν κανενα μετρο, η σχεδον κανενα , για την αποφυγη της εξαπλωσης του ιου ........... να τους εκαιδευσω ολους να σκεφτονται θετικα ? αυτο θαχει πιο μεγαλη εξαπλωση του ιου, αφου ολοι θα εχουν την σταση ' ενταξει , θα το ξεπερασουμε ' , και θα βγουμε νικητες .......καμμια φορα η ελλειψη ρεαλισμου, καταληγει στην καταστροφη , και ο ' ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΣ " φοβος ειναι οτι πιο αποτελεσματικο..... ειμαι εναντιον της ακρατης αισιοδοξιας , κι αμα καποιος σου λεει ' θα το ξεπερασουμε ' η πιο απλη ερωτηση που πρεπει να του υποβαλλεις ειναι ' γιατι το πιστευεις αυτο ? "

σημ. γραφοντος .......τι σημαινει εξελικτικος φοβος ? εχουμε ολοι εναν φοβο αρχεγονο για το σκοταδι η το αγνωστο , ( που εχει τις ριζες του στα εκατονταδες -δεκαδες χιλιαδες χρονια της παρουσιας του ανθρωπου στην γη ) , γιατι ? διοτι προ της ανακαλυψης η της διαχειρησης της φωτιας προ 30.000 ετων , ειχαμε τον φοβο μην μας αρπαξει καποιο ζωο--θηρευτης , μεσα απο το σκοταδι, που βασιλευε τοτε , και δεν υπηρχαν πολεις ..... βεβαια τωρα απο θηρευομενοι γιναμε θηρευτες , ατυχως η ευτυχως .......

οσο για τον φοβο για το αγνωστο ? ελαχιστα πραματα γι αυτον τον ιο ειναι γνωστα .......
    Mac δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είμαστε θύματα του εξελικτου φόβου μας ...

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες αλλά δεν πετυχαίνουμε απολύτως τίποτα με όλο αυτό ...

Υπευθυνότητα και σύνεση χρειάζεται ,όχι φόβος ...
    Ο φόβος δυστηχως οδηγεί σε άλλες καταστάσει ,όχι και τόσο ελπιδοφόρες για εμάς τους ίδιους ...για την ψυχολογική μας ηρεμία ..

Γιατί όπως πάνε τα πράγματα όλοι θα το περάσουμε αυτό ..το θέμα είναι να είμαστε δυνατοί όταν έρθει και όχι φοβισμένοι ..

Senior Member
    Υπευθυνότητα και σύνεση χρειάζεται ,όχι φόβος ...
    Ο φόβος δυστηχως οδηγεί σε άλλες καταστάσει ,όχι και τόσο ελπιδοφόρες για εμάς τους ίδιους ...για την ψυχολογική μας ηρεμία ..
    Καταλαβαινω αυτο που λες , αλλα δεν βλεπω να υπαρχει υπευθυνοτητα .........

Senior Member
    Για οσουσ μπηκαν τωρα γτ βλεπωκαινουριουσ για σχιζο βοηθαει πρωτεινη μαγνησιο d συμπληρωμα και απο φαρμακα depon 500 mg και norgesic ενισχυμενο ειναι η μονη αληθεια για σχιζο εγω ειμαι αγροτησ εχω οικογενεια δουλευω απλα δεν εχω αντοχεσ φουλ κι ειμαι 40 χρονων δε λεω ψεμματα το εχω 10 χρονια δουλευω 20 αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αν δεν φτιαχτειτε με αυτα παρετε κ κατι για το εντερο θα ειστε ασυμπτωματικοι με αυτα ειναι σαν να μην το εχεισ αυτα

Senior Member
    Ρωτηστε γιατρο κ παρτε τα βοηθανε πολυ

Senior Member
    Αυτη τη δουλεια την ειχα κανει με ενα στρατηγο και μετα πηγα σε μια καφετερια και τουσ ειπα και βρηκαν τη θεραπεια και την πουλαν 80 ευρω εγω σασ δινω αυτα που ξερω εγω που με ενα γιατρο θα τα βρειτε κατευθειαν η με εναν εμπορο ειναι τα μισα τα αλλα μισα σε γιατρο εγω δεν τα πουλαω γτ βιοποριζομαι απο τα χωραφια μου φτανει αυτο