ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 249
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 249 of 258 FirstFirst ... 149199239247248249250251 ... LastLast
Results 3,721 to 3,735 of 3862
    Senior Member
    Δεν παιζετε δεν ματωνετε δεν χτυπατε κ μετα θελετε να γινεται αντρεσ εμ δε γινεται ειστε ολοι παιδακια ουτε εγω ειμαι αντρασ αλλα θα μπορουσε το κρατοσ να παραγει σωστουσ αντρεσ ειναι αδυναμια του κρατουσ κ φταινε οι πολιτικοι δεν εχουμε καμια διαφορα με τισ γυναικεσ οπωσ φανταζονται εκεινεσ

Senior Member
    Άντρας είναι όποιος παίζει και χτυπάει και ματώνει, ε ; Σκληραγωγία κι έτσι.
    Μήπως να σκεφτείς λίγο καλύτερα το τι λες;

Senior Member
    Κ συμπληρωνω δεν πατε στρατο κ δεν δουλευετε πωσ περιμενετε να γινετε αντρεσ
    Σονια ειναι ολοι παιδια ακομα κι οι 50αρηδεσ εγω ειμαι 40 αμα μαθεισ την αληθεια θα παθεισ πλακα ο κοσμοσ των αντρων ειναι χωρισμενοσ στα 2 σε αυτον που κανει τη δουλεια κ σε αυτον που παιρνει ναρκωτικα για να φαινεται οτι την εκανε δε μιλαμε για τισ γυναικεσ που θελουν αυτουσ που παιρνουν ναρκωτικα θα τισ πιασω κι αυτεσ

Senior Member
    Σονια ο τσιπρασ δεν εχει δουλεψει ποτε σαν το τσιπρα ειναι η μιση ελλαδα κι ο μητσοτακησ εχει δουλεψει 10 χρονια δημοσιοσ υπαλληλοσ αυτοι ειναι οι αλλοι μισοι κ υπαρχει κι ενα 10 τοισ εκατο που δουλευουν κανονικα

Senior Member
    Οι γυναικεσ ειναι χωρισμενεσ σε νοικοκυρεσ κι ανοικοκυρευτεσ δηλαδη αυτεσ που παιρνουν ναρκωτικα κι αυτεσ που δεν παιρνουν αυτεσ που δεν παιρνουν ειναι φλωρεσ οι αλλεσ που παιρνουν ειναι πιο ελκυστικεσ αλλα εχουν πιο πολλα προβληματα υγειασ

Senior Member
    Τι εγινε δε μιλατε πλεον γυρισε το πασοκ γτ τα λεφτα με τον 3πλασιασμο ειναι τα ιδια κ μπορει κ παραπανω

ακομα και αυτο που λενε οτι τα ατομα της εκλισιας ειναι καλα ειναι μαλακιες... οντος εχει καλα ατομα η εκλισια αλλ πολυ λιγα απειροελαχοιστα...συνηθος συναντα κανεις κατι χαμενα... που απλα σφηγκουν τον ψυχησμο τους και λουζωνται απο κομπλεξ.. εχω μπλεξει με τετοια ατομα λιγο αλλα δεν πρεπει να τα αφησουμε να μας επιρεαζουν.. ισα ισα σκευτωμαι κιολας πως αν οτνος υπαρχει θεος που δικαιωνει η δικαζει να επρεπε να εφερνε και σαυτους κανα ταρακουνημα λιγο να συνελθουν... καμια σχση με καλωσυνη,,, μονο φαρμακι... ομως τις λιγες περιπτωσεις καλες που ξερω δοξα τον θεο δεν ξερω πως θα ηταν η ζωη μου αν δεν ειχα ουτε αυτους

Senior Member
    elis δε συμφωνώ με τις γενικεύσεις και τις κατηγοριοποιήσεις γενικά, άρα μου είναι δύσκολο να συμφωνήσω και με την οπτική σου.

για πειτε τιποτα ρε σεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κ συμπληρωνω δεν πατε στρατο κ δεν δουλευετε πωσ περιμενετε να γινετε αντρεσ
    Σονια ειναι ολοι παιδια ακομα κι οι 50αρηδεσ εγω ειμαι 40 αμα μαθεισ την αληθεια θα παθεισ πλακα ο κοσμοσ των αντρων ειναι χωρισμενοσ στα 2 σε αυτον που κανει τη δουλεια κ σε αυτον που παιρνει ναρκωτικα για να φαινεται οτι την εκανε δε μιλαμε για τισ γυναικεσ που θελουν αυτουσ που παιρνουν ναρκωτικα θα τισ πιασω κι αυτεσ
    Γιατί ο στρατός σε κάνει άντρα; Που ζεις σε κανα μεσαίωνα; Σε καμια σπηλιά είσαι χωμένος; Και στη τελική τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει ο κόσμος; Τα λεφτά σου, σου τρώει και καίγεσαι ή σου φορτώθηκε στη πλάτη; Οι δε γυναίκες τι σε ενοχλούν; Σου φορτώθηκαν στη πλάτη και αυτές και σου ζήτησαν να τις ταίζεις; Τι σε νοιάζει εσένα αν είναι ανοικοκύρευτη κάποια ή πίνει ναρκωτικά; Την έχεις στη ζωή σου και σου τη χαλάει; Ελεος δηλαδή...

Senior Member
    Εχασα ωραια μωρα γτ δεν παιρνω ναρκωτικα

Senior Member
    Ένιωσα την ανάγκη να γράψω τις προσωπικές μου ευχές για το νέο έτος αλλά μετά σκέφτηκα πως θα γίνω αποκρουστικός και μισητός κι έτσι δε τις γράφω.

Σαν άνθρωποι, όλοι μας δηλαδή κι εγώ μέσα σε αυτούς, μας έλκει το ψεύτικο.

Σκέψου τις διαφημίσεις. Πόσα και πόσα προϊόντα που κάνουν μάλιστα και κακό στην υγεία μας τα αγοράζουμε γιατί έτσι που μας τα παρουσιάζουν τα θαυμάζουμε;
    Νιώθουμε πως αν τα αποκτήσουμε η ζωή μας θα αλλάξει απ' τη μια στιγμή στην άλλη κ.ο.κ.

Σκέψου το ίδιο προϊόν να το εμφάνιζαν όπως είναι στην πραγματικότητα και με τις συνέπειες που θα είχε στην υγεία μας για παράδειγμα.
    Κανένας δε θα το αγόραζε αλλά και όχι μόνο αυτό. Θα το μισούσαν όλοι τόσο το προϊόν όσο και αυτούς που το παρουσίασαν.

Αυτό είμαστε οι άνθρωποι είτε το δεχόμαστε είτε όχι.
    Λατρεύουμε το ψεύτικο και μισούμε το αληθινό.

Ακόμα και να δουλέψουμε με τον εαυτό μας, με το γνώθι σαυτόν, και πάλι το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι στην καλύτερη περίπτωση να είμαστε σε θέση, κάποιες φορές μόνο και όχι πάντα, να μπορούμε να διακρίνουμε την πραγματικότητα από το ψέμα και έτσι να μη παρασυρόμαστε τόσο από το ψεύτικο πλασάρισμα των προϊόντων, των ιδεών, των προσώπων κ.α.

Να ξεφύγουμε όμως εντελώς από το ψέμα δε γίνεται όπως δε γίνεται να ζήσουμε χωρίς οξυγόνο.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία και ευτυχία.

Senior Member
    Ο τσιπρασ ο μητσοτακησ κι ο ερντογαν ειναι κοινοι δολοφονοι

Senior Member
    αν καποιος εχει φιμωση του επηρρεαζει την στυση?

Senior Member
    Προσπαθηστε να μη σβηστουν τα μυνηματα γτ ειναι η αληθεια για ολα