Results 1 to 15 of 84
-
27-01-2009, 13:04 #1
Κατι σχετικά με γυναικεία υποδήματα.....
Μου αρέσει η \"καταστρεπτική\" πλευρά των περικαλλών γυναικείων υποδημάτων. Δηλαδή η γυναίκα να χρησιμοποιεί τα υποδήματα για να \"καταστρέψει\" κάποιο αντικείμενο που είναι κτήμα του ανδρός.
Ως εκ τούτου έχουμε:
-Tο \"βρώμισμα καθαρών επιφανειών\". Η γυναίκα να κάνει βόλτα έξω με τα υποδήματά της, και έπειτα να πατήσει προκλητικά σε πεντακαθάρες επιφάνειες του άνδρα (οπως καθαρά σεντόνια, καθαρή μαξιλαροθήκη, κτλ) και να τα βρoμίσει (= \"καταστρέψει\").
Δηλαδή, να απλωθεί όλη η βρομιά της σόλας επάνω στη καθαρή επιφάνεια. Και επειδή κάποια στιγμή η βρομιά \"εξαντλείται\" από τη σόλα, θα ήτανε πρέπον να γίνουνε \"reloads\". Toυστέτιν πρέπει η γυναίκα να κάνει βόλτα έξω για να γίνει \"reload\" η βρομιά στη σόλα. Και έπειτα πάλι βρόμισμα! Και ετούτο να επαναληφθεί εως ότου βρομίζει εντελώς η καθαρή επιφάνεια
http://img119.imageshack.us/img119/8483/whitebedmovxy0.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/7324/nickyandkatiemz0.jpg
-Να πάρει την οδοντόβουρτσα του άνδρα και να βουρτσίσει προκλητικά τη σόλα των υποδημάτων, με τα οποία έκανε τη βόλτα της έξω. \'Ετσι \"καταστρέφει\" την οδοντόβουρτσα που είναι κτήμα του ανδρός.
http://img504.imageshack.us/img504/8200/nickysshoebrushke7.jpg
-Nα \"καταστρέψει\" προκλητικώς και με στυλ κάποιο ανδρικό παιδικό άθυρμα.
http://img177.imageshack.us/img177/7069/nickystruckcrush2ju3.jpg
Πως πιστεύτε ότι θα εκλάβει το όλο γεγονός μια γυναικά που φορά υπέροχα υποδήματα?
Πιστεύτε οτι μια γυναίκα θα χώριζε τον άνδρα που θα της έλεγε σχετικά με φετιχισμό γυναικείων υποδημάτων?
Τι γνώμη έχουν οι γυναίκες για τους άνδρες με φετιχισμό γυναικείων υποδημάτων?
(Αυτό που περιγράφω με τον φετιχισμό των υποδήματων είναι εκτός του σεξ για εμένα. Δεν έχει σχέση με την σεξουαλική πράξη, δεν είναι καν προκαταρκτικό του σεξ, δεν είναι τίποτα μέσα στο σεξ. Είναι κάτι άσχετο με την όλη σεξουαλική πράξη.)
- 27-01-2009, 13:20 #2
πιστευουμε οτι καλο θα ειναι να βρεις αυτο που σκεφτεσαι να τελειωνει το στορυ.
27-01-2009, 13:26 #3
Mόλις μου έφευγε το πρώτο σοκ, θα πήγαινα στο πρώτο μπαράκι να πιω κανα 2-3 ποτηράκια να ηρεμήσω.
Αργότερα με τη βοήθεια χαμομηλιού και βαλεριάνας θα προσπαθούσα να δω τα πράγματα πιο καθαρά.
Ναι δεν θα μου άρεσε καθόλου.
Και Ναι, θα χώριζα.
Ισως να καθόμουν 2-3 μέρες ακόμα για να σιγουρευτώ ότι το εννοεί και δεν ήταν πλάκα...
27-01-2009, 13:39 #4
Originally posted by nature
Mόλις μου έφευγε το πρώτο σοκ, θα πήγαινα στο πρώτο μπαράκι να πιω κανα 2-3 ποτηράκια να ηρεμήσω.
Αργότερα με τη βοήθεια χαμομηλιού και βαλεριάνας θα προσπαθούσα να δω τα πράγματα πιο καθαρά.
Ναι δεν θα μου άρεσε καθόλου.
Και Ναι, θα χώριζα.
Ισως να καθόμουν 2-3 μέρες ακόμα για να σιγουρευτώ ότι το εννοεί και δεν ήταν πλάκα...
Kαταλαβαίνω........ Ενδιαφέρεσαι όμως να εξηγήσεις πιο διεξοδικά γιατί θα αισθανόσουνα/αντιδρούσες έτσι?
Τουλάχιστο μιας και λές οτι θα χώριζες, δεν θα ήτανε φιλεύσπλαχνο να υλοποιήσεις έστω και μια φορά την φετιχιστική φαντασίωση του ερωτικού σου συντρόφου? Ξέρεις όπως οι μελλοθάνατοι δικαιούνται μια τελευταία επιθυμία προτού τους....
27-01-2009, 15:20 #5
Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ναι κι εγώ θα χώριζα κάποιον που θα μου ζητούσε κάτι τέτοιο.
Δηλαδή δε φτάνει που θα ήθελε να βρωμίσω τις καινούργιες μου γόβες θα έπρεπε να βρωμίσω και τα καινούργια μου καθαρά σεντόνια;Ε όχι!
27-01-2009, 15:23 #6
ούτε εγώ θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι ια και γω θα χώριζα...είμαι που είμαι τρελή με την καθαριότητα...δεν έχω ανάγκη να με αποτρελάνουν...άκους εκεί...πολύ τσαπατσουλιά ρε παιδί μου....άσε και τα μικρόβια που θα κάνουν ύπτιο στα καθαρά και μοσχοβολιστά σεντονάκια μου...
27-01-2009, 15:51 #7
Originally posted by Maximilian Toυστέτιν πρέπει η γυναίκα να κάνει βόλτα έξω για να γίνει \"reload\" η βρομιά στη σόλα.
Βρομα reloadedΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
27-01-2009, 16:37 #8
Originally posted by krama30
Δηλαδή δε φτάνει που θα ήθελε να βρωμίσω τις καινούργιες μου γόβες θα έπρεπε να βρωμίσω και τα καινούργια μου καθαρά σεντόνια;Ε όχι!
Oχι τα σεντόνια της γυναίκας, αλλά του άνδρα.
Οχι να βρομίσεις/λερώσεις τις γόβες σου από πάνω, αλλά να συγκεντρωθεί street dirt στη σόλα (από κάτω).
Τα όσα \"καταστρέφονται\" είναι κτήμα του άνδρα και μόνον.
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ελιωσα στο γελιο. Δηλαδη πρεπει να ξεποδαριαστει η γυναικα για να ικανοποιηθει το βιτσιο σου;
Βρομα reloaded
Οχί να ξεποδαριαστεί, απλώς να κάμει έναν σύντομο περίπατο έξω.
Τη νύχτα που βγαίνουν έξω με τα ψηλοτάκουνα και περπατάνε μονίμως οι γυναικοπαρέες, εκεί δεν ξοποδαριάζονται????.......
Η απάντηση φαντάζομαι πως είναι όχι, διότι τότε φοράνε Manolo Blahnik, Gucci, Jimmy Choo, κτλ και όπως λέει και η συγγραφέας Jacobbi Paola \"Παπούτσια φτιαγμένα για να κόβουν την ανάσα των αντρών και το βήχα των άλλων γυναικών! Παπούτσια που ντύνουν τα πόδια μιας γυναίκας και \"γδύνουν\" το υπόλοιπο σώμα της!\".
http://www.perizitito.gr/product.php?productid=141708&page=1
Όταν οι γυναικές είναι να ικανοποιήσουν την κοκεταρία/φιλαρέσκεια τους, τότε να δεις τι ξεποδαριασμα ρίχνουν με τα ψηλατάκουνα.....Όταν οι γυναίκες είναι να ανταγωνισθούν τις άλλες γυναίκες σε θέματα εμφάνισης/ένδυσης τότε να δεις τι πανδαιμόνιο γίνεται.................................
27-01-2009, 16:53 #9
κοιτα μαξιμε,
οπως διαπιστωνεις η συντριπτικη πλειοψηφια γυναικων δεν το κανει κεφι.
Βεβαια αν θες να το ψαξεις μπορεις να πεσεις στο 1% που την βρισκει.
Στα βιτσια δεν υπαρχει πρεπει η δεν πρεπει.
Απλα πρεπει να συνεχισεις το ψαξιμο η να συμβιβαστεις με κατι πιο κλασικο.
Αν τωρα βρεις μια κλασικη τυπισα και της ανοιξεις κουβεντα θα σου μεινουν τα γοβακια στο χερι και μην σου πω οτι θα ειναι και καθαρα....
27-01-2009, 17:01 #10
εμ θα με συγχύσει εμ θα του αφήσω και τα γοβάκια μου?? ε οχι!!!
τώρα θα μου πεις...περί ορέξεως.....
πάντως η αλήθεια είναι πως απο τον κύκλο μου δεν ξέρω καμιά γυναίκα που θα μπορούσε να ικανοποιήσει κάτι τέτοιο....
27-01-2009, 17:13 #11
Originally posted by krino
κοιτα μαξιμε,
οπως διαπιστωνεις η συντριπτικη πλειοψηφια γυναικων δεν το κανει κεφι.
Βεβαια αν θες να το ψαξεις μπορεις να πεσεις στο 1% που την βρισκει.
Στα βιτσια δεν υπαρχει πρεπει η δεν πρεπει.
Απλα πρεπει να συνεχισεις το ψαξιμο η να συμβιβαστεις με κατι πιο κλασικο.
Αν τωρα βρεις μια κλασικη τυπισα και της ανοιξεις κουβεντα θα σου μεινουν τα γοβακια στο χερι και μην σου πω οτι θα ειναι και καθαρα....
Μα εγώ δεν ψάχνω μια γυναίκα που να κάνει κέφι τέτοια πράματα. Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια. Αυτό που ζητώ δεν έχει νόημα για τη γυναικεία σκέψη -αυτό το γνωρίζω καλά-.
Εγώ αυτό που ρωτώ είναι εαν υπάρχει γυναίκα που να ήτανε πρόθυμη για χάρη του ερωτικού της συντρόφου, να ικανοποιήσει τον \"παράδοξο\" φετιχισμό του. Αυτό ρωτώ. Δεν ψάχνω γυναικα που να έχει οργασμό όταν σπάει με τις γόβες της ενα άθυρμα του ανδρα. Έλεος..........
Πάντως με τις απαντήσεις που δίνονται από τις γυναίκες σε αυτό το νήμα, ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ CLUB TΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ!!!!! Θα γίνω αιώνιο μέλος στο club των χωρισμένων ανδρών!
27-01-2009, 17:15 #12
Originally posted by Maximilian
Εγώ αυτό που ρωτώ είναι εαν υπάρχει γυναίκα που να ήτανε πρόθυμη για χάρη του ερωτικού της συντρόφου, να ικανοποιήσει τον \"παράδοξο\" φετιχισμό του. Αυτό ρωτώ.
Ισχυει αυτο που ειπα πριν κατι περι 1%.
27-01-2009, 17:24 #13
Εγώ αυτό που ρωτώ είναι εαν υπάρχει γυναίκα που να ήτανε πρόθυμη για χάρη του ερωτικού της συντρόφου, να ικανοποιήσει τον \"παράδοξο\" φετιχισμό του. Αυτό ρωτώ.
Ισχυει αυτο που ειπα πριν κατι περι 1%.
Συγνώμη, οι γυναίκες σήμερα σε μια σχέση μονάχα τη πάρτυ τους κοιτάνε? Δηλαδή μια γυναίκα δεν είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του ερωτικού της συντρόφου? Ποιος είπε οτι εγώ γουστάρω τους ολοκληρωμένους στοματικούς έρωτες και τον σοδομισμό? Δεν τα γουστάρω. Μου αρέσει το σεξ αλλά θέλω και φετιχισμό με γυναικεία υποδήματα.
Δηλαδή το μόνο που θέλουν οι γυναίκες του σήμερα είναι να ικανοποιούνται (σεξουαλικά, οικονομικά, συναισθηματικά κτλ) από έναν άνδρα, και τις πολυποίκιλες ανάγκες του άνδρα τις έχουν γραμμένες στα πανάκριβα τα υποδήματα τους?????? Μονάχα η πάρτυ της τη νοιάζει τη γυναίκα του σήμερα όταν είναι σε μια σχέση?
27-01-2009, 17:49 #14
Συγνώμη, οι γυναίκες σήμερα σε μια σχέση μονάχα τη πάρτυ τους κοιτάνε? Δηλαδή μια γυναίκα δεν είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του ερωτικού της συντρόφου? Ποιος είπε οτι εγώ γουστάρω τους ολοκληρωμένους στοματικούς έρωτες και τον σοδομισμό? Δεν τα γουστάρω. Μου αρέσει το σεξ αλλά θέλω και φετιχισμό με γυναικεία υποδήματα.
Δηλαδή το μόνο που θέλουν οι γυναίκες του σήμερα είναι να ικανοποιούνται (σεξουαλικά, οικονομικά, συναισθηματικά κτλ) από έναν άνδρα, και τις πολυποίκιλες ανάγκες του άνδρα τις έχουν γραμμένες στα πανάκριβα τα υποδήματα τους?????? Μονάχα η πάρτυ της τη νοιάζει τη γυναίκα του σήμερα όταν είναι σε μια σχέση?
κοιτα μαξιμε,
γενικα μιλωντας πιθανον να εχεις και δικαιο.
Ομως το σεξ ειναι κυριως δε θεμα αισθητικης.
Οταν εσυ βαζεις μεσα στην υποθεση βρωμικα παπουτσια για αρκετο κοσμο ειναι αντιαισθητικο η και αντιερωτικο.
Δεν μπορεις να κατηγορησεις καποια γυναικα που η αισθητικη της περιλαμβανει αλλα πραγματα που διαφερουν απο τα δικα σου γουστα μονο και μονο επειδη εσυ μενεις στην αποξω....
Βεβαιως και εσυ εχεις δικαιωμα να ευχαριστιεσαι το ερωτικο παιχνιδι με βαση αυτο που σε ικανοποιει.
Αυτο ομως δεν ειναι θεμα που εχει να κανει με παραχωρηση οπως το βαζεις αλλα με συγχρονισμο με την ερωτικη σου συντροφο.
Φαντασου να βρεθει μια γυναικα και να πει αντε να σε αφησω να μου γλυψεις τις μποτες μου....
ξερεις μαξιμακο μου, εγω φτιαχνομαι μονο αμα σε μαστιγωνω μεχρι να ματωνει η πλατη σου..... θα μου την κανεις τη χαρουλα και μετα θα σου βαλω κατι για τις λληγες μην ανησυχεις....
Αληθεια θα προχωραγες σε μια \"τιμια\" τετοια συμφωνια????
Περα απο ολα αυτα, σε αλλες χωρες με αλλες κουλτουρες τετοιες σεξουαλικες δραστηριοτητες δεν ειναι σε μαυρες λιστες.
Πιστευω οτι η γερμανια και συγκεκριμενα το βερολινο υπαρχει τετοια σκηνη.
Αν το θεωρεις πολυ βασικο ενα επιμορφωτικο ταξιδακι θα ηταν απαραιτητο.....
27-01-2009, 18:13 #15
κοιτα μαξιμε,
γενικα μιλωντας πιθανον να εχεις και δικαιο.
Ομως το σεξ ειναι κυριως δε θεμα αισθητικης.
Οταν εσυ βαζεις μεσα στην υποθεση βρωμικα παπουτσια για αρκετο κοσμο ειναι αντιαισθητικο η και αντιερωτικο.
Δεν μπορεις να κατηγορησεις καποια γυναικα που η αισθητικη της περιλαμβανει αλλα πραγματα που διαφερουν απο τα δικα σου γουστα μονο και μονο επειδη εσυ μενεις στην αποξω....
Βεβαιως και εσυ εχεις δικαιωμα να ευχαριστιεσαι το ερωτικο παιχνιδι με βαση αυτο που σε ικανοποιει.
Αυτο ομως δεν ειναι θεμα που εχει να κανει με παραχωρηση οπως το βαζεις αλλα με συγχρονισμο με την ερωτικη σου συντροφο.
Φαντασου να βρεθει μια γυναικα και να πει αντε να σε αφησω να μου γλυψεις τις μποτες μου....
ξερεις μαξιμακο μου, εγω φτιαχνομαι μονο αμα σε μαστιγωνω μεχρι να ματωνει η πλατη σου..... θα μου την κανεις τη χαρουλα και μετα θα σου βαλω κατι για τις πληγες μην ανησυχεις....
Αληθεια θα προχωραγες σε μια \"τιμια\" τετοια συμφωνια????
Περα απο ολα αυτα, σε αλλες χωρες με αλλες κουλτουρες τετοιες σεξουαλικες δραστηριοτητες δεν ειναι σε μαυρες λιστες.
Πιστευω οτι η γερμανια και συγκεκριμενα το βερολινο υπαρχει τετοια σκηνη.
Αν το θεωρεις πολυ βασικο ενα επιμορφωτικο ταξιδακι θα ηταν απαραιτητο.....
Δέν έβαλα μέσα στο σεξ βρόμικα υποδήματα. Αυτό που περιέγραψα με τον φετιχισμό των υποδήματων είναι εκτός του σεξ!!! Δεν έχει σχέση με την σεξουαλική πράξη, δεν είναι καν προκαταρκτικό του σεξ, δεν είναι τίποτα μέσα στο σεξ. Είναι κάτι άσχετο με την σεξουαλική πράξη.
Όντως ο φετιχισμός στην Ελλάδα είναι στη μαύρη λίστα δυστυχώς..........Και αναρωτιέμαι γιατί?......
Πρώτον αυτή δεν είναι \"τίμια\" συμφωνία. Εγώ να γλείψω τις μπότες της και εις επίμετρον τούτου αυτή να με μαστιγώσει μεχρι θανάτου.
Το μαστίγωμα είναι bdsm καθαρό, και μη ξεχνάς ότι ενέχει πόνο και τραυματισμό ταυτόχρονα. Είναι οοβαρό. Αυτή η γυναίκα που μου λές είναι αφέντρα, και γενικά δεν θέλω αφέντρες. Εγώ θέλω κάποιο kinky ερωτική σύντροφο.
Να σε ρωτήσω το Βερολίνο πως σου ήλθε? Ο Μαξιμιλιανός στο Βερολίνο είναι.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή