Results 1 to 3 of 3
-
21-02-2009, 09:22 #1
Παιδιά φυλακισμένων και ρατσισμός
Γεια σας είμαι παιδί ενός δολοφόνου και το προβλημά μου είναι οι σχέσεις μου
με το αντίθετο φύλο. Μία τέτοια κατάσταση φοβίζει οποιονδήποτε με πλησιάζει. Γιατί πρέπει να κουβαλάω την ενοχή του άλλου? Εγώ δεν έχω φταίξει σε τίποτε γιατί πρέπει να κρίνομαι για τις αμαρτίες κάποιου άλλου?
Έχω σκεφτεί να κρύβω την αλήθεια αλλά ίσως τότε οι συνέπειες στο μέλλον να ήταν άσχημες για μια σοβαρή σχέση.
- 21-02-2009, 10:57 #2
Καλώς ήρθες!
Οι άνθρωποι που σε βάζουν στο ίδιο \'\'καζάνι\'\' με τον πατέρα σου είναι στενόμυαλοι, οπότε ευτυχώς που λακίζουν.
Έχεις δίκιο που δεν θέλεις να αποκρύψεις το γεγονός.
Με την ειλικρίνεια σου, τιμάς τον εαυτό σου και θα έρθει η ώρα που θα βρείς κάποιον ανοιχτόμυαλο να το εκτιμήσει.
Αυτοί οι άνθρωποι που σκέφτονται έτσι, αναρωτιέμαι, φοβούνται εξίσου να κάνουν σχέση και με το παιδί ενός πχ. καταχραστή του δημόσιου χρήματος, φοροφυγά, βουλευτή που δεν τιμάει τη ψήφο του κόσμου που τον εξέλεξε κλπ? Η εκεί η \'\'επωνυμία\" τον κάνει να τα βλέπει πιο ελαστικά τα πράγματα?
Και επειδή μέσα από κάθε \'\'ζόρι\" όπως δηλώνει και το νικ σου μου αρέσει να βλέπω και κάτι θετικό θα σου πω πως ίσως είσαι τυχερή/ος? (αλήθεια αγόρι ή κορίτσι?) γιατί αυτή η εξήγηση σε βοηθάει να μη χάνεις το καιρό σου με στενόμυαλους ανθρώπους.¨:)
21-02-2009, 11:10 #3
δυστυχώς τελικά αυτό που λένε είναι αλήθεια:αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.
έχεις σκεφτεί ποτέ πως εσύ ο/η ίδιος/α κουβαλάς ενοχές για την πράξη του γονιού σου;γιατί αν αυτό συμβαίνει τότε αυτόματα μεταδίδεται και στους άλλους.
δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ενοχλεί τους άλλους η πράξη του γονιού σου και γιατί αυτό να το χρεώνουν σε εσένα.
πρέπει να αποδείξεις πως είσαι μια ξεχωριστή προσωπικότητα και ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος που δεν έχει καμμία σχέση με αυτό το γεγονός που συνέβη.
το έχεις συζητήσει ποτέ με καμμία από τις σχέσεις σου ή απλά με τους γύρω σου για να δεις τί είναι ακριβώς αυτό που ενοχλεί και τι χρεώνουν σε εσένα;
σε καμμία περίπτωση όμως, εσύ δεν φέρεις καμμία ευθύνη.το ότι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν μονομερώς ορισμένα πράγματα δεν πρέπει να αφήνεις να σε επηρρεάζουν αρνητικά.δες την θετική πλευρά και βρες ανθρώπους που αξίζουν να είναι πλάι σου γιατί άνθρωποι που σε κρίνουν για κάτι που δεν έχεις κάνει, για μένα,απλά αναλλώνεσαι μαζί τους και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να χαρεί πράγματα και καταστάσεις που δικαιούται να χαρεί.
να είσαι καλά τώρα και για πάντα...:)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή