Κουβεντούλα :) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    -Μόνιμα δεν θέλω να κάτσω πουθενά, προτιμώ Ελλάδα, αλλά υποθετικά μιλώντας, Ιρλανδία. Διότι είναι η Ελλάδα του Βορρά, χωρίς να είναι Ελλάδα.
    -Κανέναν, ότι είναι να πω ή να δείξω, δεν περιμένω να το πω τελευταία στιγμή κι αν έχει συμβεί αυτό, δεν έχει νόημα να γίνει μέσα σε μία μέρα υπό το πρίσμα του θανάτου.
    -Κανέναν, για τους παραπάνω λόγους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by deneimaikala View Post
    Αν κάποιος σας έδινε την ευκαιρία να μετακομίσετε για πάντα σε μια άλλη χώρα, που θα πηγαίνατε και γιατί;
    Αν ξέρατε, ότι όλοι όσοι γνωρίζετε θα πεθάνουν αύριο, ποιον θα επισκεπτόσασταν και τι θα του λέγατε;
    Σε ποιον θα ήθελες να ζητήσεις συγγνώμη και γιατί;
    Στο Παρίσι, Γαλλία γιατί λατρεύω την κουλτούρα τους και νιώθω στο στοιχείο μου εκεί...

Τον αδελφό μου όμως δεν ξέρω τι ακριβώς θα του έλεγα...

Στο ένα άτομο που όφειλα συγγνώμη την έχω ήδη πει κι έγινε δεκτή... Οπότε τώρα θα ζητούσα από τον αδελφό μου για τις απόπειρες αυτοκτονίας που έκανα και που τον πλήγωσαν και τον φόβισαν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Θα ήθελα Δανία, Ολλανδία..

Προσπαθώ όσο μπορώ να αφιερώνω χρόνο στους ανθρώπους που θέλω στην ζωή μου οπότε δεν περιμένω να ακούσω κάτι τέτοιο.

Συγνώμη? Νομίζω σε κανένα. Οταν φταίω (όταν καταλαβω ότι φταίω), ζητώ συγνώμη.

Senior Member
    Θα πω μονο για τις χωρες χωρις το "παντα" ομως. Εαν μιλουσα αψογα την τοπικη γλωσσα και δεν ειχα προβληματα μοναξιας νομιζω σε καποια δυτικοευρωπαικη χωρα οπως ειναι η Ολανδια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αν κάποιος σας έδινε την ευκαιρία να μετακομίσετε για πάντα σε μια άλλη χώρα, που θα πηγαίνατε και γιατί;
    Γενικά θέλω κάπου στην Ευρώπη από γεωγραφικό πλάτος 50° και πάνω. Αν πρέπει να διαλέξω χώρα, αυτή είναι η Σουηδία. Μ' αρέσει το όνομα της χώρας, τα πανέμορφα φυσικά τοπία, οι μακριοί και βαρείς χειμώνες με άφθονα χιόνια, το ατελείωτο σκοτάδι του χειμώνα, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι η χώρα ενσωματώνει το πολιτιστικό στοιχείο το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο για μένα.

Αν ξέρατε, ότι όλοι όσοι γνωρίζετε θα πεθάνουν αύριο, ποιον θα επισκεπτόσασταν και τι θα του λέγατε;
    Κανέναν.

Σε ποιον θα ήθελες να ζητήσεις συγγνώμη και γιατί;
    Από κανέναν. Έχω συγχωρέσει όσους με έχουν βλάψει σ' αυτή τη ζωή.

Page 2 of 2 FirstFirst 12