Βοήθεια!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Βοήθεια!

Senior Member

Βοήθεια!

Παιδιά βοηθεια!! Χτες βραδυ ο πατερας μουβεπαθε βαρυ εγκεφαλικό επεισόδιο ! Απο χτες δν εχω ηρεμησει λεπτο ειμαι διαρκως σε κριση..υπαρζει καποιος να μιλησω εστω κ λιγο..ειμαι μονη μου

Junior Member
    Δειξε ψυχραμια ισως να παρεις κ μισο ζαναξ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sra12071989 View Post
    Δειξε ψυχραμια ισως να παρεις κ μισο ζαναξ!
    Ειμαι μονη μοθ με 2 μωρα δν γινεται να παρω κατι..

george1520
    Guest
    Τι θες να συζηρησεις? Θες να μιλήσεις για αυτό που έγινε? Για κατι άλλο που σε χαλαρώνει?

Senior Member
    Από τη στιγμή π είσαι μόνη με τα παιφια δε μπορείς να παρεις κάτι... Κάνε όσο κουράγιο μπορείς αυτά είναι τα πιο δυσκολα παρεις βαθιές ανάσες μείνε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους σ κ ήλπιζε για το καλυτερο... Οση ψυχραιμία έχεις τώρα πρεπει να τη βγάλει ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Από τη στιγμή π είσαι μόνη με τα παιφια δε μπορείς να παρεις κάτι... Κάνε όσο κουράγιο μπορείς αυτά είναι τα πιο δυσκολα παρεις βαθιές ανάσες μείνε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους σ κ ήλπιζε για το καλυτερο... Οση ψυχραιμία έχεις τώρα πρεπει να τη βγάλει ς
    Αυτο προσπαθω απο χτες..αλλες φορες τα καταγερνω αλλες οχι..το μυαλο μου εχει χαΕψει πραγνατικα

Senior Member
    Λογικό είναι σε τέτοιες καταστάσεις.. Πάρε βαθιές ανάσες.. Είναι στο νοσοκομείο προφανώς ο μπαμπάς σ σε τη κατάσταση είναι σήμερα

Senior Member
    Λογικό είναι σε τέτοιες καταστάσεις.. Πάρε βαθιές ανάσες.. Είναι στο νοσοκομείο προφανώς ο μπαμπάς σ σε τη κατάσταση είναι σήμερα
    Ναι στο νοσοκομείο ..καταλαβαινει αλλα δν μιλαει καθαρα περα απο καποιες λεξεις κ εψει παραλυση στη δεξια πλευρα θα δειξει μας ειπαν ηβ2 αξονικη τη ζημια εψει γινει

Senior Member
    Είναι λογικό ειδικά σε αυτή τη κατάσταση ο ζουμε να ανησυχείς αλλά ειλικρινά πρέπει να μείνεις ψυχραιμη σε καταλαβαίνω όπως όλοι απόλυτα με ηρεμία κ σιγά σιγά οι εξετάσεις.. Το ότι μιλάει είναι καλό σημάδι

Senior Member
    Είναι λογικό ειδικά σε αυτή τη κατάσταση ο ζουμε να ανησυχείς αλλά ειλικρινά πρέπει να μείνεις ψυχραιμη σε καταλαβαίνω όπως όλοι απόλυτα με ηρεμία κ σιγά σιγά οι εξετάσεις.. Το ότι μιλάει είναι καλό σημάδι
    Πραγνατικα δν φανταζεσαι ποσο προσπαθω να κρατηθώ ..

Senior Member
    Το ξερω το περασα κ εγώ κ καταλαβαίνω.. Σκέψου μόνο ότι αυτό μπορείς να κάνεις ήλπιζε για το καλυτερο κ στο ευχομαι κ εγω... Συγκέντρωσου στα παιδια πάρε δυναμη από εκεί κ παρε βαθιές ανάσες... Δώσε κουράγιο στη μαμά σ σε αδέρφια ότι έχεις δώσε κ θαν παρεις κ εσυ κουραγιο

Senior Member
    Το ξερω το περασα κ εγώ κ καταλαβαίνω.. Σκέψου μόνο ότι αυτό μπορείς να κάνεις ήλπιζε για το καλυτερο κ στο ευχομαι κ εγω... Συγκέντρωσου στα παιδια πάρε δυναμη από εκεί κ παρε βαθιές ανάσες... Δώσε κουράγιο στη μαμά σ σε αδέρφια ότι έχεις δώσε κ θαν παρεις κ εσυ κουραγιο
    Δυστυχως ειναι πολυ άσχημα τα πραγματα συμφωνα με τους γιατρους..πολυ σοβαρο κ το πιο πιθανο να μν τα καταφερει..προσπαθω να στηριζω τους αλλους πρωτα κ μετα εμενα αλλα νομιζω θα καταρευσω

Senior Member
    Δυσκολες στιγμές δυναμη κ ότι καλυτερο... Δείξε όση δυναμη κ ψυχραιμία γίνεται σε αυτές τις περιπτωσεις κ ότι σε ζορίζει να το μοιράζεσαι...

Senior Member
    Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Καλή δύναμη!!!
    Δεν βλέπει κανείς πολύ καλά παρά μονάχα με την καρδιά.Ότι είναι σημαντικό, δεν το βλέπουν τα μάτια.

Senior Member
    Είναι από τις στιγμές που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά το να οπλίσεις τον εαυτό σου με όση δύναμη μπορείς και να το αντιμετωπίσεις. Καλή δύναμη

Page 1 of 2 12 LastLast