Συζητηση να περάσει η ώρα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Quote Originally Posted by deneimaikala View Post
    Με κάποιον τρόπο να είχα αποκτησει έναν σκληρό χαρακτηρα και να μου είχαν μιλήσει για πολλά που θα μπορούσαν να μου συμβούν (κινδυνους)τα οποία να με πληγωναν και να με στιχιωναν για την υπόλοιπη ζωή μου! Να ήξερα δηλαδή τι να κάνω και πως να πραξω σε κάθε τι ώστε να μην κάνω λάθοι η κάτι το οποίο να έχει μεγάλες συνέπειες
    Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να σε προειδοποιήσει για κάποια πράγματα..Πρέπει να τα πολεμάς την στιγμή που εμφανίζονται..Με όποιο όπλο έχεις και με όποιο τρόπο μπορείς...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πολλές οι στιγμές που θα ήθελα να αλλάξω για να έχω μια διαφορετική ζωή, για να είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος.

Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι ισως αν ημουν διαφορετικος να μην ήμουν και κάτι το ιδιαίτερο..
    Υπαρχει και αυτό το ενδεχόμενο

george1520
    Guest
    Υπαρχει και αυτό το ενδεχόμενο
    Έγραψα και σήμερα.. Θα πρέπει να υπογράφω κάθε φορά στο τέλος.

Senior Member
    Θα ηθελα να ειχα και πιο πλουσιες εμπειριες, πιο πολυπλοκη ζωη προς το καλο βεβαια παντα :P Ενα ματσο εμπειριες και ανθρωπους να σε αγαπανε
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να σε προειδοποιήσει για κάποια πράγματα..Πρέπει να τα πολεμάς την στιγμή που εμφανίζονται..Με όποιο όπλο έχεις και με όποιο τρόπο μπορείς...
    Το ξερω. Απλα αμα μπορούσαμε με καποιον τροπο να μας προειδοποιήσουμε θα ηταν διαφορετικά. Ολα αυτα που λεω ξερω οτι δεν γίνονται. Απλως αμα γινόντουσαν μιλαω

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έγραψα και σήμερα.. Θα πρέπει να υπογράφω κάθε φορά στο τέλος.

Χαχαχα παντα κατι καλο με λογική γράφεις με εχεις
    εκπλήξει!☺

Senior Member
    Το ξερω. Απλα αμα μπορούσαμε με καποιον τροπο να μας προειδοποιήσουμε θα ηταν διαφορετικά. Ολα αυτα που λεω ξερω οτι δεν γίνονται. Απλως αμα γινόντουσαν μιλαω
    Σε ενα ταξιδι μου σχετικα προσφατα Γερμανια, πηγα σε μια βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου και ειδα ενα τιτλο που μου προσεγγισε το ενδιαφερον. "Η ψευδαισθηση της επιλογης" σε μεταφραση στα ελληνικα ... θα ηθελα να το διαβασω αλλα ειχα παει Γερμανια ως αστεγος λογω μειωμενων οικονομικων πορων και ημουν εξαντλημενος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Σε ενα ταξιδι μου σχετικα προσφατα Γερμανια, πηγα σε μια βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου και ειδα ενα τιτλο που μου προσεγγισε το ενδιαφερον. "Η ψευδαισθηση της επιλογης" σε μεταφραση στα ελληνικα ... θα ηθελα να το διαβασω αλλα ειχα παει Γερμανια ως αστεγος λογω μειωμενων οικονομικων πορων και ημουν εξαντλημενος.
    Μονο απο τον τίτλο που είπες θελω να το διαβάσω! Εδω ελλαδα έχεις ψάξει καθόλου αμα υπάρχει?

Senior Member
    Μονο απο τον τίτλο που είπες θελω να το διαβάσω! Εδω ελλαδα έχεις ψάξει καθόλου αμα υπάρχει?
    Το ειχα παρει στα χερια μου και ειχα καθισει να το διαβασω ... αλλα ηταν ανωφελο γιατι κουτουλαγα απο την ελλειψη υπνου. Ηταν στα αγγλικα και δεν θυμαμε συγγραφεα ... να ριξω μια ματια amazon.

Senior Member
    Οχι δεν μπορω να το βρω .... εβαλα σαν ψαξιμο το "The illusion of choice" αλλα δεν βλεπω να το βγαζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Οχι δεν μπορω να το βρω .... εβαλα σαν ψαξιμο το "The illusion of choice" αλλα δεν βλεπω να το βγαζει.

Κριμα...θα πρέπει να ηταν πολυ ενδιαφερον βιβλιο

Senior Member
    Είναι πολλά τα ΑΝ τελικά...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Κριμα...θα πρέπει να ηταν πολυ ενδιαφερον βιβλιο

Αν ξαναβρεθω Düsseldorf θα παω παλι να το βρω. Αν και δεν το βλεπω περασα 15 ημερες αστεγος , με την παθηση μου να με βασανιζει , με το ενα ποδι μου πρησμενο απο καποια μολυνση ... ισως καποιο ξυσιμο ... η απολυτη περιπετεια για μενα και εψαχνα για εργασια που ηταν πρακτικα αδυνατον δεδομενων των συνθηκων, κυριως λογω της ψυχολογικης μου παθησης. Πηρα τα φαρμακα μου Ελλαδα και επανηρθα στα φυσιολογικα.

Senior Member
    Αν ξαναβρεθω Düsseldorf θα παω παλι να το βρω. Αν και δεν το βλεπω περασα 15 ημερες αστεγος , με την παθηση μου να με βασανιζει , με το ενα ποδι μου πρησμενο απο καποια μολυνση ... ισως καποιο ξυσιμο ... η απολυτη περιπετεια για μενα και εψαχνα για εργασια που ηταν πρακτικα αδυνατον δεδομενων των συνθηκων, κυριως λογω της ψυχολογικης μου παθησης. Πηρα τα φαρμακα μου Ελλαδα και επανηρθα στα φυσιολογικα.[/QUOTE]

Σκληρό...... στεναχωρήθηκα παρα πολύ...... δεν βρέθηκε κανένας να σε βοηθήσει? Ουφφφ..
    Τι παθηση έχεις και σε τι ηλικία ήσουν τότε?

Senior Member
    Αν θα μπορούσατε να φτιάξετε την ζωή σας και την καθορισετε όπως ονειρευεστε από παιδί μέχρι την ηλικία που είστε τώρα η για όλη την υπόλοιπη ζωή σας τι θα κάνατε; πως θα την ονειρευοσασταν;
    Γενικά τα ίδια με ό,τι ισχύει για μένα τώρα, με τη διαφορά ότι θα ήθελα περισσότερα μαθηματικά και μουσική στη ζωή μου.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast