Αγωγή πρώτες μέρες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Αγωγή πρώτες μέρες

Καλημέρα. Έχω ξανακάνει ποστ για το άγχος που με κυριεύει. Κάνω ψυχοθεραπεία σε ψυχολόγο. Ήμουν καλύτερα αλλά όχι εντελώς καλά. Έτσι επισκέφτηκα τον ψυχίατρο που μου είπε πως έχω σωματοποιημενο άγχος και πρέπει να ξεκινήσω αγωγή. Εσιταλοπραμη μου έδωσε. Έχω πάρει 2 μόνο φορές τα 5μγ που μου είπε. Γενικά δεν τα ήθελα τα φοβόμουν. Παρενέργειες έχω από την πρώτη μέρα μούδιασμα στο κεφάλι άγχος πολύ καθόλου κέφι φτερουγισμα στην καρδιά. Και σήμερα ξύπνησα σχεδόν σαν να έχω κρίση πανικού με ανεβασμένους παλμούς και χωρίς να μπορώ να ηρεμήσω ακόμα. Σας έχει συμβεί τόσο έντονα; η επειδή τα φοβόμουν μου βγαίνει έτσι; έχω τρομοκρατηθει απίστευτα και με τον κορονοιο...

Senior Member
    Καλησπέρα είναι οι πρώτες μέρες της αγωγής λογικό να συνχίσει γιατί είναι κάτι καινούργιο στον οργανισμό σου .. πρέπει να περάσει ένας μήνας για να δεις αποτελέσματα ... Εγώ στην αρχή και τις δύο αγωγές που έπαιρνα τις δύο πρώτες μέρες δεν ήμουνα καλά ...τώρα δυστυχώς για τον κορονοϊό υπάρχει ένα άγχος αλλά μην βλέπεις τηλεόραση μη διαβάζεις στο ίντερνετ προσπάθησε να σκέφτεσαι κάτι άλλο...

Senior Member
    καλημερα κειτ.
    υπομονη με την αγωγη και θα δραση..θελει λιγο καιρο.

Οσο για τον ιο εαν τηρεις του κανονες (πλυσιμο χεριων, μην πλησιαζεις σε πολυ κοσμο, οχι χερια σε μυτη στομα ματια) δεν θα κολλησεις...Απεφυγε τα μερη με συνωστιμο για λιγο καιρο....
    Και να κολλησεις δεν εχει μεγαλη θνησιμοτητα ο ιος.

Quote Originally Posted by stavrinafly View Post
    Καλησπέρα είναι οι πρώτες μέρες της αγωγής λογικό να συνχίσει γιατί είναι κάτι καινούργιο στον οργανισμό σου .. πρέπει να περάσει ένας μήνας για να δεις αποτελέσματα ... Εγώ στην αρχή και τις δύο αγωγές που έπαιρνα τις δύο πρώτες μέρες δεν ήμουνα καλά ...τώρα δυστυχώς για τον κορονοϊό υπάρχει ένα άγχος αλλά μην βλέπεις τηλεόραση μη διαβάζεις στο ίντερνετ προσπάθησε να σκέφτεσαι κάτι άλλο...
    Ένας μήνας για αποτελέσματα... Και οι παρενέργειες τόσο κρατάνε;;;;; έχω και 2 μικρά παιδιά στο σπίτι... Έχω μετανιώσει που ξεκίνησα χειρότερα είμαι...

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    καλημερα κειτ.
    υπομονη με την αγωγη και θα δραση..θελει λιγο καιρο.

Οσο για τον ιο εαν τηρεις του κανονες (πλυσιμο χεριων, μην πλησιαζεις σε πολυ κοσμο, οχι χερια σε μυτη στομα ματια) δεν θα κολλησεις...Απεφυγε τα μερη με συνωστιμο για λιγο καιρο....
    Και να κολλησεις δεν εχει μεγαλη θνησιμοτητα ο ιος.
    Δεν φοβάμαι τόσο για μένα... Όσο για τα παιδιά μου και την μαμά μου...θελω να έρθει να με βοηθήσει αυτές τις μέρες και φοβάμαι μην κουβαλήσει τίποτα ο άντρας μου από την δουλειά και αρρωστήσει...

Senior Member
    Ναι ναι δυστυχώς θέλει ένα μήνα εγώ όταν έπαιρνα την πρώτη αγωγη πήγαινα σχολή κανονικά και πρακτική ήμουνα χάλια δεν λέω πηγαίναμε άγχος και αυτά όλα μπορούμε να τα κάνουμε..να πεις στη μάνα σου να ρθει να σε βοηθήσει απλά να περιορίσετε λίγο τις μετακινήσεις σας πολλά αντισηπτικά σπίτι... Εγώ βάζω και στο πάτωμα και λίγο χλωρίνη και στο μπάνιο παντού εννοείται... Τα παπούτσια τα αφήνω στην είσοδο και δεν περνάμε τα παπούτσια μέσα καθαρίζω την τσάντα μου τα ρούχα τα βάζω αεριζονται..δεν έχουμε μπήκε σε καραντίνα ..

Ναι ναι δυστυχώς θέλει ένα μήνα εγώ όταν έπαιρνα την πρώτη αγωγη πήγαινα σχολή κανονικά και πρακτική ήμουνα χάλια δεν λέω πηγαίναμε άγχος και αυτά όλα μπορούμε να τα κάνουμε..να πεις στη μάνα σου να ρθει να σε βοηθήσει απλά να περιορίσετε λίγο τις μετακινήσεις σας πολλά αντισηπτικά σπίτι... Εγώ βάζω και στο πάτωμα και λίγο χλωρίνη και στο μπάνιο παντού εννοείται... Τα παπούτσια τα αφήνω στην είσοδο και δεν περνάμε τα παπούτσια μέσα καθαρίζω την τσάντα μου τα ρούχα τα βάζω αεριζονται..δεν έχουμε μπήκε σε καραντίνα ..
    Σε ευχαριστώ πολύ... Αναρωτιέμαι αν είμαι έτσι στα 5 όταν φτάσω στα 20 τι θα γίνει πως θα είμαι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kate9090 View Post
    Δεν φοβάμαι τόσο για μένα... Όσο για τα παιδιά μου και την μαμά μου...θελω να έρθει να με βοηθήσει αυτές τις μέρες και φοβάμαι μην κουβαλήσει τίποτα ο άντρας μου από την δουλειά και αρρωστήσει...
    να πεις στην μαμα σου να μην ερθει τοτε εαν ανηκει σε ηλικιακη ομαδα τον 65+
    Οσο για τα παιδια σου καλο θα ηταν να μην βγαινουν πολυ αυτες τς μερες μεχρι να ζεστανει η θερμοκρασια.
    Ο αντρας σου μιλαει με πολυ κοσμο καθημερινα στην δουλεια?

Senior Member
    Όσο περνάνε οι μέρες θα είσαι και καλύτερα εμένα σου λέω τελευταία χάπια που πήρα δύο μέρες κάνανε μόνο τις παρενέργειες

να πεις στην μαμα σου να μην ερθει τοτε εαν ανηκει σε ηλικιακη ομαδα τον 65+
    Οσο για τα παιδια σου καλο θα ηταν να μην βγαινουν πολυ αυτες τς μερες μεχρι να ζεστανει η θερμοκρασια.
    Ο αντρας σου μιλαει με πολυ κοσμο καθημερινα στην δουλεια?
    Είναι 60.. Τα παιδιά έτσι κι αλλιώς σπίτι τα έχω. Ο άντρας μου πάντως ναι έρχεται καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο.

Όσο περνάνε οι μέρες θα είσαι και καλύτερα εμένα σου λέω τελευταία χάπια που πήρα δύο μέρες κάνανε μόνο τις παρενέργειες
    Εσύ πήρες εσιταλοπραμη; Για πόσο καιρό; Τα ξαναχρειαστηκες δηλαδή και 2η φορά;;;

Senior Member
    Είναι 60.. Τα παιδιά έτσι κι αλλιώς σπίτι τα έχω. Ο άντρας μου πάντως ναι έρχεται καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο.
    παντως να ξερεις για το αγχος π λες παραπανω...
    Ειναι καλο να μπορεις να εκτονωνεσαι καπου θα σε βοηθησει.

παντως να ξερεις για το αγχος π λες παραπανω...
    Ειναι καλο να μπορεις να εκτονωνεσαι καπου θα σε βοηθησει.
    Εννοείς κάποιας μορφής άσκηση; Κλείστηκα αρκετά μέσα με τα παιδιά ή αλήθεια είναι... Δεν δουλεύω. Βοήθεια από πουθενά δεν υπάρχει. Δεν έδινα καθόλου χρόνο στον εαυτό μου. Τώρα που και που πάω για λίγο περπάτημα να ξελαμπικαρω η για κανέναν καφέ προ του ιού...

Senior Member
    Εννοείς κάποιας μορφής άσκηση; Κλείστηκα αρκετά μέσα με τα παιδιά ή αλήθεια είναι... Δεν δουλεύω. Βοήθεια από πουθενά δεν υπάρχει. Δεν έδινα καθόλου χρόνο στον εαυτό μου. Τώρα που και που πάω για λίγο περπάτημα να ξελαμπικαρω η για κανέναν καφέ προ του ιού...
    ναι ασκηση και μιλαω για αεροβια κυριως.
    Εγω οταν ειχα ΓΑΔ και καταθλιψη μαζι επαιρνα τους δρομους η τα βουνα αμα ειχε καλη μερα...δν μπορεις να φανταστεις ποσο με βοηθησε να το ξεπερασω. Εβλεπα αρρωστιες μεχρι και στον υπνο μου χαχαχα.
    Προσπαθησε οποτε εχεις χρονο να αφιερωνεις στο εαυτο σου λιγο και να κανεις αεροβια, ειδικα τωρα που θα εχει και καλες μερες.

ναι ασκηση και μιλαω για αεροβια κυριως.
    Εγω οταν ειχα ΓΑΔ και καταθλιψη μαζι επαιρνα τους δρομους η τα βουνα αμα ειχε καλη μερα...δν μπορεις να φανταστεις ποσο με βοηθησε να το ξεπερασω. Εβλεπα αρρωστιες μεχρι και στον υπνο μου χαχαχα.
    Προσπαθησε οποτε εχεις χρονο να αφιερωνεις στο εαυτο σου λιγο και να κανεις αεροβια, ειδικα τωρα που θα εχει και καλες μερες.
    Σε ευχαριστώ πολύ... Μακάρι να μπορέσω να βρίσκω χρόνο να κάνω κάτι τέτοιο 3 4 φορές την εβδομάδα.... Τώρα πως είσαι; το έχεις ξεπεράσει εντελώς;;;

Page 1 of 2 12 LastLast