Σας αγχωνει η οικονομια της Χωρας μετα Κορωνιου εποχη? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 138
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Από όλους εκεί μέσα θες νικητη ένα Κύπριο που μιλάει άσχημα για όλους και λέει ότι θα είναι ο νικητής (ναι ίσως να ισχύει ότι ξέρει να μαγειρεύει καλύτερα από όλους) και θες νικητή ένα που ο ιδρώτας του είναι πάντα στο φαγητό που φτιάχνει (είναι ντροπή να έχεις μια πετσέτα εκεί να σκουπιζεσαι).
    Ρεεε λιγα τα λογια σου για Σταυρη.. δεν τον πηγαινα μια στην αρχη αλλα σε πληροφορω πλεον ειναι ο αγαπημενος μου...αγαπω Σταυρη...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ρεεε λιγα τα λογια σου για Σταυρη.. δεν τον πηγαινα μια στην αρχη αλλα σε πληροφορω πλεον ειναι ο αγαπημενος μου...αγαπω Σταυρη...
    Επειδή δεν καταλαβαίνεις τι λέει.. Εγώ όμως που ξέρω σου λέω ότι δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερο ψώνιο από αυτόν.. Ας δείξει τι ξέρει με την μαγειρική του και όχι να κάνει όλη μέρα δηλώσεις. Το είπε μια, δύο, δέκα εκατό.. Ας νικήσει απλα ας κάνει λιγότερο θόρυβο . Αν και μέσα στο Master chef δεν υπάρχει κάποιος που να έχει καλό χαρακτήρα. Ο καθένας με τη βίδα του.

*αυτό το "έπιπλο" που λέει εδώ στην Κύπρο δεν το λέμε.. Το λέει πας και γίνει ατάκα όπως το "εν κουλι".. Αλλα δεννννν

Δεν με νοιαζει τι λες για τον Σταυρη,εγω τον παω με χιλια!!!Να μου πεις την σιχαμενη διπροσωπη Ντεμη να συμφωνησω.Ακου Σταυρηηη....Το επιπλο δεν εμεινε αλλα το bye εμεινε...πολυ γελιοοο

george1520
    Guest
    Δεν με νοιαζει τι λες για τον Σταυρη,εγω τον παω με χιλια!!!Να μου πεις την σιχαμενη διπροσωπη Ντεμη να συμφωνησω.Ακου Σταυρηηη....Το επιπλο δεν εμεινε αλλα το bye εμεινε...πολυ γελιοοο
    Το λέμε το bye..

Έχει από όλα μέσα στο Master chef. Από όλα τα φρούτα

Banned
    Αν θυμαμαι καλα ο Σταυρος πρεπει να ηταν οταν ειχαν τεραστια διαφορα με τις ομαδες στους βαθμους αμφισβητησε και τους 30 chef που δοκιμασαν διαφωνησε χαχα. Αυτο θα πει να εχεις αυτοπεποιθηση χαχα. Η αλλη η νυφιτσα ο Δημητρης που ειχε βαλει δυσκολα στους συμπαικτες του? Παντως προβλεπω 2 τον Σταυρο και Σταυρη ντερμπι

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Αν θυμαμαι καλα ο Σταυρος πρεπει να ηταν οταν ειχαν τεραστια διαφορα με τις ομαδες στους βαθμους αμφισβητησε και τους 30 chef που δοκιμασαν διαφωνησε χαχα. Αυτο θα πει να εχεις αυτοπεποιθηση χαχα. Η αλλη η νυφιτσα ο Δημητρης που ειχε βαλει δυσκολα στους συμπαικτες του? Παντως προβλεπω 2 τον Σταυρο και Σταυρη ντερμπι
    Προτιμάω Δημήτρη από όλους.. Αλλα κάθε επεισόδιο κάποιος κάνει κάτι και ξενερώνεις. Δεν υπάρχει ένας εκεί που να πεις "αα αυτός αξίζει". Σχολιάζουμε χαρακτήρες όμως γιατί αυτό προωθεί το Master chef.. Μαγειρική βλέπουμε δέκα λεπτά.

Banned
    Ε οχι τον Δημητρη που ζαλιζε τον Ηλια τον καημενο και εφυγε. Τελος παντων γουστα ειναι αυτα χαχα. Σκεφτομαι τον Ηλια οταν του κοπηκε η μαγιονεζα και ελεγε αλλο προβλημα που αντιμετωπισε. Οντως ξενερωνεις. κι αυτο παλι το καλο ψησιμο να ειναι κατακοκκινο μεσα πως τα λεν medium ωμο χαχ. Να βρασω τα γκουρμε. Καλα δεν ειναι επικινδυνο να τρως ωμο κρεας?

george1520
    Guest
    Ε οχι τον Δημητρη που ζαλιζε τον Ηλια τον καημενο και εφυγε. Τελος παντων γουστα ειναι αυτα χαχα. Σκεφτομαι τον Ηλια οταν του κοπηκε η μαγιονεζα και ελεγε αλλο προβλημα που αντιμετωπισε. Οντως ξενερωνεις. κι αυτο παλι το καλο ψησιμο να ειναι κατακοκκινο μεσα πως τα λεν medium ωμο χαχ. Να βρασω τα γκουρμε. Καλα δεν ειναι επικινδυνο να τρως ωμο κρεας?
    Τον Ηλία? Τον καημένο??

Όσο για το κρέας με τα αίματα.. Τι να σου πω? Εγώ δεν θα έτρωγα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Η Ντέμη είναι χειρότερη κι από την Σπυριδούλα.

Banned
    για να ειναι καπιος υποδουλωμενος πρεπει να χρωστα λεφτα στους αφεντες του.

Senior Member
    Ο Τραμπ οπως προεβλεψα ανακοινωσε οτι θα χρησιμοποιησουν εφσρ,μογες με δεδομενα γκουγκλ για την ανιχνευση κρουσματων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    ...Αν μπει νεος στο φορουμ, κατ' ευθειαν θρεντ για τηλεορασεις θα ανοιξει χαχαχ

Ο σινεφιλικος πλουτος ειναι αληθινος πλουτος.
    σας περιμενω να τα πουμε και απο εδω

συζητησεις για TV/κονσολες και οτι θελετε...!!!

για παμε...!!!!!!

https://www.psychology.gr/forum/thre...07#post1105907

Banned
    Συνεχιζω το Masterchef εχει αμεση σχεση με την με την εξελιξη της οικονομιας της Χωρας μας μετα Κορωνοιου εποχη γιατι μετα θα τρωμε μισο πιατο φαγητο αντι για ολοκληρο. Και το τι θα περιεχει μεσα θα εξαρταται παντα με το τι θα βρουμε στα ντουλαπια μας οπως και στο masterchef βαζουνε οτι θελουνε γλυκο με αλμυρο, ξινο πικρο κτλ Αν θελετε να κανετε γλυκο και δεν εχετε αμυγδαλα βαλτε σπορια ασπρα η μαυρα η δημιουργια ειναι το παν χαχα

Banned
    Ακη οσο και να με σαμποταρεις δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι μου θα τους φερω πισω Δεν εχει σημασια που ξεγελαστικα κι γω χαχα
    Κι αν δεν ερθουν θα γραφω μονη μου

george1520
    Guest
    Συνεχιζω το Masterchef εχει αμεση σχεση με την με την εξελιξη της οικονομιας της Χωρας μας μετα Κορωνοιου εποχη γιατι μετα θα τρωμε μισο πιατο φαγητο αντι για ολοκληρο. Και το τι θα περιεχει μεσα θα εξαρταται παντα με το τι θα βρουμε στα ντουλαπια μας οπως και στο masterchef βαζουνε οτι θελουνε γλυκο με αλμυρο, ξινο πικρο κτλ Αν θελετε να κανετε γλυκο και δεν εχετε αμυγδαλα βαλτε σπορια ασπρα η μαυρα η δημιουργια ειναι το παν χαχα
    Και θα ελέγχει τα οικονομικά μας η Σπυριδούλα με τον πανουλη..

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast