ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΜΈΝΕΙ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Banned
    Οπως ειπα θελει συχνες επισκεψεις στον γιατρο για να συζητατε και την προοδο εγω πχ οταν ειδα με πειραζε κατι στον οργανισμο μου ελεγε χαμηλωσε την δοση. Δεν ειναι στο χερι μας να κανουμε οτι θελουμε πρεπει να ακολουθουμε τις οδηγιες του γιατρου
    Και μην δινεις σημασια τοσο στις μαρκες για αλλους ειναι καλο ενα για αλλους ειναι κακο. Οπως ισχυει και στις παρενεργειες το ιδιο χαπι σε αλλον πχ μπορει να αυξησει το βαρος σε αλλον οχι. Παντα εξαρταται απο τον οργανισμο του καθενος μας
    Τωρα δεν παιρνω τιποτα αλλα ειμαι σιγουρη απο βδομαδα θα σε κανω παρεα
    Last edited by Delmember2052020; 02-04-2020 at 23:37.

Banned
    Απορω ρε βασιλη που μονο εγω μιλαω χαθηκαν οι επαγγελματιες του φορουμ. Μαλλον τους εχω καλυψει χαχα. Να το γυρισουμε και λιγο στην πλακα

Senior Member
    Σου εύχομαι να μην τα ξαναχρειαστεις!!!

Member
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Απορω ρε βασιλη που μονο εγω μιλαω χαθηκαν οι επαγγελματιες του φορουμ. Μαλλον τους εχω καλυψει χαχα. Να το γυρισουμε και λιγο στην πλακα
    Μπράβο σου!! Να μη το σκέφτεσαι ότι θα τα χρειαστείς, γιατί θα τα χρειαστείς σίγουρα

Banned
    Quote Originally Posted by Giorgos k_ View Post
    Μπράβο σου!! Να μη το σκέφτεσαι ότι θα τα χρειαστείς, γιατί θα τα χρειαστείς σίγουρα
    Μονοδρομος γιατι τραυλιζω κι ολας. Δυστυχος για κανενα αντικαταθλιπτικο με κοβω να παρω.

Banned
    Τωρα κατεβαστε καμια ταινια να δειτε εγω αυτο θα κανω!!!
    Εαν δεν υπηρχε ο ιος θα σας ελεγα να βγειτε να διασκεδασετε ειστε πολυ μικροι για να εχετε βασανα

Member
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Τωρα κατεβαστε καμια ταινια να δειτε εγω αυτο θα κανω!!!
    Εαν δεν υπηρχε ο ιος θα σας ελεγα να βγειτε να διασκεδασετε ειστε πολυ μικροι για να εχετε βασανα
    Χαχα τι να κάνουμε... Όλες οι υποχρεώσεις που "πρέπει" να φέρεις εις πέρας και οι καινούργιες "απαιτήσεις" που ανακύπτουν φέρνουν προβληματα...ειδικα αν το προσεγγίσεις κουτσα..θα κάτσω να δω καμία σειρά ή θα διαβάσω για τη σχολη ( τέτοια ώρα λίγο δύσκολο)

Senior Member
    Έτσι όπως είναι το κεφάλι μου ούτε ταινία μπορώ να δω ούτε να βγω έξω να διασκεδασω, ακόμη κι αν δεν υπήρχε ο ιός, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ξεράθω στον ύπνο με την βοήθεια των φαρμακων φυσικά κι αύριο το μεσημεράκι θα πάω στο Αιγηνιτειο, βρήκα τον γιατρό επιτέλους!

Banned
    Quote Originally Posted by Billtheo View Post
    Έτσι όπως είναι το κεφάλι μου ούτε ταινία μπορώ να δω ούτε να βγω έξω να διασκεδασω, ακόμη κι αν δεν υπήρχε ο ιός, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ξεράθω στον ύπνο με την βοήθεια των φαρμακων φυσικά κι αύριο το μεσημεράκι θα πάω στο Αιγηνιτειο, βρήκα τον γιατρό επιτέλους!
    Πολυ ωραια που βρηκες γιατρο μια συμβουλη προς ναυτιλουμενους με ολη την αγαπη. Οταν θα πας θα πεις αυτα που θελεις αλλα με τροπο δηλαδη τις ανησυχιες που εχεις και για τις προηγουμενες αγωγες που δεν σε βοηθησαν δεν θα κατηγορησεις κανεναν απο τους γιατρους σου που ειχες γιατι εσεις οι νεοι ειστε και λιγο παρορμητικοι. Καλη επιτυχια ευχομαι να ειναι καλος περιμενουμε νεα σου. Εγω θα σας τα πω μεθαυριο χαχα

Senior Member
    Ακριβως αυτο νοιωθω και εγω εδω και πολλα χρονια..ενα θολωμα στο μυαλο..νομιζω εχω τρελαθει. Απλως κανω υπομονη μπας και φυγει καποτε..ολα μηχανικα τα κανω παθαινω κ κρισεις πανικου και συνεχεια κατι σαν ομιχλη στο μυαλο..εχω δοκιμασει πανω απο 10 διαφορετικς χαπια αλλα τπτ..τωρα περνω χαναξ και 25 mg seroguel ισα ισα μονο για να ηρεμω μονο και να κοιμαμαι..αλλα βελτιωση και εγω δεν βλεπω
    Quote Originally Posted by Billtheo View Post
    Γεια σας κι από εμένα!Σχετικά καινούριο μέλος στο φόρουμ, πρώτη φορα ανοίγω κάποιο θέμα. Λοιπόν το πρόβλημά μου ξεκίνησε περίπου πριν ενάμιση χρόνο, σαν αιτία είχε κάποια ορμονική διαταραχη που υπήρχε και παρατεταμένο άγχος. Όλα αυτά μου πυροδοτησαν αυτό που εγώ ονομάζω εγκεφαλομιχλη, ένα αισθημα θολούρας ουσιαστικά, έλλειψη διαυγειας και αδυναμία συγκεντρωσης, πολλές φορές όλο αυτό είναι σε τέτοιο βαθμό που νομίζω ότι τρελαίνομαι. Φυσικά το συναίσθημα αυτό με έχει κάνει δυσλειτουργικο στην καθημερινότητα μου, με αποτέλεσμα να έχω ληψει αρκετούς μήνες με αναρρωτικες από την δουλειά μου, καθώς επίσης έχω σταματήσει και πολλές από τις ασχολίες που είχα όπως πχ το γυμναστήριο.Αρχικα προσπάθησα να το αντιμετωπίσω φτιάχνοντας τα επίπεδα των ορμονών μου με φαρμακευτική αγωγή και συγκεκριμένα την τεστοστερόνη και τον θυρεοειδή μου και όντως αυτά διορθώθηκαν χωρίς ωστόσο να βελτιωθεί η εγκεφαλική μου διαύγεια,ταυτόχρονα έκανα άπειρες αιματολογικες εξετασεις, μαγνητικη εγκεφαλου, ηλεκτροεγκεφαλογραφημα και διάφορες άλλες εξετάσεις όπου βγήκαν όλες καθαρές,έτσι λοιπόν αποφάσισα να επισκεφτώ τελικά ψυχίατρο. Σύμφωνα με αυτόν το θέμα μου ήταν καθαρά λόγω άγχους και κατάθλιψης έτσι λοιπόν με ξεκίνησε πριν έναν χρόνο περίπου με το ζυπρεξα στα 5 mg κάθε βράδυ. Το πήρα περίπου ένα μήνα σερί όπως μου είπε ο γιατρός και μπορώ να πω ότι είδα βελτίωση, δηλαδή η θολούρα υπήρχε το πρωί αλλά έφευγε από το απόγευμα και μετά, η διάθεση μου βελτιώθηκε όπως και ο ύπνος μου καθώς κοιμόμουν 2-3ωρες κάθε βράδυ για αρκετό καιρό, τέλος έγινα αρκετά πιο λειτουργικός στην καθημερινότητα μου κι όλα αυτά μέσα σε έναν μήνα, ωστόσο λόγω του ότι με τον συγκεκριμένο γιατρό δεν είχαμε συχνή επικοινωνία και επειδή διάβασα για το συγκεκριμένο φάρμακο ότι είναι αντιψυχωσικο και ότι είναι βαρύ φάρμακο αποφάσισα να αλλάξω γιατρό και θεραπεία και όντως έτσι έκανα. Το επόμενο φάρμακο που πήρα ήταν το εσποζα δλδ εσιταλοπραμη το οποίο το πήγαμε μέχρι 20 mg. Για να μην μακρυγορω η αγωγή αυτή με χειροτέρεψε με πήγε πίσω στην αρχική μου κατάσταση και από τότε έχω δοκιμάσει πάρα πολλά φάρμακα μεταξύ των οποίων και το ζυπρεξα ξανά χωρίς κάποια βελτίωση.Τώρα είμαι σε αγωγή με σεροκουελ παρατεταμενης αποδέσμευσης 300 mg, minitran 2-10 πρωί, μεσημέρι, βράδυ και μιρταζαπιν 15 mg το βράδυ.Είμαι τρεις μήνες ήδη σ αυτή την αγωγή, η βελτίωση που έχω είναι ελάχιστη, έχω αρχίσει και απελπιζομαι και πιστεύω ότι θα μείνω έτσι για πάντα. Έχω δοκιμάσει και χωρίς φάρμακα πάλι χάλια είμαι αλλά και μ αυτά η βελτίωση είναι ελάχιστη χωριά τις παρενέργειες που έχουν, κάποιος με παρόμοια εμπειρία και αν ναι τι βοήθησε τελικά?

Banned
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Ακριβως αυτο νοιωθω και εγω εδω και πολλα χρονια..ενα θολωμα στο μυαλο..νομιζω εχω τρελαθει. Απλως κανω υπομονη μπας και φυγει καποτε..ολα μηχανικα τα κανω παθαινω κ κρισεις πανικου και συνεχεια κατι σαν ομιχλη στο μυαλο..εχω δοκιμασει πανω απο 10 διαφορετικς χαπια αλλα τπτ..τωρα περνω χαναξ και 25 mg seroguel ισα ισα μονο για να ηρεμω μονο και να κοιμαμαι..αλλα βελτιωση και εγω δεν βλεπω
    Σιγουρα Χριστοφορε θα εχεις δοκιμασει διαφορες αγωγες ε? Μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος σχετικα με την θολουρα?

Senior Member
    Εχω δοκιμασει παρα πολλες ναι..δν μπορω ακριβως ουτε να καταλαβω τι νοιωθω απλως δν νοιωθω νορμαλ νοιωθω σαν να τρελαθηκα οι σκεψεις μ μπερδεμενες νοιωθω εχασα τον ευατο μου δν μπορω καθαρα να σκεφτω εχω συνεχεια ανχος και νοιωθω βαρυ κεφαλι ενα μπουκωμα στο στηθος ενα ψυχωπλακωμα μονιμο και πολλα αλλαα..

Banned
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Εχω δοκιμασει παρα πολλες ναι..δν μπορω ακριβως ουτε να καταλαβω τι νοιωθω απλως δν νοιωθω νορμαλ νοιωθω σαν να τρελαθηκα οι σκεψεις μ μπερδεμενες νοιωθω εχασα τον ευατο μου δν μπορω καθαρα να σκεφτω εχω συνεχεια ανχος και νοιωθω βαρυ κεφαλι ενα μπουκωμα στο στηθος ενα ψυχωπλακωμα μονιμο και πολλα αλλαα..
    Συμβαινει απο το αγχος αλλα ολη την ωρα? <ψυχοπλακωμα μονιμο παραξενο>. Και μενα μου εχουν συμβει αλλα κρατησαν λιγο

Banned
    Πρεπει να σας μιλησουν τα αλλα παιδια που γνωριζουν πιο πολλα. Ειμαι σιγουρη οτι θα σας βοηθησουν πολυ!

Senior Member
    Τα ίδια ακριβώς νοιώθω κι εγώ Χριστοφορε! Μια ομιχλη στο κεφάλι μου ένα χάος, μόνο όταν είμαι ξάπλα στο κρεβάτι νοιώθω κάπως καλύτερα, αλλά δεν είναι ζωή αυτή, με το ζόρι να κάνω ακόμη και τα πιο απλά πράγματα πχ μια συναλλαγή σε μια τράπεζα. Μου έχει καταστρέψει την ζωή αυτό το πράγμα και επιμένει πάνω από έναν ενάμιση χρονο. Στην αρχή είχα μεμονωμένα περιστατικά όπου θολωνα αλλά δεν έδινα τόσο βάση και μετά στην συνέχεια έγινε σχεδόν μονιμο.Παιρνω αγωγές περίπου έναν χρόνο, διάφορα σχήματα με μικρή έως και καθόλου βελτίωση, μάλιστα με μερικά φάρμακα έγινα και χειρότερα. Το μόνο φάρμακο να πω την αλήθεια που είχε βοηθήσει λίγο ήταν το πρώτο πρώτο που πήρα, το ζυπρεξα στα 5 mg κάθε βράδυ στον μήνα πάνω είδα μια βελτίωση δηλαδή προς το βράδυ καθάριζε κάπως το μυαλό μου και επίσης έκανα και καλό ύπνο,μέχρι αργά το απόγευμα ωστόσο είχα πάλι θόλωμα και γι αυτό αποφάσισα να αλλάξω γιατρό και φάρμακα και ξεκίνησα τα ssri τα οποία εμένα προσωπικά με κάνανε χειρότερα τα κράτησα 4μηνες το καθένα τα πήγα και στη μέγιστη δόση αλλά τπτ. Τώρα είμαι σε ένα σχήμα με 300 mg seroquel xr, 2-10 minitran 3 φορές τη μέρα και remeron 15 mg κάθε βράδυ, έχω δει μια πολύ μικρή βελτίωση αλλά καμία σχέση μ αυτό που θα ήθελα συν ότι έχουν πολλές παρενέργειες, έχω πάρει πολλά κιλά, κοιμάμαι τη μισή μέρα και την άλλη μισή είμαι ένα ράκος.Αυτο που θα σε συμβούλευα Χριστοφορε είναι να κοιτάξεις και τις ορμονες σου κυρίως την τεστοστερόνη και τον θυρεοειδή σου, αν και φαντάζομαι ότι σίγουρα θα το χεις κάνει!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast