Results 106 to 118 of 118
Thread: Η ζωή μου
-
09-04-2020, 21:16 #106ntintiGuest
Είπα δεν θα ξαναμπώ εδώ να διαβάσω γιατί πραγματικά και για εμένα είναι πολύ δύσκολες οι μέρες.....
Μπήκα όμως και διάβασα μόνο τα δικά σου μυνήματα για την ψυχική μου ηρεμία και μόνο....
Θα κρατήσω μια φράση που λες στην αρχή επηρεαστηκα χαλαστηκα αλλά είμαι εντάξει και πραγματικά ένοιωσα σαν να φεύγει ένα βάρος που κάθεται στο στήθος μου....
θα μου πεις πιο βάρος ?????
Είναι πολύ δύσκολο να προσπαρτεις σε ένα άτομο ότι από τα λεγόμενα του ωθει ένα αλλο άτομο στην αυτοκτονία ....
Δεν διαχειρίζεται τέτοιο βάρος ....
Και προς αποφύγει πάλι παρεξηγήσεων δεν απευθύνομαι σε σένα Γιώργο ειλικρινά ..
Ελπίζω κάθε μέρα που περνάει να διαβάζω όλο και καλύτερα μυνήματα σου!
- 09-04-2020, 21:19 #107
Το κανεις αλλα χωρις ανατριχιαστικες λεπτομερειες, ειδικα αν δεν εισαι ετοιμος. Εμενα δεν με πιεσε ποτε γι' αυτο, ουτε χρειαστηκε. Ποτε δεν της ειπα ανατριχιαστικες λεπτομερειες (μα ουτως ή αλλως πολλς πραγματα τα αποβαλλεις για να αμυνθεις και να προχωρησεις), ουτε επεμενε να μαθει. Και εγω ημουν ανετη αλλα ηξερε τον λογο.
oboro συμφωνω κι' εγω.
09-04-2020, 21:24 #108george1520GuestΝτιντι μπήκες εδώ για να μου πεις τι σου είπα όταν εσυ με πληγωσες? Όταν εσύ δεν χειρίστηκες όπως έπρεπε ένα τόσο λεπτό θέμα?? Ναι είπα αυτό με την αυτοκτονία και δεν το παίρνω πίσω. Αν δεν ήμουν τόσο δυνατός αυτό που έγραψες θα μπορούσε να με κάνει να αντιδρασω άσχημα για να τιμωρησω τον εαυτό μου γιατί δεν έσωσα άλλους, γιατί εγώ ίσως να είμαι η αιτία που κάποιοι πέρασαν ότι κι εγώ.
Ε έγραψα αυτό το ποστ που διάλεξες για να σταματήσει η συζήτηση για να μην νιώθεις άσχημα. Έτσι μου έδωσες να καταλάβω στα μηνύματα. Εγώ Ντιντι μπήκα στην θέση σου.. Εσύ τελικά μπήκες ποτέ στην δική μου?
Ηρθες εδώ για να μου πεις ότι σε έκανα να νιώσεις άσχημα επειδή μίλησα για αυτοκτονία αλλά εσύ δεν κατάλαβες ούτε για ένα λεπτό για το πως με έκανες να νιώσω. Εκείνη την μέρα έκλαιγα συνέχεια, εκείνη την μέρα δεν κοιμήθηκα, εκείνη την μέρα μίσησα τον εαυτό μου, εκείνη την μέρα ένιωσα ένα μηδενικό. Έχω ορκιστεί ότι δεν θα κλάψω ποτέ ότι και να γίνει και ζούσα την ζωή μου χωρίς να κλαίω. Έκλαιγα μόνο κρυφά από όλους. Έχω ορκιστεί ότι δεν θα αφήσω κανένα και τίποτα να με πονέσει ξανά!
Και ενώ ένιωθα όλες αυτές τις ενοχές έπρεπε από μόνος μου να τις φύγω από πάνω μου για να μην έχω ένα ακόμη πρόβλημα να λύσω.
09-04-2020, 21:34 #109
09-04-2020, 21:37 #110
09-04-2020, 21:37 #111ntintiGuestΡε συ Γιώργο πάλι επίθεση κανεις ????
Το γράφω κιόλας ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ
Έλεος πια είσαι τόσο θυμωμένος που μαλλον δεν διαβάζεις σωστά....
Αναφέρθηκα στα μηνύματα που δέχτηκα ......
Δεν ξανά λέω τίποτα ότι θέλεις πίστευε για εμενα ,αν θες ξεσπάνε πάλι σε εμένα αλλά εγώ μέχρι εδώ τέλος.
09-04-2020, 21:39 #112george1520Guest
09-04-2020, 21:46 #113ntintiGuestΞέρω τι είπαμε γι αυτό και ξαναδιασε αυτο που έγραψα....
Και ναι ξεσπας δικαιολογημένα όπως και εγω.....
Αλλά ως εδώ,......,Θα σβήσω τα πάντα από τα μυνήματα μου ,δεν ήθελα να το κάνω από την αρχή για να μην ακούσω και άλλες μ σλακιες από άλλους το τονίζω ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ
Σβήσε και εσυ από τα δικά σου να μην μπαίνεις και τα βλέπεις και εύχομαι καλή συνέχεια.
09-04-2020, 21:48 #114george1520GuestΔεν θα σβήσω κάτι.. Οταν γίνει κάτι μένει στο μυαλό όχι σε μια οθόνη.. Το θέμα είναι τι κάνεις για να αλλάξει αυτό.. Εγώ έγραψα δημόσια ότι δεν θέλω να συνεχιστεί και όπως είδες δεν σχολίασε κάποιος το οτιδήποτε.. Και όσοι το έκαναν ήταν για να με βοηθήσουν να καταλάβω τι ήταν αυτό που με ενόχλησε γιατί κάπου χάθηκα.. Όχι για να κατηγορήσουν εσένα.
09-04-2020, 22:02 #115ntintiGuestΓιώργο ειλικρινά με τρελλενεις ....
Έγραψα ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω μου μόνο και μόνο επειδή διάβασα ότι παρ όλο αυτό είσαι εντάξει ....
Έτσι νομίζεις ότι δεν σε βοηθάω ?????
Μου είπες ότι να μην στεναχωριέμαι στα μυνήματα μας και ότι είσαι μαθημένος εσύ και θα ξεπεράσεις ....
Σου απαντάω εγώ λοιπόν τα παραπάνω και πάλι νομίζεις ότι επαναφέρω τα παλιά. ...
Ειλικρινά Δεν μπορώ πλέον να σε ψυχολογησω...
09-04-2020, 22:05 #116george1520Guest
09-04-2020, 22:16 #117ntintiGuestΔεν θέλω να συζητήσω τίποτα πλέον αυτές τις μέρες....
Ειλικρινά πιστεύω ακράδαντα ότι είσαι θυμωμένος..... μαζί μου ,με εσένα ?
Δεν ξέρω με ποιον αλλά είσαι θυμωμένος και πιεσμενος....
Ξεχνά τα πάντα ότι σου έχω πει ,όλα τα παρεξηγείς ....
Ξεχνά τα όλα ξεγραψε με ,σαν να μην υπάρχω στο Φόρουμ γιατί αν δεν υπήρχαν κάποια άλλα άτομα που πραγματικά νοιάζομαι πολύ γι αυτά θα εκανα διαγραφη.....
Κρατά μόνο τις πλάκες και όλα τ άλλα που έχουμε συζητήσει για να μπορέσεις να η ρεμησεις και εσυ και εγω.......
Στο θέμα σου δεν προκύπτει να ξαναπω τιποτε αλλο .....καθαρά για ψυχική ηρεμία ,τώρα εσύ αν θες να τα διαβάζεις και να τα βλέπεις μην τα διαγραφεις
09-04-2020, 22:21 #118george1520Guest
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή