Results 1 to 15 of 29
-
31-03-2020, 18:58 #1
Απιστία :Τονωτικό γάμου η καταστροφή?
Λοιπόν είχα μια συζήτηση το πρωί σχετικά με το θέμα και αλήθεια θέλω να ακούσω γνώμες πάνω σε αυτό...Βασικά δεν είχα μόνο συζητήσεις,είδα και συνεντεύξεις ανθρώπων πάνω σε αυτό...Είναι δυνατόν η απιστία να τονώσει έναν γάμο?Και οι τύψεις?Τι γίνεται με αυτές?Πιστεύω ότι η απιστία μπορεί να σε καταστρέψει.Γενικα στις περισσότερες σχέσεις μου πάντα κερατωνα γιατί μάθαινα πάντα εκ των υστέρων ότι με έχουν κερατωσει εκείνοι πρώτοι,εκτός από μια φορά που ο ένας δεν με κερατωνε αλλά ήταν οικτρά πιεστικός και τσιμπουρι.Ειχα πει επανειλημμένως ότι δεν γουστάρω τον τρόπο του σε πολλά πράγματα και δεν άλλαζε συμπεριφορά , οπότε το κακό έγινε.Γενικα απ'οτι λένε είμαι πολύ εμφανίσιμη ,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με κερατωνανε με μετριότητες.Τελοσπαντων μην τα θυμηθω και συγχιστω,αλλο είναι το θέμα μου.Πλεον εχω παντρευτεί και εχω αλλάξει τελείως γνώμη για όλο το θέμα της απιστίας...Το θεωρώ απαίσιο.Πιστευω ότι αν ποτέ κερατωνα πλέον θα το ξεφουρνιζα αμεσως...Δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου καθολου.Εσεις τι γνώμη έχετε σχετικα με αυτο?
Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.
- 31-03-2020, 19:01 #2ntintiGuest
Για εμένα όποιος κερατωνει μέσα σενα γάμο πρώτα απ'όλα δεν σέβεται τον ευατο του και μετά τον άνθρωπο του....
Κατανοώ ότι μπορεί να μην είναι καλά μέσα στο γάμο του κάποιος ......
Αν κάτι δεν τραβάει το τελειώνει και μετά κανεις οτι θέλεις....
31-03-2020, 19:03 #3
31-03-2020, 19:04 #4
31-03-2020, 19:17 #5
31-03-2020, 19:55 #6
Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά της σχέσης και της συμβίωσης με τον γάμο.Δηλαδή η βέρα κάνει τη διαφορά και αν βάλει κάποιος βέρα είναι απαίσιο ενώ αν είναι σχέση ή συμβίωση είναι θεμιτό και οι καταστάσεις το κάνουν πιο εύκολο; Εγώ δεν έχω μπει ποτέ στο τριπάκι να κερατωσω τη γυναίκα μου ούτε καν υποθετικά.
01-04-2020, 19:03 #7
εσυ τους κερατωνες μονο με καλυτερους; δεν κερατωσες κανεναν με μετριοτητες;;
ε, το ιδιο εκαναν κι εκεινοι.
δεν σε κερατωναν επειδη βρηκαν καλυτερη, αλλα επειδη ηταν μια αλλη.
δεν εχω καταλαβει ακομα τι ρωτας.
ρωτας αν πρεπει να κερατωσεις τον ανδρα σου ενω το εχεις κοψει το αθλημα, επειδη καπου διαβασες οτι το κερατο ανανεωνει τις σχεσεις; για εξηγησε το λιγο παραπανω το ερωτημα σου..
02-04-2020, 08:59 #8
Αν ήταν να απατουσα τον άντρα μου το μόνο σίγουρο θα ήταν ότι δεν θα έπαιρνα την άδεια από κάποιον εδώ μέσα.Ας ξεκινήσουμε από αυτό.Δευτερον..ειπα γιατί το ρωτάω,γνώμες ζήτησα πάνω σε αυτό που ανέφερα σχετικά με τις συζητήσεις που το άκουσα και από συνεντεύξεις.Κουβεντα να γίνεται πως το λένε ...απλά μου φάνηκε περίεργο πως ειναι δυνατόν η απιστία να λειτουργήσει έτσι γιατί απ'οτι εχω ακούσει από το οικείο μου τουλάχιστον περιβάλλον ότι έχει άλλες επιπτώσεις,καταστροφικές κυρίως.Αυτα!
Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.
02-04-2020, 09:49 #9
Νομίζω πως την στιγμή που σβήνει ο έρωτας ξεκινάει η στιγμή του κερατώματος. Αν υποθέσουμε ο έρωτας σβήνει γιατί δεν μπορεί κάποιος να τρώει το ίδιο φαγητό κάθε ημέρα τότε δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα. Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν είναι τι είναι ο έρωτας ο οποίος αποκλείει το κεράτωμα για παράδειγμα αν φέρνει ένας άντρας σε οργασμό μια γυναίκα 20 μέρες το μήνα την διατηρεί κολλημένη μαζί του ή δεν αρκεί αυτό και ενδέχεται το κεράτωμα να συνεχίσει να παίζει; Η γυναίκα από την άλλη αν υποθέσουμε πως θέλει να τον έχει κτήμα της τι πρέπει να κάνει για να μην τον χάσει και να μην παίξει κεράτωμα;
02-04-2020, 10:02 #10
02-04-2020, 10:43 #11
φυσικα και δεν αρκει!
το κερατωμα δεν υπαρχει επειδη η σχεση εχει ελλειψεις.
αν η σχεση εχει ελλειψεις, ενας ολοκληρωμενος/ωριμος ανθρωπος η τις λυνει, η ξεκαθαριζει την θεση του και φευγει.
αυτος που κερατωνει το κανει απο δικες του ελλειψεις. οχι απο ελλειψεις στην σχεση. η ακομα κι απο εκδικηση οπως λεει η θεματοθετρια..
και 20 φορς την ημερα να την πηδας, αν ειναι ανασφαλης και θελει επιβεβαιωση απο αλλους ανδρες, μια κατακτηση ακομα στο καρνε της (η στο καρνε του), η ακομα πιο απλα αν ειναι μικρη/μικρος και και παρολο που ειναι ερωτευμενη μαζι σου θελει κι αλλες εμπειριες, θελει να σιγουρευτει οτι οι αλλοι δεν ξερουν κατι παραπανω απο εσενα, δεν ξερει αν μετραει σαν γυναικα και θελει να το μαθει κι απο αλλους, τοτε το κερατο θα το φας.
θελει ωριμοτητα το να μην κερατωνεις και στο λεω εγω που στο παρελθον ειχα κερατωσει ενω ημουν τρελα ερωτευμενη, γιατι ημουν ανωριμη, ανασφαλης και μαζευα ακομα ανδρικο θαυμασμο. τοσο απλο ειναι αν εισαι ανωριμος. μην σπαζοκεφαλιαζετε...
02-04-2020, 10:45 #12ntintiGuest
02-04-2020, 10:50 #13
Sorry αλλά είμαι της άποψης πως αν κάποιος είναι ερωτευμένος δεν έχει μάτια για άλλη και το ίδιο πιστεύω και για τη γυναίκα, γιατί αυτό σημαίνει έρωτας να είσαι κολλημένος με τη καλή έννοια στον άλλον και να τον σκέφτεσαι συνεχώς. Αυτή είναι η άποψη μου
02-04-2020, 10:54 #14
σεβαστη η αποψη σου, αλλα εγω διαφωνω, οχι θεωρητικα, αλλα γιατι το εχω ζησει... ναι, και ερωτευμενη ημουν και προτιμουσα το αγορι μου απο οποιονδηποτε αλλο με κυνηγησε (παντα με ειχαν κυνηγησει. ποτε δεν την εχω πεσει σε ανδρα) και ηταν οντως ο καλυτερος και σε εμφανιση και σε προσωπικοτητα και σε σεξουαλικοτητα. σε ολα!!!, κι ομως το ειχα κανει. επειδη ημουν ανασφαλης. οταν καταλαβα ποια ειμαι και ποσο μετραω σαν γυναικα, μονο τοτε το σταματησα, κι οχι οταν αγαπησα αληθινα..
02-04-2020, 10:55 #15ntintiGuest