Θα τρελαθώ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    george1520
    Guest
    Να ηρεμήσεις και να της δώσεις χρόνο όπως σου ζήτησε.. Δες καμία ταινία, διάβασε κανένα βιβλίο.

Senior Member
    Σημαίνει ότι όσο θα νταραβεριζεστε, ένα μήνα, ένα χρόνο, 5 χρόνια ετσι θα πηγαίνει το πράγμα με μια αρκετά μικρή πιθανότητα να τα βρείτε και να είσαστε πλέον μαζί. Αν νομίζεις ότι το αξίζει το ρισκο προσπάθησε το αλλά.... αν μετά από καιρό και πολύ προσπάθεια εκ μέρους σου σου δώσει το οριστικό ΤΕΛΟΣ μην ρίξεις την ευθύνη πάνω της, φεύγεις κύριος, σε προειδοποιεί εξ αρχης.

Junior Member
    Αρα τι μου λές ότι θα βρισκόμαστε και απλά θα κάνουμε???

Junior Member
    Απλά δεν καταλαβαίνω μου λέει τέλος γιατί όταν βρεθήκαμε να με φιλάει με τόσο πάθος??
    Να με έχει ΑΓΓΑΛΙΑ όλοι την ώρα
    Να γίνετε το κάτι παραπάνω αν με πιάνετε???
    Και πριν κάτι μέρες να είχε πει ΤΈΛΟΣ
    ΠΩς ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ?

george1520
    Guest
    Προφανώς είναι σε σύγχυση και εσύ πρέπει να κάνεις λίγα βήματα πίσω.. Αστην μόνη να καταλάβει τι πραγματικά θέλει. Αν θέλει εσένα θα επικοινωνήσει, αν όχι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giotad View Post
    Δεν ξέρω ηλικρινα δεν ξέρω γιατί να μου το ζητήσει αυτό ένταξει πίεζα λίγο αλλά σε λογικά πλαίσια Πάντα είμαστε 4 μήνες μαζί απλά δεν ξέρω καν αν είναι σχέση όλο αυτό βγαίναμε μας έβλεπαν απλά δεν είχαμε ΠΕΙ τπτ και αν μας ρωτούσαν το αρνωμασταν και η δύο....
    Και τώρα σαν σχέση είχε πολλά σκαμπανεβάσματα απλά ήταν αυτό που λέμε αλήθινη αγάπη .... ήμουν ο πρώτος στης και μου είπε και το ξέρω ότι το ενώει ότι μέχρι στιγμής ήμουν ο καλύτερος σαν χαρακτήρας και σαν όλα απέναντι της

Απλά γιατί τέλος αφού με αγαπάει και δεν έχε ξενερώσει μαζί μου ακόμα υπάρχει σπίθα (οι ίδια μου τα έλεγε οολα αυτά ακόμα και τώρα που μου λέει τέλος) γιατί αφού το είπε σήμερα που την είδα
    προχωρησαμε πάλι και είχε όλο αυτό πάθος
    ΑΓΓΑΛΙΕΣ και φιλιά??
    αν αυτο ειναι η αληθινη αγαπη, εγω ειμαι ο αληθινος αη βασιλης...
    απο οσα περιγραφεις, η κοπελα δινει την εντυπωση οτι σκεφτεται καποιον αλλον. για ποιο πραγμα θελει χρονο, διαφορετικα;;;;

Senior Member
    Νέο κορίτσι είναι, της αρέσει να σεξουαλίζεται, εσύ μάλλον ζητάς πολλά και έχει ξενερώσει. Κάποια πράγματα στη συμπεριφορά σου της την έχουν σπάσει, π.χ. που της την είπες επειδή κάτι έκανε με άλλη κοπέλα, που την πιέζεις κτλ. Το να γλωσσοφιλιέται και να καβλαντίζει με εσένα και το να σε γουστάρει σαν αγόρι δεν σημαίνει ότι τρελαίνεται για σχέση ή ότι αυτό είναι σούπερ ντούπερ αγάπη. Για γνωριμία και νταραβέρι 4-5 μηνών αυτή στα 16 εσύ στα 20 μιλάμε άλλωστε...

Μην τρελαίνεσαι, δώσε χρόνο να δεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση χωρίς πολύ μπλα μπλα και υπερβολικές δηλώσεις.

Junior Member
    Μα αυτό είναι το θέμα δεν ζητούσα τπτ εξαρχεις αυτή έλεγε ότι 3 μέρες θες. Για να με ξεχάσεις και ότι αυτή δεν ξεχνάει εύκολα και τλπ.
    Όντως δεν ξεχνάει εύκολα ......

Junior Member
    Δεν έχω επιχειρήσει να την πάρω τηλέφωνο και ούτε πρόκειται για καμία βδομάδα αλλά εσείς τι λέτε πόσο καιρό να περιμένω μεχρι να την πάρω τηλέφωνο??

Senior Member
    Να μην την πάρεις. Να περιμένεις όσο είσαι διατεθειμένος να περιμένεις, μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θέλει.

Page 2 of 2 FirstFirst 12