Το υπερβολικό γελιο ειναι προάγγελος κάποιας επερχόμενης Νόσου? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Member
    Να είσαι ο εαυτός σου,αυτό μόνο αρκεί, προσωπικά σε πολλές "σοβαρές" συζητήσεις βάζω τα γέλια,με κατηγορούν ότι είμαι αναίσθητος αλλά εμένα αυτή είναι η άμυνα μου,αν ακούσω τον καθένα και ασπαστω τις ταμπέλες που μου βάζει τότε θα τρελαθώ εντελώς.Αν αυτού προτιμώ να τους τρελάνω τους άλλους..Φυσικά και έχω γελάσει μόνος μου,πολλές φορές ενώ είμαι στο δρόμο έχω μια εσωτερική συζήτηση με τον εαυτό μου,μου λέει κάτι,του απαντώ εγώ και αν διαφωνήσω κάπου μαζί του έχει συμβεί να κάνω αγανακτισμένη χειρονομία σαν να του λέω "άσε με και εσύ,μη με ζαλίζεις"Αν το αντιληφθώ ότι το έκανα γελάω μόνος μου..
    Και είμαι εντάξει με όλο αυτό,παλιά δεν ήμουν.

Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Συνοδευεται παντα απο στεναχωρια και αγχος. Αλλα ολη την ημερα? γινεται και συνηθεια στο τελος. Ε ενταξει εχει σχεση και με τον χαρακτηρα του αλλου εγω γελαω ευκολα. Οταν πεφτει καποιος και σκονταφτει. Υπαρχουν ανθρωποι που θα γελασουν με αυτο και αλλοι οχι. Αρα και το αστειο ειναι υποκειμενικο. Σιγουρα θα νομιζετε οτι ανηκω σε αυτους που θα γελασουν εαν δω καποιος να πεφτει ομως δε γελαω καθολου
    Και καλα κανεις και δε γελας με κατι τετοιο γιατι ειναι πιστευω ασχημο ομως ενταξει εξαρταται και πως ειναι, αρκει ο αλλος να μη χτυπησει. Ουτε εγω γελαω σε τετοια απλα ειχε τυχει μια φορα στα 15 μου οταν μια καθηγητρια σκονταψε δεν ειχε πεσει και της εσπασε το τακουνι. Και ειχε φανει οτι γελουσα γιατι ηταν κοντινη αποσταση και η ξαδερφη μου με σκουνταγε να σταματησω

Quote Originally Posted by Matrix View Post
    Να είσαι ο εαυτός σου,αυτό μόνο αρκεί, προσωπικά σε πολλές "σοβαρές" συζητήσεις βάζω τα γέλια,με κατηγορούν ότι είμαι αναίσθητος αλλά εμένα αυτή είναι η άμυνα μου,αν ακούσω τον καθένα και ασπαστω τις ταμπέλες που μου βάζει τότε θα τρελαθώ εντελώς.Αν αυτού προτιμώ να τους τρελάνω τους άλλους..Φυσικά και έχω γελάσει μόνος μου,πολλές φορές ενώ είμαι στο δρόμο έχω μια εσωτερική συζήτηση με τον εαυτό μου,μου λέει κάτι,του απαντώ εγώ και αν διαφωνήσω κάπου μαζί του έχει συμβεί να κάνω αγανακτισμένη χειρονομία σαν να του λέω "άσε με και εσύ,μη με ζαλίζεις"Αν το αντιληφθώ ότι το έκανα γελάω μόνος μου..
    Και είμαι εντάξει με όλο αυτό,παλιά δεν ήμουν.
    Το να γελαμε σε σοβαρες συζητησεις η σοβαρα θεματα ακομη πιο αστειο ειναι . Δεν ειμαστε αναισθητοι και ειναι εκνευριστικο να μας την λενε ατομα που το παιζουν σοβαρα και σοβαρα δεν ειναι.

Senior Member
    Για εμένα που είμαι διπολικός αν δω και τρία τέσσερα άλλα κουσούρια της διπολικής είναι κακό πάει να πει πως ανεβαίνω και αν το αφήσω να συμβαίνει θα είναι κακό γιατί η πτώση θα είναι απότομη και καταστροφική. Τώρα για κάποιον που δεν είναι διπολικός είναι σούπερ

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Για εμένα που είμαι διπολικός αν δω και τρία τέσσερα άλλα κουσούρια της διπολικής είναι κακό πάει να πει πως ανεβαίνω και αν το αφήσω να συμβαίνει θα είναι κακό γιατί η πτώση θα είναι απότομη και καταστροφική. Τώρα για κάποιον που δεν είναι διπολικός είναι σούπερ
    Το σκεφτηκα μην εχω διπολικη. Η εναλλαγη των συναισθηματων ακραιων δεν ειναι καλο, αλλα εμενα μου συμβαινει σε δυσκολες καταστασεις οχι ολη την ωρα.
    mind να σε ρωτησω κατι ασχετο για την λειτουργια των κουμπιων πως βλεπω τι εγραψε ο απο κατω γιατι ολη την ωρα παω πισω πχ στο forum
    Last edited by Delmember2052020; 03-04-2020 at 13:30.

Senior Member
    Με το refresh υποθετω γινεται αυτο που θες

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Με το refresh υποθετω γινεται αυτο που θες
    που ειναι αυτο?

Senior Member
    Σήμερα είδα στην τηλεόραση "οι αθικτοι", παρεμπιπτόντως την προτείνω την ταινία με τα χίλια. Αν την δεις μάλλον θα ταυτιστείς με τον ηθοποιό τον μαύρο βοηθό. Ναι έκανε χιούμορ εκεί που "λογικα" δεν θα έπρεπε, τα έβρισκε όλα αστεια, γελούσε συνεχώς αλλά η ταινία έδειξε πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει θετικά τους γύρω και ότι αυτός που το κάνει μπορεί να είναι πολύ πιο άνθρωπος από πολλους και πολύ πιο σημαντικός από άλλους.
    Άμα κατατάξουμε το χιούμορ, το γέλιο, τον αυθορμητισμό, το πείραγμα σε ψυχολογική αρρώστια ζητώ που καήκαμε.
    Να θυμάσαι, τα ψυχολογικά ξεκινούν όταν αντιληφθείς ότι δεν δέχεσαι το χιούμορ η το πείραγμα.

Banned
    Δεν ξερω αν ειδες κατι που εγραψε ο elis (αυτος μιλουσε για την ζηλια)
    Γιατρε εχω αγχος
    Να μην εχεις αγχος
    50 ευρω
    Αυτα πανω κατω
    χαχαχα

Banned
    Δεν ξερω αν ειδες κατι που εγραψε ο elis (αυτος μιλουσε για την ζηλια)
    Γιατρε εχω αγχος
    Να μην εχεις αγχος
    50 ευρω
    Αυτα πανω κατω
    χαχαχα
    Παντως δεν ειναι καλο σημαδι το γελιο. Απο την στεναχωρια να πας στο αλλο ακρο την ευφορία

Senior Member
    Παντως δεν ειναι καλο σημαδι το γελιο. Απο την στεναχωρια να πας στο αλλο ακρο την ευφορία
    Δεν είναι τραγικό κιόλας..Και εγώ έχω φουλ κατάθλιψη και γελάω με το παραμικρό.. Τρομακτικό θα ήταν να γελούσες χωρίς λόγο..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Δεν είναι τραγικό κιόλας..Και εγώ έχω φουλ κατάθλιψη και γελάω με το παραμικρό.. Τρομακτικό θα ήταν να γελούσες χωρίς λόγο..
    Εχεις δικαιο!!

Senior Member
    Εγω παλι νομιζω πως το μονο που κανεις και το πας στο αλλο ακρο, ειναι που θεωρεις το γελιο αυτο ακραιο, συγκρινοντας το με τα αγχη που το πυροδοτουν. Πιστευω πως το γελιο ειναι μια υγιης αντιδραση σε μια ανθυγιεινη κατασταση οπως το αγχος και αλλα που σε ταλαιπωρουν. Τωρα το τι πιστευει η κοινωνια πραγματικα δεν εχει σημασια, σε μια κοινωνια που τα προσωπεια ειναι πιο σημαντικα κι απ' τις μασκες για τον ϊο αν οχι ολοκληρη την κεφαλα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Θα σου πω κατι. Οταν πηγα να κανω υπερυχο για τον θυροειδη δεν τον γνωριζα τον γιατρο τον εβλεπα ομως σοβαρο ουτε μιλουσε. Λεω γιατρε να να σε ρωτησω κατι?Τι λεει? Επειδη ειχα πολλους οζους τον ρωτησα γιατρε εχω χωρο για αλλους? Αρχισε να γελαει..

Senior Member
    Θα σου πω κατι. Οταν πηγα να κανω υπερυχο για τον θυροειδη δεν τον γνωριζα τον γιατρο τον εβλεπα ομως σοβαρο ουτε μιλουσε. Λεω γιατρε να να σε ρωτησω κατι?Τι λεει? Επειδη ειχα πολλους οζους τον ρωτησα γιατρε εχω χωρο για αλλους? Αρχισε να γελαει..
    χαχαχ
    Λατρευω μεντικαλ χιουμορ. Λοιπον αν αυτο που περιεγραψες τωρα το θεωρεις παθολογικο εγω που το 90% των αστειων που κανω τα κραταω μεσα μου αυτολογοκρινομενος και για δικη μου ευχαριστηση ειμαι φουλ αρρωστο ατομο

οκ αυτο το τελευταιο μπορει και να ισχυει ετσι κι αλλιως τελος παντων νομιζω με καταλαβες χαχαχ-
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast