ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ..ΓΕΙΑ ΣΑΣ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Senior Member
    Το διάβασα και παραπάνω που το έλεγες πάλι. Αυτός είναι ο μεγάλος σου φόβος, έτσι? Οτι δεν θα μπορέσεις να κάνεις παιδάκια για να μην τους κληρονομήσεις άθελά σου αυτό το βάσανο?
    Εγώ δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά αν είναι κληρονομικό ή όχι. Αλλά δεν νομίζω και να με πίστευες όπως δεν πιστεύεις και τον γιατρό σου όταν σε καθησυχάζει. Φοβάσαι πολύ, έτσι δεν είναι?
    Μάκια...

Senior Member
    οσο δε φανταζεσαι.το γιατρο τον επαιρνα συνεχεια τηλ για τον αν θα γινω καλα μου λεει οτι ολα θα πανε καλα αλλα δεν τον πιστευα..
    τωρα που μιλαμε αρχιζω κ νοιωθω καλυτερα οσο περιεγο κ αν σου φαινεται:)
    δεν πηρα τηλ το γιατρο γιαυτο που νιωθω παρολο που παιρνω φαρμακα.
    απλα σκεφτομαι να αλλαξω ψυχολογο νομιζω οτι το εχω αναγκη αν κ εχω απο περυσι να παω

Senior Member
    Ρώταγες ξανά και ξανά το γιατρό αν θα γίνεις καλά γιατί φοβόσουν πάρα πολύ οτι δεν θα γίνεις καλά. Όσες φορές και να σε διαβεβαίωσε, δεν τον πίστεψες. Μέσα σου ήταν πιο δυνατός ο φόβος οτι δεν θα γίνεις καλά.
    Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα με τη συζήτησή μας.
    Φυσικά και να πας σε ψυχολόγο αφού νιώθεις εσύ η ίδια οτι το έχεις ανάγκη.
    Μάκια...

Senior Member
    ναστε ολοι καλα δε μπορειτε να φανταστητε ποσο καλυτερα ειμαι.
    φοιβη εσενα σευχαριστω προσωπικα επειδη ασχολησε μαζι μου ευχαριστωωωω:)
    εισαι εδω απλα για να βοηθας??

Senior Member
    Παρακαλώ κύκνε :)
    Είμαι εδώ γιατί μου αρέσει το φόρουμ και μου αρέσει και να ακούω αυτά που οι άνθρωποι έχουν να διηγηθούν.
    Μάκια...

Junior Member
    και γω ειμαι καινουργιος, δεν πασχω ουτε επασχα ποτε απο ψυχικη ή παθολογικη νοσο, απλως βρισκω το site ενδιαφερον...καλο κουραγιο σε ολους και σε ολες

Junior Member
    Βοηθάει πολύ γλυκιά μου να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη...κι εγώ αύτο τον καιρό το ίδιο πρόβλημα έχω..και το έχω ξαναπάθει στο παρελθόν.ξέρω ότι είναι απίστευτα βασανιστικό,ξέρω πως όταν έχεις αυτό το "πράγμα" σε πλημιρίζει ο φόβος κ η απόγνωση..ότι φοβάσε μηπως "τρελαθείς"...όλα αυτά είναι συμπτώματα όμως,κι εγώ παίρνω ladose και περιμένω να συνέλθω.το περιμένω γιατι έχει ξαναγίνει στο παρελθόν..
    Θα σου πω να κάνεις μια "άσκηση" που έκανα μόνη μου και βοηθάει πολύ: Λέγε κάθε μέρα συνέχεια στον εαύτο σου ευχάριστα πράγματα.λέγε συνέχεια από μέσα σου-είμαι καλά,είμαι δυνατή,είμαι χαρούμενη..γιατί ζω?:για να αγαπήσω,να αγαπηθώ,να ερωτευτώ,για να δω τον ήλιο το πρωί,για να πιω ένα καφέ με τους φίλους μου,να πω μια καλημέρα στα λουλούδια μου,για να δημιουργήσω,για να βοηθήσω κάποιον που με έχει ανάγκη,για ένα χαμόγελο,ένα δάκρυ,μια αγκαλιά...κ ότι άλλο ζεστό,καθημερινό κι ευχάριστο μπορεις να σκεφτείς...στην αρχή ξέρω πως όλα αυτά μπορεί να είναι μόνο λόγια που θα τα λές μηχανικά,κάποια στιγμή όμως θα αρχίσουν να λειτουργούν μέσα σου,κι εσύ θα αρχίσεις να νιώθεις όλο και καλύτερα..
    επίσης προσπάθησε να κάνεις πράγματα έστω κ με το ζόρι.ας πούμε όταν σου έρχονται αισθήματα χασίματος κ απόγνωσης,σήκω,ντύσου,βγές κ περπάτα. κ λέγε από μέσα σου αυτά που σου είπα.
    Να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνη σου σ΄αυτό το γολγοθά,ξέρω ακριβώς πως νιώθεις.κι εγώ κ άλλοι πολλοί άνθρωποι..
    κ δώσε λίγο χρόνο στο χάπι,θα σε βοηθήσει,απλά θέλουν χρόνο τα αντικαταθλιπτικά να "λειτουργήσουν"..
    Εύχομαι η ταλαιπωρία μας να πάρει τέλος πολύ σύντομα.Όλα θα πάνε καλά,θα δεις..
    Σου στέλνω μία αγκαλιά κ τις καλύτερές μου ευχές...

Junior Member
    ο οκ..τωρα είδα τις ημερομηνείες...ε καινουρια βλεπεις!οπότε μάλλον όλα καλά θα είναι πια...

Senior Member
    μακαρι να ηταν ολα καλα ελεν

Senior Member
    Κύκνε καλημέρα! Από τις ημερομηνίες βλέπω οτί έχει περάσει καιρός.Ακόμα δεν είσαι καλά? Τι έκανες όλο αυτό το διάστημα? Βρήκες άλλον ψυχολόγο?Σου αύξησε την δόση?

Senior Member
    υποτροπιασα εδω κ εναμιση μηνα μου αξησε τη δοση κ μου προσθεσε κ το αναφρανιλ το οποιο εχει απιστευτες παρενεργειες

Senior Member
    Κρίμα! Τι σου έχει πει ο ψυχολογος σου?

Senior Member
    κανω ψυχοθεραπειες με ψυχιατρο πια.δεν θα οδηγηθω σε ψυχωση,σχιζοφρενεια κλπ αλλα οταν με 'πιανει'αυτο θα με βασανιζει απλα τωρα δυναμωνω τις αμυνες μου.
    εντονο αγχος η διαγνωση οπου εχω παει,,με αποπροσωποποιηση κ ψυχαναγκασμους

Senior Member
    Δεν έχεις δει κάποια διαφορα προς το καλύτερο? Εκτος από τα χάπια,σου είπαν να κάνεις και κάτι άλλο?Πάντως μπράβο σου που το παλευεις!

Senior Member
    κανω κ ψυχοθεραπειες

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast