Results 151 to 165 of 341
Thread: ακουσια νοσηλεια
-
19-04-2020, 11:16 #151
Δεν έχει νόημα να ανοιξω θρεντ νοημα έχει να μου απαντησετε αν η στερηση του σεξ που προκαλειται απο το φαρμακο μου και υποθετικά (μην κανετε καμια ανοησια και μου στειλετε τη ΔΗΕ πασχαλιατικα) μου προκαλει την πραξη της αυτοκτονίας αν ειναι αιτία ασθενειας ή αιτία συνειδησης
- 19-04-2020, 11:18 #152
δεν θα τον εσωνες. γιατι εκανε χρηση, δεν αυτοκτονουσε. κι αν τον πηγαινες φυλακη και την χρηση θα συνεχιζε (ως γνωστον ) και οταν εβγαινε θα συνεχιζε την χρηση. οποτε αν ηταν παει απο οβεντοουζ η απο νοθευμενη ουσια, θα το παθει ετσι κι αλλιως. μονο η απεξαρτηση μπορει να τον σωσει, την οποια πρεπει να την αποφασισει μονος του.
αν θες να σωσεις τον ναρκομανη, δωστου νομιμα το ναρκωτικο, μεσα σε νοσοκομειο, για να μην γυρναει στους δρομους και κινδυνευει.
δεν το ξερω εγω, εγω το επαναλαμβανω. το λενε οι επιστημονες. οτι πανω απο 90 % των αποπειρων αυτοκτονιας προερχεται απο ασθενεις σε καταθλιπτικη φαση και ειναι αποτελεσμα της καταθλιψης και οχι της συνειδησης.
εγω δεν στερουμαι το σεξ, αλλα το εχω στερηθει παλια, σε φασεις που ημουν χωρις συντροφο και ναι, θα μπορουσα να ζησω χωρις σεξ, αν η εναλλακτικη ηταν ο θανατος. μια χαρα θα μπορουσα. οχι οτι θα μου αρεσε.
αλλο να λες οτι η ζωη σου δεν θελεις να μην εχει σεξ, (και ποιος θα θελε) κι αλλο να λες οτι εφοσον δεν εχει σεξ, η οσο σεξ θελεις, προτιμας να πεθανεις. ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
σε αλλο θεμα, μου ελεγες "εγω έμενα αγγλια και δεν μου αρεσε η ζωη στην αγγλια. δεν εχω δικαιωμα να θελω να πεθανω;" δλδ για ο,τι δεν σου αρεσει στην ζωη σου , εσυ θελεις να πεθανεις. δεν θα κρινω την υγεια σου, ουτε ειμαι γιατρος, ουτε σε εξετασα. αλλα ατομα που θελουν να πεθανουν επειδη κατι δεν τους αρεσει η τους ζοριζει στην ζωη τους, πρεπει πρωτα να απαλλαγουν απο την καταθλιψη τους για να συζηταμε αν το θελουν η το θελει η α σθενεια τους.
επισης, δεν ξερω πως βιωνεις την σεξουαλικοτητα εσυ, αλλα εχω ακουσει πολλους ασθενεις που κανουν σεξ. μηπως ειναι θεμα ρυθμισης φαρμακων;
19-04-2020, 11:21 #153
Η boo έχει την εκτίμηση των περισσότερων παιδιών εδώ μέσα, είναι ένα πολύ αξιόλογο άτομο και δεν νομίζω ότι στην καθημερινότητά της γενικά γνωρίζει την απαξίωση.. Την έλλειψη στήριξης και κατανόησης από το στενό της περιβάλλον αντιμετωπίζει και επειδή αισθάνεται ενοχικά, αυτό την κρατάει πίσω. Έχει γράψει ότι εκτός από ψυχίατρο βλέπει και ψυχολόγο, αλλά όχι πολύ συχνά και δεν την βοηθάει και τόσο. Κι εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να εστιάσουν και στο κομμάτι πέραν της αγωγής και της νόσου οι ειδικοί και να την βοηθήσουν να δει πιο καθαρά κάποια πράγματα για τυχόν τοξικούς ανθρώπους που έχει γύρω της.
19-04-2020, 15:39 #154
Εξω απο το χορό τα βλεπουμε όλα δυνατα, εντος του χορου αλλαζει η οπτική μας. Εσύ μου μιλας για καταθλιψη και οτι η επιστημη λεει πως η καταθλιψη οδηγει στην αυτοκτονία. Εγώ λοιπον σου λεω πως σαν διπολικος αντιμετωπιζω την καταθλιψη με effexor, ωραια και για να μην ειμαι σε καταθλιψη, πρεπει να παιρνω αυτό το φάρμακο αδιαλειπτως. Αυτό έχει σαν τιμημα, το οτι και να θελεις να κανεις σεξ δεν μπορεις και αν λοιπον παιρνεις το φαρμακο για 30 χρονια, δεν μπορεις να κανεις σεξ για 30 χρονια όχι για απλες φάσεις, αλλά συνεχώς. Αν αυτοκτονουσα η αιτία θα ήταν η κατάθλιψη ή οτι δεν θα μπορούσα να γευτώ ένα απο τα μεγαλυτερα συστατικά της ζωής αν όχι το σημαντικότερο; Εξω απο το χορό τα βρίσκουμε όλα εύκολα, εντός αρχίζουν οι δυσκολίες. Αν έλεγα σε όλους εσάς που κρίνετε εκ τoυ ασφαλους και έχετε και άποψη πως στα επόμενα 15 χρόνια και όχι 30 δεν θα κάνετε καθόλου σεξ στη ζωή σας ολοι σας θα βουτάγατε από την Ακρόπολη την ίδια στιγμή. Αφήστε λοιπόν να κρίνουν οι πάσχοντες και αυτοί που χορεύουν το χορό γιατί έξω από το χορό ξερω και εγώ με αράδες να τα παρουσιάζω όλα αντιμετωπίσιμα και βατά.
19-04-2020, 15:48 #155
19-04-2020, 16:44 #156
Φυσικα με καταλαβαινεις. Δεν μπορει να ειμαστε τοσο μαλακες οι διπολικοι που να οδηγούμαστε απο το πουθενα σε διακοπή με ρίσκο να βρεθουμε σιδηροδεσμιοι εγκλειστοι πισω απο τις πυλες ενος ψυχιατρείου. Κατι μας οδηγει εκεί ειτε η μανία ειτε η καταθλιψη που και το ένα και το άλλο προκύπτει γιατι πηραμε καποιο ρισκο, γιατι ο εγκεφαλος ζητησε το πιο απλο και φυσικό πραγμα που υπαρχει στην ανθρωποτητα γιατί το έχει στερηθεί. Το πιο απλο πραγματακι.... σεξ!!! Μια μαλακια βρε αδερφέ αν δεν έχεις γυναικα, κατι τελος πάντων να νιωσει το σώμα μου αυτο το ρίγος που νιώθουν όποτε γουστάρουν όλοι αυτοί που δεν παίρνουν φάρμακα και μου κουνάνε εκ του ασφαλούς το δάκτυλο πως είναι κακό να κάνεις αυτό, είναι κακό το ένα, είναι κακό το άλλο. Τι ξέρεις εσύ ρε φίλε για το τι είναι καλό και τι είναι κακό, τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, όταν δεν τραβάς τον Γολγοθά που τραβάω και δεν σηκώνει η πλάτη σου το σταυρό που σηκώνει η δική μου; Θα μου πει ο α ή η β τι είναι σωστό και λάθος αυτός που το βράδυ θα πηδηξει τη γυναίκα του ή αυτή που θα βάλει τον άνδρα της κάτω και θα τον λιώσει; Αφήστε το ρε παιδιά έτσι ξέρουμε και εμείς το σωστό και το λάθος
19-04-2020, 20:14 #157
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γράψει κι εδώ μέσα κατά καιρούς και έχουν ζήσει χωρίς σεξ για πάρα πολλά χρόνια χωρίς να είναι η επιλογή τους, δεν σκέφτονταν να φουντάρουν mindcrime.
Και ξαναλέω ότι αυτά που λες είναι εντελώς άσχετα με το θέμα της boo.
Πραγματικά πιστεύω ότι την κοπέλα την μπερδεύουμε τρεις φορές χειρότερα με αυτή τη συζήτηση που γίνεται στις τελευταίες σελίδες.
boo αν διαβάζεις εδώ, ειλικρινά έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με όλη αυτή την αναστάτωση και ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα. Μην το βάζεις κάτω κι ότι θες, αν θες, εδώ είμαστε πολλοί που σε σκεφτόμαστε και θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου.
Νομίζω ότι πλέον το κουράσαμε.
Σταματάω να γράφω σε αυτό το θέμα, εκτός κι αν εμφανιστείς εσύ πάλι και θες να μιλήσεις.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους, συμφωνούμε ή διαφωνούμε!
19-04-2020, 22:15 #158
Μπου μου, ευχομαι να εισαι καλυτερα. Τωρα διαβασα τι εζησες στην νοσηλεια. Μαλλον ολο αυτο οδηγησε και μετα τραυματικο στρες. Επισης εχεις δικιο να αισθανεσαι ανασφάλεια. Εφόσον γνωριζεις καλυτερα η ιδια πότε και εαν χρειαζεσαι νοσηλεια θελω να πιστεύω οτι ποτέ ξανα δεν θα επαναληφθεί. Πλεον οι διαχειριστές γνωρίζουν απο αυτα που η ιδια εγραψες πως δεν χρειαζεται καμια εισαγγελικη. Παρε το χρονο σου. Νιώθεις σαν να σε έκλεψαν ή σε αδειασαν. Ο, τι και να νιώθεις ειναι σεβαστό και κατανοητο. Θα ηθελα ο γιατρός σου να ειναι πάντοτε ετοιμος για καθετι που χρειαζεσαι και οι γονεις σου πια να καταλάβουν οτι εισαι το παιδι τους που υποφερει χωρις να ευθυνεται. Εχουν εξηγησει πως ολα τα συμπτώματα των ψευδαισθήσεων ειναι λογω χημικης ανισσοροπιας στον εγκεφαλο. Εαν δεν μπορούν να το απλοποιησουν στο μυαλο τους δεν φταις εσυ. Ναι ισως ειναι αμυνα τους να το αρνούνται αλλά σημασια εχεις εσυ. Λυπαμαι που εκει που βρεθηκες δεν υπηρχε στοιχειώδης σωστη ανθρώπινη συμπεριφορα. Για την ακρίβεια ειναι ντροπή!!! Οι πιο ευαλωτες ψυχες θέλουν θαλπωρή οχι ενταση. Οποιος και εαν πηρε την αποφαση να μιλησει σιγουρα το εκανε με καλη προθεση και άγνοια του τι γινετε στη νοσηλεια. Δυστυχως στη χωρα μας μονον σε ιδιωτικα άρα φράγκα υπάρχουν σωστοι τροποι. Ευχομαι ολόψυχα να περασει ο μεγαλος πονος των αναμνήσεων αυτων. Είσαι αξιαγαπητο πλασμα και πιστευω πως το εχεις νιωσει απο αρκετά μελη ποσο ενδιαφερον υπάρχει. Μπορεις να γραφεις για οτι σε ενοχλησε εκει, για το στιγμα της άγνοιας και αν μεινεις στο φορουμ να προσεχεις μονον οτιδήποτε μοιαζει σαν ταση για κακοποιηση εαυτου. Πιστευω πως πολλα μελη θα καταλάβουν οτι φυσικα και διαβάζονται δημοσια ολα οσα λεμε και ναι γίνεται παρεμβαση οταν υπαρχει υπονοια για αυτοχειρια. Αυτο ισχυε χρονια, ασχετα αν ανα διαστήματα δεν δινοταν σημασια. Να μου σε προσεχεις
"Make sure your worst enemy isn't you"
26-04-2020, 19:45 #159
καλησπερα σε ολους
καταλαβαινω οτι ανησυχατε με το θεμα μου το αλλο
αυτα που νοιωθω..
μισος γιατι εγινε οτι εγινε με αυτον τον τροπο.
αμα δε ξερεις τι εστι νοσηλεια θα κανες υπομονη μεχρι το επομενο πρωι που θα πηγαινα στο γιατρο μου και θα το γλιτωνα ολο αυτο.το πρωι θα πηγαινα στο γιατρο..
ακομα κι αν μοου ελεγε ο γιατρος να μπω για νοσηλεια θα ηταν αλλιως θα ηταν εκουσια και θα το σκεφτομουν..
απογοηυευση και ντροπη νοιωθω για το σημειο που εφτασα
φοβο νοιωθω μην ξαναπω κατι τετοιο εδω μεσα και γενικοτερα μην την ξαναπατησω με γραφομενα μου
στενχωρια για οτι περασα..
θυμο και με εμενα και προς αλλους που εγινε οτι εγινε με αυτον τον τροπο.. δε νομιζω ποτε οτι θα ξεχασω οτι εγινε για παντα.. για μενα ειναι τραυμα μεγαλο
ολοι οι υπολοιποι που το διαβασατε δεν ειδα να κανετε αναφορα γιατι πιστευατε οτι θα το ξεπερασω
αδυναμη νοιθω να συνεχισω τα παντα στη ζωη μου. να συνεχισω τη σχολη, να βγω εξω, να κανω απλα πραγματα
δε μπορω να συγκεντωθω σε τιποτα και να το διεκπερωσω.
παιζει να ειμαι η μονη που μ αεσει η καραντινα γιατι δε χρειαζεται να βγω εξω.τον τελευταιο καιρο εδω και 2.5 μηνες εχω βγει εξω γισατι και η νοσηλεια ηταν καραντινα εχω βγει για 1ωρα σχεδον κι αυτη με το αυτοκινητο..
ελλειψη εμπιστοσυνης σε ολους
καπουυ ηθελα να τα πω.
θελω να διωξω το θυμο και την οργη που νοιωθω αλλα δεν χω τροπο με κατατρωνε αυτα που νοιωθω καθε μερα καθε μερα καθε μερα αλλα δεν καταλαβαινω πως το ξεσπασω ολο αυτο το συναισθημα
και απο εκει ποθυ καπνιζα 12-15 τσιγαρα τωρα κανω 40 τη μερα..
και οπως ειδες ελισαβετ.. βρηκες πολλους υποστηρικτες.. γιατι για αλλη μια φορα εγω ειμαι η λαθοςLast edited by boo; 27-04-2020 at 01:29.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
26-04-2020, 21:08 #160
Καλησπέρα boo!
Αναμφίβολα ήταν μία πάρα πολύ τραυματική εμπειρία όλο αυτό και είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι. Τα αισθήματα δεν αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη. Εγώ έχω δει μία δυνατή κοπέλα που την ταλαιπωρεί μία κωλοαρρώστια και που δεν έχει την υποστήριξη που θα έπρεπε από το άμεσο περιβάλλον της. Αλλά μία κοπέλα που έχει βρει τις δυνάμεις και μετά από μεγάλες υποτροπές και ταλαιπωρίες συνεχίζει να αγωνίζεται και να αισθάνεται πολύ καλύτερα κατά καιρούς. Νομίζω ότι μακροχρόνια θα βγει κάτι θετικό από την όλη εμπειρία, όσο απίθανο κι αν σου ακούγεται αυτό. Δεν θέλω να σε ταλαιπωρώ με κουβέντες που ίσως σου ακούγονται άκυρες αυτή τη στιγμή, πρόσεχε τον εαυτό σου και αν θες να μας λες τα νέα σου. Εμείς πάντως σε σκεφτόμαστε και θέλουμε να είσαι καλά.
26-04-2020, 21:33 #161
ειχαμε πει με το γιατρο επι ανησχιας να παιρνω ζαναξ
πηρα πριν 2 ωρες..με ζαβλακωσε αλλα αυτα τα συναισθηματα δεν μαλακωσαν καθολου..
σκεφτομαι να του ζητησω κανενα αντικαταθλιπτικο ή κανενα πιο δυνατο αγχολυτικο αν και νομιζω κανενα δε θα διωξει ολα αυτα..
τι να κανω?
υπαρχει αραγε τετοιο φαρμακο που να διωχνει συναισθηματα και σκεψεις?
δε νομιζω και δε ξερω τι να κανω..
καμια ιδεα?
τι θετικο μπορει να βγει απο ολο αυτο εστω και στο μελλον? γιατι εγω το μονο που εμαθα απο ολο αυτο ειναι να μη μιλαω σε κανενα για το τι μπορει να συμβαινει οταν με πιανουν τα ζορια μου.. αυτο μου ειπε και ο γιατρος αλλωστε.. να προσεχω που γραφω απο εδω και περα..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
26-04-2020, 21:37 #162
Τι να σου δώσει boo μου αντι για ζαναξ ταβορ; Κανονικα πρεπει να πας να τον βρεις να του μιλησεις ισως αυτός έχει κατι στο μυαλο του καποιο φαρμακο που δεν το έχεις εσύ απλα δεν του εχεις μιλησει για να το μαθει και να σου δωσει καποια εναλλακτική.
26-04-2020, 23:40 #163
δε νομιζω να υπαρχει τετοιο χαπι αλλα θα παω να τον ρωτησω..
βασικα νομιζω ψυχολογο χρειαζομαι να μιλησω καπου αλλα δεν παιζει φραγκο..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
27-04-2020, 00:56 #164
πνιγομαι απο τα νευρα και το θυμο.. σιγα μην καταφερω να κοιμηθω
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
27-04-2020, 00:57 #165george1520Guest