Πίσω από το γόνατο υπάρχει πρήξιμο - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 128 of 128
    Antonis8
    Guest
    Εγώ ακόμα δεν νιωθω καλά ωστόσο. Με πιανει πονος στο αριστερό χέρι και στον ώμο.

Senior Member
    Πρέπει με κάποιο τρόπο να αρχίζεις να ξεχωρίζεις τι από αυτά που παθαίνεις είναι παθολογικά και τι ψυχοσωματικά. Εφ όσον παλεύεις χρόνια με τις νοσοφοβίες και έχεις εμπειρίες από πανικούς κτλ, σιγά σιγά θα έπρεπε να βάζεις ένα στοπ στον εαυτό σου, να αφήνεις το ίδιο σου το σώμα να σου μιλάει και να ακούς τι λέει. Ακόμα κι αν υπάρχει κάτι σωματικό, να αναγνωρίζεις πότε η ψυχολογία το παίρνει και του δίνει τεράστιες διαστάσεις και να το ελέγχεις. Δεν ξέρω αν το εξηγώ καλά ούτε έχω εύκολες λύσεις για το πως θα το κάνεις αυτό. Εγώ πάντως όταν σταμάτησα να τρώγομαι με τα ρούχα μου και όταν άρχισα να λέω ότι είναι να 'ρθει θε να ΄ρθει, αλλιώς ας προσπεράσει, τότε μόνο απαλλάχτηκα. Είσαι νέος, την κατάσταση της υγείας σου κι αυτά που σε ανησυχούν τα ψάχνεις με τους κατάλληλους γιατρούς, δεν πρέπει να σκέφτεσαι συνεχώς το χειρότερο σενάριο. Δεν πεθαίνει κανείς, τουλάχιστον άμεσα αν βγάλει ένα γρομπαλακί στο πόδι, είτε είναι τσίμπημα είτε ακόμα και θρόμβωση. Είχα συνάδελφο που νόμιζε ότι είναι τσίμπημα στο μπράτσο και το άφηνε και πέρασε κοντά ένας μήνας μέχρι να πάρει σε γιατρό, όταν το χέρι ήταν πλέον τούμπανο εντελώς. Και όντως ήταν θρόμβωση και της δώσαν κάποια αγωγή και την παρακολουθούσαν αν θυμάμαι καλά και έφυγε το πρήξιμο σε κάποιο καιρό. Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πέθανε κιόλας η κοπέλα μέσα σε μια μέρα, μην πανικοβάλεσαι τόσο πολύ, αφού ελέγχεις τα πάντα.

Antonis8
    Guest
    Πιστεύω ότι έχω κανει μια πρόοδο σε σχέση με το παρελθόν. Πχ, παλια θα πηγαινα στα επειγοντα με τη μια,τώρα περιμενα μια βδομάδα σχεδόν για να κάνω την εξέταση.

Τωρα, εφόσον δεν είναι θρόμβωση,και εφόσον υπάρχουν επιβεβαιωμενα τσιμπήματα απο τσιμπουρια (βρήκα άλλο ένα πάνω μου και με είχε δαγκώσει) φοβαμαι ότι θα παθω εγκεφαλιτιδα. Είχαν ακουστεί καποτε θάνατοι απο δαγκωματα τσιμπουριων. Ο γιατρός μου ειπε να πάρω προληπτικα νέα αντιβιωση αλλά φοβαμαι παλι να την ξεκινησω μηπως είμαι αλλεργικος. Με τσιμπήσαν ήδη τρια τσιμπουρια.

Antonis8
    Guest
    Ο γιατρός μου είπε να πάρω vibramycin το οποιο διαβαζω είναι παρα πολυ δυνατό. Φοβαμαι να το παρω.

Antonis8
    Guest
    Επισης φοβαμαι ότι θα παθω σήψη ή ενδοκαρδιτιδα απο το τσιμπουρι.

Antonis8
    Guest
    Το ποδι μου δεν μου έχει περάσει και η φλέβα διπλα στον αστράγαλο με ποναει. Η κοκκινιλα τελικά εξελίσσεται σε μελανια. Νομίζω ότι έγινε λάθος διάγνωση ή έχω κάτι εξίσου σοβαρό.

Antonis8
    Guest
    Το vibramycin το εχει παρει κανεις; Εχει καμιά ίδια ουσία με το αγκμεντιν για να μην φοβαμαι για αλλεργιες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Το vibramycin το εχει παρει κανεις; Εχει καμιά ίδια ουσία με το αγκμεντιν για να μην φοβαμαι για αλλεργιες;
    Doxycycline λεει το γκουγλ

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789