Results 1 to 9 of 9
Thread: Μαζεμένες έκτακτες συστολές
-
03-04-2020, 23:59 #1
Μαζεμένες έκτακτες συστολές
Ρε παιδιά τι γίνεται?Αυτόν τον μήνα έχουν επανέλθει οι φυσιολογικοί μου παλμοί.Γυρω στους 60-70 σε ηρεμία και άντε 100-110 όταν κάνω δουλειες.Γενικα εχω επανέλθει στα φυσιολογικά μου,χωρίς κρίσεις πανικού,ταχυκαρδίες κτλ.Εκανα και ένα τεστ κοπώσεως που βγήκε πολύ καλό,μόνο στο recovery μου βρήκαν 3 κοιλιακές μεμονωμένες έκτακτες συστολές.Εκεινη την ώρα δεν τις κατάλαβα γιατί ήταν η ώρα που σηκωνομουν να μου βγάλουν τα καλώδια.Παει αυτό,δεν είναι τίποτα μου είπε ο καρδιολόγος μου.Τωρα νιώθω κάτι που πριν καιρό δεν το ένιωθα.Κανω 4-5 μαζεμένες όμως έκτακτες συστολές και χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου.Εσας σας συμβαίνουν έτσι μαζεμένες?Τα εχω παίξει!
Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.
- 04-04-2020, 00:32 #2Antonis8Guest
Τι είναι το recovery? Όταν σταματάς την δοκιμασία κόπωσης; Γιατί εμένα και τις τέσσερις που έχω κάνει μου βγάζανε τα ηλεκτρόδια αμέσως. Κάτι που θεωρώ λάθος γιατί ακριβώς μετά το τεστ κοπώσεως με είχαν πιάσει έκτακτες την τελευταία φορά.
Μαζεμένες μου συνέβαιναν όταν γυρνούσα πλευρό προς τα αριστερά πριν κάποιο διάστημα. Έπιασα επιτόπου τον φορητό καρδιογραφο και τις αναγνώρισε ως vpb couple. Όταν γύριζα στα δεξιά σταματούσαν.
Έχεις τσεκαρει ηλεκτρολύτες πρόσφατα?
04-04-2020, 00:38 #3
04-04-2020, 00:44 #4Antonis8GuestΕμένα δεν μου το έκαναν ποτέ αυτό. Θα το ζητήσω την επόμενη φορά. Αν επιζήσω μεχρι τότε.
Πριν πόσο καιρό τους τσεκαρες; Γιατί αλλάζουν συχνά. Πάρε μαγνήσιο, θα σε βοηθήσει ακόμα κι αν δεν είχες έλλειψη. Βοηθάει με τις έκτακτες.
Εγώ είχα υψηλή ομοκυστεΐνη πριν μερικούς μήνες, έπεσε όμως ευτυχώς. Βιταμίνη d είχα στα κατώτερα όρια του φυσιολογικού. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τις αμπούλες. Παίρνεις συμπληρωμα; Δεν είναι καλό να την αφήσεις χαμηλή.
04-04-2020, 00:46 #5Antonis8Guest,vpd couple είναι δυο εκτακτες στη σειρά. Υπαρχουν μεχρι και τέσσερις έκτακτες στη σειρά. Σε παραπάνω αριθμό στη σειρά νομίζω τις αποκαλούν διαφορετικά και είναι επικίνδυνο,μπορεί να οδηγήσει σε μαρμαρυγη, καποτε τα είχα διαβάσει δεν τα θυμάμαι ακριβώς. Αλλά αν είναι απλώς δυο τρεις έκτακτες,δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί. Έχεις πάρει κάποιο καινούργιο φάρμακο? Σου συμβαίνει σε συγκεκριμένη στάση σώματος?
Πάρε μαγνήσιο.
04-04-2020, 00:55 #6
04-04-2020, 01:02 #7Antonis8GuestΚοιλιακής αορτής; Λογικά στο έχει δει ο καρδιολόγος,δεν το αναπτύσσεις έτι ξαφνικά αν δεν έχεις κάποια πάθηση. Σε άλλα σημεία του σώματος,εξαρτάται το σημείο για το τι συμπτώματα θα έχεις.
Λογικά είναι έκτακτες στάσης,όπως αυτές που σου είπα ότι είχα. Ακόμα τις έχω κάποιες φορές, ακόμα και απλώς με το να ξαπλώσω, δεν είναι κακοήθεις, μην το σκέφτεσαι.
Πέρυσι είχα τρελή φοβία με τις έκτακτες. Πλέον δεν τις σκέφτομαι καθόλου και έχουν μειωθεί. Όχι πως είχα ποτέ πολλές,αλλά μια τη μέρα να ένιωθα ,μου χαλούσε εντελώς τη διάθεση και με βυθιζε σε ανησυχία. Μέχρι που τις ερμήνευσα σε σχέση με το στομάχι μου. Συνέβαιναν κατά βάση μετά το φαγητό. Κάποιες από αυτές δεν ήταν καν έκτακτες αλλά κινήσεις του οισοφάγου. Τωρα δεν με αγχώνουν ιδιαίτερα,μόνο αν τις νιώσω όταν έχω παράλληλα και ταχυπαλμια.
04-04-2020, 01:08 #8
Μου έχει δει και κοιλιακή και θωρακική...απλά το μυαλό μου τρώει κολλήματα..anyway.Μπορει να είναι επειδή αφήνω το στομάχι μου άδειο πολλες ώρες...δεν τρώω καλα γιατί εχω θέμα με καούρες ...θα δείξει
04-04-2020, 01:11 #9Antonis8GuestΔοκίμασε φυτικά συμπληρώματα για καούρα, βοηθάνε.