ΕΧΩ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 94
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Μα τι λες τώρα τι τον περνάς τον γιατρό σουπερ-μάρκετ; Πας και του λες θέλω αυτά και σου λέει ναι μάλιστα περίμενε δύο λεπτά να σου εκτυπώσω τη συνταγή; Τα έχεις μπερδεμένα λίγο στο μυαλό σου ο ψυχίατρος και ο νευρολόγος δεν είναι παθολόγος, δεν πας και του λες θέλω αυτά λες και είναι σουβλατζίδικο. Αν συμφωνεί θα τα γράψει, αν δεν συμφωνεί δεν σου τα γράφει που να χτυπιέσαι κάτω. Και δεν υπάρχει εμπορική συναλλαγή με τους γιατρους των ΚΨΥ, των ψυχιατρείων, του ΙΚΑ και γενικώς του δημοσίου. Τα έχεις μπερδέψει τελείως.... Χα αυτό έλειπε να πας στον νευρολόγο ή τον ψυχίατρο και να του πεις τι θα σου δώσει επιτακτικά λες και είναι κανα σουβλατζίδικο που του παραγγέλνεις σουβλάκια. Σε διαβάζουν αυτοί που επισκέπτονται τα ΚΨΥ και λιώνουν στο γέλιο με αυτό που γράφεις να ξέρεις, ξέρεις γιατί; Οι 8 στους 10 γιατρούς του δημοσίου, θα σου δώσουν αυτά που θέλουν εκείνοι πάει και τελείωσε εκτός αν συμφωνεί, διαφορετικά θα πάρεις ότι σου δώσει! Δεν έχεις σχέση, δεν τα έχεις ζήσει, μην έχεις άποψη για όλα!
    Επειδη λοιπον οι περισσοτεροι γιατροι δεν ειναι σουπερ μαρκετ (αυτο ελειπε), ας βρουν καποιον που να ειναι, και ας τους πουν να τους γραψει σεροκουελ, οπως τους "προτεινες" εσυ.

Ενταξει ειναι εκπληκτικο ποσο δεν συνειδητοποιειτε, ποσο καρφωνεστε ορισμενοι.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Επειδη λοιπον οι περισσοτεροι γιατροι δεν ειναι σουπερ μαρκετ (αυτο ελειπε), ας βρουν καποιον που να ειναι, και ας τους πουν να τους γραψει σεροκουελ, οπως τους "προτεινες" εσυ.

Ενταξει ειναι εκπληκτικο ποσο δεν συνειδητοποιειτε, ποσο καρφωνεστε ορισμενοι.
    Nαι θα τους πάρουν στην γύρα και θα μοιράζουν 50ρικα μέχρι να βρουν αυτόν που θα πει το ναι. Εντάξει δεν ασχολούμαι μαζί σου άλλο, με τη νοημοσύνη που έχεις σηκώνω τα χέρια ψηλα. Γράψε ο,τι θες, σου δίνω το ακαταλόγιστο!

Senior Member

ΕΧΩ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 03-06-2020 at 14:09.

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Chaos1 View Post
    εχει τοσο κακια φημη το ζυπρεξα?
    Last edited by Aeon; 03-06-2020 at 14:09.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chaos1 View Post
    Α, μαλιστα. Οποτε το δευτερο πιο αποτελεσματικο απο τα αντιψυχωσικα δευτερης γενιας (η τριτο, αν συμπεριλαβουμε την κλοζαπινη) δεν πρεπει να δινεται σε νεους ασθενεις που πασχουν απο τη βαρυτερη ολων των ψυχιατρικων νοσων, η οποια εμφανιζεται κατα κανονα στα 20ς! Παρα πολυ καλη ιδεα... Η Σουηδικη Ακαδημια σας εχει στα υπ' οψιν;

Στο μεταξυ, το παραθεμα διχως πηγη (κλασσικ) αναφερεται σε πιθανους λογους που η σταδιακη μειωση ειναι ευκολοτερη για τα αντιψυχωσικα πρωτης γενιας σε σχεση με τα δευτερης. Τιποτε περισσοτερο και τιποτε λιγοτερο. Οχι για διαβητη και νεους ασθενεις, ουτε καν για παρενεργειες δε λεει. Αυτο για οσους δυσκολευονται με τα αγγλικα ακαδημαϊκου επιπεδου που ξεκαθαρα δεν ειναι εμποδιο για τον Chaos, που ειναι σαφες οτι ξερει πολυ καλα τι κανει. Και ποιους στοχευει.
    Last edited by Aeon; 03-06-2020 at 14:10.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member

ΕΧΩ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Α, μαλιστα. Οποτε το δευτερο πιο αποτελεσματικο απο τα αντιψυχωσικα δευτερης γενιας (η τριτο, αν συμπεριλαβουμε την κλοζαπινη) δεν πρεπει να δινεται σε νεους ασθενεις που πασχουν απο τη βαρυτερη ολων των ψυχιατρικων νοσων, η οποια εμφανιζεται κατα κανονα στα 20ς! Παρα πολυ καλη ιδεα... Η Σουηδικη Ακαδημια σας εχει στα υπ' οψιν;

Στο μεταξυ, το παραθεμα διχως πηγη (κλασσικ) αναφερεται σε πιθανους λογους που η σταδιακη μειωση ειναι ευκολοτερη για τα αντιψυχωσικα πρωτης γενιας σε σχεση με τα δευτερης. Τιποτε περισσοτερο και τιποτε λιγοτερο. Οχι για διαβητη και νεους ασθενεις, ουτε καν για παρενεργειες δε λεει. Αυτο για οσους δυσκολευονται με τα αγγλικα ακαδημαϊκου επιπεδου που ξεκαθαρα δεν ειναι εμποδιο για τον Chaos, που ειναι σαφες οτι ξερει πολυ καλα τι κανει. Και ποιους στοχευει.
    Η πηγή: https://www.holisticpsychiatrist.com...tic-withdrawal

Όσον αφορά τις παρενέργειες, ένα απλό γκουγκλάρισμα αρκεί, άσε που και ο ψυχίατρος με είχε προειδοποιήσει: https://www.psychiatryadvisor.com/ho...ntipsychotics/

Κι άλλο ωραίο άρθρο https://www.psychcongress.com/articl...rain-structure

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί υπερασπίζεσαι τόσο πολύ το Zyprexa και γιατί με κατηγορείς ότι έχω κάποιο συμφέρον από τη δυσφήμισή του. Θεωρείς ότι προωθώ το Seroquel; Δεν έχω καμία σχέση με τη φαρμακευτική βιομηχανία και την ψυχιατρική. Μήπως έχεις εσύ και κόπτεσαι τόσο;

Senior Member
    Το σαϊτ που παραπαμπει το πρωτο λινκ ειναι ψευδοεπιστημονικο και αντιψυχιατρικο, και κατα των ψυχοφαρμακων οπως αλλωστε και η το λιγοτερο αμφιβολης εγκυροτητας προσεγγιση της "ολιστικης ψυχιατρικης"... Οσον αφορα τις παρενεργειες συγκεκριμενα τις μεταβολικες, φυσικα δεν αρνηθηκα ποτε σε αυτο το σαϊτ πως το ζυπρεξα εχει γενικα τις χειροτερες. Γενικα λιγο δυσκολο να ειμαι στο τσεπακι των φαρμακοβιομηχανιων οταν επισημαινω τις μεταβολικες, αντικουκου κλπ παρενεργειες των ψυχοφαρμακων σε τοσα ποστ... Ουτε κατα διανοια ομως να αρνηθω τη σημαντικοτητα τους για τοσους ασθενεις που εχουν σωσει ακομα και απο του χαρου τα δοντια.

Το δευτερο λινκ παραπεμπει σε μελετη εγκυρη μεν, αμφιβολου κλινικης σημασιας δε, αφου υπαρχει που μεγαλη αποσταση αναμεσα σε "αλλαγες στην εγκεφαλικη δομη" και σε απτες δυσλειτουργειες. Η ιδια η ερευνα επισημαινει πως δεν ειναι ξεκαθαρη η σημασια των ευρηματων, και πως κατα πασα πιθανοτητα, αν και εφοσον υπαρχει λογος ανησυχιας, αφορα κυριως του ηλικιωμενους και τα παιδια. Ακριβως τις ηλικιακες ομαδες που δε στοχευει η τοποθετηση σου δηλαδη, Chaos...

Ειλικρινα, τα διαβαζετε οι ιδιοι τα λινκ που ποσταρετε;

Senior Member
    Εύχομαι όποιος διαβάσει τα άρθρα να βασιστεί στη δική του κοινή λογική και όχι στους αυθαίρετους ισχυρισμούς σου. Το αν η ιατρός είναι ολιστική/ορθομοριακή δεν έχει καμία σημασία για τον τρόπο που διακόπτει την ολανζαπίνη και το γιατί τη διακόπτει όπως τη διακόπτει, καθώς είναι απόλυτα λογική η εξήγησή της για τους υποδοχείς. Ρώτησες κανέναν ψυχίατρο και σου είπε ότι είναι λάθος το σκεπτικό της; Επιπλέον, η αλλαγή της δομής του εγκεφάλου μένει να δούμε τι λειτουργικές επιπτώσεις μπορεί να έχει και αν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Για τις ηλικίες λέει ότι ο εγκέφαλος είναι πιο εύπλαστος στα παιδιά και τους ηλικιωμένους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι λοιπές ηλικίες είναι εντελώς εκτός κινδύνου. Άστο καλύτερα, στο εξωτερικό το έχουν καταλάβει πια το φάρμακο.

Senior Member
    Κι όλα αυτά από πειραματισμούς πάνω σε ζώα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BlackCoral View Post
    Κι όλα αυτά από πειραματισμούς πάνω σε ζώα.
    Σε ποιο άρθρο αναφέρεσαι;

Senior Member
    Είναι πάρα πολλά. Ενδεικτικά μερικά τα παρακάτω, αλλά μία φράση ειδικά που μου είχε κάτσει όταν τη διάβασα "chronically depressed rats", τους προκαλείται χρόνια κατάθλιψη, κατανοούμε όλοι το πώς, με εγκλεισμό, στρες, κτλ
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15996135/

https://www.intechopen.com/books/ani...sorder-studies

https://med.unsw.edu.au/news-events/...-not-depressed

Senior Member
    Α, και στην τρίτη μελέτη γίνεται αναφορά για το πώς μπορούν περιοχές του εγκεφάλου να επηρεαστούν αρνητικά από μία λάθος διάγνωση και χορήγηση αντικαταθλιπτικών. Συρρίκνωση δύο περιοχών. Αν ο γιατρός κάνει μία λάθος διάγνωση, ο δικός μου εγκέφαλος θα την πληρώσει.

hlias1988
    Guest
    Α, και στην τρίτη μελέτη γίνεται αναφορά για το πώς μπορούν περιοχές του εγκεφάλου να επηρεαστούν αρνητικά από μία λάθος διάγνωση και χορήγηση αντικαταθλιπτικών. Συρρίκνωση δύο περιοχών. Αν ο γιατρός κάνει μία λάθος διάγνωση, ο δικός μου εγκέφαλος θα την πληρώσει.
    παιρνεις φαρμακα? και εαν ναι τι εαν επιτρεπετε? εγω ενα ζαναξ και ολανζαπινη.

Senior Member
    Hlia, αν τα σώματά μας δεν είναι ίδια, γιατί θα πρέπει να είναι ίδιος ο δικός σου εγκέφαλος με τον δικό μου; Εσύ κι εγώ έχουμε τα ίδια βιώματα μήπως; Αντιδράς με τον ίδιο τρόπο; Είναι αδύνατο να βρεθεί η λύση από ένα σύστημα που ομαδοποιεί άτομα κάτω από μία ταμπέλα όπως "ψυχικά ασθενείς". Αρνούμαι. Είναι απλό. Και αυτό είναι η δική μου απάντηση στην αρρωστοποίηση. Όχι, δε θα σας κάνω τη χάρη. Που να χτυπιέστε. Αντί να αλλάξει η αρρώστια που ζούμε, οι άθλιες για το σώμα και το νου μας συνθήκες, η αποξένωση, η απομόνωσή μας σε ένα τεράστιο σύστημα που μας ποδοπατά, θα πάρω εγώ ένα χαπάκι και κάποιος άσχετος θα με βάλει στο κουτάκι του, εξυπηρετώντας τα δικά του και άλλων συμφέροντα. Υπάρχει μία ολοένα και μεγαλύτερη προπαγάνδα που στηρίζει τη βιομηχανία της ασθένειας. Φάρμακα χορηγούνται πλέον σε παιδιά και σε ζώα; Για να είναι ήρεμα; Υπάρχουν γελοίες ομαδοποιήσεις, clusters συμπτωμάτων όπου ο καθένας θα μπορούσε να βρει στοιχεία που και καλά είναι χαρακτηριστικά, ενώ μοιάζουν με τα πράγματα που θα έλεγε μία χαρτορίχτρα, γενικότητες, ε, που δεν μπορεί, κάτι θα πιάσουν στην τύχη. Αν δεν υπάρχει νόρμα που θα με χωρέσει στο σωστό σώμα, δεν υπάρχει νόρμα που θα με χωρέσει στον σωστό νου, στη σωστή συμπεριφορά, στο σωστό τάδε και δείνα. Δεν πα να καεί το σύμπαν, δε θα χαριστώ. Και θα πάρω φάρμακα που θα είναι βασισμένα στον πόνο και την αγωνία αθώων υπάρξεων, για τα πειράματά τους. μπα, δεν το κόβω.

hlias1988
    Guest
    Hlia, αν τα σώματά μας δεν είναι ίδια, γιατί θα πρέπει να είναι ίδιος ο δικός σου εγκέφαλος με τον δικό μου; Εσύ κι εγώ έχουμε τα ίδια βιώματα μήπως; Αντιδράς με τον ίδιο τρόπο; Είναι αδύνατο να βρεθεί η λύση από ένα σύστημα που ομαδοποιεί άτομα κάτω από μία ταμπέλα όπως "ψυχικά ασθενείς". Αρνούμαι. Είναι απλό. Και αυτό είναι η δική μου απάντηση στην αρρωστοποίηση. Όχι, δε θα σας κάνω τη χάρη. Που να χτυπιέστε. Αντί να αλλάξει η αρρώστια που ζούμε, οι άθλιες για το σώμα και το νου μας συνθήκες, η αποξένωση, η απομόνωσή μας σε ένα τεράστιο σύστημα που μας ποδοπατά, θα πάρω εγώ ένα χαπάκι και κάποιος άσχετος θα με βάλει στο κουτάκι του, εξυπηρετώντας τα δικά του και άλλων συμφέροντα. Υπάρχει μία ολοένα και μεγαλύτερη προπαγάνδα που στηρίζει τη βιομηχανία της ασθένειας. Φάρμακα χορηγούνται πλέον σε παιδιά και σε ζώα; Για να είναι ήρεμα; Υπάρχουν γελοίες ομαδοποιήσεις, clusters συμπτωμάτων όπου ο καθένας θα μπορούσε να βρει στοιχεία που και καλά είναι χαρακτηριστικά, ενώ μοιάζουν με τα πράγματα που θα έλεγε μία χαρτορίχτρα, γενικότητες, ε, που δεν μπορεί, κάτι θα πιάσουν στην τύχη. Αν δεν υπάρχει νόρμα που θα με χωρέσει στο σωστό σώμα, δεν υπάρχει νόρμα που θα με χωρέσει στον σωστό νου, στη σωστή συμπεριφορά, στο σωστό τάδε και δείνα. Δεν πα να καεί το σύμπαν, δε θα χαριστώ. Και θα πάρω φάρμακα που θα είναι βασισμένα στον πόνο και την αγωνία αθώων υπάρξεων, για τα πειράματά τους. μπα, δεν το κόβω.
    και καλα κανεις που δεν θελεις φαρμακα και την παλευεις χωρις αυτα. αλλα καποιοι αλλοι τα χρειαζονται. δεν ειναι μαλακες..

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast