Θέλω την γνώμη σας. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Φυσικα και θα ηθελα να ξερω την αληθεια. Εμεις την ξερουμε γιατι δεν εχει λογο να μας πει ψεματα. Αν ερχοταν σε σενα ομως και κυνηγουσε τον ανδρα σου και ηθελε να σε χωρισει, πως να την πιστεψεις;
    Μα εδώ δεν ειναι το θέμα αν θέλει να τους χωρισει.εδώ υπάρχει ένα παιδί. Ποια δεν θα το πιστευε?

Junior Member
    Νιώθω απαίσια η αλήθεια είναι γτ μέχρι κ τώρα με παραμύθιαζει με λόγια ότι αν ξαναειμαστε μαζί θα έχουμε ένα παιδί κ δεν θα μπορούμε κα κάνουμε τίποτα... Ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο άδειος κ κενός κ δεν έχει καθόλου τύψεις γενικά κ αγαπάει μόνο τον εαυτό του μόνο η πάρτη του τίποτα άλλο.

Senior Member
    Αν τα έχεις πράγματι τόσο ξεκαθαρισμένα μέσα σου, εσύ του λες ότι το παιδί θα το κρατήσεις είτε το αναγνωρίσει είτε όχι και να κόψει τις μαλακίες για τα μεταξύ σας διότι έχεις καταλάβει το παραμύθιασμα και τι μαλάκας είναι. Και κοιτάς τι θα κάνεις από εδώ και πέρα. Όλα τα άλλα είναι συζητήσεις να 'χαμε να λέγαμε.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Alexia1991 View Post
    Νιώθω απαίσια η αλήθεια είναι γτ μέχρι κ τώρα με παραμύθιαζει με λόγια ότι αν ξαναειμαστε μαζί θα έχουμε ένα παιδί κ δεν θα μπορούμε κα κάνουμε τίποτα... Ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο άδειος κ κενός κ δεν έχει καθόλου τύψεις γενικά κ αγαπάει μόνο τον εαυτό του μόνο η πάρτη του τίποτα άλλο.
    Όσο και να αγαπάς ένα άνθρωπο όταν δεν σε σέβεται δεν πρέπει να είμαι μέρος της ζωής σου. Θα βρεις σίγουρα κάποιον άλλον που θα δει τι αξίζεις.. Σε χρησιμοποιεί.. Σου αξίζει αυτό?

Μάλλον στο λέει για να σε πείσει να ρίξεις το μωρό. Μη στηριζεσαι και μην πιστευεις στα λόγια του.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αν τα έχεις πράγματι τόσο ξεκαθαρισμένα μέσα σου, εσύ του λες ότι το παιδί θα το κρατήσεις είτε το αναγνωρίσει είτε όχι και να κόψει τις μαλακίες για τα μεταξύ σας διότι έχεις καταλάβει το παραμύθιασμα και τι μαλάκας είναι. Και κοιτάς τι θα κάνεις από εδώ και πέρα. Όλα τα άλλα είναι συζητήσεις να 'χαμε να λέγαμε.
    Ερωτευμένη είμαι δεν είμαι τυφλή ξέρω ότι όλα αυτά μου τα λέει για να με πείσει να το ρίξω.... Προφανώς κ δεν νιωθει τίποτα για μένα κ ας λέει ότι με σκέφτεται συνέχεια ότι στεναχωριεται που με έχει αφήσει μόνη μου κ άλλες τέτοιες μαλακιές τίποτα δεν πιστεύω.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Μάλλον στο λέει για να σε πείσει να ρίξεις το μωρό. Μη στηριζεσαι και μην πιστευεις στα λόγια του.
    Εννοείται ότι δεν πίστευω τίποτα από τα λόγια του.... Το μονο που θέλει είναι να απαλλαγεί από όλο αυτό κ να συνεχίσει την ζωή του σαν να μην έγινε απολύτως τίποτα ποτέ.

Senior Member
    Ναι, αλλά κάθεσαι και τον ακούς και δεν ξεκόβεις. Το θέμα είναι να τον κάνεις πέρα και να βάλεις τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου σε μία σειρά για το παιδί που θα έρθει. Εσύ κάθεσαι και παίζεις την κολοκυθιά με τον τύπο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ναι, αλλά κάθεσαι και τον ακούς και δεν ξεκόβεις. Το θέμα είναι να τον κάνεις πέρα και να βάλεις τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου σε μία σειρά για το παιδί που θα έρθει. Εσύ κάθεσαι και παίζεις την κολοκυθιά με τον τύπο.
    Είμαι μόνη μου σε μια πολη κ αισθάνομαι τόσο πολύ πληγωμένη από την συμπεριφορά του με κάνει να ποναω πάρα πολύ.

Senior Member
    Το να τον βλέπεις όλη την ώρα και να μην κόβεις επαφές δεν σε βοηθάει πουθενά, απλά σε πονάει περισσότερο.

Senior Member
    Προφανώς αυτό κ δεν είπα ότι με θέλει το ανέφερα αυτό γτ κάποια είπε πως δεν έχω πρόσβαση σ αυτόν.
    Οταν λεω προσβαση, δεν εννοω οτι δεν εχεις το τηλεφωνο του, αλλα οτι σου γυρισε την πλατη. δεν χωριζει για να ειστε μαζι. δεν θελει το παιδι. Δεν σε παντρευεται. Κι ο μονος λογος που θυμηθηκες την γυναικα του, ηταν για να τον εκδικηθεις που δεν σε θελει. Γιατι δεν σκεφτηκες να της το πεις οταν σου την επεσε και το θυμηθηκες τωρα που σε διωχνει;
    Last edited by Remedy; 09-04-2020 at 21:57.

Senior Member
    Και κατι ακομα. Στο ειπε απ την αρχη οτι οχι μονο δεν θελει παιδι μαζι σου, αλλα ακομα κι αν ερθει τυχαια δεν θα το θελει. Δεν ειναι οτι στο εκρυψε για να σε κοροιδεψει. Τωρα γιατι ζητας τα ρεστα; και οτι ηταν δεσμευμενος ηξερες κι οτι δεν θελει παιδι μαζι σου ηξερες. Σε κοροιδεψε καπου;
    Αφου ηξερες ολα αυτα γιατι δεν προφυλαχθηκες παιρνοντας αντισυλληψη; αυτος ειναι αδιαφορος για σενα. Στο δικο σου σωμα γινονται ολα.

Senior Member
    σου τα λεει μονο για να σε πεισει να το ριξεις. εχει φαει τετοιο ξενερωμα με το θεμα του παιδιου, που δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασχοληθει μαζι σου. μονο να απαλλαγει θελει.
    εσυ να αποφασισεις καθαρα με γνωμονα τι θα εκανες μονη σου, γιατι μονη σου θα εισαι. ουτε με το τι θελει αυτος ουτε με ονειρα οτι θα γυρισει.
    αν το θελεις γιατι θες ενα παιδι κι ας εισαι μονη, κρατα το κι ας τον να χοροπηδαει.
    αν δεν ηθελε παιδι να επαιρνε αντισυλληψη. οι εκτρωσεις δεν ειναι αντισυλληψη.
    μονο αν θελεις να ζησεις ετσι ομως. μην χαντακωσεις την ζωη σου μονο για να του την σπασεις.

Senior Member
    Είμαι μόνη μου σε μια πολη κ αισθάνομαι τόσο πολύ πληγωμένη από την συμπεριφορά του με κάνει να ποναω πάρα πολύ.
    γιατι εισαι μονη; δεν ειπες οτι εχεις τους γονεις σου; δεν τους μιλησες;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι εισαι μονη; δεν ειπες οτι εχεις τους γονεις σου; δεν τους μιλησες;
    Μενω σε άλλη πόλη.... Μόνη μου κ δεν τους το έχω πει ακόμα.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast