Κριση πανικου το βραδυ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gtyos View Post
    Μενω θεσσαλονικη. Να παω για εξεταση εννοεις αντι για ψυχιατρο ή αν με ξαναπιασει κατι τετοιο ; Παντως απο το ψυχιατρειο μενω μακρυα και αμαξι δεν υπαρχει και χθες οταν φωναζα μου ελεγαν σταματα βγες στο μπαλκονι θα συνελθεις επισης μου εδωσαν και το χαπι. Btw θελω να σου στειλω μηνυμα και δεν μπορω, σε παρακαλω στειλε μου αν θες
    Σε πιάνουν τέτοιες επιθετικές συμπεριφορές να φωνάζεις κτλ; έχεις εμμονή με κάτι συγκεκριμένο;

Senior Member
    Δεν εχω κρισεις πανικου , μονο κτθλψη , λυπαμαι που αδυνατω να βοηθησω .................

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Μάλλον εξαρτάται από το είδος των σκέψεων αν κατάλαβα καλά είναι σεξουαλικου περιεχομένου και πάλι ocd μοιάζει απεχθης ιδεοληψιες
    Ναι με πολυ συγγενικο προσωπο. Και εγω ετσι νομιζω αλλα αυτος ειπε ψυχωση θα δω και αλλον

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Σε πιάνουν τέτοιες επιθετικές συμπεριφορές να φωνάζεις κτλ; έχεις εμμονή με κάτι συγκεκριμένο;
    Ναι εχω , οι ιδεοληψιες μου . Οχι απλα φωναζα γτ ενιωθα οτι χανομαι δεν ειμαι επιθετικη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gtyos View Post
    Ναι εχω , οι ιδεοληψιες μου . Οχι απλα φωναζα γτ ενιωθα οτι χανομαι δεν ειμαι επιθετικη
    Αυτο που λες το έχει η γιαγιά μου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο χρόνια έχει εμμονή ότι θα της κάνει κακό και ότι της έχει κάνει ήδη κακο και παίρνει αντικαταθλιπτικο και αντί ψυχωτικο για τις εμμονες. Γι αυτο σου είπε ψύχωση. Εγώ πιστεύω ότι αν το δουλέψεις στο μυαλό σου μπορεί να το ξεπέρασεις σε συνδυασμό με την αγωγή σου αν πρέπει να παρεις. Απ ότι κατάλαβα εσύ ποιο πολύ ανησυχεις για την κρίση πανικού ;

Banned
    Αν συνεβει μια φορα μη φοβασαι αν επαναλαμβανεται πρεπει να το ψαξεις. Ετσι μου ειπε η χυχιατρος
    Παιδια εγω τωρα πηρα 6μγμ λεξο λετε να παθω τιποτα πρωτη φορα πηρα 6 συνηθως παιρνω 3 κι αυτο σπανια

Junior Member
    1.5 να παιρνεις.Ειναι αρκετά βαρύ.Εμενα στις κρίσεις πανικού το 1.4mg έκανε δουλειά.Αλλα Τελικά με τον ψυχίατρο που μίλησα μου σύστησε xanax σαν άμεσο στον πανικό. Εγώ όμως επαναλαμβάνω ότι είχα μόνο κρίση πανικού και όχι γενικευμένο άγχος.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Αν συνεβει μια φορα μη φοβασαι αν επαναλαμβανεται πρεπει να το ψαξεις. Ετσι μου ειπε η χυχιατρος
    Παιδια εγω τωρα πηρα 6μγμ λεξο λετε να παθω τιποτα πρωτη φορα πηρα 6 συνηθως παιρνω 3 κι αυτο σπανια
    1.5 να παιρνεις.Ειναι αρκετά βαρύ.Εμενα στις κρίσεις πανικού το 1.4mg έκανε δουλειά.Αλλα Τελικά με τον ψυχίατρο που μίλησα μου σύστησε xanax σαν άμεσο στον πανικό. Εγώ όμως επαναλαμβάνω ότι είχα μόνο κρίση πανικού και όχι γενικευμένο άγχος.
    Multi-Quote This Message

Page 2 of 2 FirstFirst 12