Results 76 to 90 of 157
Thread: Πικρή γεύση στο στόμα/κορωνοϊος
-
19-06-2020, 20:55 #76Antonis8Guest
Κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να πεταγεστε ορισμένα άτομα σε όλα τα θέματα που απαντώ και να πείτε κάτι που αφορά τον εαυτό μου, πρέπει να σταματήσει γιατί καταλήγει σπαμ,γιατί το παρόν ποστ σου δεν έχει σκοπό να βοηθήσει κανέναν. Ας πούμε ότι ισχύει και ότι είμαι αρρωστοφοβικός, που δεν είμαι γιατί δεν έχω διαγνωστεί και δεν φοβάμαι τις ασθένειες, έχω συγκεκριμένα ΚΑΡΔΙΟΦΟΒΙΑ λόγω ΙΔΨ που τριγκάρεται από θέμα υγείας μου, το έχω πει δέκα χιλιάδες φορές, δεν φοβάμαι καμία άλλη ασθένεια. Ακόμα λοιπόν και να ισχύει το ότι είμαι αρρωστοφοβικός, πιστεύεις στα αλήθεια ότι δεν ξέρω πώς λειτουργεί η αρρωστοφοβία και μου το διευκρινίζεις; Λέω στον χρήστη πολύ απλά ότι δεν έχει βάση αυτό που σκέφτεται, πού κολλάω εγώ ; Εγώ τουλάχιστον όταν ΦΟΒΑΜΑΙ (και όχι ΠΙΣΤΕΥΩ) ότι παθαίνω έμφραγμα, έχω τουλάχιστον κάποια βασική συμπτωματολογία, αυτό που μου κάνει εντύπωση στην παρούσα περίπτωση είναι ότι δεν υφίσταται κανένας απολύτως σύμπτωμα, γιατί 36.9 σαφέστατα δεν είναι πυρετός. Δεν ρωτάω ΓΙΑΤΙ το πιστεύει αυτό, διευκρινίζω ότι δεν έχει λόγο να το πιστεύει όπως απαντάνε και στα δικά μου θέματα για έμφραγμα όπως λες. Και επίσης δεν καταλάβα πώς του δόθηκε αντιβίωση και για ποιο λόγο εφόσον δεν εξετάστηκε από κανέναν. Μου κάνει εντύπωση όσον αφορά τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα με αφορμή τον ιό. Από κει και πέρα προσπαθώ να βοηθήσω τον χρήστη γιατί τζάπα μένει μέσα και τζάπα χάνει τη δουλειά του (εκτός κι αν θέλει τις διακοπές οπότε μια χαρά
- 19-06-2020, 20:59 #77
Οχι δεν φοβάσαι μονο καρδια γιατί σε αυτό υο θεμα ελεγες μήπως εχεις κορονοιο σε αλλο θεμα μηπως εχεις σκπ και γενικά ενα καρο αρρώστιες.επισης τα συμπτώματα σου μαλλον ειναι απο το υπερβολικό σου αγχος και τα γεννάει το μυαλό σου..αυτο είναι που δε μπορεις να ξεχωρισεις
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
19-06-2020, 21:02 #78Antonis8GuestΟυδέποτε στη ζωή μου έχω ασχοληθεί με σκλήρυνση κατά πλάκας ή κάποια άλλη νευρολογική ασθένεια, ή με μπερδεύεις με κάποιον άλλο ή μιλάς για τις εξετάσεις που μου έγραψε ο γιατρός μου με βάση συγκεκριμένο εύρημα στην ηλεκτροφόρηση πρωτεινών που ναι, θα μπορούσαν να υποδεικνύουν και να σημαίνουν ΣΚΠ, πάρκισον, πολλαπλούν μυέλωμα. Ωστόσο θα διαπιστώσεις αν πας στο θέμα που μιλάμε για την εξέταση ότι ήμουν απολύτως χαλαρός ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν έχω ΣΚΠ ή κακρίνο, το μόνο που με νοιάζει είναι τα καρδιολογικά συμπτώματα. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου ούτε εικασίες έκανα ούτε με ένοιαζε ιδιαίτερα, δεν είχα κανένα πρόβλημα ακόμα και να εβγαινε θετικό για πολλαπλούν μυέλωμα, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η καρδιά μου και τι φαρμακα θα παίρνω για να διατηρήσω την καρδιά μου υγιή αν είχα την οποιαδήποτε ασθένεια. Το τι φοβάμαι δεν θα μου το πεις εσύ, το ξέρω μόνος μου. Αρκετά πια, έχει καταντήσει αηδία η εμμονή ορισμένων με το άτομό μου.
19-06-2020, 21:03 #79
19-06-2020, 21:08 #80Antonis8GuestΠροφανώς όταν ασχολείσαι με κάποιον επι μήνες νομίζω ότι μπορει να αξιολογηθεί ως εμμονή. Δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεσαι και τι θεωρείς ως παράλογο ή γιατί το λες θριαμβικά, ξεκουβάλα με για να στο πω απλά και σταμάτα το σπαμ. Σώπα, τι μας λες, είναι παράλογη μια ΦΟΒΙΑ? Πω πω, τι φοβερή ανακάλυψη. Εκτός του ότι αν το πάρουμε στατιστικά, δεν είναι καθόλου παράλογο, όχι μόνο για μένα, για τον οποιοδήποτε άλλο. Έτσι λειτουργεί άλλωστε και η ιατρική, με βάση παράγοντες κινδύνου που αξιολογούνται στον εκάστοτε ασθενή. Το να πεθάνει κάποιος ανά πάσα στιγμή είναι ένα ενδεχόμενο για όλους.
Εχω καρδιολογικό σύνδρομο που τριγκάρει την καρδιοφοβία μου, τι να κάνουμε. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι σχέση έχουν όλα αυτά με το παρόν θέμα και γιατί κάνεις, όπως συνήθως σπαμ.
19-06-2020, 21:10 #81
Να πεταχτω λοιπόν κι εγώ κ να πω ότι κάποιος που όλη μέρα μετράει την πίεση του, το οξυγόνο, τους σφυγμούς κλπ είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικός
Επίσης χωρίς να είναι γιατρός να γνωρίζει για όλες αυτές τις ασθένειες σημαίνει ότι ξημεροβραδιαζεται κ διαβάζει για αυτές
Πραγματικά είναι πολύ άσχημο, νέα παιδιά να αφήνετε τη ζωή να να κυλάει κ να φεύγει χωρίς να την ευχαριστιεστε, μακάρι να μπορούσα να σας πείσω πόσο όμορφα θα περνούσατε αν πετουσατε τα πιεσόμετρα κ τα οξυμετρα κ όλες τις άλλες αηδιες κ βγαίνατε έξω να ΖΗΣΕΤΕ
Κ ας σας πιάσει ταχυκαρδία κ ας σας ζαλίσει η ζέστη, πολύ θλίβομαι που νέα παιδιά πετάτε τα νιάτα σας στα σκουπίδια!
19-06-2020, 21:16 #82Antonis8GuestΕσύ τίνος διπλοπρόφιλο είσαι με 3 δημοσίευσεις και μας ξέρεις κιόλας;
Προσωπικά πάντως αξιοποιώ τα νιάτα μου μια χαρά και ειμαι ευχαριστημενος απο τη ζωη μου και την καθημερινοτητα μου. Μεχρι πριν με πιάσει η ορθοστατική παλευα μια χαρά και με την καρδιοφοβία, πέρυσι το καλοκαίρι είχα περιορισίσει πολύ τις σκέψεις για την καρδιά και δεν είχα και κρίσεις πανικού. Ολα επανήλθαν όταν αρρώστησα δυστυχώς. Όταν βρω μια λύση με τους αναστολείς και τη χαμηλή πίεση, θα είμαι πολύ καλύτερα.
Στο παρελθόν είχα αρρωστοφοβία, την ξεπέρασα με απόλυτη επιτυχία χωρίς φάρμακα. Δύο πράγματα έχω φοβηθεί στη ζωή μου: τότε , στα 24 φοβόμουν ανεύρυσμα εγκεφάλου. Για έξι χρόνια πήγα στο άλλο άκρο και δεν πάτησα σε γιατρό. Με πυρετό με οτιδήποτε.
Πέρυσι άρχισα να φοβάμαι για πρώτη φορά στη ζωή μου για καρδιά, λόγω του θέματος που έχω με το στομάχι και μιμείται τα συμπτώματα καρδιάς. Θα το είχα νικήσει και αυτό, αλλά δυστυχώς έχει γίνει ένας φαύλος κύκλος λόγω των συμπτωμάτων του συνδρόμου μου. Αλλά βλέπω ότι έχω κάνει μεγάλη πρόοδο τους τελευταίους μήνες. Θα το δουλέψω με τους γιατρούς μου να δούμε πώς μπορώ να επιστρέψω στην καθημερινότητα που είχα πριν την ορθοστατική. Καρδιοφοβικός ή μη, τότε ήμουν μια χαρά, δραστήριος , πήγαινα για κολύμπι, έκανα πράγματα. Τώρα με την ορθοστατική είναι δύσκολο για μένα σωματικά, όχι ψυχολογικά.
Όσον αφορά τις γνώσεις, προσωπικά τις θεωρώ πολύ χρήσιμες. Αυτό έλειπε να φτάνουμε νέοι άνθρωποι να ντρεπόμαστε και για τις γνώσεις μας ή να θεωρούμε τη γνώση πηγή του κακού. Με ενδιαφέρουν πληθώρα θεμάτων, από βιολογία και ιατρική, μέχρι ιστορία και τέχνη.
19-06-2020, 21:21 #83
19-06-2020, 21:24 #84Antonis8GuestΕγώ μιλώ με επιχειρήματα, εσύ με προσβολές και δήθεν νουθετήσεις που δεν βασίζονται καν στην περίπτωσή μου. Εχω θέμα με τους παλμούς, λόγω του συνδρόμου της ορθοστατικής ταχυκαρδίας. Έχω νικήσει την αρρωστοφοβία στο παρελθόν, το πρόβημα μου δεν είναι σκεψεις , αλλά συμπτώματα του συνδρόμου μου που μου δυσχαιρένουν την καθημερινότητα και που δεν μπορώ να τα λύσω έτσι απλά λόγω της χαμηλής μου πίεσης και του γεγονότος ότι δεν μπορώ να λάβω έτσι εύκολα αναστολείς. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη ατόμων σε ένα φόρουμ που λένε τα δικά τους χωρίς επιχειρήματα, με ενδιαφέρει η γνώμη των γιατρών και του ψυχιάτρου μου.
Δεν το βλέπω εγώ ως σπαμ, είναι σπαμ και εμμονή προς το προσωπό μου εφόσον δέχομαι καθημερινά επιθέσεις σε άσχετα θέματα, επιθέσεις στους ιατρούς μου και αμφισβήτηση της πάθησης μου που άλλωστε είναι ο λόγος του άγχους μου και τριγκάρει και τις ψυχιατρικές μου παθήσεις.
Όχι μόνο δεν με βοηθάς όπως υποτίθεται ότι θέλεις, αλλά με φέρνεις σε έξτρα ψυχικό στρες και εσύ και δυο τρία άλλα μέλη που κάνουν διαρκώς τις ίδιες επιθέσεις. Δεν με ενδιαφέρει τι διατείνεσαι εσύ πώς είναι αυτές οι παρεμβάσεις, εμένα με ενοχλούν και το έχω δηλώσει πολλάκις, αρα πλέον αγγίζει τα όρια της παρενόχλησης και του μπούλινγκ.
Α, λύθηκε και το παραπάνω μου ερώτημα.
19-06-2020, 21:30 #85
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
19-06-2020, 21:31 #86
Απλά όταν ανοίγεις θέματα κ γράφεις ξημερώματα κάθε φορά για κάτι νέο, όταν έχεις κάνει ότι εξέταση υπάρχει , όταν όλη μέρα μετράς πιέσεις κ σφυγμούς κ οξυγόνο δε θεωρείσαι κ η πλέον φυσιολογική περίπτωση ....το ότι έχουν βρεθεί κάποια άγνωστα άτομα να σου το τονίζουν μάλλον θα έπρεπε να σε προβληματίσει...δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί σου αφού δε σε γνωρίζουμε, απλά βλέπουμε την υπερβολή!
19-06-2020, 21:37 #87
19-06-2020, 21:40 #88
19-06-2020, 21:42 #89Antonis8Guest
19-06-2020, 21:44 #90Antonis8Guest
Όπως και ο υπόλοιπος πληθυσμός του πλανήτη, πέρασα κι εγώ μια φάση που ανησύχησα για τον ιό, αλλά είχα συμπτώματα πρώτον και δεύτερον ναι, ασθενείς με δυσαυτονομία είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Και λόγω της αναιμίας μου. Αυτό μου το είπαν και στον ΕΟΔΥ που μίλησα και οτι θα κινούσαν τις διαδικασίες να εξεταστώ γιατί είμαι ευπαθής ομάδα.
Γενικά, σταμάτα να με ενοχλείς, είσαι κουραστική.