Τα χέρια νου τρεμουν στον υπνο μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Billtheo View Post
    Καλησπέρα Αντώνη! Έχεις κάνει κάποια συγκεκριμένα τεστ, έτσι ώστε να διαγνωσεις ορθοστατικη ταχυκαρδία.Για παραδειγμα ξέρω ότι η δοκιμασία ανακλισεως είναι ένα τεστ που δείχνει με μεγάλη ακρίβεια αν πάσχει κσποιος από αυτο.
    Εχω διαγνωστεί με poor man's test, η δοκιμασία της ανακλισης δλδ το TTT γινεται μόνο σε ένα νοσοκομείο της Αθήνας. Μια κοπέλα που ξέρω με ορθοστατικη,θα παει όταν ληξουν τα μέτρα και αν τις κάνουν περαιτερω εξετάσεις,θα κλεισω κι εγώ. Προς το παρόν ο καρδιολογος μου μου ειπε ότι δεν υπάρχει λόγος να τρεχω γιατί και να διαγνωστω,με βάση τα χολτερ και την πιεση μου,κρινει οτι προς το παρόν δεν χρειαζομαι b blocker.

Δυστυχώς έχω πάρα πολλα ανοιχτά παράθυρα. Ο άλλος γιατρός μου λέει ότι η υψηλή ομοκυστεινη μπορει να δηλώνει και θρομβοφιλια. Και για αυτό ήταν να κάνω εξετάσεις και μετά όλα πάγωσαν.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Βαλέ πάγο μήπως ξεπρηστει
    Θα βαλω μετά, αλλά γενικά νιώθω περίεργο το ποδι μου και ποναω και πάνω σε μια φλέβα κοντά στον αστράγαλο. Και επίσης ποναω και στην κλειδωση του αριστερού χεριού και έχω μια πολυ περιεργη αίσθηση όταν περπαταω.

Τελικά το vibramycin το εχει πάρει κανείς; Στο φαρμακείο μου είπαν ότι είναι ηπιο φάρμακο. Για αλλεργίες φοβαμαι κατά βάση.

Senior Member
    To vibramycin είναι από τα ελάχιστα ανθρώπινα φάρμακα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και στις γάτες. Είναι ελαφρύ και ναι, το είχα πάρει πάρα πολύ παλιά. Το δίναν παλιότερα πιο εύκολα σε παιδιά από 8 χρονών και πάνω και σε εφήβους, ακριβώς γιατί θεωρούταν πιο ελαφρύ. Ωστόσο δεν ξέρω πως μπορεί να σε βοηθήσει το να πω ότι το έχω πάρει εγώ ή ο οποιοσδήποτε, εδώ δεν πείθεσαι από τον γιατρό σου, από εμάς θα πειστείς;

Antonis8
    Guest
    Χθες ετρεμε και το κεφαλι μου και είχα σπασμους στα μάτια.

Σονια ναι,το ξέρω,έχω δώσει σε γατι. Δεν φοβαμαι τιποτε άλλο εκτός απο αλλεργική αντίδραση. Θα το ξεκινησω αυριο που θα πάω για εξετάσεις αίματος,αν παθω κάτι εκει,θα ξέρουν τι να κάνουν λογικα.

Το ποδι μου είναι στα ίδια χαλια. Θα πάω να κάνω d dimers αύριο και μια γενική. Ευτυχώς έχει εργαστήριο στο χωριο, δεν θα τρεχω στο κέντρο.

Antonis8
    Guest
    Μηπως εθιστηκα στο ζαναξ και μου κανει σπασμους η στέρηση; Χθες πήρα μισο του 0.25 γιατί είχε παει τέσσερις και δεν μπορουσα να κοιμηθω. Τους σπασμους τους είχα το πρωι,λίγο πριν ξυπνησω.

Page 2 of 2 FirstFirst 12