Results 16 to 30 of 48
Thread: Φόβος για Mesulid
-
08-04-2020, 08:24 #16
Τι κακό φοβάσαι ότι θα πάθεις από το mesulid;
- 08-04-2020, 09:29 #17
08-04-2020, 09:43 #18
Όταν έχεις τέτοιους φόβους δεν μπορώ με λογικά επιχειρήματα φυσικά να σε ηρεμήσω, αλλά ειλικρινά πιστεύεις ότι θα κυκλοφορούσε αν έπαιρνες ένα-δυο χάπια και πάθαινες έμφραγμα κι εγκεφαλικό;
08-04-2020, 09:51 #19ntintiGuestMisulid ξέρεις πόσα κουτιά πήρα πριν καιρό για την μέση ?
Αναγκαστικά γιατί ήμουν χειρουργημένη...Δεν έπαθα τίποτα απλά έχουν βγάλει έρευνα ότι η μακροχρόνια χρήση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα νεφρά....
Εγώ ευτυχώς δεν έπαθα κάτι αλλά τώρα έχουν βγει πολλά τις ίδιας κατηγορίας αντιφλεγμονώδη ....Το αλγκοφρεν είναι τα πιο ελαφριά στην κατηγορία του για αυτό μπορείς να παίρνεις μέχρι τρία.
Υπομονή και εύχομαι γρήγορα να σε πιάσει η αντιβίωση ,άσχημο πράγμα ο πονόδοντος....
08-04-2020, 12:23 #20
Εχω τέτοιους φόβους ναι και το μυαλό μου γεννάει πολλές φορές πραγματα απο μονο του όταν παίρνω ενα τέτοιο φάρμακο! Μπορεί να ειναι πολυ σπάνιες αυτές οι περιπτώσεις αλλα δεν παύει να υπάρχει η πιθανότητα και αυτο φτάνει για μενα! Τουλάχιστον ξερω τον εαυτό μου και το αποδέχομαι. Πολλοί άνθρωποι το έχουν αυτο μη νομίζεις! Περιμένω να δράσει η αντιβίωση τωρα. Το μονο κακό ειναι οτι με πεθαίνει στον πόνο όταν ξαπλώνω με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κοιμηθω. Έβαλα δυο μαξιλάρια τα σήκωσα πιο πάνω αλλα παλι τιποτα!
08-04-2020, 12:26 #21
Δεν εισαι η μόνη. Πολλοί γύρω μου μου έχουν πει οτι το έπαιρναν αυτο το φάρμακο Ειδικα για πονόδοντο η για την μέση. Απλά το κακό με μενα ειναι πως και τιποτα να μη κανει εγω θα νομιζω οτι κατι επαθα! Ηδη με αυτα που παίρνω νομιζω οτι ειναι πολλα και θα πάθω κατι! Ας ελπίσουμε να γινει κατι με την αντιβίωση γιατι ακομα μια μερα δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου! Θα περάσει και αυτή η μερα και αν δεν δω αποτέλεσμα θα παρω τον γιατρο μου όπως μου ειπε και μαλλον θα χρειαστεί να παω για να το φτιάξει!
08-04-2020, 15:51 #22
Σηκώθηκα πριν κιγο απο το κρεβάτι ζαλίζομαι τρέμουν τα πόδια μου ειμαη χαλια δεν τρωω παίρνω μονο χάπια το δόντι εξακολουθεί να πονάει και ειμαι μονος στο σπιτι! Πραγματικά θα τα τινάξω τιποτα δεν παει καλα με το κωλοδοντο
08-04-2020, 15:57 #23ntintiGuest
08-04-2020, 16:06 #24
08-04-2020, 16:48 #25Antonis8GuestΔεν νομίζω να έφταιγε η αντιβιωση,οπως το περιγραφεις κρίση πανικου θα ήταν. Αν ηταν να σε πειραξει,θα σε πειραζε απο το πρώτο χαπι.
Εγώ το augmentin το επαιρνα για μια βδομάδα. Μου έκανε ταχύπαλμιες αλλά όχι κατι εξτριμ,κυρίως επειδη μου ανακατευε το στομάχι.
Αυτή που είναι να παρω τώρα έχει διαφορετική ουσία και φοβαμαι μηπως είμαι αλλεργικος.
08-04-2020, 16:58 #26
Τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε να συνεχίσω αυτο το μοτίβο και οτι πρέπει μα περάσουν τουλάχιστον μερικές μερες με αντιβίωση για να μπορέσει να μου ανοίξει το δόντι! Το νιφλαμολ δεν με βοήθησε παλιότερα αλλα δεν ξερω θα τον ρωτήσω. Τα φάρμακα με έχουν διαλύσει όπως και η αυπνία και του οτι δεν τρωω! Θα περάσει που θα παει. Θα παρω προπολη η οποία βοηθάει πολυ με τον πόνο στο δόντι!
08-04-2020, 17:02 #27
Μου το είπαν στο νοσοκομείο απο τις εξετάσεις αίματος οτι ο συνδιασμος με τα αντιφλεγμονώδη και οτι τα έπαιρνα καιρο δημιούργησαν αυτή τη κρίση! Η ταχυπαλμία ήταν παρά πολυ γρήγορη απο μόνη της αλλα με τον φόβο εγινε χειρότερη! Ρώτησε τον γιατρο σου πριν πάρεις οτιδήποτε. Εγω εμπιστεύομαι τον οδοντίατρο μου και γιαυτο παίρνω την αντιβίωση και ολα αυτα που παίρνω! Μου ειπε οτι ειναι σε έξαρση τωρα ο πονοδοντος γιαυτο πονάω τοσο! Σε μερικές μερες 1-2 ακομη θα τον ξαναπάρω να του πω πως παω. Πρέπει να περάσουν κάποιες μερες με την αντιβίωση για να μπορέσει να ανοίξει το δόντι. Και αυτο μου το είπαν και αλλο γιατροί! Πολυ ύπουλο πράγμα το δόντι και πολυ δύσκολο!
08-04-2020, 17:04 #28
Προσπάθησα χθες και έφαγα ενα γιαούρτι ολη μερα. Δεν αντέχεται πραγματικά! Έπινα νερό για τα φάρμακα και ακουμπούσε η γλώσσα και πονούσε τρομερά! Δεν ξερω τι θα κανω. Θα φάω καμια σουπα αν και παλι το ίδιο ειναι αλλα θα κανω υπομονή! Ελπίζω να βοηθήσει η προπολη στον πόνο για να μπορέσω σημερα να κοιμηθω!
08-04-2020, 17:13 #29ntintiGuestΠροσπαθησε αυτο που τρως να μην ειναι ουτε πολυ κρυα ουτε πολυ ζεστα για να μπορείς να τα υποφέρεις!
Πάρε ότι νομίζεις ότι θα σε κάνει να πονάς λιγότερο και το κυριοτερο να τρως έστω και μικρότερα γεύματα με τόσα χάπια που πέρνεις.
Μάλλον έχεις κάνει καλό απόστημα Και μεχρι να σε πιάσει θα σε ταλαιπωρήσει.
08-04-2020, 17:18 #30
Δεν εχει κανει καθόλου απόστημα ακομη. Ίσως επειδή πηρα την αντιβίωση έγκαιρα αλλα πονάει παρά πολυ. Σίγουρα θα θελει απονεύρωση γιατι δεν βλέπω κάποια τρύπα στο δόντι αλλα δεν μπορώ να δω και καλα. Ειναι πίσω το δόντι στην άνω γνάθο όποτε δύσκολα θα φανεί. Αν δεν παω στον γιατρο δεν γίνεται τιποτα. Απλά μου ειπε να τον παρω αυριο γιατι δεν κανει να το ανοίξει χωρίς να παρω κάποιες μερες αντιβίωση. Λογικά για τα μικρόβια και να μη πριστει το δόντι! Η μεγαλύτερη μου ταλαιπωρία ανέκαθεν ήταν τα δοντια. Και δεν ειναι πολλα 3 σφραγίσματα έκανα τοτε που ήμουν φαντάρος είχα παρατήσει εντελώς τα δοντια μου και μετα πηγα Γερμανία σε ελληνίδα γιατρο όπου και μου τα κατέστρεψε και σε μενα αλλα και στη μάνα μου. Όταν γύρισα Ελλάδα άρχισε να πονάει το ενα το απονεύρωσα μετα μου έφυγε το σφράγισμα απο το αλλο και τωρα το αλλο που σφράγισε πονάει! Μου το ειπε εδω ο οδοντίατρος οτι μου τα σκάλισε! Τι να πω πραγματικά τα δοντια ειναι επικίνδυνο πράγμα και ταλαιπωρούν πολυ! Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο μαρτύριο! Δε μπορεις να φας δεν μπορεις να κοιμηθείς ούτε να πιεις νερό και παίρνεις χάπια να μη πονάς αλλα παλι πονάς!