Φόβος για Mesulid - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Χάλια τα νεύρα σου!
    Δε μπορεις να φανταστείς πραγματικά! Μετα απο ενα σημείο ο πόνος μου έφερε νεύρα!! Απλά με φρικαρε το γεγονός που ξαφνικά σταμάτησε ο πόνος και είχα την ευκαιρία να κοιμηθω και ξαφνικά ξύπνησα Αποτωμα και είχα ταχυκαρδία και αυτον τον πανικό. Μετα άρχισαν τα τσιμπήματα στη καρδιά τα σφιξιματα και εκει τρελάθηκα. Πέρασε μια ωρα για να ξανά κοιμηθω. Ασε που γύρισε διπλα ο πόνος! Τωρα ήρθε η ωρα να παρω την αντιβίωση και φοβάμαι μη μου προκαλέσει κατι τέτοιο παλι γιατι θέλω να συνεχίσω τον ύπνο μου Αφου τελικά χθες κοιμήθηκα στις 7 το πρωι!

Senior Member
    Βρε ΄συ, ο πόνος σου φέρνει νεύρα και φρικάρεις. Σταματάει ο πόνος, σε πιάνει πανικός. Σε ξαναπιάνει ο πόνος χειρότερα, πάλι φρικάρεις που δεν μπορείς να κοιμηθείς. Είναι να πάρεις αντιβίωση, φρικάρεις. Δεν το καταλαβαίνεις ότι δεν σου φταίει ούτε η αντιβίωση ούτε τίποτα, αλλά ο πόνος και το άγχος σου; Αν έπαιρνες ένα mesulid και ξεκολλούσες από τη φοβία ότι κάτι θα πάθεις, θα κοιμόσουν μια χαρά και θα αισθανόσουν καλύτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Βρε ΄συ, ο πόνος σου φέρνει νεύρα και φρικάρεις. Σταματάει ο πόνος, σε πιάνει πανικός. Σε ξαναπιάνει ο πόνος χειρότερα, πάλι φρικάρεις που δεν μπορείς να κοιμηθείς. Είναι να πάρεις αντιβίωση, φρικάρεις. Δεν το καταλαβαίνεις ότι δεν σου φταίει ούτε η αντιβίωση ούτε τίποτα, αλλά ο πόνος και το άγχος σου; Αν έπαιρνες ένα mesulid και ξεκολλούσες από τη φοβία ότι κάτι θα πάθεις, θα κοιμόσουν μια χαρά και θα αισθανόσουν καλύτερα.
    Ο πόνος μετα απο ενα σημείο σε φρικάρει και φέρνει νεύρα! Το ξερω! Χθες μου πονούσε μεχρι και ο κροταφος και το αυτί μου και απλά δεν περνούσε με κατι και ήθελα να τα σπάσω ολα! Μη σου πω ήθελα να βγάλω το δόντι μου όπως ο ναυαγός στην ταινια χαχαχα!! Τωρα δεν πονάει ισα ισα το νιώθω κάπως αλλα δεν πονάει. Δεν θέλω να φτάσω παλι σε σημείο να χαπακωθω. Αν και με πιάνει πολυ περισσότερο το βραδυ πριν κοιμηθω. Ελπίζω σημερα να μη με πιασει να χαλαρώσω επιτέλους λιγο!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234